Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Továbbra is veretlen a Falco

Az MVM-OSE Lions megrángatta az Oroszlán bajszát.

  •   

Falco KC Szombathely - MVM-OSE Lions 81-73 (23-26, 24-17, 19-15, 15-15)

Bajnokság, 8. forduló
Szombathely, Aréna Savaria
V.: Benczur T., Tóth C., Makrai M. (Gorka Sz.)

Falco KC Szombathely: Váradi 11,Somogyi 10/6, Clark 12/6, Golomán 14/3, Keller 15/3. Cserék: Verasztó 2., Barac 15, Kovács B.. 2.

MVM-OSE Lions: Ihring 12/6, Miliszavljevics 15/9, Carev 5/3, Minchev 8,Burns 13. Cserék: Ruják -, Parrish 15/9, Garamvölgyi 5.

Somogyi triplája volt a találkozó első kosara, de az MVM-OSE Lions gyorsan reagált, Burns egy duplával válaszolt. Ihring triplájával és Carev duplájával 7-3-ra léptek meg a vendégek. Miliszavljevics triplája is ült a vasi gyűrűben. Golomán két büntetőből egyet dobott be, Miliszavljevics pedig ismét távolról talált be, kilenccel vezettek a vendégek. A tízet Burns tette közzé, időt kértek a beragadó sárga-feketék. Golomán duplájával folytatódott a találkozó, Parrish és Keller is dobott egy triplát. Miliszavljevics büntetőivel nőtt ismét tíz fölé az OSE előnye. A piros-feketék nagyon jól játszottak. Golomán és Barac dobott egy-egy kosarat, nagyon kellettek ezek a pontok a Falcónak. Ruják eladott labdájából, Váradi dobott egy duplát, ötre zárkóztatva ezzel csapatát. Sebastjan Krasovec időt kért. Váradi és Golomán pontjaira, Garamvölgyi dobott egy duplát. Parrish is betalált, de az OSE nem tudott ismét meglépni, mert Clark azonnal szórt egy triplát. Somogyi szerezte a negyed utolsó kosarát. 23-26.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Barac szerezte a második negyed első kosarát, Parrish válaszolt rá. Rontott dobások következtek mindkét oldalon. Clark zsákolással egyenlített, időt kértek a vendégek. Nagyon kevés pont született a második negyed első felében. Burns duplájával ismét az OSE vezetett. Golomán triplájával vette át a vezetést a szombathelyi csapat. Somogyi is betalált, de Miliszavljevics egy távolival ismét szorossá tette a meccset. Barac és Parrish pontot dobott a hajrában, de a negyed utolsó kosarát Keller Ákos szerezte. 37-35.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Clark és Keller is villant a második félidő elején, utóbbi zsákolását követően időt is kért az MVM-OSE Lions. Kilenc ponttal vezettek ekkor a vasiak. Parrish dobott egy triplát a folytatásban, míg Váradi elrontotta távoli dobását. Barac pontjai törték meg a gólcsendet, állandósult a szombathelyiek fölénye. Miliszavljevics is betalált, de azonnal érkezett Clark kosara is. Minchev és Váradi is betalált, jó volt a mérkőzés. Golomán kosarával tíz lett közte, időt kértek a vendégek. Garamvölgyi dobott be egy duplát és értékesítette a ráadás büntetőt is. 66-58 lett a negyed vége.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

Egy 5-0-ás periódussal kezdett a Falco, nem ültek a vendégek dobásai. Minchev dobott be egy közelit, a Falco azonban átvette a találkozó irányítását. Keller és Váradi is fontos pontokat dobott, folyamatosan nyílt az olló. Az OSE azonban remekül küzdött, Burns egy triplával próbálta felrázni az övéit. Ihring és Minchev is betalált, de Keller kosara “elég volt” ahhoz, hogy megmaradjon tíz pont fölötti szombathelyi vezetés. A vendégek az utolsó percekben is becsülettel küzdöttek, jó meccset láthatott a publikum. 81-73.

Fotó: Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu

A mérkőzésen Benke Szilárd és Perl Zoltán kisebb sérülés miatt nem lépett pályára.

Vágvölgyi Bálint/ugytudjuk.hu fotói a mérkőzésről: 

  •   
HIRDETÉS

HIRDETÉS
58 hozzászólás

58
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
17 Comment threads
41 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
26 Comment authors
FalcaozsotiSzhelYEwingEv.Ok. Recent comment authors
zsoti
Olvasó

oroszlán!?!ha-ha-ha!!!

Ev.Ok.
Olvasó

KIEMELNÉM AZ OROSZLANYI SZURKOLÓKAT!!! KÖSZÖNJÜK HOGY MEGTISZTELTETEK MINKET AZ EGYIK TÖRZSHELYÜNKÖN. REMÉLEM MINDENKI EPSEGBEN HAZAÉRT!

Yellowblack
Olvasó

Marvin és Keller a triplavonalon jobbak mint védekezésben.Golomán és Somogyi hatalmas igazolások voltak.hajrá Szombathely

Tampa
Olvasó

Jó kis meccs volt, nagyot küzdőtt mindkét csapat. Szimpatikus együttes az OSE, de a Falco ma is megmutatta, hogy milyen ereje van, hiszen két kulcsembere nélkül is képes volt hozni egy ilyen nehéz találkozót. Szépen eloszlottak a pontok, ami ismét az erős csapategységet tükrözi. Ma pedig ennek Somogyi volt a motorja, aki nagyon szépen kiszolgálta a társait, és remekül szervezte a játékot. Persze kellettek hozzá a szép befejezések Golomántól, Kellertől, Clarcktól és Baractól is!

Themenace
Olvasó

Ez szombathely!!🔥🔥💛🖤💛🖤🔥🔥

Praenoricum
Olvasó

Gratulálok a győzelemhez a Falconak, amelynek értékét növeli, hogy Perl és Benke nélkül tudta ezt elérni. Az Oroszlány az elején alaposan ráijesztett a csapatra, komoly kezdést produkáltak. Nagyon kemény védekezést mutattak be az egész mérkőzés folyamán, sokszor kifejezetten nehéz volt helyzetet kialakítani. Az, hogy a szűk rotáció miatt szinte mindenki harminc perc felett játszott a Falcoban, az a negyedik negyed második felében már nagyon látszódott. Remélem szerdára felépülnek a sérültek, mert csak komplett kerettel, jó formában lehet idegenben esély. Játékvezetői tévedések voltak, de kicsit sem éreztem, hogy lejtene a pálya a hazaiaknak. Rengeteg le nem fújt fault maradt büntetlenül. Inkább… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Ez az Ose tábor ismérve…! Példát vehet róluk minden tábor! Hajrá Falco!

Szurker
Olvasó

Első körben szeretnék az OSE csapatának gratulálni, szépen játszottak, abszolút partiban voltak. A szurkolótáboruknak főként jár a kalapemelés, jó hangulatot csináltak és kifejezetten szimpatikusak voltak, jó utat kívánok nekik hazafelé! (Ideális helyzetben ilyennek kellene lennie a viszonyunknak a körmendiekkel, legalábbis szerintem.) Második körben tudok csak gratulálni a saját csapatomnak, mivel az első negyedet szinte végigaludták, azt hitték ha csak feldobálják a mezeket, akkor is lehozzák a meccset. Rá lehet itt fogni Perl meg Benke hiányára, de azért valljuk be simán vezetnünk kellett volna már az elejétől fogva a keretünk alapján… A játékvezetők olyanok voltak, amilyennek megszoktuk őket, nagyjából értékelhetetlennek. Folyt.… Olvass tovább »

Csippa
Olvasó

Ose szépen helyt állt, hiányzók ellenére is, Ruják az egyik ingyenélő, belőtt séróval….

CsakÉn
Olvasó

Ruják nem ez a szint. Habiszti ember

p.borisz
Olvasó

Hát ezt is behúztuk. Mondjuk nem volt egyszerű, az első negyed elején amit az OSE művelt… Már a bemelegítés közben látszott, hogy nagyon jól dobják a triplákat,hát a meccsen sem sokat gatyáztak…nagyon komolyan kezdtek,ha lassan is,de bedaráltuk őket. Nagyon jó kis csapat, szimpatikus szurkolótáborral, akik sportszerűen nyomták végig az egész meccset. Jó utat hazafelé, további sok sikert nektek! A bírók fújása megint bőven hagy maga után kívánnivalót, mindkét szurkolótábor jogosan kritizálta őket a sok idióta ítélet miatt. A mieinknél Somogyi,Golomán,Barac és Marvin Clark húzta komolyan a szekeret, Keller védekezésben komplett átjáróház,támadásban Ádám csinált belőle nagy embert,folyamatosan kapta az aszisztokat.Beni pedig… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Beni tényleg hibázgat támadásban, de annyiban megvédeném, hogy védekezésben ma is olyan volt, mint egy pióca..

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Elsősorban köszönet a fogadtatásért. Másodsorban ez egy papírforma meccs volt. Harmadsorban, Cecil, meg buzi Benczúr basszátok meg egymást.

Mendez
Olvasó

THX.
Ui.: kérdés, szerinted nyertetek volna ha jól fújnak a sporik?

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Sanszosan nem, de szorosabb lehetett volna.

Óriás
Olvasó

Igen.

Marillion
Olvasó

Mi is köszönjük az Oroszlányi fogadtatást,ez Oroszlány!! Nagyok vagytok barátaink!

SzhelY
Olvasó

csak azt nem értem ki az a tíz degenerált aki minuszolja ezt a hozzászolást amikor ez az ember próbál normálisan komunikálni az agyhalott kommentelőkkel beleértve van ,hogy engem is?

Xero
Olvasó

Gratula srácok!! A Zozó és Szili nélkül sem volt igazán kérdés, nagyon kiegyenlített teljesítményt hozott a csapat. Az elején ráaludtunk, illetve az OSE 6 perc alatt azért bevert 4 triplát, amit minden csapat megérezne. Az egyetlen igazi lyuk a védekezésünkben a triplák levédése. Ha valaki egyszer sz*rba nyúl, az megszorongathatja a Falcot..
Az OSE-nak pedig gratulálok, jó kis csapat, jó szurkolótáborral!! Remélem idén bejutnak a 8-ba!! 🙂

KD
Olvasó

Gratula, hát remélem, a proféta szól a bb1-ből, és a Zozo és a Szili sérülése tényleg nem komoly, mert nélkülük a Treviso meccs eléggé sansztalanak tűnik.

Marillion
Olvasó

Perl Zozó és Benke Szili nélkül…azért megvallom benne lehetett volna a vereség is,de küzdelmes csapat munkával ellensúlyozni tudtuk az ő hiányukat is! Nagyon egységes és jó csapat,játékoskeret az OSE! SZÉP VOLT OSE gratuláció nekik is! További sok síkert,Jó utat kivánok hazafelé a csapatuknak és szúrkolóiknak is!

Óriás
Olvasó

Sajnálatos, hogy a játékvezetők ennyire tisztelik a válogatott játékosokat. Hajrá Ose.

JR.Benitez
Olvasó

Grat Oroszlányba, nekünk a győzelemért is. Azért első 5 percben kapott 18 pont, úgy hogy nem is faultoltunk, azért na…. Amúgy én vendégek helyében Ruják szerződését erősen átgondolnám. Döbbenet mit művelt…. A “9” és a “11” nélkül is hoztuk, ez dicséretes

Kissadam91
Olvasó

Elképesztő győzelem!!!
Ez Szombathely!
Szeretném kiemelni a magyar magból a Tóth, Benczúr, Makrai hármast. Nagyon jól helyettesítették Perlt és Benkét.
💛🖤

Petike97
Olvasó

Uhh kapod ám a pluszokat jólvan..Ha majd szerdán is minket tolnak a bírok,beszéljünk erről még.

Kissadam91
Olvasó

Szóval szerinted nem tolnak 😂😂
Mondjuk ilyen egy igazi falcos aki nem tud reálisan értékelni.

Petike97
Olvasó

Én egy rossz szót sem szóltam,csak visszavágtam erre a primitív lenéző kommentre.egyébként reálisan szoktam értékelni,ha megnézed a többi kommentemet.

JR.Benitez
Olvasó

Nem is láttad a meccset… Ha mégis, irass fel erősebb szemüveget please. Mindig van egy ügyeletes okos aki idén még meccset se látott, de írja a hülyeséget.. Lehet bb1 bérenc vagy???? 😂😂😂

CsakÉn
Olvasó

Miért nem tolnak???? Az Europaligában nem lesznek magyar játékvezetők!!!

JR.Benitez
Olvasó

Vergődj, neked ez jut pár éve

Kissadam91
Olvasó

Legalább mi bírok nélkül nyertük a bajnokságokat😂😂😂😂
Édesebb mint így nyerni😅
Sárga a sálad…

JR.Benitez
Olvasó

Ki az a mi???? Esetleg játszottál???? Akkor tényleg gratulálok!!! Max az a csapat akinek szurkolsz, igy helyes…. Tudod nekem is volt fiatal koromban, hogy 3 nőm volt egyszerre. Rég volt. Jó visszagondolni rá, de most ez szart sem ér már. Na vajon ez miért jutott eszembe?

Dallas
Olvasó

Fiú létedre a szüleid 3 barbit vettek egyszere karácsonyra ? 🙂
Én villanyvasutat (N) és puskákat kaptam,annyit hogy majdnem elvitt az államrendörség ,de látták hogy még belelóg a kezem a bilibe és forasztgathattam tovább a váltókat .)

Olajheart2
Olvasó

Na vajon miért?? Szerintem nem igaz, hogy szart se ér ami a múltban történik.. Nagyon is sokat ér.. Múlt nélkül nincs jelen.. Hajrá OLAJ

Xero
Olvasó

Kinek amije van, nyilván az a legfontosabb..

Marillion
Olvasó

Ez így van!!!

Zsarkov
Olvasó

Ádi! Ez az EGYEDÜLÁLLÓ, CSODÁLATOS NAGYFALCO…, nem kell tolni őket, annyira fantasztikusak, hogy Európában rettegik a nevüket és az NBA csapatok is összeteszik a kezüket, hogy nem velük kell játszaniuk…
Tetszik a rigmus…, magamban folytattam… 😉

JR.Benitez
Olvasó

Zsarkov. Egészségedre…. Azt hittem mi tudunk azért a sportról is beszélgetni… Tévedtem? Amúgy engem hol olvastál isteniteni ezt a csapatot? Komolyan érdekel

Zsarkov
Olvasó

Nem rólad van szó JR…, azt elismerem, hogy jól összerakott, magyar szinten komoly csapatotok van…, DE az a büdös öndicséret, az üres magasztalás, folyamatos öntömjénezés, ahogy ez az undorító bb1 isteníti a Falcot, nem kifejezetten teszi szimpatikussá…, f@szért nem lehet egy “szakportál” tárgyilagos!? Fut a szekér, van pénz, nagy a szurkolótábor…, ilyenkor kéne szerénynek lenni, mert most van mire…

Olajheart2
Olvasó

Szerénynek??? Beképzeltebbek az életben nem voltak… Azon gondolkodom néha, hogy amikor az Olaj volt ebben a helyzetben miért nem voltam ilyen kurva beképzelt és lenéző… Francba nem vagyok ilyen..

Marillion
Olvasó

Ez csak 1 kreált valami,de nem szakportál! Milyen internetes fórum az ahol oda vissza a legalja stílusért sem kapcsolnak le senkit!?

JR.Benitez
Olvasó

2. Én azért általában igyekszem szerény lenni. 2. Ez nem szakportál….

Marillion
Olvasó

“A NAGY SZÚRKOLÓTÁBORHOZ”
Kcsit had beszéljek haza de mégis ellent. Tényleg az Aréna tőbb mint felét minden meccsen megtőltjük,de ma is alig bírtuk felállítani a nagy tőbbséget! A csapat végig küzdötte a találkozót és nem érdemel tőbb össznépi segítséget?! Ha valaki/k kijőn sárga feketében a lelátóra attól meg nem lesz autómatikusan fanatikus Falco szúrkoló csak 1 néző a sok közűl!

CsakÉn
Olvasó

Mi is ezzel küzdünk! Nem minden néző szurkoló, nem minden szurkoló ultra!

Ev.Ok.
Olvasó

Marillon tisztelet a Tiéd, főleg hogy én tudom Te ki vagy, Veled ellentétben h, én ki lennék…a szurkoláshoz ember is kell, tisztelettel megjegyzem, amúgy köszi a Csapatnak és a Szurkoló tábornak a jó hangulatot!

Lacataylor
Olvasó

Sz@rkov Zs@ARKOV MEGINT itt vagy! sz@arvasbőgésed már múlóban ,az időd is meg a korod alapján sz@rvasagancsal a fejeden, sz@arvasbőrrel a seggeden még sz@rvasbogárként küzdessz,csak hasonló sz@rvasfélék bőgnek ide, pedig a sz@arvasszánon nincs megállás!!!!!

Zsarkov
Olvasó

Helyesen írni se tudsz, te szerencsétlen nyomorék…

Ev.Ok.
Olvasó

Engedd el szarkov volt van lesz….

Mendez
Olvasó

Bírók nélkül, Szalayval a fedélzeten aki a SZOPnokra szabta a bajnokság feltételeit.
Vagy tavaly ugye amikor HATODIK!!!!! helyről kupaindulós lett a legnagyobb büdzséből gazdálkodó “csapat”….

Olajheart2
Olvasó

Nyomjad Mendez nyomjad.. Még nem volt a kő dobálás és a Szarvasozás.. Gondoltam segítek!

Szurker
Olvasó

Teljesen feleslegesen hergeled a népet… De ha már elkezdted, akkor leírom mit gondolok erről. Az első bajnoki címünket szerintem nem a bírók nyerték meg nekünk, simán hoztuk önerőből is. A másodiknál nem tehetünk róla, hogy az ellenfeleink nem tudtak teljes kerettel kiállni, ha jól emlékszem egyik csapat játékosa sem miattunk sérült le. A harmadik bajnoki címnél meg azért a helyedben a bírózást mérsékelten használnám. (Lásd első meccs, ahol egy olyan triplával nyertetek ami rég időn túl volt, hisz nem időben lett elindítva az óra, plusz volt egy támadófault is közben…) A ti bajnoki címeiteket mind makulátlan tisztaság övezi, igaz összevásárolhattatok… Olvass tovább »

Falcao
Olvasó

Mit nyertel te eddig madár?:)max.hogy ide irogatsz mindig elsőként!Erőlködjél csak!Jókat röhögünk rajtad!nehogy abbahagyd!hiányoznál!
Na mesélj inkább mit nyertel eddig?szerintem felmentett lehettél tesiből is!:)

Mendez
Olvasó

Halihalihalihalihóóóó fasszopóóóóóóó SZOPNOK!!!!!!
Ezek a kretének megaláztatták magukat egy szőröstalpú csapattal….pfejjjj mi ezeket két meccsen küldtük haza.
Takarodjatok innen buckások majd akkor gyertek ha a bocskorosok nem aláznak széjjel benneteket!

Ewing
Olvasó

Inkább azt mondd, legutóbbi felszólításom óta hányszor basztad meg jó büdös kurva anyádat, te mocskos frusztrált sárga takony????

Mendez
Olvasó

Tiszaparti cig@nyparaszt ne erőlködj elég volt anyádnak amikor a világraszart egy ilyen férget!

JR.Benitez
Olvasó

Ewing ilyet ne irj, jelenleg is van per gyakorlatilag pont ezen szavak miatt egy Falco szurkoló ellen is…. Amúgy az én anyukámat szidtad, vagy másét?

Dallas
Olvasó

🙂
és neked nem tetszik ahogy fogalmazok,öregem, hiteles vagy mint a kakukk 🙂

Petike97
Olvasó

Annyit írnék csak,hogy tetszett Barac és Clark játéka,hogy Zozó és Szili hiányát is el tudtuk bírni.Szép volt.💛🖤

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés