Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tóth Ádám érmet nyerne a DEAC-cal

Bár az alapozást csak két hét múlva kezdik Debrecenben, a center már új klubjánál készül.:

:

A DEAC csapatának egyik új igazolása, Tóth Ádám a napokban családjával megérkezett Debrecenbe. Bár a 2019-20-as szezon első edzéséig még közel két hét van, a rutinos center Takács Dániel erőnléti edzővel már elkezdte a felkészülést.

– A családom miatt szerettünk volna hamar Debrecenbe költözni, én pedig személy szerint időben akartam kezdeni a munkát. Több társam is van, akivel tudok együtt edzeni, a csapat edzői is a rendelkezésemre állnak, így sokkal könnyebb dolgozni – mondta a klub honlapjának a Szolnoktól érkező magasember.

A Zalaegerszegen, Pakson és Szolnokon is megforduló egykori válogatott játékos elmondta, hogy nagyon várja már a szezont. Szerinte fiatalos, lendületes csapat lesz a DEAC, játéka mellett a rutinjával is igyekszik majd segíteni társait.

– 2009 óta majdnem minden évben nyertem valamilyen érmet az aktuális csapatommal, szeretném, ha ez itt is folytatódna, és a DEAC minél sikeresebb lenne, továbbra is sok szurkoló lenne a meccseken, és szépen folytatódna ez a történet. Nem érkeztem ismeretlen közegbe, hiszen Borisovval és Polyák Lacival csapattársak voltunk Szolnokon, utóbbival sikerült mindent megnyernünk, amit csak lehetett egy szezon alatt. Bognár Kristófot a válogatott összetartásokról ismerem, de sokakkal találkoztam már a pályán ellenfélként. Nagyon várom már, hogy elkezdjük a közös edzéseket – zárta szavait a center.

fotó: Szolnoki Olaj Facebook

20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
lddAramisDebreceniDr. Oidmoldi56 Recent comment authors
moldi56
Olvasó

Ádi köszönjük a Szolnokon eltöltött éveket.Ha megfelelő időben eléd teszik a szerződés tervezetet,valószínű,nem mentél volna el Szolnokról,bármennyivel is nagyobb város Debrecen.Ugyanis nem ezen múlt volna.Dehát sajnos nem tették eléd,te meg jóval a bajnokság vége előtt döntöttél,mert mi már akkor tudtuk hogy elmész.Írod,hogy Polyákkal itt megnyertél mindent…megnyugtatlak Debrecenben nem fogsz.Szolnok az Szolnok,Debrecen meg Debrecen a két közeget össze sem lehet hasonlítani kosárlabda szempontjából.Nagy valószínűséggel a felsőházban végeztek,bajnokok nem lesztek.Már most megjósolom,hogy idény közben edzőváltás lesz nálatok,mert ez az Adrián? Mondjuk tévedhetek is,ez tény.

Debreceni
Olvasó

Köszönjük szépen szakértő úr hozzászólását👏

ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111
Vendég
ÖRÖKKÉFEHÉRVÁR194111

Okos,inteligens,értelmes,sportszerű játékos…

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Erős csapatunk lesz, komoly elképzelésekkel. Sok sikert, Ádi!

RRichieG
Olvasó

Remélem gyakorlod a könyöktechnikát, hogy a művésznő ne csak mímelje az ájulást 😂

Aramis
Vendég
Aramis

Gyakorolja rúzs, olyan, mint te…ha nem megy ésszel…😂😂😂

higgadjle
Olvasó

A keret jó, kérdés a fejekben dől el szerintem Debrecenben!

Setback
Vendég
Setback

Ha megint ledarálják a fél mezőnyt simán ott lesznek az első háromban. A díszszurkolók pedig ott lesznek mögöttük. (Csak otthon, vendégtábor nincs.)

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Türelem! 😉
Két és fél-három éve még a harmincat se érték el a nézőszámaink. Két-három A-csoportos meccs után a mai napig fix a teltház. Apropó vendégszektor: ezek szerint nem igazán figyelsz Jászberényre, Kecskemétre, vagy éppen Budapestre. Ez utóbbin a vendégszektorban többen voltunk mint a hazai szurkolók összesen. Pedig a Ludovika lelátói szépen megteltek aznap…

bányász
Vendég
bányász

Ha így nézzük az sem mindegy, hogy mekkora város vagytok, mennyien jártatok mérkőzésre pl. a B csoportban és mennyien csak azért, mert A csoport lettetek. Mi elég kis város vagyunk, de a B-ben 300km-re utazva is kezeltük nálatok helyi hangulatot.:) Azért 3. legnagyobb városként az a minimum, hogy 1500 nézőt ki tudtok állítani a legmagasabb osztályban. Másik témában nem akarok állást foglalni.

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Ilyen szempontból maximálisan egyetértek! A helyzet az, hogy nálunk egy stabil, aktív b-közép most van alakulóban és a terveink között szerepelnek hosszabb idegenbeli túrák is. A ti vendégszektoros szerepléseteket már volt szerencsém átélni. 🙂
Viszont másrészről a helyzet az, hogy több olyan eset is volt már nálunk, amikor a csarnok olyannyira megtelt, hogy hazai szurkolók a vendégszektorba kényszerültek. Ez egy égető probléma Debrecenben, de sajnos egyelőre nem terveznek csarnokbővítést…

bányász
Vendég
bányász

Van ott nektek nagyobb csarnok is.:)

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Ez is igaz, de a Főnixet direkt nem akartam szóba hozni, mert az egy teljesen külön történet (például fenntartó szempontjából is), de azt mégegyszer mondom, itt a csapat vezetésén múlik (múlna) a dolog. Hidd el, mi, szurkolók lennénk a legboldogabbak, ha a Főnixben rendeznék a meccseket.
A Hódost pedig a kézi tölti meg. Innentől kezdve az egyetlen lehetséges alternatíva kizárásos alapon a Főnix csarnok lenne.

ldd
Olvasó

Te szerencsétlen!
Nálatok van az ország 2. legnagyobb csarnoka!
Rá guglizhatnál,hátha megtalálod.

bmdbrcn
Vendég
bmdbrcn

Te gyökér!
Arról beszéltem, mivel az a Főnix. Ráguglizhatnál, hátha megtalálod.

ldd
Olvasó

Akkor mi a f@sznak?
Párt nagy gyűlésre?

missfortune599
Olvasó

Ádi, ugye tudod hogy itt a kiütést nem díjazzák

Vilis79
Olvasó

Hát, nem a legélesebb kés a fiókban ez az Ádám😁.

Tomika2
Vendég
Tomika2

Ez egy kicsit szomorú, de klasszikus center poszton a legjobb magyar jatékos.

Dr. Oid
Olvasó

Nem kés Ő, hanem balta…. 🙂 Baltás Norbival kiváló párost alkottak volna, de épp kerülték egymást. 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés