Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tóth Norbert szerint a földön kell maradniuk

Lajsz Gergely szerint egy kicsi plusz hiányzott tegnap.:

:

Tegnap az idei bajnokság során először sikerült nyernie a Falcónak Körmenden, de ez az egyik legjobb pillanatban jött össze Tóth Norbertéknek. A 77-70-es győzelem azt jelenti, hogy 1-0-ra vezetnek a döntőben. Igaz, még semmi sem dőlt el a három győzelemig tartó párharcban.

– Egy igazi döntőbe illő mérkőzés volt – mondta Tóth Norbert, a Falco Vulcano-Energia KC Szombathely játékosa a mérkőzést követő sajtótájékoztatón. – Nagyon büszke vagyok a csapatra, végig volt tartásunk. Akkor sikerült a Körmendet ritmusba hoznunk, amikor az eladott labdákra és a lepattanókra nem figyeltünk. Az volt a döntő, hogy csapatként működtünk. Azonban a földön kell maradni, mert ez csak egy meccs volt a döntőből. Ezért nem jár még semmi. Ugyanezen az úton kell továbbmennünk. Köszönjük szurkolóinknak, hatalmas hangulatot teremtettek.

A túloldalon érthető módon nem voltak elégedettek a körmendiek. Lajsz Gergely szerint mindig csak egy kicsi plusz hiányzott.

– Csalódottak vagyunk – mondta Lajsz Gergely, az Egis Körmend játékosa. – Gratulálok a Falcónak, 1-0 nekik. Szoros küzdelem volt. Amikor elmentek tíz ponttal, sikerült visszajönnünk, de akkor nem volt meg az a kis apró plusz vagy löket. Megvoltak a dobásaink, de sajnos akkor nem mentek be. Gratulálok még egyszer a Falcónak.

Fotó: Zsu

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
maverick41FenyődonnarummaMarillionred-black01 Recent comment authors
Fenyő
Vendég
Fenyő

Le a kalappal a Körmend előtt mindent megtettek.Küzdöttek,harcoltak állva haltak meg. Viszont a Falco jobb csapat, nincs mit mást ezen megmagyarázni.Az egyik edző 7 embert tud forgatni, a másik 9-et.Palánk alatt is és már erőben is kevés a Körmend a Falcohoz.Kb egy hete 3-1-et tippeltem a Falconak,de most már azt mondom ez söprés lesz 3-0-al lesz bajnok a Falco.

maverick41
Olvasó

Ahhoz azért még lesz egy két szava a Körmendnek is. Ez kosárlabda és nem papíron dőlnek el a meccsek hanem a pályán. Valóban mélyebb a rotáció a Falco-nál de nem volt ez azért annyira acélos teljesítmény szombaton tőlük.Ha a Körmend egy kicsit jobb százalékkal dob a végén,vagy a sok pattanóból csak egy kevésre odaérnek, nyertek volna. Nyilván kedden új mérkőzés kezdődik, ráadásul idegenben, de láttunk már nagy feltámadásokat ettől a Körmendtől,én még teljesen azért nem írnám le őket de abban mindenképp igazat adok az előttem szólóknak,hogy kedden sok minden eldől. Sajnos 2-0-ról ennyire megfogyatkozva nagyon nehéz lenne mind mentálisan mind… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Egy lépéssel vagyunk közelebb,de ennyi!Semmi több..Kedden azért sok minden eldől…

Marillion
Olvasó

DE MÉG MENNYIRE HOGY A FÖLDÖN KELL MARADNI!!!! CSAK 1-0 ÉS SEMMI TÖBB…NAGY MELLÉNY MARADJON A RUHATÁRBAN ÉS CSAK A FALCO CÍMERES MEZ KELL…

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

Amúgy miért ezt a Lajsz gyereket viszi az edző interjúzni? Vagy ezt a szerepet találta neki a csapatban? Mert úgy megérteném. Ott van Ferencz meg a Németh aki magyar és mennyivel hitelesebb egy ilyen értékelő a szájukból, mert ők legalább pályára is lépnek, és hívhatjuk őket kosárlabdázónak Lajsszal ellentétben!

red-black01
Olvasó

Némethet furcsa lett volna, Csori, de főleg Fepu meg érthetően nem volt abban a hangulatban hogy nyilatkozzon.
Egy Falco meccs után meg ne amerikai nyilatkozzon, bármennyire is tudják (már) hogy ez a meccs mit jelent mindkét oldalnak (ezt nem is írtad, csak kiegészítés).

ForzaFalco
Vendég
ForzaFalco

Ja igen Csorvásit kihagytam véletlen. De jogos amit írsz!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés