Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

“Többször is tapasztaltunk rasszista megnyilvánulásokat játékosaink irányába”

A ZTE vezetősége azt kéri, egymás szidalmazása és egymás elleni uszítása helyett álljanak a csapat mellé a szurkolók.



:

:

Hivatalos közleményben fordult a szurkolóihoz a Zalakerámia ZTE KK. A kék-fehérek vezetősége a Kecskemét és MVM-OSE Lions előtti hazai találkozó előtt szólította meg a csapat drukkereit. A közleményt változtatás nélkül közöljük.

A ZTE közleménye:

Sajnos az idei szezon nem úgy alakul, ahogyan azt szerettük volna. Nagyon nehéz helyzetben van klubunk, de mindenki azon dolgozik a csapat körül, játékosok, edzők, menedzsment és a szakmai vezetés, hogy kilábaljunk ebből a hatalmas gödörből. Ezen a héten nagyon fontos két mérkőzésünk következik, hiszen a Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét, és az MVM-OSE Lions csapatát fogadjuk hazai pályán.

Ezért szeretnénk kérni szurkolóink segítségét is, hogy az egymás szidalmazása és egymás elleni uszítása helyett álljanak a csapat mellé és szurkolásukkal támogassák a csapatot.
Az elmúlt időszakban sajnálatos módon többször is tapasztaltunk rasszista megnyilvánulásokat játékosaink irányába. Szeretnénk felhívni szurkolóink figyelmét, hogy amennyiben a közeljövőben is ezt tapasztaljuk, annak súlyos következményei lesznek. Ez a nehéz helyzet sem jogosít fel senkit arra, hogy ilyen módon nyilvánuljon meg sem a saját, sem a vendég csapat játékosainak irányába.

Együttműködésüket és szurkolásukat köszönjük!

Hajrá ZTE!

35 hozzászólás

35
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
16 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
22 Comment authors
Minden6óPLHollóZeteszivroyalka Recent comment authors
Minden6ó
Olvasó

Elnézést kérek mindenkitől, de elfogytak a szavak!Nem lehet mit írni!Ez az egész csak a ZTE KK nál fordulhat elő ami az elmúlt években van.Példátlan….De van egy jó ügyvezetőnk.Minden oké.. Gondolom ma sem megy ki meccsre.

PL
Olvasó

Holló, és a többiek Zegen: ha Stáricsék lemondanak/elmennek/bármi: kik lennének azok, akik átvennék a szakmai és egyéb feladatokat?

Biztos,hogy van erről valami közbeszéd. Kik lennének azok, akiket szívesen látnátok a klubnál?
Helyiekre gondolok elsősorban.

Még mielőtt félreértés lenne, körmendi vagyok, és szimplán kiváncsiságból kérdezem.

Holló
Olvasó

Mi közbeszédet nem hallottunk…illetve,hogy ki venné át. Akik közül bárkinek örülnék:Kámán Tomi,Szike,Szűcs Józsi,Farkas Laci, Hobó,Putesz,Völgyi Peti és még lehetne sorolni a helyi neveket!

PL
Olvasó

köszi a választ, akad a felsorolásban jópár szakember.

(a közbeszédet pedig úgy értettem, hogy szurkolók egymás közötti beszélgetése, például pár sörrel körbevéve, meccs előtt-után…?)

Holló
Olvasó

“mindenki azon dolgozik a csapat körül, játékosok, edzők, menedzsment és a szakmai vezetés, hogy kilábaljunk ebből a hatalmas gödörből.” Stárics te már ne dolgozz semmin. A legtöbbet azzal segítenél,ha felállnál és elmennél. Veled ezzel a hatalmas gödörből nem fog tudni a csapat kilábalni. Már eleve szezon elején óriási volt ezen a csapaton a teher a személyed miatt,mert a helyeden maradhattál. Szurkolók nélkül nem fog ez menni Kornél…te akkora közutálat vagy a szurkolóknál amekkora még senki nem volt a ZTE történelmében. Te melléd,mögéd nem fognak beállni az emberek…neked innen menni kell!! Be kellene már látnod,ha már polgármester úr ennyire erőlteti ezt… Olvass tovább »

Zetesziv
Olvasó

Szerintem ma ha kikapunk csunya világ lesz a meccs végén .

Sedmakfun
Olvasó

Legjobb lenne, ha van még olyan elvetemült szurkoló, néző, aki képes a Sportcsarnok környékére menni, hogy a mérkőzés ideje alatt a bejárat előtt beszélgessen, nosztalgiázzon az elmúlt 42 évről. A napokban van – ha jól emlékszem – a 42. évfordulója az első NB-I-es meccsünknek (talán éppen az Oroszlány ellen). Meg találgasson arról, hogy mikor kerülünk majd vissza. De a csarnokba ne menjen be senki.

Zetesziv
Olvasó

Vannak még akiknek még ez is tetszik.Biznak még a mai győzelemben és ha netán győznénk mi lenne akkor.A szar az szar marad.

Sajka
Olvasó

Nem igazán célszerű egy mélyrepülésben lévő klubnál olajat önteni a tűzre. Pont most nem kéne a szurkolókkal foglalkozni ilyen szinten.
Sokkal nagyobb problémák vannak ennél most.

ZTE ZOLI
Olvasó

Mit képzelnek ezek magukról, nem a szurkolókat kéne itt baxogatni, figyelmeztetgetni , hanem azokat a feketéket akik nagy ívben sz@rnak az egészbe, bulizgatnak jókedvűen az egerszegi éjszakában, na meg azokat a ? aki idehozta ezeket!
Becsülni kellene őket, kiváncsi lennék ki kísérgetne el bennetek ilyen teljesítménnyel még így is szép számmal idegenbe! TAKARODJATOK!

Figura
Olvasó

Úgy látszik, valaki rászólt Artúrra, hogy gyorsan vegye le a posztot mert a hivatalos oldalról+ facebook oldalról már le is került a cikk.
Talán először magukban kellene keresni a hibát nem szurkolókban.(attól függetlenül, hogy elitélendő a rasszista megnyilvánulás). Arról esetleg tudnak, hogy egy két bulit eltekintve vannak állandó résztvevői a Zalaegerszegi éjszakai életnek?

Figura
Olvasó
zterulez
Olvasó

Máskor is volt ilyen, de olyan is, hogy Budapestre járt valamelyik mulatozni, miközben itthon sérültet jelentett, aztán meg volt annyi esze, hogy kitegye az instára.

Figura
Olvasó

🙂

royalka
Olvasó

Mi került le te bohóc? Mosd ki inkább a szemedet, mielőtt baromságokat kommentelsz. Ott van a közlemény az új év új remény posztban.

Figura
Olvasó

Bohóc inkább te vagy. A facebook oldalon volt egy külön cikk/közlemény erről amit ma reggel osztottak meg, ekkor vette át a Bb1.hu is , ami már nincs fent, a posztot(!) letörölték, persze szépen el van bújtatva az új év új remények című fantasztikus írásban.
Tájékozódnál ahelyett, hogy másba kötsz bele ok nélkül okostojás.

royalka
Olvasó

Reggel nem láttam, hogy külön posztban is fent volt.Akkor viszont elnézést kérek, ne haragudj.

Pbask
Olvasó

Szerencsétlenek..
Inkább a csapattal foglalkozz Kornél, ne a feszültségek fokozására koncentrálj, mindenki bűnbak,hibás a szereplésért, csak Te nem.

zterulez
Olvasó

Minden meccsen ott voltam, de a saját játékosok felé nem hallottam rasszista megnyilvánulásokat. Lemaradtam valamiről?

Namár
Olvasó

Szerintem a ZTE olyan ponthoz érkezett,ahol a vezetőség felismerte,hogy ha kiesnek,akkor menniük kell.Egyelőre a szurkolók is szeretnének bent maradni.Viszont lehet,hogy a kiesés egyben hozna ez mellett egy teljes megtisztulási folyamatot,ami idővel jár és B csoporttal,1-2 évig.Lehet a szurkolóknak ehhez kellene ragaszkodni,nem pedig a mindenáron az A csoporthoz.Van az a mondás,hogy néha meg kell állni,hogy jó ütemben tovább tudj haladni.Mint amikor az ember béltisztítást hajt végre,hogy az évek óta fennakadt bélsár el tudjon távozni,mert önmagától nem tud.Kicsit szenvedés,fájdalmas,de megéri.

zterulez
Olvasó

Ülj le fiam, 1-es…

Namár
Olvasó

Ez az én saját véleményem.Te elfogult vagy és inkább ragaszkodsz az A csoporthoz,bármilyen áron,ezzel a vezetőséggel évről-évre vergődve,szánalmasan.Ennél a B csoport is jobb lenne 1-2 évig,csak nem ismeritek fel.Nem fogod fel,hogy ezek nem állnak fel,amíg nem esik ki a csapat.

MAFCdrukker
Olvasó

A kérdés az, hogy lehet-e biztosan csak 1-2 évre alászállni. A B csoport szerintem eléggé alulértékelt bajnokság, pedig nem nagyon emlékszem olyan csapatra, akinek sikerült volna egyből visszajutnia. Mivel legfeljebb egy légiós lehet csapatonként, és u23 helyett u20-as szabály van, teljesen át kell szerveznie a keretét a kiesőnek. A másodosztályba szurkoló, szponzor sem támogatja olyan szívesen a csapatot, és bizonyára A-szintű edzőt, játékost sem könnyű szerezni. Anélkül pedig nem megy, minden évben van egy-két feljutásra összerakott csapat. A légióst jól kell kiválasztani, kell legalább 3-4 ponterős, A-minőségű magyar, meg 2-3 jó u20-as. Szóval nehezebb, mint azt sokan gondolnák.

Namár
Olvasó

Ez már egy olyan ház,amit újra kellene építeni,előtte pedig lerombolni.építkezni pedig alulról szokás.

Csippa
Olvasó

Vicces, h ez eddig nem zavarta őket, pedig évek óta erre panaszkodik a többi csapat, csak a szövetség let*ojja… Ez így csak kifogásnak tűnik.

Director
Olvasó

Nincs lejjebb… De igen láss csodát…

JólnézünkMIKI
Olvasó

“Körmend Afrika”, énekelte pár éve a ZTE közönsége a szomszédvári rangadókon. Aztán az idén 5 afroamerikai, fekete bőrű kosárlabdázó szaladgál kék-fehér mezben?
Változnak az idők!

Knézy Ernő
Olvasó

Nem tudom ,ti hogy vagytok vele ! De valaki mindig kezdi a feszkót . Vagy a szurkolók vagy a klub.egyszer kene rendet tenni és téma lezárva

vasipasi
Olvasó

Sajnálom, ami Zalaegerszegen történik. Ez a közlemény megmutatja, hogy micsoda dilettánsok és hozzá nem értő emberek vezetik ezt a klubot. Méltatlan. Ilyen közleményt falusi polgármesterek szoktak kiadni falunap előtt…

Captain Macko
Olvasó

Elég gáz hogy előbb kerül fel ide mint a zte hivatalos oldalára.

heraklith
Olvasó

A ZTE hivatalos oldaláról került ide. Nyilván ott volt előbb.

Captain Macko
Olvasó

Bocsi, igaz fen van csak én egy külön cikkbe kerestem és más cikk néven vártam a közleményt.

heraklith
Olvasó

Eldugták. Mondjuk ezt nem csodálom ?

Lebronz dzsemsz
Olvasó

kijöhetne egy közlemény azzal címmel is, h elk*rtuk

Notorius Naftalinus
Olvasó

Milyen következmények lehetnek? Zárt kapu? 😀 Sztem nem panaszkodni kellene, hogy bántanak, hanem mögénézni a dolgoknak, hogy hogy jutottunk idáig. 9 légiós 2 edző stabil utolsó hely. Szurkolt a csapat Sopronban és Körmenden is (90%-a a megjelenteknek). Ha látunk előrelépést higgye el mindenki más lesz a szurkolók szájíze!
Teo-val 1-2 ponttal kaptunk ki, mióta új edző van ez 15-20 pontra nőtt, figura nincs, csak pumpálás (bár ez is egy megoldás, ha sikeresen kosarat dobunk és nyerni tudunk). Vegyétek észre már magatok, a zetén nevetnek az egész országban.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés