Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Továbbra is a Veolia lesz a Pécs névadó szponzora

A következő hetekben még néhány szerződésre lehet számítani.

  •   :

:

Továbbra is Pécsi VSK-VEOLIA néven szerepel az élvonalban a baranyai együttes – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

– Mindenkinek ilyen támogatót kívánok a sportban, mint a Veolia. Mind a helyi, mind a budapesti vezetőséggel remek a kapcsolatunk. Külön öröm számomra, hogy a kosárlabdát szerető és értő szurkolóink vannak a cégcsoport munkatársai között, ott vannak a mérkőzéseinken is, így mindig számíthatunk az ő buzdításukra is. A csapat életében nagyon fontos az a stabilitás amit a Veoliától kapunk, hiszen a 2008-2009-es szezon óta mindig számíthattunk rájuk, mellettünk voltak a tavaszi nehéz pillanatokban is, és hiszem, hogy ez így lesz nemcsak a közeli, hanem a távolabbi jövőben is – mondta Bán Gábor, a PVSK Marketing Kft. ügyvezetője.

Magyar Kupa-győzelem, bajnoki második és harmadik hely tartozik az eddigi közös sikerek sorába, és a PVSK-Veolia hazai mérkőzései az átlagos nézőszám alapján az ország húsz legnézettebb sporteseménye közé tartozik.

– A Veolia, illetve a cégcsoport tagjaként korábban a Pannonpower már több mint egy évtizede támogatja, és ezáltal figyelemmel kíséri a PVSK csapatának előrehaladását a hazai sportéletben. Az erőmű mindig a megbízhatóságot, stabilitást jelentette, így végezzük mindennapi életünkben a munkánkat. Az utóbbi szezonok felfelé ívelő teljesítménye fényében, a csapat névadó szponzoraként a Veolia semmiképp sem szerette volna cserben hagyni a Pantherst a koronavírus miatt kialakult nehéz helyzetben sem, hiszen cégcsoportunk számára kiemelt jelentőséggel bír a nagy múltú, helyi sportegyesületek sikeressége. A Veolia bízik abban, hogy támogatásával a jelenlegi nehézségek és változások ellenére is segíteni tudja a PVSK szereplését a bajnokságban – mondta Rudolf Péter a Pannon Hőerőmű Zrt. vezérigazgatója.

Az oldal még kiemeli, hogy még néhány szerződésre lehet számítani a következő hetekben.

fotó: pvsk-panthers.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés