Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Továbbra is veretlen a Szombathely

Már az első félidőben eldöntötte a bajnok.

Alba Fehérvár - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 82-95 (15-20, 16-30, 26-18, 25-27)

Bajnokság, 6. forduló
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok
V.: Praksch P., Győrffy P. A., Ádám J. (dr. Páli K.)

Alba: Ljubicsics 16/6, Keller -, Guyton 20/9, Csupkovics 14/6, Molnár 4. Csere: Govens 14/3, McDuffie 12/3, Seyi -, Takács -, Csorvási 2.

Falco: Hooker 20/6, Perl 12/6, Benke 7/3, Krivacsevics -, Reddic 12. Csere: Váradi 7/3, Curry 6, Lake 4, Filipovity 12/6, Bíró -, Washington 15/6.

Villámrajtot vett a Falco, amely másfél perc alatt dobott 8 pontot, miközben egyet sem kapott. Ekkor Guyton szerezte meg az Alba első pontjait egy hármassal, sőt, két pontra fel is jöttek a hazaiak, de Perl és Hooker pontjaival ismét nagyobb előnyt dolgozott ki a Szombathely (5. perc: 8-15). Innentől felváltva estek a kosarak a negyed végéig, végül 5 pontos vendég előnnyel zárták az első 10 percet a felek.

A második felvonás ugyanúgy kezdődött, mint az első: Falco rohammal. Filipovity triplája után már 10 is volt közte, Ramírez pedig időt kért. Ez sem törte meg a sárga-feketék lendületét, előbb Curry zsákolt, majd Washington értékesített egy duplát (ő egyébként csapata legeredményesebbje volt a nagyszünetben a maga 11 pontjával). Guyton és Ljubicsics tartotta a lelket a hazaiakban, de ők sem tudták megállítani a szombathelyi hengert a félidőre (31-50).

A fordulás után Reddic talált be először, amivel a 20-at is átlépte a különbség. Úgy tűnt, hogy tovább nyílik az olló, majd Ljubicsics és Csupkovics vezérletével 13-ra jött fel az Alba (25. perc: 48-61). Hooker és Ljubicsics büntetőpárbaját Csupkovics törte meg egy hármassal, majd Molnár volt harcos a palánk alatt. Ezt a játékrészt az Alba bírta jobban, látványosan feljavult a hazaiak védekezése és támadójátéka is (57-68).

McDuffie duplája indította a záró felvonást, amivel tízen belülre jött a Fehérvár. Ezután Perl és Váradi pillanatai következtek, amivel újra kétszámjegyű lett a különbség, sőt, 18-nál időt is kellett kérnie a hazaiaknak. Ez sem állította meg azonban a vendégeket, akiknél öten is átlépték a tíz pontot és összességében megérdemelten nyertek.

Fotó: falcokc.com

HIRDETÉS

101 hozzászólás

101
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
35 Comment threads
66 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
51 Comment authors
KreMaestro.44GodemperorLaBederrylEwing Recent comment authors
apafibeni
Olvasó

Mindenki tiltakozzon a minősíthetetlen közvetítések miatt! A petíciót az alábbi linken lehet aláírni: https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

KreMaestro.44
Olvasó

A cél közös! Hajrá Magyar Kosárlabda! Egy zászló mind felett!
https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

pbask
Vendég
pbask

Márkó is felemelte hangják a mocskos TérkőFeri és bandája ellen!!!!!
comment image

LaBe
Olvasó

Mindenki szidja a Minidgo-t és mégis nagyon sokan előfizettetek rá!! De miért?? Pont a bojkottal lehetett volna elérni valamit. Így csak a röhög a markába akinek csilingel a pénzetek…

Godemperor
Olvasó

Tudom, hogy nem teljesen ugyanaz, de ha csak egy bolt van, ahol szarabb terméket árulnak drágáért, akkor is meg kell venned ha nem akarsz éhen halni.

LaBe
Olvasó

Ez így van, de az “éhen halás”-t el tudod kerülni a fullcourt-tal vagy a személyes jelenléttel is. Szerintem az “olcsó szar” a legdrágább!!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Világos….. fullcourton lehet nézni a meccset, a zsákolásokat, a szereléseket stb… 🙂 🙂
Nem mindenki tud elmenni a meccsekre, mert millió dolga van, családja, munkája vagy akár kevés a pénze, de azért szeretné nézni a meccseket. Eddig nem volt gond, mert a legtöbb helyről volt helyi adás full HD-ban.
Sokan úgy voltak vele, mint ahogy én is, hogy talán, ha fizetős lesz, akkor a minősége javul majd, bő egy év próbaüzem után. Sajnos nem mindenki jövőbelátó, mint te és sokan megszívtuk. Ez van és most tiltakozunk. Te is tedd meg. 🙂

https://www.peticiok.com/nem_kerunk_a_mindigo-bol

Írja alá minél több kosárszurkoló és terjesszétek a környezetekben ezt a petíciót!

apafibeni
Olvasó
Németh László
Olvasó

Gratula a Falconak!

ldd
Olvasó

Ma tényleg jól meccselt Okorn.
Volt benne padagógia ( Krivi kezdetésével ), “a türelem rózsát terem” … ( Táltos Washington magára találása )
öröm játék kiengedéssel, és a végén újra kontroll…
A játékvezetés nem volt olyan rossz, ahogy a fehérváriak gondolják, de a respekt a bajnok felé megvolt. ( minden regnáló bajnok felé megvolt eddig )

AlbaCsávók
Olvasó

Egyik hozzászólás sem fogta a játékvezetőkre. A Falco egy sokkal erősebb csapat. Amikor kicsit visszajöttünk a meccsbe, akkor jött 1-2 nektek kedvező ítélet, ami nem esett jól a játékunknak, de senki szerint nem ezen múlt.
Azon múlt, hogy sokkal jobb csapatotok van. Meg azon, hogy nálunk Keller Iván nem tudom mit keres a pálya környékén, ma például 20 perc alatt egy -7-es VALt. Ez van, menni kell tovább és megcsípni a felsőházat. Ehhez ez a vereség belefér, de a Kecsó elleni nem…

ldd
Olvasó

Oké, de a csarnokban azért nem így jött le …

Red ball
Olvasó

Olvasom az egész forduló hozzászólásait és többségében a közvetítésről szólnak.
Nem az a baj, hogy nem sikerült, hanem az, hogy mióta nem.
A tökömet sem érdekelné, a színvonal, ha megkaphatnám az eddig megszokottat.
Ez nekem diktatúra!!!
“A diktatúra vagy parancsuralom, önkényuralom olyan kormányzási forma, ahol az állami főhatalom (a kormányzati hatalom) forrása nem a népakarat.”
Hol van itt a népakarat????

Zvezda
Olvasó

Valahogy még mindig hihetetlen, hogy ennyire jók vagyunk idén.
Mindegy, örülök neki!

AlbaCsávók
Olvasó

Ezzel a kerettel ebben mi a hihetetlen? 😀 😀 😀

moldi56
Olvasó

Tudod hogy mondja a közmondás: “egyszer fent,egyszer lent”
Most például fent vagytok.Nem kívánok nektek olyat,hogy legyen sérültetek,de ha netán egyszerre két játékos lesérülne,már akkor más lenne a helyzet.Még egyszer mondom én ezt nem kívánom,sőt kívánom hogy minél tovább menjetek az Európa Ligában.

olaj75
Olvasó

Sárga g…k

Marillion
Olvasó

Ettől függetlenül…..győztünk! Egészségedre !

olaj75
Olvasó

Szégyen lenne ha nem győznétek itthon,ezzel a kerettel? Összevásárolt zsoldos tetvek,sárga g…k

Best2
Olvasó

Veresqrva!!

Lacataylor
Olvasó

A rokonod száján is ez folyik…Egyszer nem ott folyt,meg is lett az eredménye:te

2lee14
Olvasó

Kezdem azt érezni hogy te egy külön nyelvet beszélsz ami csak két szóból áll,és csak a te agyi szinteden lévő emberek értenek meg. Sorry én nem beszélek a nyelveden. Meg ha kicsit hallgatnál rám lapozgathatnád a szótárt hogy bővüljön a szókincsed és talán szimpatikusabb is lennél. Már ha az akarsz lenni egyáltalán.

űrhajóskutya
Olvasó

Érdekesek errefelé a moderálási irányelvek… 🙂

Aramis
Vendég
Aramis

82/6.

pbask
Vendég
pbask

Így kell ezt! A játékosoknak is oda kell állni a jó ügy mellé,minél több emberhez jusson el médián keresztül,amit ezek megmernek csinálni! Remélem ezzel elindul egy buktatás!
#respectSzili
comment image

J.R.Benitez
Olvasó

Bravó Szilárd! Van vér benne hogy ezt felvállalja, lehet követni a példáját! Mondjuk ha picit gonosz akarok lenni, ez bizony lehet egy pici tüske a szolnoki polginak akivel sosem volt egy hullámhosszon. Mondjuk Szalay ezt szerintem hangosan kiröhögi, a biznisz megvolt, a karaván halad….. Szánalmas bagázs!!!!

WSreborn
Olvasó

Belehalnátok ha valamelyik cikkhez nem kevernétek oda Szolnokot negatív megvilágításban? Benkéből közben csináljatok hőst.
Csak tudnám mikor lennétek elégedettek? Ha megszűnne a kosárlabda Szolnokon? Esetleg még radioaktív hulladék is hulljon a városra???

J.R.Benitez
Olvasó

Egy szóval nem mondtam hogy Szalay volt kettőjük közt a hunyó. Hőst sem csináltam Benkéből. Az hogy te ezt zokon vetted nem is értem. Abszolút nem beszólásnak szántam. Légyszi keress tőlem eddig akár egyetlenegy rosszindulatú kommentet. Köszi.

1,8 másodperc
Vendég
1,8 másodperc

Kivételesen meg kell védenem Benkét Szolnoki létemre, igaza van.
Vén kurvázos Szalay mint MKosz elnöke csinálhatna már a mindigFOS-sal…
És ebbe nem volt semmi Szolnok negatív dolga..

Marillion
Olvasó

Hőst nem de követendő példa lehetne… Nálam Pont ellenkezőleg…..kell a Magyar kosárlabdának egy domináns Szolnok meg mind a több csapat felsorakozva! Ez a bajnokság..és Magyar férfi kosárlabdázás érdeke is amiből hosszabb távon profitálhatunk….

derryl
Olvasó

Most nincs igazad, Szalay már inkább szégyent hoz a városunkra! Nyugodj meg, ebben a közvetítési mizériában is csak a saját, meg a hatalom érdekét nézte, nem loptak még eleget, kell még az a kis aprópénz, ami innen is csepeg! A szövetségi zsoldosok meg birka módra bégetnek ehhez a szarhoz, mi pedig mosolyogjunk hozzá! Köszönöm, én ebből nem kérek!

űrhajóskutya
Olvasó

Mondjuk ha belefér egy kis zrika, akkor halkan talán csak annyit tennék hozzá, hogy erről a “fizet is érte és mit kap” dolgot Sziszi megkérdezhetné a szolnokiaktól is… Az ő szájából ennek azért megvan a maga diszkrét bája 🙂 Szép estét!

derryl
Olvasó

Respect, én mondjuk a “báj” helyett, szagot írtam volna! Kicsit büdös!

baltazar
Olvasó

Gratulálok a normális szombathelyi szurkolóknak! Bomba erős csapatuk van.

Leklibajsza
Olvasó

Meg kéne próbálni úgy, hogy a 799 helyett 1498 forintot fizet a felhasználó, akkor lehet mind a két térfelet fogják mutatni.🤔🤔🙃

Aramis
Vendég
Aramis

😂😂😂😂

apafibeni
Olvasó

Minden jóérzésű szurkoló tiltakozzon a minősíthetetlen közvetítés miatt! Minden szurkolói csoport nyilvánosan tiltakozzon a következő mérkőzéseken ez ellen! Követeljük a jól bevált, a YouTube-on történő közvetítést!

Wilson
Olvasó

Grat a Falconak, megérdemelték, ennek ellenére néha a bírók is tettek róla, hogy ne jöhessunk közelebb, de nem ezen múlt, ma ezzel vagy enélkül is kikaptunk volna! Luka kivalasa hatalmas érvágás a csapatnak, talán sokan most jöttek/jönnek rá hogy mennyire is, nélküle nagyon vékony a pad, van 7 játékosunk és abban benne van a nem túl acélos Csori is, sajnos egy légiós centert mindenképpen kell igazolni hiszen mélységi játékunk a nullával egyenlő de így, hogy Luka kivalt a mezonysorunk se túl acélos! Falco kerete nagyon mély, és minőségi, sajnos kevesen vehetik fel idén velük a versenyt, talán senki, ma a… Olvass tovább »

Freebulletz
Olvasó

Én Ramirezt sem tartottam volna meg.

redmiller
Olvasó

Úgy néz ki megszervezett játék ellen kevés a tudása…

agyas
Olvasó

“A mindiGO Sport Szolgáltatás zavartalan működéséért, és minőségbeli megfelelőségéért az Antenna Hungária Zrt. nem vállal semmilyen felelősséget, ezzel kapcsolatosan az összes kárigényt kizárja.”
Ez a szerződés VII/1. pontja. Ezt írtuk alá, ezért fizettünk, és adtuk meg a személyes adatainkat. 🙂

pbask
Vendég
pbask

Tisztába volt ezzel a geci társaság rendesen….

Horvath Bela
Olvasó

Egy hozzászóló szerint ha egyszer előfizettél, a következő hónapban is automatikusan levonják az előfizetési díjat. Hogy igaz-e, nem tudom, de előfordulhat. Annyi még, hogy a komment szerint “lemondani sem könnyű”. (Forrás Facebook, MTE Körmend).

Cibona
Olvasó

Nincs miről beszelni a falco jobb volt és nehéz elkepzelni hogy ne ok nyerjék a bajnokságot bár meg messze a vége. Ok egyedul azok akiknél a magyar mag egy szinten van a külföldiekkel. És ne feledjük a magyar magukban perl és váradi os szombathelyi ezért mindenképp elismerés illeti a szombathelyi utánpótlást Az hogy kikaptunk egy ilyen csapattól benne van el kell felejteni és menni tovább nekem tetszik ez a csapat van benne lehetőség és a felsőházba be lehet kerülni . Falcosok nektek meg gratula remek csapatotok van hajra a Bl -ben !!!!

Puntigamer
Olvasó

Tisztelt Szurkoló társaim szerte az országban!
Kérlek titeket hogy a soron következő fordulóban menjünk be a pályára a kezdés előtt egy perccel és üljünk le a kezdőkörbe!!!!
Tiltakozzunk a nézhetetlen, élvezhetetlen közvetítés ellen!!!
Kérjük vissza a saját stábunkat (olajtv, mtetv, hungarysport, stb…)
Ha nem teszünk semmit a nyakunkon marad ez a szó szerint mindigfos….
XXI.századot írunk
Még egyszer kérek minden kosár szerető szurkoló magyar béközepest, családot, diákot, nyugdíjast hogy üljünk le a pályára meccskezdéskor Szolnokon, Pécsen, Kaposváron, Szhelyen, Körmenden, Fehérváron, Zegen stb….
Valaminek történnie kell!!!
Addig is Egészségetekre!

pbask
Vendég
pbask

Itt csak akkor történik valami,ha klubok fellépnek ellene, fogyasztóvédelemnél perelni, mert már fizettek érte (én soha büdös életbe nem fogok ennek a fidesznyik cégnek),+ ügyvédet kiperelni gatyájukat is,tönkretenni. Demokratikus országban itt lázadás lenne:

SZALAY ÉS TETVES BANDÁJA MONOPOLIUMOT VEZETETT BE,MINT LEGHŰSÉGESEBB ORBÁNKUTYA,ELLEHETETLENITVE A TÖBBI KÖZVETITŐ CÉGET! Jó duma tudjátok,mindigo felületén ők is közvetítenek,de jól tudják,hogy ez senkinek sem érné meg, ergo állami monopoliumról van szó,mint a kommunista időkben.

apafibeni
Olvasó

Minden jóérzésű szurkoló tiltakozzon a minősíthetetlen közvetítés miatt! Minden szurkolói csoport nyilvánosan tiltakozzon a következő mérkőzéseken ez ellen! Követeljük a jól bevált, a YT-on történő közvetítést!

apafibeni
Olvasó
pbask
Vendég
pbask

Mindigo elment, fos mint mindig, Curry zsákolása kimaradt,pénzért ilyen szolgáltatást nyújtani,egy ügyvéddel lazán perelhető. Rohadjon meg ez a korrupt rendszer,és Szalay igen te is, hogy van pofád kosárlabdázó létedre a szurkolókat igy szembe hugyozni. 😉
Zárószó: (Benke Szili posztja)
comment image

Marillion
Olvasó

Támadni fognak szokásuk szerint a provokátorok….ne álljunk bele abba a stílusba….had tépjék magukat vagy a hajukat…foglalkozzunk a saját csapatunkkal….ők megérdemlik….És továbbra is csak a földön maradni…hosszú még a bajnokság….HAJRÁ FALCO…A csapatnak és szurkolóinknak is jó utat hazafelé….

pontaz
Vendég
pontaz

Olvasd vissza kik kezdték a “provokálást”…

Marillion
Olvasó

Mondjam vagy mutassam….MOTOROS és OLAJ75….mindig az elsők között! Aztán miattuk indul a lavina! Sárgapárna nálunk most kissé visszafogott….jó lenne ha ez igy is maradna……

WSreborn
Olvasó

Ez mészárlás volt, szerncséje az Albának, hogy tartalékolt a Falco. Nincs sok értelme ennek a bajnokságnak így, kár hogy ennyire egyoldalú lesz. Volt már ilyen de azt valahogy másképp éltem meg :-)))))))

Marillion
Olvasó

Azért azt nem mondjuk hogy mészárlás volt….egy kontrollált játékkal nyertünk 13 ponttal…..hosszú még a szezon…játékosok jönnek mennek mindenhol…sérülés/ek is közbe szólhatnak…..térjünk vissza erre az EGYOLDALÚ dologra mondjuk tavasszal…

Mandula
Olvasó

Nem volt mészárlás és nem tartalékolt a Falco.
Várható volt a vereség de nem ennyire…
5-10 pont vereség meg belefért volna hazai pályán, de ez sok volt. Qrva szarul játszottunk.Semmi betörés csak a kib@ott hajigálás.
Gratulálok a Falconak!

moldi56
Olvasó

Nem is olyan régen még az Alba volt az elsőszámú favorit.Minket hazai pályán 20-al vertek.Nem gondoltam volna hogy beelőzzük őket.Ha most lenne az Olaj-Alba meccs,nem tudom milyen eredmény lenne?CSAK AZ OLAJ!

redmiller
Olvasó

Kikapnátok… Palánk alatt van egy óriási lyuk Szolnokon…

Freebulletz
Olvasó

Nálunk kettő volt ma 😀

pbask
Vendég
pbask

Off course megkaptam a választ,mire jut a Jokicka csapata, ha kap egy szívós védekezést,első félidő megmutatta. Aztán utána leengedtünk,nem baj, jön a Bonn,nem kell fullba tolni

J.R.Benitez
Olvasó

Grat srácok!!! Szépen rotálva végig vezetve győztünk. Ez az Alba ma nem muzsikált jól, de roppant veszélyes! Mi nagyon mélyek és kiegyensúlyozottak vagyunk. Washington továbbra sem győzött meg! Albában sajnálom Ivánt. Ma többet játszott de szerintem nem érzi jól magát, nem érzi a bizalmat. Ja és B.U.Z.I mindigo!!!! FALCO!

Jokic
Vendég
Jokic

Nagy kár ezért a 2. negyedért, mert a többi rendben volt. Sajnos most ennyivel mindenkinél jobb a Falco, megérdemelték. Van 10 olyan játékosuk, aki mindenhol kezdő lenne.

sargafekete
Olvasó

Az a 10 csak 7 játékos.

2lee14
Olvasó

Szép volt fiúk! 95 pont idegenben nem rossz! Szorosabb meccsre számítottam, de persze így sem vagyok szomorú. Vagyis mégis. A mindigo elviselhetetlen közvetítése miatt. És mindez pénzért……..
Na mindegy. Talán lesz jobb is.
Hajrá Falco!

Zeusz
Olvasó

Gratulálok a Falconak!

Aramis
Vendég
Aramis

“Holnap elsüllyed a sárga ladik,
Szopóálarcot kap Govenstől a gyuri.”
Te szerencsétlen faszkalap motoros…sose nyomd fullba a kretént mert az akadémia nem kajálja! 😂😂😂
Szólj Pistának, hogy véletlenül se kerüljetek a döntő közelébe mert a harmadikon a harmadik hálóvágás a söprűvel együtt eléggé szarul mutatna.
Te agyhalott teeeee….

Motoros
Olvasó

Kutyából nem lesz szalonna,
Cinegéből nem lesz vércse,
Laurából nem lesz apáca,
nuniii mindig buziii lesz@😂

Ui.:Jön még kutyára dér,cinegékre meg kalitka😂😂😂😂

Motoros😂🏍

pbask
Vendég
pbask

Lalyurát nem kell bántani,erre az estére várt már fél éve…

2lee14
Olvasó

Motorosra meg zártosztály….😂

Motoros
Olvasó

Ahol te leszel a szobatársam@😂

Aramis
Vendég
Aramis

Ez olyan tipikus motoros,
Szúróssszagú, büdös, ótvaros,
Esze semmi, nagyon nem okos,
Olyan, mint csapata, egy rakás fos! 😂😂😂😂😂

Downtown
Vendég
Downtown

Rakas fos….ahhha 😂😂😂

3xbajnok
7xkupagyoztes

Motorosnak cimezzetek a szarotokat.
En se keverem be a falcot a sargaparnas valaszaimba!

Motoros
Olvasó

szaramisz te kis pöcs,
silverhelyi főköcsög,
Átlépünk mint a kutyaszart,
Kevés vagy mint a hangyafasz@😂

RRichieG
Olvasó

Ne bántsd, a Zaragoza meccs kommentelői megszavazták, 108 embert nem zavar, hogy Aramisi meleg. Legyünk toleránsak, a többség ezt akarja.

Aramis
Vendég
Aramis

Semmi baj, mi sem bántunk téged azért, mert édesanyád tövig nyelte Misi lomposát az árokparton.
Te pedig söprögess azzal amit kaptál tavasszal…😂😂😂😂

Marillion
Olvasó

Kurva gyenge!

Downtown
Vendég
Downtown

Kedves aramisz.
Motorosnak cimezd a szarjaidat,a Kormendet nyugodtan hagyd ki.

En/mi se emlegetjuk a Falcot a lefosottsargaparna valaszainknal!

3xbajnok
7xkupagyoztes.

Pusszantas!

Best2
Olvasó

Vöröske ne a múltal gyere egyfolytában..réged anyád is jó csaj volt, de ma már senkinek sem kell!!!!

Csapajev
Vendég
Csapajev

Amíg tudtam nézni az ótvaros mindigfoson a közvetítést, addig brutális Falco fölény volt.
Gondolom a biztos vezetés tudatában már a végére egy kicsit lazítottak.
Amúgy ez a meccs is beárazta a bajnokságot, és már az is nagy esemény lesz, ha ezt a Falcót valamelyik csapat legyőzi.

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Szép volt fiúk! Hajrá Falco!

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

Ja és mindigo menj a kurv@ anyádba!

Savariás
Olvasó

Elmentek a MindigOda ahova nem írhatom le 🤬
A csapatnak pedig gratula.

FalcoParádé
Olvasó

Gyuri bácsi feladta rátok a zakót!!!
Beáraztuk a Magyar bajnokságot!!!
💛🖤🏀💪👊👏

pbask
Vendég
pbask

na ujabb provokátor

Downtown
Vendég
Downtown

Jol mondod….

Laposvár
Olvasó

Ezt a zakót lölő adja, senki más. Örüljetek, hogy az öletekbe hullik amiért mások meg szoktak dolgozni. Élvezzétek ki, egyszer minden rendszer távozik így, vagy úgy…

Aramis
Vendég
Aramis

Na persze…a szolnok megdolgozott érte!
Horváth Ákos, Váradi Kornél, Németh István, Keller Ákos, Lóránt Péter, Benke Szilárd, Vojvoda Dávid stb… mind mind megdolgoztak értük…Nyerges szolnokra irányított pénzéből óriási erőfeszítések közepette kialakult a magyar bajnokság legszimpatikusabb kerete!
Tovább…?

WSreborn
Olvasó

Fóbiás fasz!
Nem tart ez a Kànaán örökké, legyen majd akkor is ekkora pofád! 10 év szopás árán kineveltetek 1 jó játékost azt hiszed ezért nektek minden alanyi jogon jàr. A 10 fős rotációból 8-nak nálatok sincs semmi köze Szombathelyhez!

Ewing
Olvasó

Rühelheted, attól még a tulajdonneveket nagybetűvel írjuk…így azt is, hogy Szolnok

panther
Olvasó

Bocs, de az indulat elvette a józan eszedet… Amíg a Szolnok volt a zászlóshajó a Közgépen keresztül áramoltatott közpénzen, az nem zavart? “Mások meg szoktak dolgozni” érte.. Persze, ne röhögtess!

Tudomásul kell venni, idén a Falco a legerősebb csapat. Ez persze nekem nem öröm, mint ahogy az sem volt, amikor az Olaj volt az. De ettől még nem fog a Dunának menni!

Amúgy meg eddig úgy tudtam, Lölő és Szalay egy oldalon állnak. Vagy tévedek? 🙂

panther
Olvasó

nem fogok… 🙂

Bozic
Olvasó

A csapatomnak óriási gratuláció!

VASember
Olvasó

Ezt a mindigo nevü hulladékot el kellene felejteni
Nem elég hogy szar, de most már fizetni is kell érte.
Az meg külön vicc, hogy a Falco meccsek nézéséhez külön-külön elő kell fizetni a BL és az NB1 meccseire.

GORECUBRBA
Olvasó

bajnoknak mondott alba az elso fordulo utan rendessen belett arazva 😀

Freebulletz
Olvasó

jaja, mert azt mondták akkor biztos az is lesz. lényeg, hogy a pénz lenyomta a tisztes helytállást. be lett árazva, lol. a BL-t árazzátok be szerencsétlenek. csak kíváncsi leszek, ha véletlen elfogyna a pénz akkor is lesz-e ekkora arc.

Rougenoil
Olvasó

Fáj a pofon barátom?
A normális Albásoknak grat, jó csapatuk van.

Freebulletz
Olvasó

Nem fáj, miért fájna? Várható volt idén, hogy ezzel a kerettel végigveri a Falco a mezőnyt. Csak mókás, hogy ennek tudatában jönnek a nagyképű hsz-ek. Tisztesen helytállt az Alba, ilyen játék kell a továbbiakban is, ennyi.

pbask
Vendég
pbask

Így van!

GORECUBRBA
Olvasó

Pofa volt az albanal is nem is olyan reg csak most cumizni vtok jo bl nah az a tisztes helytallas a falcotol aki azt mondja h szarok a bl-be az hulye alba tisztes helytallasa a falco kiengedesenek koszonheto mert egy komoly meccsen 30 kaptok azt kuss

Freebulletz
Olvasó

Kemény vagy Csoki 😀 internetes karatehuszár, végülis ebbe a színvonalba beleférsz ami itt van.

zetekosarak
Olvasó

Kedves szurkolótársaim! Ne hagyjuk, hogy egy ilyen szart letoljanak a torkunkon! Ezt így nem lehet! Ha nem korrekt velünk az MKOSZ, akkor teljes bojkott! Kérlek bennetek, hogy ezért a minőségért ne fizessetek! Valaki már megkérdezhetné Szalai Úrat, hogy mi a fene ez az egész? Ki kapja a befolyt összeget? Ki fogadta el, hogy ilyen élvezhetetlen minőségű közvetítést adjanak? A XXI. században, ahol rengeteg sporteseményt nézhetünk ez így elfogadhatalan!

Marillion
Olvasó

Már korábban felvetettem itt,hogy össze kéne fogni a szurkolótáboroknak,és közösen egy megbeszélt helyszínen demonstrálni,plusz a csarnokokban a mérkőzéseken is éreztetni hogy elég volt ebből az egész fosból ….úgy ahogy a labdarúgó klubok szurkolói tették….korábban!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés