Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Trummer Rudolf mindkét párharcban öt meccset vár

Állandó szakértőnk mondta el véleményét a pénteki mérkőzésekkel kapcsolatban.:

:

Mindenekelőtt most, hogy kialakult a végeredmény, ami az ötödiktől a tizennegyedik helyet illeti, szeretnék gratulálni a Budapesti Honvédnak a bennmaradáshoz, azt gondolom, hogy ennyi év után nagy szó, hogy ez sikerült. Sajnálom a Nyíregyházát, de nem nyújtottak kiegyensúlyozott teljesítményt, szerintem az egész éves teljesítmény alapján ez a helyes sorrend. Örülök, emellett, hogy fiatalok lehetőséget kaptak az alsóházban, remélhetőleg nem sokára már az alapszakaszban is többet látjuk őket.

Arconic-Alba Fehérvár – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely

Azt gondolom egyelőre mindenki elégedett lehet a döntő színvonalával, izgalmas meccseket láttunk eddig, tele fordulattal. Volt itt már két nagy fordítás, egy igazi szoros végig kiélezett csata is. Az jut eszembe a keddi  mérkőzésről, akik taktikusabban, összeszedetteben, keményebben, csapatként kosárlabdázik, az tud periódusokat uralni, ez megmutatkozott mind a három alkalommal. Amikor Konakov az első találkozón három magasos rendszerre váltott teljesen megváltozott a játék képe, védekezésben ettől jelentősen javultak, amire az Albára nem volt válasza, ezt láttuk fordítva a másodikon. Ami a keddit illeti, a Fehérvár itt is az első félidőben volt jobb, volt mélysége a játékuknak, működtek a 2-2-k, voltak gyorsindításaik, de a Szombathely a másodikban sokkal koncentráltabb volt a védőoldalon. Hogy holnap mi várható érdekes kérdés, Pot állapota nagy kérdés, ha ő nincs akkor mezőnyposztokon nagy előnybe kerülhet az Alba így, hogy már Brown is kidőlt. Pongó nagyszerű döntőt fut, jól irányít, bátran támadja a festéket és kintről is betalál, Somogyinak fel kell hozzá nőnie, nagyon jó játékosnak tartom őt, de eddig nem megy neki. Vojvoda hozza azt a klasszis szintet amit tud, DeCoseyban viszont még látok potenciált, hogy jobb legyen. A Falco előnye a szervezettség, a védekezés és a fizikalitás, ezek ráadásul olyan erények, melyek kevéssé forma függők. Most az Albára teszem a voksom a hazai pálya miatt.

Egis Körmend – Zalakerámia ZTE KK

Itt is nagyon kiélezett csata várható, szerencsére mindkét csapat komolyan veszi a bronzérem lehetőségét, azért ez az elmúlt 20 évben nem volt mindig így. Az első mérkőzésen 20 percig a Körmend volt a jobb csapat, de a harmadik negyedet figyelembe véve megérdemelten nyert a ZTE, a másodikról nagyon nem érdemes beszélni, ott nagyon alulteljesített a Zalaegerszeg, a vasiaknak minden bejött, mindenki tudta, hogy ez nem lesz mérvadó, pláne Smith kiválásával. Kedden a zalaiak arattak rajt-cél győzelmet, mondhatjuk elég hullámzó a párharc. Ha mindenki bevethető lesz, akkor én a Körmend mellett teszem le a voksom, már csak a hazai pálya előnye miatt is.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
YoWassupFamMarillionfanaticfantasticPLVulcano Recent comment authors
Marillion
Olvasó

Rudi…ez valószinüleg igy is lesz….Mind a 4 helyszínen garantált táblás ház remek hangulat! És akkor Pünkösd Vasárnap sem maradunk kosárlabda nélkül!

PL
Olvasó

Emlékszem pár hónapja a Körmendet senki se várta a 8-ba se, mindenki Deac-ot istenítette.
Bejutottunk a 8-ba.

Szolnok ellen mindenki esélytelennek kiáltott ki minket. Sima lesz. Söprés, és 3-0.
Továbbjutottunk.

Jött az Alba. Jobbak voltak, nagyon jók voltak, megérdemelten jutottak túl rajtunk.

Jött az Zte. Mindenki 3-0-át jósolt, főleg a Zte- Facebook oldala kommentelői. Kb 1lábú, 1szemű senkiknek titulálva a Körmendet.
Hát ez se se lesz 3-0, se söprés, és egy jó 48-as pofon után csak kiderült, hogy 2lábunk van, és 2 szemünk…

Ebből is 5 meccs lesz.

Hajrá Körmend!

Bármi is lesz, idén ahhoz képest nagyot megyünk. Büszke vagyok Rátok!

Alba-Falcora nem tudok jósolni..kiváncsian várom a meccset!

fanaticfantastic
Olvasó

Gratula hozzá! Erőn felül teljesítettetek. Hát,,,mi meg sajnos alul… Tényleg összekaptátok magatokat a végére.

YoWassupFam
Olvasó

Pár hónapja már a kutya nem Istenítette a deacot sőt matekoztak inkább, hogy egyáltalán részese lesznek-e a rájátszásnak majd.

Ki tartotta esélytelennek az Olaj ellen a Körmendet? Sokan Szolnokot tartották az esélyesnek nyílván de ugyan ennyi kétkedő is volt a kimenetellel kapcs hisz épp széthullóban volt a csapat.

Zete ellen (facen nem tudom) a reális predictek 3-1 volt és ez még simán meg is történhet.

Nem kötekedni akarok de nem kell Dávidot csinálni az MTEből imo. Abszolút várt volt sztem , hogy eljuttok a 4ig. Év közben voltak leolvadások pályán kívüli okok miatt de ezt ezen a szinten illik leküzdeni.

Vulcano
Olvasó

Emlékszem 2 éve minden szakértő Olaj győzelmet jósolt az 5. meccsen.
A többi történelem.
Hozd el a kupát Nagy Falco!?⚫?

fanaticfantastic
Olvasó

Ezért is kár jósolgatni. Bármi előfordulhat és az ellenkezője is.

Vulcano
Olvasó

És ezért ilyen csodálatos játék ez?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés