Connect with us
Hirdetés

B-csoport

Tóth Gergely és Bazsó Brúnó is marad Nyíregyházán

A szakmai stábban sem lesz változás a Kék Cápáknál.:

:

Az idei szezont a B-csoport negyedik helyén záró Nyíregyháza Blue Sharks keretében nem várható nagy változás a következő szezonban sem. A nyíregyházi magot sikerült egyben tartania a szakmai vezetésnek, de a tavaly az A-csoportból érkezett Tóth Gergely – Bazsó Brúnó duó is maradt a Kék Cápáknál. A szakmai stáb változatlan marad, így jövőre is Siska János vezetőedző ül majd a kispadon.

– A csapat magja egyben marad – mondta Sitku Ernő, a Nyíregyháza Blue Sharks szakmai igazgatója. – Tóth Gergely és Bazsó Brúnó is alá írt már a következő szezonra. De a mi csapatunkban marad Bus Iván, Mokánszki Máté, valamint Sitku Márton is. Úgy gondolom, hogy Vaskó György és Demeter Ádám aláírásával sem kell sokat várnunk. Czinger Zoltán szintén közel van a megállapodáshoz, így a csapat magja mindenképpen együtt marad. Az erősítésekkel szeretnénk egy kicsit várni az új A-csoportban meghozott szabály miatt, miszerint egy magyar játékosnak mindig a pályán kell majd lennie. Most mindenki kivár, és kicsit keresgeti a helyét. Szeretnénk megnézni, hogy hogyan alakul ez a játékosmozgás, és akkor meglátjuk, hogyan tudunk még erősíteni.

A Kölcsey TV videójában Siska János is megszólalt, melyben értékelte a nyíregyháziak idei szezonját, valamint Bazsó Brúnó, aki a maradásának az okairól beszélt.

Fotó: szon.hu/Pusztai Sándor

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
egyforintotseerSetback Recent comment authors
Setback
Vendég
Setback

Megnéztem a bejátszást. Nem lehet egyszerű hazai környezetben ürességtől kongó csarnokban játszani.

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

??‍♂️

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés