Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tovább bővült a nyíregyházi keret és a szakmai stáb

Két új érkezőt is bejelentett a csapat.:

:

Augusztus elsejétől új szakember segíti a nyíregyházi csapatmunkát Szollár Gergő személyében. A 27 éves fiatalember az elmúlt szezonban az NB I. B Piros csoportban szerepelő MEAFC vezetőedzője volt – írja a Hübner Nyíregyháza BS Facebook oldala.

Mint mondta, nagyon örült a nyíregyházi megkeresésnek, megtiszteltetésnek és kihívásnak érzi, hogy  „A” csoportos kosárlabda csapatban dolgozhat a 2021/22-es szezonban.

Szollár Gergőre elsősorban mint erőnléti edzőre számítanak a klubban, de egyéb szakmai kérdésekben is ki fogják kérni a véleményét, valamint ő lesz a Nyíregyházi Sportcentrum U 18-as csapatának az edzője.

A fiatal tréner Budapesten a Zsíros Tibor Akadémián kezdett el edzősködni, mellette a Budapesti Honvédban kosárlabdázott. Ezt követően iratkozott be a Testnevelési Egyetemre, miután Miskolcra került, ahol a  MEAFC-nál folytatta karrierjét. Ő volt a csapat vezetőedzője az elmúlt szezonban.

Szollár Gergő jól ismeri a Hübner Nyíregyháza BS gárdáját, az elmúlt szezonban a Hepp Kupában és a bajnokságban is játszottunk a miskolciak ellen, így volt alkalma megfigyelni és kielemezni  játékosaink munkáját.

Mint írják, az edzővel kötött megállapodás mellett új játékos leigazolásáról is döntés született. Kozák Bertalan szintén a MEAFC csapatából érkezik a csapathoz.

A 22 éves, 196 cm magas tehetséges kosaras 2-3-as poszton vethető be. Kozák Bertalan a Debreceni Akadémia növendéke volt, két éve került a MEAFC-hoz.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
Fanmade5garciaMKFUN67Denniskgabor Recent comment authors
garcia
Olvasó

A bal képen azt hittem egy kislány van.

Fanmade5
Olvasó

Nem olyan rossz játékos, de az A csoport szintjetol messze van. B csoportban elfogadható lenne. Ráadásul 22 éves, azért szerintem ilyen korban már nem igen lehet raaggatni valakire h tehetség. Mert ha valóban az lenne, akkor már rég ott lenne a tuzkozelben.
Szollar meg hát inkább nem is tudom, erőnléti edzőnek lehet jó lesz, de vezetoedzőnek gyász volt…rossz ütemű idokeresek, cserék… Túlzott haaversag…

Dennis
Olvasó

Hát ez így elég “karcsú” eddig, bár az OSE-ra is ezt írták a feljutásakor és 9. hely lett belőle. Talán 1-2 extra légióssal még meg lehet a bennt maradás.

kgabor
Olvasó

Az kimaradt a cikkből, hogy a MEAFC jövőre már nem NB I. B Piros csoportjában fog játszani, mert sikeresen kiestek Szollár edző első évében.

MKFUN67
Olvasó

Röviden : Köszi a lehetőséget srácok (MEAFC)ezt elbactam, úgyhogy megyek! “Takarítást nem vállalok”! Igazi fair play viselkedés!…ja nem!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés