Connect with us
Hirdetés
Hirdetés

Bajnokság

Tízzel verte a Kaposvárt az Alba – Dobókkal

A hazaiaknál Turner, a vendégeknél Aiken és Bogdán sem játszott.

  •   

Alba Fehérvár–Kaposvári KK 73–63 (21–16, 17–16, 17–11, 18–20)

Felkészülési mérkőzés
Székesfehérvár, Alba Regia Sportcsarnok

Alba: R. Curry 2, Takács Martin -, Vojvoda 19/9, Davis 13/3, Csorvási 9. Csere: Ahmad 1, Markovics 9/3, Takács Milán 5/3, Omenaka 12, Sodiq 3/3, Kass -.

Kaposvár: M. Curry 6, Krnjajszki 4, Sinovec 3/3, Rivers 18/6, Hendlein 13. Csere: Baki 7/3, Révész 3, Hock 9/6.

Első felkészülési mérkőzését vívta az Alba Fehérvár és a Kaposvári Kosárlabda Klub is az Alba Regia Sportcsarnokban.

A hazaiaknál az amerikai Turner hiányzott, a somogyiaknál Aiken és Bogdán kisebb sérülés miatt hagyta ki a meccset. A kaposváriak kissé fáradtan mozogtak, a felkészülés ezen szakaszában komoly fizikai terhelést kapnak a játékosok. A végig szoros mérkőzésen a védekezése volt jobb a somogyiaknak. Hat-nyolc pontnál nem nőtt nagyobbra a különbség a két csapat közt – írja a delfinek.hu.

Fotó: Alba Fehérvár Facebook

  •   
13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
8 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
TrottersVicces fiú vagy, SullyKKK72Kováts ImreKPSVRKK Recent comment authors
Kováts Imre
Olvasó

Az Alba játszott egy edzőmérkőzést 12 játékossal, mi pedig egy bajnokit, 8 játékossal. A fiatalok – egy kivételével, aki már mem is olyan fiatal – ültek a cserepadon. Mint korábban
Nem ezt ígérték.
Mint korábban.

KKK72
Olvasó

Miért gondoltad Imre,hogy Feketének változni fog a felfogása a fiatalokkal szemben ?

Kováts Imre
Olvasó

Neki is van főnöke, aki a minap nyilatkozott az utánpotlás kiemelt foglalkoztatásáról. Ádám korábban ugyancsak pozitívan nyilatkozott ugyanerről. “Aki két napnál hosszabb ideig megtartja adott szavát, az nem hisz a dialektikában”. Politikusnak kéne menniük, akik csak a mának élnek.

Vicces fiú vagy, Sully
Olvasó

Mindamellett, hogy a mondanivalóval teljesen egyet tudok érteni, az ilyen kis hogymondjam… politikusi “csúsztatgatások” miatt válik hiteltelenné a szöveg. Az Alba nem 12 játékossal játszott, hanem 11-gyel, akik közül az egyik érdemben nem. A fiatalok közül nem egy, hanem kettő játszott a Kaposvárban, Hock mellett Krnjajszki, bármennyire is fáj ezen rúgózni, ő bizony fiatal, magyar, beleszámít az U23-as szabályba, ahogyan a túloldalon a Takács ikrek meg Omenaka. Így azért már nem akkora a különbség, csak így már nem hangzik olyan degradálóan, ugye? Kováts úr megnyilvánulásait figyelve észrevehető, hogy más területen nincs ennyi khmm tévedése, viszont ennél a szegény kaposvári kosárlabdánál… Olvass tovább »

Kováts Imre
Olvasó

Valóban véletlen. Krnjajszki az elmúlt szezonban – főleg Ivkovics alatt – egyik legtöbbet foglalkoztatott jatékos volt. Az ügyvezető minapi nyilatkozata az utánpótlás kapcsán nem is tesz említést róla. Persze jó, hogy nálunk játszik, örültem, mikor leigazoltuk. EGYÉBKÉNT ÖRÜLÖK, HOGY A LÉNYEGI MONDANDOMMAL EGYETÉRTESZ. EZ A LÉNYEG.

Kováts Imre
Olvasó

Ps. A kaposvári kosarlabdaért az elmúlt több mint negyven évben tettem annyit, hogy a szememre vetett tévedéseket megengedhetem magamnak, anélkül, hogy az engem ismerők nem értik félre, meg kevésbé tartják “degradálónak” a kritikai véleményemet.

Trotters
Olvasó

Ha a fiatalok játszanak, akkor nincsen eredmény – PROBLÉMA ,ha nem játszanak újra PROBLÉMA.Szerintem Borisz ,meglehet Hock tudnak NBIA szinten teljesíteni….többi fiatal…először is fizikailag felépíteni magukat és sok sok edzés.

MAFCdrukker
Olvasó

A delfinek.hu-tól idézett részben az “a végig szoros mérkőzésen a védekezése volt jobb a somogyiaknak” nekem azt sugallná, mintha ők nyerték volna meg a meccset a hazaiakénál eredményesebb védőmunka miatt. A szerző ezzel szemben nyilván arra gondolt, hogy 73 pontot kapni Fehérváron nem rossz, ellentétben a mindössze 63 dobott egységgel, azaz a KKK támadójátékához képest működött jól a kaposvári védelem. Szerintem ezt nem szerencsés így leírni, de ez csak egy jótanács.

KPSVRKK
Olvasó

PR

Sajka
Olvasó

Mennyi Curry! Már csak Steph Curry hiányzik, meg még ebédre egy kis curry.

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Hajrá Hock Gergő !!!
Szurkolunk neked, ez az idény most már végre a tied lehet.

Boban
Olvasó

Hopp az ott egy Omenaka. 🙂

Bezse
Olvasó

Hamis útlevéllel

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés