Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tóth Norbert szerint a Körmend is a néhány kiemelkedő csapat között lesz

“Az viszont már jól látható, hogy előfordulhat egyfajta szakadás a bajnokságban.”

  •   :

:

Az Egis Körmend a héten jelentette be, hogy Tóth Norbert a következő idényben is náluk játszik majd.

A kosaras harmadik kalandjára készül az Egis Körmend kosárcsapatával. Az első két szezonig tartott, megkoronázva egy kupagyőzelemmel, a második mindössze néhány hetet jelentett az idei bajnokság berekesztése miatt. Most jön a harmadik, a 2020/2021-es idény. A játékos a vaol.hu-nak adott interjút.

– Amikor a koronavírus-­járvány miatt befejeződött a szezon, Budapestre mentem, mert a feleségem ott dolgozik – árulta el a lapnak. – Azóta is ott vagyunk, szerencsére közel van a Normafa, amely sportolásra kiválóan alkalmas hely. Tudok futni, biciklizni és Pepperoni kutyámmal is mozoghatok mindennap. Egyéni edzéseket csinálok, így formában tartom magam. Most rövid időre jöttem Körmendre ügyeket intézni. Találkozom Ferencz Csaba, Fepu barátommal is, ez kihagyhatatlan. Fiatal korunktól kezdve sokszor játszottunk egymás ellen, de egymással is.

Norbi és Fepu barátsága jó pár évvel ezelőtt a válogatottban kezdődött, amelyből 2018-ban ugyanazon a napon vonultak vissza. Aztán Sztojan Ivkovics szövetségi kapitány hívására újra magukra öltötték a címeres mezt. Norbi azt mondja, amíg szükség van rájuk, mennek a nemzeti csapatba. Fepu egyébként annyira jó barát, hogy februárban Norbi esküvőjén ő volt a tanú. Emellett hagyományosan együtt vízitúráznak a Rábán, és ahogy a válogatott center mondja, most már többet vannak a kenuban, mint a vízben, pedig eleinte ez fordítva volt.

Egyelőre nem tudok jósolni, hogy mi lesz a válogatottnál, és azt sem lehet előre megmondani, hogy a bajnoki szezon vagy a nemzetközi sorozatok mikor indulnak el. Az viszont már jól látható, hogy előfordulhat egyfajta szakadás a bajnokságban, látva az eddigi játékosmozgásokat szerintem lesz néhány kiemelkedő csapat. Természetesen a Körmend is köztük lesz, mert a szakmai stáb, a klubvezetés és a város is garancia arra, hogy folytatódik a minőségi munka. Sok tehetséges fiatal van a csapatnál, akik komolyan veszik a munkát. Fepuval mi vagyunk a rangidősek, a fiatalok néha cukkolnak bennünket, faternak szólítanak. De mi ezt nem vesszük zokon.

Fotó: vaol.hu/Szendi Péter

  •   
8 hozzászólás

8
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
moldi56CsakAzImitNedonnarummasargafeketeMAFCdrukker Recent comment authors
MAFCdrukker
Olvasó

Tóth Norbert is MAFC-nevelés.

moldi56
Olvasó

Fékezett habzású kosárlabdázó.

CsakAzImitNe
Olvasó

Jaj Istenem ez a Tóth Norbi hát neki se tanították meg hogy a magyar (és európa) kosárlabda fellegvára kelet magyarországon (szolnokon) van ???
CSAK AZ OLAJ !!!

donnarumma
Olvasó

Bárki bármit mondhat…Baltást nagyon csípjük..Norbi egy nagyon jó ember!minden jot kívánok

sargafekete
Olvasó

Erről a fotóról (a kutyával együtt) a Terhes társaság c. film jutott eszembe.

MAFCdrukker
Olvasó

Meg az EGIS garancia még, aki a várossal együtt a légiósokra való pénzt előteremti és a klub rendelkezésére bocsájtja…

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Csodafegyver a baltás.

Tonymontana
Vendég
Tonymontana

Miattad lesz jó a Körmend 🤡🤡🤡

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés