Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Tóth Bence mindenképp ott szeretne lenni a kontinenstornán

A DEAC két játékosa is részt vett az U20-as válogatott összetartásán.

  •   :

:

Ugyan a DEAC férfi kosárlabdacsapatának tagjai tíznapos kimenőt kaptak az Európa-bajnoki selejtezők miatt, a munka ilyenkor sem áll meg. Somogyi Ádám és Tóth Bence is meghívót kapott az U20-as válogatott kecskeméti összetartására, ahol két edzőmeccs keretein belül összemérhették tudásukat a felnőttekkel is – írja a deacbasket.hu.

A meghívó egyik játékos esetében sem meglepő, Somogyi hétről hétre nagyobb szerepet kap Kovács Adriántól a bajnokságban, míg Tóth elsősorban az U20-as csapatnál nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet.

-Nagyon örülök, hogy ismét behívtak. Tavaly sajnos egy sérülés miatt ki kellett hagynom az Eb-t, de mivel az idei az utolsó utánpótlás évem, ezúttal mindenképpen szerepelni szeretnék a kontinenstornán. A mostani összetartás nem volt hosszú, de pozitív tapasztalatokat szereztem, társaimmal igyekeztünk legjobb tudásunk szerint segíteni a felnőtt válogatott felkészülését – foglalta össze gondolatait Tóth Bence.

A fiataloknak nem sok idejük maradt a regenerálódásra, hiszen szerda délután a Szolnoki Olajbányász U20-asai érkeznek az Oláh Gábor utcára, sőt, csütörtökön a nagycsapat edzései is elkezdődnek.

Fotó: deacbasket.hu

  •   
Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés