Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tripla-dupla Podcast: minden, amit a BB1-ről tudni akartál

Honlapunkról szólt a 150. adás.:

:

A kezdetekről, a jelenlegi helyzetről, pozitív és a negatív dolgokról is szó van a 150. epizódban, melyből remélhetőleg minden, a BB1-ről felmerült kérdésetekre választ kaptok. A válaszadó pedig nem más, mint a tulajdonos, Pál T. Gábor – írja ajánlójában a podcast készítője, Magyar Dávid.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Mogyi19YoWassupFamin_vitroheraklithOlajheart2 Recent comment authors
Mogyi19
Olvasó

Meglepően kevesen is hallgatták meg eddig, lehet a hétvégi időpont miatt, ugye általában hétközben vannak a részek. Én arra számítottam, hogy erre azért sokan kíváncsiak lesznek.
pedig most tényleg itt a lehetőség választ kapni a kérdésekre, talán mindent sikerült is feltennem, és még kommentelni is lehet itt alatta 😀

in_vitro
Olvasó

Meghallgattam én is, mert engem is nagyon zavar a sok személyeskedés & gyűlölködés & cseszegetés … amit a kommentelők megengednak maguknak. Pl én írtam is ez ügyben a Főszerkesztő Úrnak egy e-mailt ez év augusztus 3-án (nem tudom hogy olvasta-e avagy átsiklott felette) mert a hozzászólások igazán lehetnének szakmai jellegűek is akár. S ez nem csak egy hiú ábránd: pl ott van a villanyautosok.hu ahol ez tuti jól működik. Igen kell hozzá egy ember aki időt s fáradságot nem sajnálja, meg egy jól használható felület pl.: https://disqus.com. Tudom – az sem tökéletes, minden rendszer fejleszthető, de a mostaninál sokkal jobb… Olvass tovább »

YoWassupFam
Olvasó

Mivel nincs mod ezért figyelj megsúgok egy titkot ami sok fórumon működik ahol nincs jelen igazán mod. Jól figyelj…: NEM MEGYEK BELE A TROLLOK JÁTÉKÁBA. Ember , egy dologgal tudom szemléltetni ezt: részeg kötekedő arc játékába bele mész és felveszed a stílust? Nem. Fogod magad és ott hagyod… lehet itt sírni , hogy jaj moderálni kéne stb. Nincs mod és ez van évek óta… nem igaz, hogy nem lehet alkalmazkodni azzal , hogy a kötekedőket (trollokat) figyelmen kívül hagyjàtok. Btw sok hasonló platformon van , hogy a felhasználók làtják el INGYEN a mod szerepét. Gondolom a bb1 is szívesen fogadja… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

#falkómegazivkóházicsatornája ?

Olajheart2
Olvasó

Meghallgattam, érdekes beszélgetés.

SzhelY
Olvasó

amúgy tényleg jó lenne pénzt szerezni egy moderátora, mennyi lenne tulajdonképpen mert sokszor elveszett a kommentek közt a valódi eszmecsere!

royalka
Olvasó

Nagyon jó lett ez a podcast! Ami különösen furcsa, hogy alig van rà reakció. Örök tèma a kommentszekció milyensège, a ” mièt nincs moderàlàs?”, ” mièrt nem tiltjàk a kretèneket?” stb. Itt ez a tèma alaposan körül van jàrva, ès egy csmó minden meg is van vàlaszolva Gàbor àltal. Mègsincsenek hsz- ek. Valszeg azèrt, mert egyszerűbb inkàbb szìtani a feszültsèget, ( tisztelet a normàlis kommentelőknek) mintsem meghallgatni a podcastet.

SzhelY
Olvasó

ez jó cikk volt grat a komentelőknek uszitóknak érdemes meghalgatni

Gézuka
Olvasó

ja, főleg meghaLLgatni

SzhelY
Olvasó

bocsesz majd figyelek de látod,valamit kiragadsz de a cikkhez nem szólsz,ezért értek egyet a zalai kollégával csak a feszkó és az h mi nem jó ,amúgy meghallgatad?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés