Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Továbbra sem tud kimászni a gödörből a Kaposvár

Az első és az utolsó negyedet nagyon megnyerte a Sopron.

Kometa Kaposvári KK - Soproni KC 79-96 (19-33, 32-20, 14-17, 15-26)

Bajnokság, 11. forduló
Kaposvár, Kaposvár Aréna
Játékvezetők: Nagy Viktor, Ádám József, Kovács Nimród János (Fekete László)

Kaposvár: Aris 14/3, Puska 3/3, Krnjajszki 10/3, Gabric 23/15, Hughes 24. Cserék: Griffin 18/3, Heidlein -, Bogdán -, Csorvási -, Paár -.

Sopron: Joseph 27/12, Jones 16/12, Valerio-Bodon 21/9, Barnett 8, J. Durham 16. Csere: Csendes -, Sitku 2, Csátaljay -, Supola -, Shine -, Molnár M. 6.

Jones gólpasszából Valerio triplájával kezdődött a mérkőzés, majd Joseph is kintről volt eredményes. A távoli tűzijátékot Gabric folytatta, majd megint a soproniak 1-ese válaszolt, közben Barnett dobott azért egy kettest is (3-11). Valerio közelről is hozzátett két pontot a közösbe, így három perc után már 10 volt közte, Ivan Rudez időt is kért. Aris hármasával próbált újra sínre kerülni a Kaposvár, Puksa faultja után Barnett dobott be két büntetőt. Joseph és Durham dupláival tovább nőtt a differencia, a Kaposvár pont úgy kezdte a mérkőzést, ahogy az elmúlt fordulókban játszott (6-19). Hughes két sikeres büntetővel próbálta megkezdeni a zárkózást, Jones ziccere után Gabric megint távolról célzott pontosan, Valerio a vonalról célzott hibátlanul. Griffin második kísérletével már feliratkozott az eredményjelzőre, majd megint a vendég 27-es büntetőzött újfent 2/2-vel, ahogy Molnár is. Gabric ment át a vendég védelmen egy kettesért, Valerio hármasával pedig már 12 pontnál járt. A kaposvári védelem továbbra is átjáróház volt, Joseph büntette ezt három ponttal, Griffin egy büntetőt a vonalon hagyott, a negyedet pedig Puska hármasa zárta. 19-33

Krnjajski első pontjaival indult a második negyed, Sitku válaszolt duplájával. Griffin 45 fokból dobott hármast, Molnár ugyanonnan szerzett gyakorlatilag kosarat mint Sitku. Krnjajski kezdett megérkezni a meccsbe, most épp egy 2+1-el, Griffin révén pedig 10 alá is benéztek a hazaiak, ami miatt érkezett a vendég időkérés (29-37). Jones hármasa törte meg a kaposvári futást, Hughest találta meg Griffin üresen a palánk alatt. Durham csak egy büntetőt dobott be míg Hughes a másik oldalon egy középtávolit, Durham ezt a két pontot a mezőnyből annulálta. Aris rá jellemző betöréssel vetette észre magát, ráadásul Joseph oda is ütött (36-43). Hughes és Gabric révén már csak 3-ra olvadt a soproni előny, Gabric büntetőire Joseph válaszolt, a horvát viszont egy triplával kiegyenlített. Joseph ziccere után Griffin zsákolt, majd Valerio villant megint (47-49). Az utolsó másfél percben előbb Griffin talált be, aztán megint Joseph tört be, a Kaposvár amerikai játékosának ez nem szegte kedvét. Mivel a negyedben már csak soproni kosár esett, a két csapat két pontos vendég vezetéssel vonulhatott a nagyszünetre. 51-53

Molnár kosarával 4-re nőtt a vendég előny, Gabric ötödik kísérletéből ötödik tripláját dobta, majd egy középtávolit is, Joseph hármasa és Hughes közeli dobása után újra döntetlen állt az eredményjelzőn (58-58). A Sopron Joseph és Barnett vezetésével a semmiből futott egy 7-0-át, így Ivan Rudeznek ismét időt kellett kérnie. A két csapat ezt követően teljesen megállt, négy perc alatt mindössze két Durham büntető és egy Aris dobás ment be. Petersen büntetőivel és betörésével 4-re zárkózott a Kaposvár, a negyedet pedig Heindlein egy és Durham két sikeres büntetője zárta. 65-70

Krnjajski triplájával vágtunk neki az utolsó etapnak, Joseph törte fel a hazai védelmet. Durham tett fel egy ziccert közelről, Hughes középtávolról, Valerio pedig közelről növelte csapataik pontjainak számát. Joseph ugyan elrontotta a hármast Durham visszatette a támadólepattanót, így már kilenccel ment a Sopron, Griffin csökkentette ezt kettővel (71-78). Gabric révén tovább zárkózott a Kaposvár, Joseph azonban egy hármast dobott rá. Jones távolija után már 10 fölé kúszott a különbség. Durham zsákolása és Valerio ziccere gyakorlatilag lehetetlen helyzetbe sodorta a házigazdákat 3 perccel a vége előtt (73-89). A maradék időben nemhogy faragni nem sikerült a hazaiaknak a hátrányból, de az nőtt is, így a folytatódott a Kaposvár vesszőfutása, míg a Sopron fontos győzelmet aratott. 79-96

62 hozzászólás

62
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
31 Comment threads
31 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
38 Comment authors
JólnézünkMIKIBezseBorbély LajosHagyadmár...Jessy Recent comment authors
JólnézünkMIKI
Olvasó

Fekete Ádám?

Borbély Lajos
Olvasó

Igazából messzebb kellene látni a kaposvári problémánál. Minden évben van ilyen csapat, és van olyan csapat, amelyik várakozáson felül teljesít. Tavaly a ZTE és a Pécs volt pl. ugyanígy. De a közelmúltban volt az ALBA-nak is igen rossz éve (akik aztán tele vannak pénzzel), vagy akár a Szolnoknak is. A fő gond az, hogy a mai kosárlabdában egy klubb jó vagy rossz éve 90% -ban azon múlik, hogy az összekukázott (bocs, de erre egyszerűen nincsen jobb kifejezés) légióshad mennyire tud csapatot alkotni. A következő szezonbeli csapatot a google-ból és az emberkereskedők által összeállított videókból előre nem lehet felelősen megítélni. Én… Olvass tovább »

Bezse
Olvasó

A Filipovics-ot kihagytad ! Ez így együtt 3 válogatott játékos kaposból .

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Szívmelengető érzés volt, mikor mindhárman egyszerre fönn voltak a pályán néhány percig!

HajraKapos
Olvasó

Csak kíváncsi vagyok egy-két véleményre ezzel kapcsolatban. Van egy edzőnk, aki a 2-szer lett az év edzője, nyertek a csapatával 2-szer bajnokságot és 3-szor kupát Svájcban. Volt a szlovák nemzeti csapat edzője is. Itt meg egyszerűen semmi, de semmi nem látszik ebből a teljesítményből. Van két válogatott játékosunk, egy dán és egy horvát. Hughes az egyik legjobb center a bajnokságban. A kiegészítő emberek se noname játékosok, bár ugye egy-kettő felett eljárt az idő, de azért még mindig képesek lennének egy-két jó eredményre. Egyszerűen felfoghatatlan ez a mélyrepülés a csapatnál. 3-8!!! Ha a Honvéd megveri a Nyíregyházát, akkor a 12!!! helyre… Olvass tovább »

Hagyadmár...
Olvasó

Svájci bajnokságot engedd el. Tavaly onnét jött Ford. Láttuk mi lett belőle. Wikipédián tudsz olvasni Ivánról, kb mindegyik csapatánál megbukott, szerződését sehol nem töltötte ki. Tessék itt egy példa: 2020. április 17-én Rudež hároméves megállapodást írt alá a hollandiai Donarral. [9] 2021. április 13-án a klub kirúgta, miután 70–96-ra kikapott a ZZ Leiden ellen. [10] Abban az időben a csapat a harmadik helyen állt a holland kosárlabda-bajnokság tabelláján,[11] de az előző hét bajnoki mérkőzésből csak kettőt nyert meg. Aris sajnos nem irányító. Jelenlegi keretbe nincs irányító. Toma nem 4es, posztalan játékos ahogy Gumi fogalmazz a podcastbe. Érdemes Meghallgatni. Csóri használhatatlan.… Olvass tovább »

Mike21
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak és az őket elkísérő drukkereiknek! Az elmúlt évek leggyengébb nézőszáma, akik kijöttek nekik köszönet, dicséret, le a kalappal, a legutóbb alsóházi tét nélkülieken voltak ennyien a kicsiben. A sport öröm, ebben a szezonban mikor örültünk legutóbb KKKK meccsek után? Írtam egy hosszabb véleményt a 2017 óta hosszabbításokról http://forum.index.hu/Article/viewArticle?a=163159873&t=9037197 akkor 7 vereség után lemondott Fekete Ádám abban már fejtegettem, de most újra felteszem a kérdést. Kupán való részvétel úgy tűnik, 2017 után sem szakad meg, vajon a másik cél elérhető, teljesíthető változás, változtatás nélkül? Érdeklődnék, hogy van olyan a Klubnál, Szurkolók, nézők között, aki még hisz, bízik abban,… Olvass tovább »

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Gratulálok a Sopronnak, jól játszottak, teljesen megérdemelten nyertek! Rólunk már semmi újat nem lehet leírni, az állapot katasztrofális. Méltatlan az NB I-hez! Egyszerűen érthetetlen, hogy a vak is látja ezt a kilátástalan mélyrepülést, mégsem történik semmi! Vagy most már ki nem mondott cél a kiesés? De akkor minek a légiósok, a külföldi “sztár”edző, a ködösítés? Túl vagyunk már a “szerethető csapat, működő kémia, szimpatikusan céltudatos edző, tudatosan beépítendő fiatalok…stb.” lózungokon! PUSKA Úr -bár lehet, hogy már túl késő- AZONNAL LÉPNI KELL! EZ ÍGY NEM MŰKÖDIK! KÉREM VEGYE FIGYELEMBE, HOGY A KK KOSÁRLABDA KLUB A VÁROSÉRT ÉS A SZURKOLÓKÉRT LÉTEZIK, AZ… Olvass tovább »

trebron
Olvasó

Guba..Guba..orvos látott már? ?

Hunbasket2021
Olvasó

Látta ,de nem volt jó rá a zubbony

magister_officiorum
Olvasó

Gratulálok a Csapatnak! Valerio-Bodon és Joseph ma megmutatta, hogy mire is képesek valójában! Hazai pályán a Körmendet is meg fogjuk verni! Csak így tovább!

AllenIverson
Olvasó

Gratulálok a sopronnak.Igazából a papírforma érvényesült.Nekünk volt egy 3. negyedbeli fellángolásunk,de sajna ennyire telett az erőnkből ma.Ismét ,ahogy eddig szinte minden meccsen,ma is elbuktuk a lepattanózást,sokszor butan játszottunk,mikor a Sopron védekezest váltott nem találtuk a ritmust es szinte állt a játékunk,márha egyáltalán van olyanunk. Guba!!Amit ma tettél,az nem méltó hozzád és szégyeld magad.Tudos el kell fogadni a kritikákat és azt,ha a szurkoló,(jogosan) kérdőre vonja a klubb elnököz és a vezetőedzőt Tudod itt a kubb a nézőkért es nem fordítva.Azt meg külön kikérem magunknak,hogy alpári módon elkezdesz anyázni és úgymond kihívod a szurkolót egy “ütésváltásra”Szégyeld magad!! Visszatérve a csapathoz.Nem nagyon latszik… Olvass tovább »

AllenIverson
Olvasó

Bocsánat,természetesen a 2. negyedre gondoltam!

Schwarzkopf
Olvasó

Puska ha most nem lépsz es zavarod el ezt a pökhendi bohócot a kispadról akkor te is ugyan olyan szánalmas bohóc vagy mint Rudez.
Meddig várunk még?
Majd megyünk nyíregyre aztán az a vereség majd fel fog ébreszteni csipkerózsika álmodból??
Ezek a számokat Gordán vagy Szokó is hozta volna az kurvaélet.
Ébredj már fel és holnap jelentsd be ,hogy az edző MEGBUKOTT és FELMONDTATOK NEKI
Hajrá legyen vér a pucádba!!

aaasdd
Olvasó

Ennyire gyenge csapatot nagyon règen láttam Kaposváron. Óriási változás kell. Ezèrt nem baszom el a pènzem, hètről hètre….

szurkoLÓ
Olvasó

rohadjon le a lábam ha mégegyszer lemegyek meccsre az idén ezzel a kerettel/eddzővel az élen. nem vagyok divatszurkoló, ma is lentvoltam, ugyan úgy mint minden meccsen idén de ezzel a maival betelt a pohár. Boris egy kalap sz*r, hogy lehet csk????!!! semmi játék, egyedül aki értékelhető volt a csapatban az Aris! K*VA GYENGE!!!!!

ImiDEAC
Olvasó

Valerio egy kimelkedő tehetségekkel bíró srác de a legnagyobb gyengesége amin dologozni kéne az a fizikuma. Szerintem a fizikuma miatt nem tud ugy kibontakozni NB1-ben mint ahogy U18/U20-ban tette. kokszolni köne 😀

Milo
Olvasó

A fizikuma miatt? Elférne rajta még tömeg, ez tény, de extra felépítés, extra rugók. Szerintem nála két kérdés van. A szorgalma és, hogy enyhén szólva nem a legélesebb kés a fiókban, nagyon gyenge fejben.

Skcforever
Olvasó

Valerio olvasta a múltkori kommentemet, és összekapta magát?? ha Csabi is olvasta, akkor reszkess Honvéd, Fazekas úr érkezik? amugy szép volt fiúk! Skc

Jessy
Olvasó

Jobban jártatok volna, ha megtartjátok Fazekast, mondjuk a Supola helyett.

Mary
Olvasó

Lehet, lesz aki azt mondja, hogy divatszurkoló vagyok, de amíg ilyen játékkal “kápráztatnak el” a játékosok, nem érdemlik meg, hogy egy forintot is adjak azért, hogy megnézzem őket. Pláne, hogy minden meccs után elmondja az aktuálisan nyilatkozó játékos, hogy nem tartották be az utasításokat, jobban kell lepattanózni….stb, stb. Ha tudják a hibáikat, akkor miért nem javítanak rajta! Itt valami nagyon bem tiszta. Ettől függetlenül bizakodóan várom a folytatást.

Benabela
Olvasó

18-19 szezonban 3-11nél hozdtunk egy plusz Pustavar-t
19-20-as szezonban 6-13nál küldtül el a Ponjavic-ot
20-21-esben 1-3nál küldtük el a Sinovec-et, 2-8nál az Ádámot.
21-22-esben 6-9nél hoztuk a Diggs-t.
22-23ban jelenleg 3-8al állunk…
Anélkül, hogy lenne olyan csapat aki átvenné valamelyik légiósunkat, akit csernélni szeretnék, nem tudjuk. De még egy +légiós kellene mert ez így abszolút komolytalan…

MKE181
Olvasó

ezt a kamubànyászt aki pár éve még a városban sirdogálta a bánatat mindenkinkinrk mert egy ?valaki már telibe verhetné

Kaposkosár KKK
Olvasó

Guba ez egy nagyon nem szimpatikus megnyilvánulás volt…..Ember nekünk is rossz a vereség zsinórban…

Klapka Gyorgy
Olvasó

Nem véletlen hogy Valerio MVP volt utánpotlásban az egyik legtöbb potenciálal rendelkező fiatal ha tudja tartani ezt a teljesítményt és többet edzne akkor sokra vihetné..

Pojaca
Olvasó

Edzőbuktatás, országos vendég volt ez a meccs. Kaposváriakat kérdezném, a Csóri meg a Roli felett ennyire elszállt az idő? Használhatók még egy nb1es csapatban? Védekezés ennyire katasztrófa már sorozatosan meccsek óta. Rudez out
Szép volt SKC!

Answer
Olvasó

Mind a kettő használhatatlan.

Pbask
Olvasó

Eddig azért tetszetős az idei év első 8 csapat tabellája. Falco, Olaj, Alba, Körmend, Zte, Sopron, Paks. Jó ez. Gratula Sopronra.

Magasmagasember
Olvasó

1. Falco
2. Olaj
3. Alba
4. ZTE
5. KTE
6. Kormend
7. Sopron
8. Paks

Pbask
Olvasó

Most kicsit a hangulatra, a szurkolótáborra, esetleg egy adott csapat múltbéli eredményeire akartam utalni. Az külön tetszik idén még hogy az első 3 csapat között bárki lehet győztes. De még akár befuthat egy nevető negyedik is. Régen volt ilyen.

magister_officiorum
Olvasó

Sopron bőven 4-5. hely lesz!

Rubik75
Olvasó

Sajnos most már nem csak a játék gyenge de már a tűz is kezd kialudni a játékosoknál.Ami nagyon kéne az egy új irányitó.Ebből a keretből Arist,és Hughest megtartanám,Gabric óriási kérdőjel nálam,de lehet egy új edző többet kitudna hozni belőle,már ami a védekezését érinti.Aki nálam kuka,az Boris,Csorvási,Griffin,és rossz ezt leírni de Roli is.A fiatalok nekem nem probléma,hogy itt vannak.

Csakegyfan
Olvasó

Griffin jó, csak tudni kéne használni…
A +/- mutató sokat elárul, a légiósok közül nála a legkisebb a mínusz pedig játszott 32 percet.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Lazic-lesz a megoldás!…. Újra!

HajraKapos
Olvasó

Szerintem nincs az a pénz, amiért ő visszajönne.

KovàcsIstvàn
Olvasó

Mindennek és mindenkinek megvan az ára!

zetomee
Olvasó

Szuper kezdés után, Kostas belecserélt. Vissza is kött a Kaposvár. Nagyot küzdve teljesen megérdemelt győzelem jó hangulatú vendégszektorral

magister_officiorum
Olvasó

Ezeket a cseréket sajnos mindig benézi, de azért csak megnyertük! (Think before act!)

Ekpa
Olvasó

VBV, végre! Csak így tovább, innentől azt szeretnénk, hogy a mai legyen a legrosszabb estéd 🙂

ImiDEAC
Olvasó

Bár itthagyta a DEAC-ot de én is remélem hogy sikerül összekapnia magát sok potenciál van a srácban

HajraKapos
Olvasó

Eddig megástátok a kaposvári kosárlabda sírját, ma sikerült beletenni, és be is temetni! Úgy látom, hogy ezt érdemeljük. Köszönjük szépen.

KKKfanta
Olvasó

Ez Kaposvár, ez Kaposvár Hej Hej!!!!

KPSVRKK
Olvasó

Na Puska!
Annyit már sikerült elérned hogy Guba nekimenjen a szurkolóknak azok meg egymásnak.
Gratulálok!
Mostantól minden a te felelősséged.

Srácok, közösen kell kikényszerítenünk a változást!

HajraKapos
Olvasó

Mi történt? :O

KPSVRKK
Olvasó

Pár Rudez out kiabálás után kijött Guba mindenki anyját szidni aztán néhány régi szurker védte még ezt a szart. Biztonsági őrök nyomultak, fenyegetőzés anyázás oda-vissza.
Ennek nem szabadna történnie, közösen kell fellépni

HajraKapos
Olvasó

Azért ez durva Gubától. Nem hiszem, hogy ez a megoldás, ez egy nagyon primitív megnyilvánulás tőle. Úgy tűnik, hogy a sok eltöltött év a csapat körül teljesen felrakta rá a szemellenzőt, és szerinte még védenie kell ezt a szart, ami itt megy.

Hunbasket2021
Olvasó

Nagyon jó lenne már valaki szájon vágná azt az ingyenélő faszt. Nyalja a városi vezetők seggét és mindenkinek nekimegy mert ő az isten azt hiszi. Szégyen amit művel…. régen őrült volna ha elmegy az edző elkérhette volna a ruháit…. pfuuu

Milivoj
Olvasó

Ki az a Guba?

Mary
Olvasó

N.I.

Mary
Olvasó

Ha minuszolsz akkor is!

Cibuláre Bucimbunga
Olvasó

Ki az a Milivoj?

MKE181
Olvasó

jelentéktelen f@sz

MKE181
Olvasó

nem csak elkérte ha úgy alakult el is vitte magától amit talált volt olyan a kollegái szopatták hagytak az öltözöben két balos cipőt azt is hazavitte egy szánalmas ? járjon inkább az öregasszonyoknak lángost sütni azokat nem zavarja az izadságszag?

Dejected Guillelmina
Olvasó

Jó! De ki az a Guba?

SopronKCfan
Olvasó

Mivel csak a fullcourtot tudtam bámulni 40 percig, így csak annyi, hogy szép volt fiúk!
Külön gratula VBV-nek és Josephnek.
Hajrá SKC!

Csakegyfan
Olvasó

A keret jó, az edző gyenge. Kérdés, hogy ezt a vezetőség mikor ismeri fel…

HajraKapos
Olvasó

A keret jó? Ha jó lenne, akkor nem ennyi vereségünk lenne, és nem ennyi pontot kapnánk mindig.

Csakegyfan
Olvasó

Lenne egy edző, aki összerakja a védekezést nem lenne gond…lepattanózást sem tudjuk megnyerni soha.

Magasmagasember
Olvasó

Rudez, Krnjajski, Petersen/Griffin OUT!!

red-black01
Olvasó

comment image

KPSVRKK
Olvasó

Beleordít a balfasz a bíró arcába mert nem kapja a faultját?
Nem érdemes bíroznunk olyan szar a játékunk.
Simán összevissza kompenzálnak amúgy

red-black01
Olvasó

Köszi, rosszul éreztem.
Kieg: ja és korrekt.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés