Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tóth: Ami működött a Paks ellen, az olyan, mintha elfelejtettük volna

Malesevics szerint a legjobbját kell nyújtania az Olajnak holnap a győzelemhez.:

:

Nem volt a fellegekben a hangulat a hétfő délutáni videóelemzés során a Szolnoki Olaj KK-nál. A szombati, szombathelyi első mérkőzés elemzéséből sok minden kiderült, olyasmi is, amit esetleg észre sem lehetett venni – írja a szolnokiolaj.hu.

– Apróbb, kisebb hibáink voltak a mérkőzésen védekezésben, amit kegyetlenül megbüntettek – mondta Tóth Ádám, a Szolnok centere. – Ami működött a Paks ellen, az a videó alapján olyan, mintha elfelejtettük volna. Ha ebben javulunk holnap, akkor szerintem győzhetünk.

A videózáskor tapasztalt hangulat némileg javult, amikor megérkezett Luksa Andric. A horvát center civilben, amolyan lelki segítség lehet, hiszen hosszú heteken keresztül igen komoly derékfájdalmakkal is vállalta a játékot. Így nagy valószínűség szerint holnap is csak a pálya mellől, nem pedig a pályán tudja segíteni a csapatot.

– Egy teljesen új mérkőzés kezdődik holnap – mondta Nikola Malesevics, a Szolnok bedobója. – Ez már az elődöntő, nyilván mind a négy csapatnak a döntő a célja. A második meccsen már mi leszünk hazai pályán. Természetesen nyernünk kell. De ehhez a legjobbunkat kell nyújtanunk.

Fotó: Szolnoki Olaj KK Facebook oldala

 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés