Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tóth Ádám: Sikeresek voltunk, de nem lehetünk teljesen elégedettek

A debreceni center örül annak, hogy egy ilyen neves vezetőedző került a klub élére.:

:

A DEAC csapatával hosszabbító Tóth Ádám nyilatkozott a BB1.hu-nak. A kiemelkedő center idén harminchétszer lépett pályára, átlagban 12,4 pontot, 4,5 lepattanót és 1,3 gólpasszt hozott mérkőzésenként. A Debrecen végül a negyedik helyen zárta a pontvadászatot.

Hogyan értékelné a csapatszinten nyújtott teljesítményüket?

– Úgy gondolom, hogy idén sikeresek voltunk, de nem lehetünk teljesen elégedettek, hiszen míg a kupában érmet szereztünk, addig a bajnokság vége nem úgy sikerült, ahogyan szerettük volna. Emiatt elégedetlenség is volt bennünk a szezon során, viszont a klub történelmet írt – ugye fiatal klubról beszélünk, pár éve vagyunk az NB I.-ben – és a szép tudatosan tervezett évek eredményeit már idén láthattuk.

Molnár Márton távozásával a csapat magyar magjának egyik kiemelkedő tagját veszítették el, erről mit gondol?

– Molnár Márton csapatunknak nagyon hasznos tagja volt, megértem a döntését és sok sikert kívánok neki a jövőbeli pályafutásához.

Mit gondol Milenko Topicsról? Tudjuk, hogy személyesen még nem találkoztak, de valamilyen formában már beszéltek új vezetőedzőjükkel?

– Még nem beszéltünk, de nagyon örülök annak, hogy egy ilyen neves vezető került a klub élére. Mint játékos mindent elért amit egy kosárlabdázó csak kívánhat magának, és edzőként is egy elég platinás klubban dolgozott, ahol biztos hogy sok tapasztalatra tett szert.

Mik a céljaik jövőre?

– Mindenféleképpen szeretnénk előrelépni az idei szezonhoz képest és bent szeretnék maradni a felsőházban is, top csapat maradni továbbra is.

Hogyan tölti a nyarat?

– Első nálam jelenleg a család, legfőképpen a kisfiam, hiszen a szezon során nem tudtam annyi időt tölteni vele és a családdal, mint amennyit szerettem volna. Most éppenséggel hazalátogattunk Zalaegerszegre a szüleimhez és pihenéssel töltöttem az elmúlt pár hetet, de lassan elkezdek készülni a következő szezonra.

Fotó: hunbasket.hu

17 hozzászólás

17
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
DallasLuffanatBenibenHollódonnarumma Recent comment authors
Beniben
Olvasó

Ha belegondolok, hogy ez az interjú az idei átigazolási szezon csemegéjeként Zalaegerszegen, ZTE játékosként is készülhetett volna, akkor elszomorít a tény, hogy nem így történt! A bosszantó az egészben az, hogy úgy van kommunkiálva, hogy a világ pénzét elvitte volna…
Mondok én valamit “drága” menedzsmentünk: a drágák azok ti vagytok nekünk! Sokba került a tevékenységetek amíg idáig jutottunk! Ízlelgessétek kicsit: A Klub fennállásának Centenáriumi évében, 13. hely!!! Értékválságot okoztatok a hazai játékospiacon a túlértékelt új igazolásokkal!
Van pofátok – mert úgy tűnik van – ebben a helyzetben is az áldozat szerepében tetszelegni? Potyognak a könnyeim, de inkább megyek hányni…

Dallas
Olvasó

Üdv.
Abszulut semlegesként szerintem az Ádám utóbbi évek teljesítményét látva tényleg drága nektek.ez olyan minta azt írnád hogy Lebron James olcsó ,de véletlenül jó játékos.tényleg nem ugratás, de a ZTE elmult évek kerete arra utal hogy most nincs pénz.kizárt hogy a szponzorok összes pénzét el lehet lopni,azért ök se hűlyék,lásd Debrecen régen ott is hamar belebuktak a “pilóta” játékba,de sokan nemtudják itt Szolnokon is ment teljes csődbe csapat anno,és mivel voltak közeli ismerösök a helyzetröl ( nem a részeg szúrkolók pletykáira gondolok) ezért tudom hogy itt is mik történtek,de hamar kibukik at ilyen.

Beniben
Olvasó

Meglepődnél mennyire nincs pénz…:))))
Majd nemsokára, egyszercsak tiszta víz kerül abba a bizonyos pohárba…

Holló
Olvasó

Nem hazalátogatni kellett volna Dusán,hanem itt maradni Egerszegen és ennek a csapatnak a vezérének és kapitányának lenni… köszönjük a ZTE vezetőség remek munkáját. Szűcs Józsi,Dobi Tóni,Boci,Farek,Hobó,Bencze Tomi,Szike,Kámi,Gáspi,Dusán. A mi ikonjaink,akik közül te vagy az utolsó még aktív kosárlabdázó. Nem felejtjük a 2010-es kupagyőzelmet,mert azt te nyerted meg nekünk Dusán és Chad. Te nekünk ikon vagy és leszel is. Mi sanyarú helyzetünkben nézhetjük a jövő évi ZTE-t,amelynek Horti lesz az arca…Nincsenek szavak erre…

donnarumma
Olvasó

Az, hogy kinek szimpatikus ill. nem az egy dolog…
Rengeteget fejlődött, nagyon jót tett neki az új közeg és a vezér szerep!
Nagy kár, hogy a válogatott ebből nem profitálhat…

Minden6ó
Olvasó

Nekünk ő MINDIG Zalai Császár marad!!!Körmend:Fepu Kaposvár:Heindlein… sorolhatnám ahol vannak megbecsült értékek még olyanok is ahol nem tősgyökeres hazai az adott sportoló.Ősszel kimegyek és tapsolni fogok a helyi értékeinknek!Kovács Benedeknek, Tóth Ádámnak vagy Farkas Attilának! Ja nem…Az önkormányzatnak egy helyi értéke van,foggal körömmel ragaszkodnak hozzá az átlagban 0,1percet pályán töltő 0,1pontot átlagoló többszörös Magyar bajnok sokszoros Magyar válogatott, ügyvezető bábként edző faló, play outos közel 60 Magyar játékost elfogyasztó munkássága alatt 0 Magyar Kupa! mérkőzést!Számláló, a szerződések nagy mestere a cenzúra király az idén 8-ba jutunk refrén gyártó a 2000 emberből 26 db szurkolóval jó viszonyt ápoló a matek király(Révész+Horti… Olvass tovább »

Luffanat
Olvasó

Az látszik a hozzászólásaidból, hogy zsigerből utálod a jelenlegi ZTE vezetést, ami nyilván azonnal megkérdőjelezi, hogy tudsz-e akarsz-e pártatlan lenni a megítélésükben. Na jó, nem kérdőjelezi meg, nyilvánvalóan nem tudsz. Az is látszik, hogy imádod Tóth Ádámot – ezügyben, ha szabad megjegyeznem talán erősen túlzásba esel, ez a rajongás már kissé nyálas. Viszont az általad Zetésként imádott Tóth ha jól emlékszem 2011-ben játszott utoljára Egerszegen, aztán Pakson, majd Szolnokon, végül Debrecenben. Az itteni pletykák szerint többször is volt beszélgetése közben a ZTE-vel, de nem ment vissza, mindig oda ment, ahol több pénzt kereshetett. Szóval csak felhívnám a figyelmedet, hogy az… Olvass tovább »

Minden6ó
Olvasó

Kicsit segítek Mr.Kampányfőnök!A szurkolók 90% utálja zsigerből…Reggel ha megmosakodsz és kimosod a szemed is látod ha nem vak vagy!

Luffanat
Olvasó

Elnézést kérek, hogy tényszerűen és értelmesen próbáltam veled beszélni. Ígérem többet nem fordul elő.

Minden6ó
Olvasó

Ha azt mondod, hogy Tóth Ádámot csak a gazdasági része érdekli és nincs Zete szíve akkor nem tényszerű dolgokról beszélünk hanem hazugságról!Tényszerű dolgokat a ZTE Facebook oldalán már többen leírták, tiltottátok is őket!Diktatúra?Látom keményen rámész a negatív like-rá! ?

Beniben
Olvasó

Ez nem sikerült…főleg a tényszerű része…:)))

Luffanat
Olvasó

Félve merem kérdezni, az nem tény, hogy 10 éve nem Zalaegerszegen játszik?

Beniben
Olvasó

Ma pedig péntek van! Mondjuk ez sem változtat a többi sületlenségen, amit értelmesen leírtál fentebb…
Majd egyszer biztosan elmondja Neked Ádi, hogy mi az oka mindennek…

Minden6ó
Olvasó

Ne félj!Nyugodj meg itt nem tiltanak, mert elmondod a véleményed és nem irogatnak rád kretén módon, hogy mi a baj… Évek óta egy fos van és ezt megunta szinte mindenki!Apropó!Ha valakit le akarsz igazolni ahhoz értened kellene ahhoz amit csinálsz és ha tudod, hogy sok pénzbe kerül akkor gyűjtesz rá… Volt rá Cornéliusnak 6éve…szép egy mandarin, hogy csak magára gondol a nézőkre nem!Ja és olasz, horvát edzőket idehoz majd végkielégítésre van pénz ugye?Sorolhatnám mi mindenre van pénz…

Dallas
Olvasó

á rájuk kell hagyni, ök szentimentális óvodásként reagálnak,én magam erösen szentimentális vagyok,de ha kell akkor marad a logikus gondolkodás meg a száraz tények.van pénz vagy nincs ? pont. 🙂

Vadkakas
Olvasó

A tavalyi szezon legjobbja volt a csapatban, Drenovac mellett. A fejlődését jellemzi, hogy sokat visszavett a párszor néha jogosan reklamált durvaságaiból. Nálam most ő a legjobb formában lévő 5-ös.

Hajá DEAC!

Dallas
Olvasó

Én szeretem a durvaságát,itt Szolnokon is bírtam,és ott se !!! zavar,szerintem itt is nagyon jó volt, csak mivel Andrics cseréje volt nyilván kevesebb játékpercet kapott,nem azért mert gyenge volt,csak Andrics nyilván egy kicsit jobb volt nála,ha itt is annyi percet kap itt is hozza azt az átlagot..
baszottul hiányzik ,de a Nyerges végtelen böségszarú elzárása után már nem igazolhatunk mindenkit IS le xD

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés