Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tóth: Remélem, a Falcóval a kupában még találkozunk!

Bíróéknak kellett a siker, hogy elhiggyék, komoly csapatok ellen is tudnak győzni.:

:

Izgalmas meccset játszott egymással a legutóbbi fordulóban a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely és a Szolnoki Olaj KK, amit végül a vasiak nyertek meg 78-77-re.

A hazaiak bedobója, Bíró Olivér kezdőként 16 percet töltött a pályán, ami alatt 11/9-es pontmutatóig, 3 lepattanóig és 2 kiharcolt faultig jutott. Így látta a rangadót:

– Nagyon fontos győzelem volt számunkra. Nagyon kellett nekünk, hogy elhiggyük, komoly csapatok ellen is pariban tudunk lenni, és le is tudjuk őket győzni. Elég rosszul kezdtünk, hagytuk a Szolnokot tíz pont körüli előnnyel ellépni, de a félidőben sikerült rendezni a sorokat, keményebb lett a védekezésünk, így végül egál mérkőzést játszottunk egy nagyon erős ellenféllel. Kis szerencse is kellett hozzá, hogy a végén nyerjünk, de a sport az ilyen, egyszer fent, egyszer lent. Gratulálok a csapatomnak, nagyon büszke vagyok a srácokra, de nem szabad megállnunk, nyerni kell Kaposváron is, hogy elérjük a kitűzött céljainkat az alapszakasz végére.

A vendégek centere, Tóth Ádám 20 perc alatt 9 ponttal, 7 lepattanóval és 1 gólpasszal zárt. A vereség ellenére is pozitívan nyilatkozott:

– Gratulálok a Falcónak. Részünkről nem történt semmi tragédia, egy jó mecset játszottunk, örülünk, hogy a német kaland után nem lefelé, hanem felfelé indultunk meg. Ebből kell erőt merítenünk a folytatásra. Remélem, hogy a Falcóval a kupában még találkozunk!

fotó: fiba.com

6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
PuntigamerkinemugralB0nyiseanmaguirered-black01 Recent comment authors
Puntigamer
Olvasó

Ehhez a körmendnek is lesz egy két szava…. 😉

kinemugral
Olvasó

szép bronzmeccs lenne!

red-black01
Olvasó

Minden felhang nélkül:
én meg nagyon remélem hogy nem 😉 .

seanmaguire
Olvasó

Miért? Izgalmas bronzmeccs lenne! 😀

red-black01
Olvasó

🙂

B0nyi
Olvasó

Egy Körmend-Olaj 😀
Bar akkor annyi a Falco-Szolnok meccsnek a kupaban 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés