Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tóth Ádám: Nem volt ez annyira rossz

A DEAC centere esélyesebbnek tartja a Falcót, mint a Nagyváradot a BL-selejtezőkön.:

:

A DEAC tegnap lejátszotta első edzőmeccsét a román bajnok CSM CSU Oradea ellen, aki egyébként a Szombathely soron következő ellenfele lesz a Bajnokok Ligájában. Bár nagyot küzdöttek a debreceniek, végül három pontos vendég siker született.

A hajdúságiak legjobbja Tóth Ádám volt a maga 15 pontjával, aki a BB1.hu-nak adott interjújában beszélt a debreceni tapasztalatokról, illetve a magyar bajnok selejtezőbeli esélyeiről. 

– Tipikus első edzőmeccs volt, sok hibával egy jó csapat ellen. Azt hozzá kell tenni, hogy ők előrébb járnak, mint mi, nekik két hét múlva már tétmeccset kell játszaniuk a Falco ellen a Bajnokok Ligája selejtezőben. Összességében elsőre nem volt annyira rossz, mint ahogy azt talán vártuk volna. Sok mindent tudtunk gyakorolni – mondta Tóth, majd néhány mondattal kitért a nyári klubváltására is. – A csapat nagy részét ismertem már, könnyedén ment a beilleszkedés, nem ismeretlen közegbe jöttem. 

A Nagyvárad csapatában pályára lépett a román válogatott Catalin Baciu is. A 213 cm magas játékost már régről ismeri Tóth Ádám, aki a Falco esélyeit is firtatta.

– Baciu-t jól ismerem, utánpótlás és felnőtt válogatott szinten is csaptunk már össze. Keveset játszott, jobbára a montenegrói centereket erőltették. Úgy gondolom, hogy a Falco hasonló kaliberű csapat, mint a Oradea. Talán a vasi csapat mellé billenhet a mérleg nyelve, mert nekik több magyar meghatározó játékosuk van, míg a románoknál inkább a légiósokra hagyatkoznak. 

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés