Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Trummer Rudolf: A Szolnok akár nagyobb különbséggel is megverheti az Albát

Állandó szakértőnk szerint a Körmend visszavág a Szegednek.:

:

Öt találkozót rendeznek a férfi élvonal pénteki és szombati játéknapján. A BB1.hu állandó szakértője, Trummer Rudolf mondta el a várakozásait a meccsekkel kapcsolatban.

Jászberényi KSE – Falco-Vulcano Energia KC Szombathely: Eddig a Jászberény nem azt mutatta, mint amit az elmúlt években, de ebben több egyéni tényező is közrejátszott. A pandémiás időszak is rosszul jött nekik, illetve a szakma sem úgy állt össze nyáron, ahogy szerették volna. Ott is lehettek problémák, bár nem látok bele, de valószínűleg a légiós kiválasztásnál és a csapatszerkezet összerakásánál voltak hibák. Próbálnak most javítani és az új légiósokkal javulást is várok tőlük, főleg hazai környezetben, hiszen tudjuk, hogy ott nem volt egyszerű nyerni senkinek sem. Sőt, ha jól emlékszem, akkor a Falco két évvel ezelőtt meg is fázott náluk. A Szombathely egy elég kemény meccsen és egy utazáson van túl. Úgy gondolom, hogy jól helytálltak a sárga-feketék a Bajnokok Ligájában, bár az első félidőben mintha megilletődöttek lettek volna, de utána megmutatták, hogy egy viszonylag erős, jó szerkezetű, fegyelmezett csapatról van szó. Ha a Falcónál mindenki játszik, akkor egyértelműen vendég sikert várok, de mindenképpen 100%-os koncentráció kell tőlük, mert a Jászberényben bármikor benne lehet, hogy meglepetést okoz.

Zalakerámia ZTE KK – PVSK-VEOLIA: Jelenleg egyik csapat sem az élete szezonját futja. A ZTE-ben egy kicsit többet látok, nagyobb lehetőség van bennük. Az idő eldönti majd, hogy Ante Nazor menesztése mennyire volt rájuk jó hatással, illetve hogy az volt-e az egyik probléma forrása. A Pécs próbálja azt hozni, mint amit az elmúlt években, de az ezelőtti szezonokban hosszabb volt a kispadjuk, jobban tudták pörgetni az egyébként is idősebbnek mondható alapjátékosaikat. Idén ezzel problémájuk van, de ettől függetlenül egy szoros meccsre számítok, ahol a hazaiaknak adok több esélyt a győzelemre.

Szolnoki Olajbányász – Alba Fehérvár: A Szolnok az egyik legkiegyensúlyozottabb csapat idén. Potocnik megtalálta azt az egyensúlyt a csapattal, azt az összhangot, ami leginkább a keményebb meccseken nyilvánul meg. Nézők nélkül nem egyszerű felpörögnie a játékosoknak sem például egy olyan kötelezőnek mondott találkozón, mint a hétközi, Jászberény elleni. Az Olajbányásznak megvan az a szerkezete, amivel egy komoly eredményt is meg tud valósítani. A vezetőedző az általa kedvelt gyors játékot és fegyelmezett stílust rá tudja erőltetni a csapatára, abszolút megvan az összhang. Az Albánál ez mintha egy kicsit hiányozna, ami már a Körmend ellen is látszott. Bár nyertek a piros-feketék ellen, egyáltalán nem volt meggyőző a játékuk. A végjátékban a győzelem ellenére sem játszottak fegyelmezetten, az más kérdés, hogy a hárompontosaik ültek, néha a vonaltól távolabbról is. Hazai sikert várok, és ha olyan játékkal áll elő a Szolnok, mint amivel mostanában szokott, akkor akár nagyobb különbségű végeredmény is születhet.

Atomerőmű SE – DEAC: A Debrecen is igazolt egy új irányítót, Ronald Moore egy nagyon jó játékos. A hajdúságiak nagyon megérezték Moody hiányát, ez látszott a játékukon és az eredményességükön is. Moody hiába pörög túl néha és vállal a kelleténél többet, akkor is a motornak egy olyan része volt, ami forgatta az egész rendszert. Nem tudni, hogy Moore hogyan tudott még beilleszkedni, hogy mennyire tudta elsajátítani az elvárt dolgokat. A Paks idén erős csapatnak tűnik, bár nekik is hullámzó a teljesítményük, ettől függetlenül őket tartom az esélyesebbnek.

Naturtex-SZTE-Szedeák – Egis Körmend: Itt a lehetőség a visszavágásra a Körmend előtt és azt gondolom, hogy talán sikerülni is fog, mert láttam biztató jeleket az Alba elleni rangadón. Bár az utolsó kilenc támadásában nem tudott kialakítani egyetlen egy valamire való helyzetet sem az Egis Körmend, előtte nagyon tetszett a csapat védekezése, sokszor kényszerítették helyzet nélküli dobásra az Albát, emellett pedig támadásban is látszott a fejlődés az azelőtti meccsekhez képest. Felfelé jövőben van a vasi csapat és ha ezt sikerül megtartani és a jó csapatvédekezését Szegeden is tudja hozni, akkor meg lesz szorulva a hazai együttes. A Szedeák az idei pontvadászat egyik üde színfoltja, de ehhez kell egy olyan ellenfél, amely nem megfelelően védekezik ellenük. Ha ezen tud javítani a Körmend és emellé egy közepesen jó dobóforma is párosul, akkor győzelmi esélyekkel lép pályára.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
JózsipapaModus operandiOlajheart2RougeÜvegtigris Recent comment authors
Józsipapa
Olvasó

A próféta szóljon belőled Rudi !!!!!
Hajrá OLAAAAAJJJJJJJ!!!!!!!

Modus operandi
Olvasó

CSAK AZ OLAJKA!!!

Olajheart2
Olvasó

Mindent bele fiúk!! Hajrá OLAJ ❤?

Rouge
Olvasó

“…Trummer Rudolf: A Szolnok akár nagyobb különbséggel is megverheti az Albát…”

B@zmeg Rudi de rövid eszed van,
két éve Vojvoda egyedül verte ki a Paksot a negyeddöntőben…
nyerjünk 1 ponttal oszt jó napot…

MINDÖRÖKKÉ OLAJKA!

Üvegtigris
Olvasó

Így legye Rudi.Hajrá Olaj!!!!!!!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés