Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tizennyolc évesen az Alba legjobbja volt

Takács Milán szerint a második félidőben jobban védekeztek, valamint fontos volt, hogy sokkal jobban kommunikáltak a pályán.:

:

A 18. születésnapján a felnőtt nemzeti együttesben is bemutatkozó Takács Milán egyre komolyabb szerepet harcol ki magának az Alba Fehérvárban ikertestvérével, az élvonalban a közelmúltban debütáló Takács Martinnal egyetemben. A szombat esti, TF elleni összecsapáson Milán kapott szerepet a szakmai stábtól. Meg is hálálta a bizalmat, 15 ponttal a fehérvári csapat legeredményesebbje volt – az ugyanennyi pontig jutó Freeman társaságában – a fővárosiak ellen, 91-76-ra megnyert találkozón.

– Az igazság az, a bajnokság ezen szakaszában nem itt szerettünk volna szerepelni a társakkal, ezért nehéz felvenni a megfelelő ritmust az alsóházi összecsapásokon. Sikerült felpörögnünk a TF elleni meccsre, tízpontos előnyt szereztünk, amit sikerült is megőriznünk, majd növelnünk. Az első félidőben azért nem tudtunk nagyobb különbséggel ellépni, mert túl sok támadó lepattanót, pontosan kilencet engedélyeztünk a riválisnak. A második félidőben pedig csak egyet, tehát nagyon javultunk ebben a tekintetben is. Jobban védekeztünk, valamint fontos volt, hogy sokkal jobban kommunikáltunk a pályán, ennek köszönhettük a magabiztos győzelmet. Jól játszottunk, megérdemelten nyertünk – mondta az albakosar.hu-nak Takács Milán.

fotó: albakosar.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés