Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Tóth Péter egyszer már nemet mondott a MAFC-nak

Fehérvárról szép emlékekkel búcsúzik a hátvéd.:

:

Hat éve, 2013 nyarán igazolt a Gáz utcába, tagja volt a 2016-ban ezüstérmes, 2017-ban bajnoki és kupagyőzelmet szerző Alba Fehérvárnak. A játékos szerződése lejárt a fehérváriaknál, és noha volt ajánlata az első osztályból is, végül a MAFC hívószavára mondott igent. Mint ismert, a 2017/18-as szezon jelentős részét leszámítva – amikor Kaposváron pattogtatott -, mindvégig Fehérváron szerepelt az elmúlt hat évben.

– Nagyon szép éveket töltöttem Fehérváron, mindenkinek köszönöm, aki segített és támogatott – mondta Tóth Péter az albakosar.hu-nak. – Szeretettel gondolok a játékostársakra, az edzőkre, akik egyengették a karrierem és természetesen a szurkolókra. Fehérvár az életem fontos része, az is marad. Ugyanis ez az otthonom, itt élek a családommal. A csapatnak mindig szurkolni fogok, remélem, jövőre az együttes úgy szerepel, olyan pozícióban végez a tabellán, amely méltó a múltjához.

Tóth Péter hozzátette, nem sokat gondolkodott a MAFC ajánlatán. A B-csoportos együttes ugyanis egyértelmű célként fogalmazta meg a feljutást.

– Profi körülmények között dolgozik a csapat, adottak a feltételek ahhoz, hogy egy év múlva a legjobbak mezőnyében szerepeljünk. Tavaly nyáron is kerestek, akkor nemet mondtam nekik, Kaposvárról Fehérvárra tértem vissza. Az albás időszakból természetesen a 2017-es szezonra emlékszem legszívesebben, a kupagyőzelemre és a bajnoki aranyra. A februári, győri, kupadöntőben a Szolnok ellen pályára léptem, nem is ment rosszul a játék, azonban nem sokkal később, márciusban, Szolnokon bajnoki meccset elszakadt a térdszalagom, hosszú kihagyás következett. A júniusi, Falco elleni fináléban nem szerepelhettem. Ezzel együtt is nagyon sikeres volt a 2016-17-es szezonunk. Persze, nem csak erre gondolok örömmel, azokra az idényekre is, amikor nem nyertünk trófeát – zárta szavait.

Fotó: fiba.basketball

1 Hozzászólás

1
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Gugyerás Olivér Recent comment authors
Gugyerás Olivér
Olvasó

Tóth Peti a helyére került, a B-csoport megfelel a tudásának…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés