Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Több sérülés is van Delas térdében

Az MR vizsgálat adhat pontos diagnózist.:

:

Mario Delas komoly térdsérülést szenvedett a Pécs elleni elődöntő első mérkőzésén.

A csapat egészségügyi stábja és a mentőszolgálat helyszínen lévő munkatárai azonnal ellátták a játékost, majd a mentők a Markusovszky Kórházba szállították, természetesen munkatársunk kíséretében.
Az elsődleges vizsgálatok alapján törést nem állapítottak meg a játékosnál és műtétet sem tartottak szükségesnek az őt megvizsgáló orvosok. Ugyanakkor a térdében több sérülést is megállapítottak. A sérült végtagot rögzítették ezt követően a játékost hazaengedték, természetesen a szükséges terápia ismertetése utánírja a klub Facebook oldala.

A csapat arról tájékoztatta szurkolóit, hogy a pontosabb diagnózis a jövő hét első napjaiban várható, amikor el tudják majd végezni a sérült térd MR vizsgálatát.

35 hozzászólás

35
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
7 Comment threads
28 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
MásikVégétFújdMegmoldi56mte7kimyeldd Recent comment authors
pbask
Vendég
pbask

Körmend 2018: Horti MVP MVP MVP!!!
Körmend 2019: Buzi Horti, Buzi Horti.
Lájk,itt sem agysebészek versenyeznek,vétlen eset,Delasnak jobbulást

kimye
Olvasó

ironia?

mte7
Olvasó

Te idióta…mvp…mindenki röhögött ezen…egy igazi megélhetési kosaras volt itt a tóth norbival egyetemben..
Ez a barom belerúgott az öltöző ajtóban…hetekig sérült volt…a kispadon nyomta a telcsijét…csirke igazi favágónak kiképezte..

pbask
Vendég
pbask

Valamiért veletek frusztráltak csak a hülye nem veszi észre.
Alapszakasz meccsen is nagy örömmámorában hátba dobott valakit kintről aztán bedobásnak minősül esze mint egy kosár lepkének. De vajon miért ellenetek szivja fel magát? mi történhetett tavaly? Hááát igen érdekes kérdések ezek ám,bizony ám…
Idiótáznod meg nem engem kéne pajti,nem én vagyok a körmendi koccintós Josef aki emvipit kiabál,aztán habzó szájjal elküldöm a kurva anyjába következő évben 🙂

Laposvár
Olvasó

Aztán ahogy eligazoltak Körmendről mindketten megtanultak kosárlabdázni…. 🙂 Van ahol megtehetik az alibit. Leginkább ott, ahol hagyják

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Megtalált végül téged a Lazók polgi ???

pbask
Vendég
pbask

Nem téged keres a Bebes Pityu Zolika?

nick19
Olvasó

Azt hiszem ez a történet sajnos valós képet mutat a hazai egészségügy állapotáról.

Setback
Vendég
Setback

Én azt hittem, hogy ilyen magasságokban nem kell MR gépre várni.
Örülök, hogy nem kell műteni. Kívánok neki gyors felépülést!

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Hentes Horti Hentes!!!

Setback
Vendég
Setback

Te az ostobaságra húzott vonal rosszabbik oldalán állsz. Ezek alapján mindenki, aki már esett el és nincs szeme a hátán hentesnek minősül. Mi a jó abban neked, hogy beállítasz valakit szándékos sérülésokozónak? A rosszindulat túl light-os szó rád. Fogadd el, hogy ilyen a sport. Nem kell egyből felelősöket keresni főleg úgy, hogy videót is láthatsz róla és eléggé egyértelmű a helyzet.

piros710321
Olvasó

Ott voltál a meccsen? Sztem nem! Ja láttad a tévében!
Elmondom neked, hogy Horti egész meccsen vörös köddel az agyán játszott. Nem tudta elviselni, hogy Mario ügyesebb, képzettebb nála. Minden esetben alá mászott Delasnak, vagy mikor felugrott sunyi módon próbálta kibillenteni. Persze olyan sunyin, mint azt a beképzelt Csirke és a szerbek tanították neki.
A szomorú, hogy a három szürke meg ezt engedte!
Remélem az élet vissza adja nekik mindezt! Bízom benne, hogy soha az életben nem fognak nyerni semmit! A többit az élet megoldja!
Marionak jobbulást!

Setback
Vendég
Setback

És gondolom benned semmi elfogultság, részrehajlás nincs. Én ezt semlegesként néztem. Ezért is tudok higgadtabban “ítélkezni”. Az, hogy a FAlco röhög a markába, mert minden valamirevaló elődöntős/döntős ellenfél meg van tizedelve eléggé idegesítő lehet, ezt elhiszem. De akkor is. Ez egy ilyen sportág. Érdekelne, hogy Delas hogyan látta mindezt. Ha tényleg sunyi volt Horti,akkor gondolom ezt Delas is észrevette. De ha ő megvédi Bálintot, akkor jóleső érzés lenne majd látni tőletek, hogy elnézést Horti.

MTE88
Olvasó

Biztosan direkt csinálta….. ??? Ennyire ne legyünk már elfogultak!! Tényleg voltak alattomos megmozdulásai, de ez egy VÉLETLEN volt!

piros710321
Olvasó

Sztem nem azt mondtam, mondjuk páran, hogy az volt szándékos, hogy ilyen sérülést okozzon. Az viszont szándékos amit egész meccsen művelt, aminek sajnos ez lett a következménye!

balldontlie
Olvasó

Mario előtte 2-3x szólt a játékvezetőknek, hogy figyeljenek oda Hortira.

MTE88
Olvasó

Hiába figyeltek volna oda…. mivel ez egy véletlen eset volt. Ez már történelem sajnos!!! Előre a 4. aranyért!!!!

moldi56
Olvasó

Szolnokon sem lopta be magát senki szivébe Horti,bár itt még nem okozott sérülést senkinek(na még az hiányozna)Egy borzasztó ellenszenves játékos,akárcsak a riporter nagybátyja.Akkora az egója mintegy sztárjátékosnak,a tudása közel sincs vele arányban.Valószínű mi még találkozunk vele,a bronzmeccseken.

derryl
Olvasó

MR vizsgálat majd a jövő héten! Addig haza sem szabadott volna engedni, míg nincs meg! No comment!

Jobbulást minden maródinak, sajna ez az év elment számukra!

Laposvár
Olvasó

Egy MR van az egész megyében. A szombatról hétfőre ilyen helyeken elsőbbségi időpontnak számít. Ha te “mezei” járókelőként mondjuk a jégen elcsúszol és szerzel hasonló sérülést, alaphangon egy hónapot kell várnod rá. Fejlett nyugat…. 🙂

Setback
Vendég
Setback

Nehezen hiszem el, hogy egy MR van. Ugyanis rengeteg magán jellegű ezzel foglalkozó cég van szerte az országban. Gondolom Vas-ban is.

derryl
Olvasó

Ha az az egy van, az is magánkézben van. Az egészségügy a CT-t, MR-t kiszervezte, megyénként max egyet finanszíroz, ahol Tb-re is megcsinálják, ezer év várakozási idővel.

ldd
Olvasó

Emlékezzetek Tóth Á. Zegi esetére.
A Kórház emeleti födéme nem a berendezés súlyára lett méretezve …

moldi56
Olvasó

Nem tudom szegény Andriccsal is mi lesz?Borzasztó állapotban van ő is.

Olajheart
Olvasó

Csúnyábbnak tűnt.. Na hátha nem olyan szörnyű sérülés.. Az MRI eredmény pontosat mutat az még kérdéses hogy ott találnak e valamit.. Jobbulást gyors felépülést Neki.

J.R.Benitez
Olvasó

Jobbulást! Az azért jó hír hogy nem kellett azonnal műteni. Ahogy kinézett azt hiszem velem együtt elég sokan egy pályafutást kockáztató sérülést vízionáltunk. Remélhetőleg kezelések után újra teljesen egészséges lesz. Még vmi. Ha valaki nagyon ráér számolja össze mennyi komoly (minimum 1 hónap pihenő) sérülés volt ebben a bajnokságban. Ez csak véletlen, vagy van valami oka?

balldontlie
Olvasó

Vannak olyan sérülések, mint Mario vagy Fuller esete, amik egy szar szitu miatt vannak, azok bármikor előjöhetnek, edzésen, a szezon első meccsén, bajnoki döntőben.
Ha mindenképp analizálni akarjuk, akkor én azokat venném elő, hogy hány játékosnak kellett meccset kihagynia szép lassan kialakuló, kiújuló, elhúzódó, “megint begyulladt”, fáradásos sérülés miatt?
Lehet véletlen, lehet az eüs háttér gyenge, lehet hosszú a szezon, ki tudja…

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Azoknàl a csapatoknál, ahol egyszerre több sérülés is történik, MINDIG az edzésmunkával, ezáltal az edzői stábbal van baj.
Azt esete válogatja, hogy túlterhelik-e a játékosokat, vagy csak tingli-tangli munkával látják el őket, de a hiba kivétel nélkül az edzőkben van. Ott, ahol megfelelően figyelnek a kondícióra, a regenerációra, a pihenésre és a terhelés mértékére, egyszerre nem sérül le egy fél csapat. Véletlen balesetek persze vannak, de tömegesek csak hozzá nem értés esetén fordulhatnak elő.

Olajheart
Olvasó

Akkor nálunk nagy baj van az Olajnál.. Mindkét térdem tropa.. Szalag szakadások, ciszta finomságok.. Sose jutott eszembe hogy anno az edzőimet hibáztassam.. Minden sérülésem rosszkor rossz helyen.. Szerintem nem lehet fehér fekete.. Csak a stábot hibáztatni…

RRichieG
Olvasó

Nem kellett volna annyit térdelni a fiatalemberek előtt ?

derryl
Olvasó

Nyugi, ismerem, inkább a pasik csúsztak hason előtte!

Olajheart
Olvasó

Köszönöm)))))

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Tényleg volt olyan, aki a lábaid előtt térdelt…

egyforintotseer
Vendég
egyforintotseer

Igazad van. Vannak szimplán balekok is.

Csapajev
Vendég
Csapajev

A hosszú idény, a sok bajnoki meccs(+nemzetközi) a kulcsjátékosok fokozottabb terhelése, a nem megfelelő regenerálódás mind- mind növelik az esélyét a sérüléseknek.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés