Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Történt, ami történt, mi betartottuk a szabályokat”

A paksiak jobban örültek volna, ah nem vasárnap tudják meg, hogy lesz meccs. A körmendiek büszkék a csapatukra.:

:

88-66-ra legyőzte hazai pályán az Egis Körmend az Atomerőmű SE csapatát. A csapatok a 6. fordulóban elmaradt mérkőzést pótoltak. A találkozó előzményeiről itt írtunk, klikk.

A mérkőzés után a körmendiek vezetőedzője, Ziga Mravljak, míg a paksiaktól Ian Pavlik nyilatkozott.

Ziga Mravljak, Egis Körmend: Szeretnék gratulálni az ellenfelünknek, keményen harcoltak, megmutatták, hogy igazi sportemberek. Ugyanakkor szeretném elmondani, hogy mindkét csapat hasonló problémával néz vagy nézett szembe. De örülök annak, hogy néhány nap alatt már a második mérkőzésünket tudtuk játszani, mert hosszú ideje tart a bajnokság, és mi összesen csak háromszor tudtunk pályára lépni. Nem könnyű a játékosoknak mindennap úgy érkezni az edzésekre és keményen dolgozni, hogy aztán törlik a mérkőzést. Ez az egyik dolog. A másik, hogy nagyon büszke vagyok a fiúkra, hogy gyorsan visszarázódtak a Kecskeméten elvesztett meccs után. Most pihennünk kell egy jót, aztán készülni a következő, szombati mérkőzésre, a Falco ellen. Még egyszer gratulálok mai ellenfelünknek, sok sikert kívánok a következő mérkőzésekhez, és remélem, hogy a hiányzó játékosaik minél hamarabb visszatérnek és játszhatnak a következő találkozókon.

Jan Pavlik, ASE : Én is gratulálok az ellenfélnek, megérdemelten nyertek. Leginkább a 18 támadó lepattanó, ami megpecsételte a sorsunkat, mert ezt nem lehet, főleg idegenbeli mérkőzésen, engedni az ellenfélnek. Nagyon büszke vagyok a csapatra, mivel nagyon nehéz helyzetben vagyunk, és nem csak a sportról szól ez az egész dolog, hanem hogy ki tudjunk állni a következő meccsre is. Mert ahogy láttuk, Valerio-Bodon Vincent megsérült, de remélem, hogy nincs komoly baj. Viszont pontosan ezért volt nem túl szerencsés a kommunikáció, ami a múlt héten zajlott a két klub és a szövetség között. Történt, ami történt, mi természetesen betartottuk a szabályokat, de azt gondolom, hogy főleg ezekben az időkben, amikor tényleg nehéz bármit is tervezni, a kommunikáció tényleg sokkal jobb kell, hogy legyen. Ne vasárnap tudjuk meg, hogy lesz meccs. Ez más dolog, büszke vagyok a csapatra, mert a fiúk már harmadszor odatették magukat, nagyon nehéz ilyen szűk rotációval játszani. Megyünk tovább, remélem, hogy szombatra lesz egy vagy két plusz bevethető játékos. Gratulálok még egyszer!

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
12 Comment authors
MAFCdrukkerKendeffy BotondpepperpowerSenkinyolcmegnyolc Recent comment authors
pepperpower
Olvasó

Nyilvan Kormenden kapora jott ez a meccs, ahol a Paks a harmadik meccset jatszotta 10 nap alatt, ugy, hogy a fel csapat hianyzott. Ertheto, hogy nem tetszett nekik a halasztas kerese.

bakiba
Vendég
bakiba

Mócsánnal mi történt, hogy ilyen halovány volt?

SárgaPárna
Olvasó

A Mócsánnal? Ő légiós szint, csak az Alábán 2-be…. 🙂 🙂

piros710321
Olvasó

Buzi kis pöcs vagy!

SárgaPárna
Olvasó

Miért, nem ezt írogattátok miután a felkészülés alatt megszórta magát a Baja ellen?

piros710321
Olvasó

Lehet, hogy a te csapatod -igaz neked nincs olyan- a Bajával játszott. Attól, hogy Bálintnak tegnap nem ment, még van olyan játékos, mint sok légiós. Lake tegnap milyen teljesítményt nyújtott? Igaz nem láttad, nem tudhatod.
Buzi kis pöcs vagy!

Kendeffy Botond
Olvasó

Sárga az irigység és valami más színe. Ugye?

MAFCdrukker
Olvasó

Kinek a lábán??

Pbask
Olvasó

Lol
Törtènt ami törtènt,ki akartatok bujni a meccs alól,de nem jött össze.
Ezt a meccset nem kell előadni,milyen hősies dolog volt,mikor tudjuk a törtènèseket mult hètről,èpp olyan alamusziság lett volna,mint amit a többi csapat csinál.
Pofám leszakad.

KiütöttükmintCziglerabúvárt
Olvasó

A mérkőzés le lett játszva, a lényeg ez. Mondhatnám, hogy a másik lényeges dolog, hogy szűk rotáció és a 3 nap pihető ellenére nem jött be, amitől tartott a Paks és senki nem sérült meg, de ez sajnos nem igaz. Az meg már nyilván a feledés homályába fog veszni, hogy az eddig így is legtöbbször pályára lépő Paks mindössze annyit kért a szövetségtől, hogy legyen lehetősége csak a bajoki sorsolás szerint előre kiírt mérkőzéseket lejátszania, és korábbi elmaradásokat – tekintettel a koronából épülgető hiányzókra – ne kellejen a másfél hét múlva kezdődő szünet előtt bepótolnia. Mert ez a meccs nem… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Az azért nem egészen úgy van, hogy a “Körmend szerette volna tegnap pótolni”, mert ez egy az elmaradt mérkőzés pótlására kölcsönösen lebeszélt találkozó volt! Az már egy más kérdés, hogy közben a Paksnál fokozódtak a gondok, így a Körmend elfogadta a halasztási kérelmet, (megint más kérdés, hogy erről mi volt a publikált vélemény) de a szövetség döntött! Abban én is egyetértek, hogy ez most a Paks eddigi pozitív hozzáállása miatt nem éppen jött szerencsésen, de nem történt más mint alkalmazták a covid szabályt! Beszéltem már erről, sajna sokan még mindig nem értik, itt nem példa statuálás volt, hanem a szabály… Olvass tovább »

Artur Doki
Olvasó

Csak vannak akik megtehetik büntetlenül,és van akik nem.
Azt azért ne felejtsük el,hogy 10 nap alatt 3 meccs volt,úgy hogy a 10 játékosból 4 fő u23as és Raul,aki előtte karantéban volt(ergo nem edzett) tizenx napig…
Szóval ha majd esetleg a Te csapatod is prezentál egy ilyet(nem tudom kinek szurkolsz,nem is érdekel) 10 napot ilyen leosztásban,akkor lehet magyarázni joggal…
De szerintem lapozzunk,gratula Körmendre,…mehetünk tovább.
Hajrá ASE!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Itt megy az agyalás. Fociban meg…
A liláknál ketten nem kovidosok, a többi igen, tehát játszani kell, vagy 3:0 oda.

Senki
Olvasó

Ki se fognak állni,most olvastam

Redbid
Olvasó

Értsünk már a betűből bakker 🙂
“Abban én is egyetértek, hogy ez most a Paks eddigi pozitív hozzáállása miatt nem éppen jött szerencsésen”

A Körmendnek szurkolok, és éppen azért írtam a fentieket, mert én sem tartom teljesen fernek, hogy a szövetség pont az ASE-val keménykedik, és még egyszer mondom, hogy a Körmend is belement a halasztásba!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés