Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Tizenegy év után lehet újra vasi döntő

A második félidőben robbantott a Falco. Tóth Ádámot kiállították.

Szolnoki Olaj KK - Falco-Vulcano Energia KC Szombathely 71-87 (17-13, 17-25, 16-23, 21-26)

Elődöntő, 2. mérkőzés
Szolnok, Tiszaligeti Sportcsarnok
V.: Benczur T., Praksch P., Ádám J. (Bodrogváry I.)

Szolnok: Airington 12/6, Rudner 3/3, Vojvoda 18/9, N. Milosevic 18/6, Tóth Á. 7. Csere: Malesevics 10/3, Taiwo 1, Csák -, Frikker -, Frank 2.

Falco: Govens 3, Curry 12/6, Váradi 17/9, Bruinsma 12, Reddic 10. Csere: Perl 17, Balmazovics 13/9, Tóth N. -, Bíró -, Hódi 3/3, Körmendi -, Verasztó -.

Mindkét csapat elrontotta a palánk alatti első próbálkozásait, aztán Milosevics maradt üresen a triplavonalon kívül, ki is használta, majd Tóth Ádám szerzett centergólt. Közel két percet kellett várni az első szombathelyi kosárra, Bruinsma jegyezte. 7-2-re ment már a bajnok, ám hamar egyenlített az ezüstérmes. Aztán újra megléptek Airingtonék, 17-11-nél volt a legnagyobb különbség, az első negyed végén még Perl betalált két büntetővel, így hárommal vezetett az Olaj.

Tóth Ádám fordult le szépen, és eredményesen, majd Malasevics ziccerével már a tízet súrolta a differencia, 21-13-nál időt kért Okorn. Vojvoda távolija után már kilenc is volt közte. Perl tartotta a lelket a Falcóban, Balmazovics hármasával visszajöttek a vendégek, 24-21-nél Alekszics hívta magához övéit. Malesevics követett el sportszerűtlen faultot, Perl pedig a büntetőkkel kiegyenlített (26-26). Váradi hármasával először vezettek a vasiak. A hajrát már a sárga-feketék uralták, fordult a kocka, a Szolnoknak kellett futnia az eredmény után. A végén volt egy kis kakaskodás, Bruinsmával szemben faultoltak, Tóth Ádám tett egy fejelő mozdulatot az amerikai irányában, majd kihívta a csarnokok kívülre egy beszélgetésre, színészkedés miatt a hazaiak egy, Bruinsma pedig a sima fault miatt két büntetőt dobhatott. 34-38 a szünet.

Airington hármasával és Milosevic közelijével visszavette a vezetést a Szolnok. Továbbra is fej-fej mellett haladtak a csapatok, a szombathelyiek sokat kapkodtak, rendre ki tudták zökkenteni őket a ritmusból a hazaiak. Aztán elég volt egy kétperces lerohanás, és 43-48-nál újra Alekszicsnek kellett megtörnie a játékot. Nem sikerült. Feljavult a vasiak védekezése, minden kosárért meg kellett szenvedniük Vojvodáéknak. Ha nehezen is, de belelendültek Curryék, hátra ugyan nem dőlhettek, de nyugodtabban várhatták a záró játékrészt, ugyanis először lett kétszámjegyű a különbség (50-61).

Tóth Ádám csak a második büntetőjét értékesítette. Curry hatalmasat javult, nagy kedvvel és rendkívül hasznosan játszott. Tóth Ádám veszítette el a fejét a 31. percben, a videózás után kiállították a játékvezetők, hiszen lekönyökölte Váradit. Govens berohant a pályára reklamálni, a vasi kispadnak ezért technikai járt. Nem sokkal később Taiwo „csapta le” Perlt a palánk alatt, a videózás után sportszerűtlen faultot kapott. A második meccs is feszült volt, nagyon sokat állt a játék. A Falco extázisban játszott, eldőlt a meccs. Az olló egyre nagyobbra nyílt, a hátralévő néhány percet még le kellett játszani, de az újabb fordulat már nem volt benne a levegőben. A meccs krónikájához tartozik még, hogy két és fél perccel a vége előtt Perl megsérült.

A Falco teljesen megérdemelten nyert, és péntek este az Aréna Savariában akár a Kecskemét után a bajnokot is kisöpörheti. Könnyen lehet, hogy tizenegy év után újra vasi döntő lesz…

Fotó: Szolnoki Olaj KK Facebook

202 hozzászólás

202
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
43 Comment threads
159 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
53 Comment authors
kalaposGodemperorlajaLuminasderryl Recent comment authors
Rouge
Vendég
Rouge

Tóth Ádám kiállítása jogos volt, persze,
a védelmében én csak annyit mondanék,
hogy ő volt az egyetlen játékosunk,
aki nem sérült meg és végig nyomta a szezont.

Nyilván elfáradt, fejben is..

Váradi megítélését pedig nagyban befolyásolja,
hogy ki melyik csapatnak szurkol;
amit tett, az a falcot végülis segítette:
Ádám leküldése nagyban befolyásolta a mérkőzés végkimenetelét,
onnantól kezdve minden esélyünk elszállt, ugyebár…

Az más kérdés, hogy VOJA ilyet soha sem tenne, és a sportmérkőzéseken én inkább a VOJÁhoz hasonló mentalitást és becsületes hozzáállást szeretném látni.

Piffinger
Olvasó

Rúzs! Jogos amit írsz, de talán center sors… A teljesség igénye nélkül: Keller…Kapott a viselkedése miatt hideget meleget. Luksa…Könnyen felkapja a vizet. Pantelic…Hát finoman fogalmazva nem a legszimpatikusabb. Ivkovic…No comment. Persze ott vannak az ellen példák, Jurkunas, Báder, stb… Egyrészt hihetetlen favágás megy a palánk alatt, amit ki így, ki úgy kezel. Azt gondolom Ádám nagyon igyekezett, ami a mentalitására is rányomta a bélyeget. Ez persze nem mentesíti semmi alól, alapjában véve. Másrészt, azért a régi szép időben nem volt jellemző ez hihetetlen színészkedés és cirkusz a pályán, ami valljuk be elsősorban a bírók megvezetését szolgálja, másodsorban hergeli a közönséget,… Olvass tovább »

RRichieG
Olvasó

A jogosságon senki nem vitatkozik. De azért megérdemelte a kis g.ci Bendegúz. .
Vojának is szállt már el így az agya, bárkivel előfordul.
A költő erre gondolt a nemi aktus címén. Metafóra, a gyengébbek(kalapos) kedvéért.
A harmadik hely számunkra semmit nem ér, legyen egy jutalom játék az u20nak. A Pécs egyébként jobban megérdemli, szimpatikus csapat.
A kupagyőztes(…) szerintem indulhat az ECben. De ha nem, akkor biztos van az a pénz..

laja
Olvasó

Amennyiben lesz annyi pénz,hogy futja a nemzetközi szereplésre akkor igenis számít a harmadik hely is .A kupagyőztes nem indulhat sehol csak a bajnok a BL-ben és a második és harmadik helyezett az EC-ben.

kalapos
Olvasó

Hát, csak megszólíttattam, jól van akkor. Ha a költő erre gondolt, hogy favágó tajparaszt legyen ez az Ádigyerek, akkor a költő óhajait nem minősítem. Ámde megjegyzem, lekonyult az Ádigyerek farka, és senkit nem sikerült megbasznia, még engem sem, szárazon sem. Szar ügy. Azért jó veletek itt, a húgymeleg zárt osztályon, csak ez az artikulálatlan üvöltés zavar. De majd jönnek az ápoló bácsik, és akkor jó lesz. A metafora rövid “o”, gyengébbek (ricsifiú) kedvéért. Kicsit rendezetlen a kéziratod is, hibák, hibácskák tömegével, meg a külalakja is snassz. Olyan kettes alá. (Jóindulattal)

Rouge
Vendég
Rouge

Na, Kalapos és Ricsike…
jól egymásra találtatok itt a zártosztályon (egybeírandó), örülök nektek! 🙂

Az egyik tud írni, a másik még jobban…
az egyik humoros, a másik még inkább az.
Legalábbis azt hiszi..

Kellő intelligenciával is rendelkeztek
(ami itt felettébb üdítő),
bár néha titkoljátok…néha egészen jól.

Most már csak arra kellene rájönnöm, hogy melyikőtök az ápoló és melyikőtök a beteg.

RRichieG
Olvasó

Koszi demár vanegy kalapos barátom. Egyszer van kalapja egyszer nincs. Vankalapja nincskalapja,vankalapja,nincskalapja.külsölegg megtévesztésigg hasonlit az itteni kalaposra, de nem összekeverendő. Az én barátom tud viselkedni. És nem égeti itt magát. Na eztjavicsdki nyelvtannáci, addig sem kell a családodnak elviselnie..

derryl
Olvasó

Emőke szavaival élve, kérdezem:
mikor “evakuál”, az általad említett játékban?
Ezek szerint ő a “faszkalap”?

kalapos
Olvasó

Most komolyan: erre telik? Mondtam, mindjárt jönnek az ápoló bácsik, addig rángasd csak, mint a majmok a ketrecben. (Mit csinál a majom bácsi? Ricsit játszik, kisfiam. Köszi, apu! – ennyit a családról.)

derryl
Olvasó

“Rúzs”!
Ne filozofálj! ?

RRichieG
Olvasó

Hagyjad már most keresi a Másik végét jelszavát ??

Rouge
Vendég
Rouge

Keresem Ricsike, keresem, de csak a MásikVégétSzívdMeg jelszót találtam meg.

Rouge
Vendég
Rouge

“….“Rúzs”!
Ne filozofálj! …”

Igazad van, nem filozofálgatok…
azt meghagyom a lecsúszott bölcs észeknek…
kalappal vagy kalap nélkül…

A darab végén meg úgyis kiderül,
hogy kicsoda Newton és kicsoda Einstein…
a zártosztályon….ha jó a mű…és nem szar a darab.

Attól még a főszereplő persze egy szardarab.

J.R.Benitez
Olvasó

Gratulálok Rouge!!!! Korrekt vagy. Azt kívánom nyugiban menjen le harmadik meccs, és ne legyen balhé vagy sérülés.

derryl
Olvasó

Legyen nyugi a harmadik meccsen, ezzel a kerettel esélytelenek vagyunk, nektek meg kell a keret a döntőre.
Neked respect a korrekt kommentekért, kicsit irigyellek a sikerekért, de most ez van. Nem kenődtem el, ez volt a realitás ebben a helyzetben.
Ha nem haragszol, remélem, a döntőben alulmaradtok!

moldi56
Olvasó

Szia!Kicsit másról.Volt korábban egy másik fórum,ahol több szombathelyivel sikerült normális kapcsolatot kialakítani.Te nagyon sok dolgot ismersz rólam,kicsit meglepett,de azért annyira nem.Próbálom kideríteni ki is lehetsz.A korábbi fórum nevei alapján felhívtam Magaskapust,ővele vagyok a legjobb viszonyban,de bevallotta hogy ezen a néven nem ő van.Splity sem,Zizou sem,őneki nem ilyen a stílusa.Egy valaki maradt a rostán:Kutyaa.Szerintem te a Kutyaa vagy.Te egy nagyon jó ember vagy,minden szinten.

moldi56
Olvasó

Talán ebből is kiderül az általánosítás nem az én “kenyerem”

laja
Olvasó

Innentől nincs más hátra mint a döntőben szurkolni a Körmendnek.
Hajrá Olaj! Hajrá MTE.

Luminas
Olvasó

Gratulálok a Falconak, teljesen megérdemelten és papírforma szerint nyertek. A jelenlegi két keret komolyan nem összehasonlítható, borítékolható volt a győzelem. Előzetesen 3-0-t adtam a Szombathelynek, persze reménykedtem a meglepetésben. Ha elhozzuk az elsőt, talán (!) lett volna esély és önbizalom – a másik oldalon ennek hiánya – a továbbjutáshoz, a döntő már más tészta, ott bármi megeshet, persze az esélyek ott sem nekünk kedveztek volna. A bírók most szódával elmentek, a kiállítás jogos volt. Nem sportemberhez méltó cselekedet, de azért láttunk már ilyeneket komolyabb játékosoktól is, más szinten, szóval ne lepődjünk már meg annyira. Ez természetesen nem mentesíti Ádámot a… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Korrekt vagy

donnarumma
Olvasó

+1
Respect…így is lehet és minden szavad igaz

derryl
Olvasó

Ez van fiúk, nincs semmi gond, a világ nyolcadik csodája lett volna, ha nyerünk, vagy ebből a párharcból tovább jutunk. Sajna, a mostani két csapatot nem lehet egy lapon említeni, lassan egy valamire való kezdőt sem tudunk kiállítani, cserénk is cak a fakóból van. Erre ez a barom még kiállíttatja magát(bocsi Ádám, erre nem tudok mit mondani)! Ott voltam, láttam milyen aprítást kapott, csípték rúgták, faragták, de akkor sem lehet ezt csinálni. Arra mondjuk kíváncsi lennék, ezt akis geci Váradit meddig engedik a bírók ezt játszani, a második negyedben már lezavartam volna két tekóval. Egy mocsok rohadt alattomos játékos, nem… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Én tudok gratulálni Szolnokra mert hetekig extrát hoztak. Külön Vojvoda Dávidnak is! Rajta is látszott hogy embertelen amin átmentek. Többit már korábban leirtam. Remélem balhéktól mentes sportszerű meccs lesz pénteken. Ahogy eddig, anyázásban fröcsögésben ezután sem kívánok részt venni. FALCO!

derryl
Olvasó

Tudod, nem rólad van szó, respect!

moldi56
Olvasó

Elment a pénzeszsák? Ott ült a nézőtéren a feleségével együtt.

Na jó,tudom mit akartál mondani.Valljuk meg őszintén eddig minden évben bennünk volt a kétség,hogy ez az aranykor meddig tartható fent.Hát eddig.A következő szezonban le kell vonni az elkövetett hibák után a tanulságot és építeni egy új csapatot.Én a hibák alatt nem a sérüléseket értem,hanem ezeket a nívótlan légiósokat,akiket idehoztak.Azért esetleg jó lenne,ha Voja maradna,bár a lelkem mélyén sejtem….MINDÖRÖKKÉ OLAJ!

Gatei
Olvasó

Gratulálok a csapatnak a győzelemhez! Egy lépésre vagyunk tőle, hogy egymást követő harmadik évben is döntősök legyünk! Akárki, akármit mond ez óriási teljesítmény, és sokan cserélnének velünk. Persze ehhez még egy meccset hozni kell (remélem már pénteken sikerül). A mai mérközésről: Én nem látom olyan tragikusnak, a szolnokiak játékát. Tény, hogy a sok faultos játék a taktikájuk része volt, gondolom egyrészt a hogy kizökkentsék a Falcót a játék ritmusából, másrészt ha többet áll a játék, akkor több idő van pihenni is, ami ilyen szűk rotációnál nagyon is számíthat. Ennek megfelelően sok fault volt ez tény, de pl. a szombathelyi meccsen… Olvass tovább »

J.R.Benitez
Olvasó

Hasonlóan látom én is.

Setback
Vendég
Setback

Szó mi szó tényleg nem semmi egymás követő 3 évben a döntős szereplés az ezüstbányásztól.

krapulaksz simon
Olvasó

Érdekes megfigyelni, hogy az Olaj eddig éveken át egész jól meg tudott küzdeni az esélyeség terhével. Ez az új cucc, azaz az esélytelenség terhe sem a csapat tagjainál sem a szurkolóiknak nem nagyon akar menni.

Koops
Olvasó

Srácok lassan el kell fogadjuk, hogy vasi döntő lesz…
Nagyon reméljük ez nem így lesz, de ha igen akkor Csak is MTE a döntőben!
Sok sikert kívánok a másik 3 csapatnak és sérülés mentes meccseket!
Olajka ne adjátok fel!

csakazete
Olvasó

Bocsi srácok! Egy gyors kérdés! Most akkor már nem akartok edzőt cserélni silverhelyen? ???

J.R.Benitez
Olvasó

Nem. Most pont azon gondolkodunk hogy megütjük a centerünket. Vagy szerinted hülyeség lenne olyat csinálni?

csakazete
Olvasó

Melyik csapat játékosát jelentette fel egy női játékos egy kis pofonért? ?
Annyira nem volt régen… Talán emlékszel ?

J.R.Benitez
Olvasó

Amúgy nekem még nem bizonyitott. A kupát elbukta. Ha sikerülne bajnokságot behúznia (bitang nehéz feladat) akkor dicsérhető, marasztalható. Ha nem, akkor eldöntik az okosok!

Aramis
Vendég
Aramis

Az amúgy megvan, hogy a csapatotok fele silverhelyi? 😀

Bezse
Olvasó

T.Á. ezért nem válogatott Stolenál.

moldi56
Olvasó

Az ám,Stole: ő ezt másképpen rendezte volna le.Őt is ütötték,vágták sok meccsen,de nem törődött vele.Viszont a meccs után? Lerendezte az öltözőben.A debreceni Senánszki tudna róla mesélni.

Dudi
Olvasó

Kezeljük a helyzetet normálisan. 2-0, és vszinű, hogy megnyerjük a párharcot. De! Ez a Szolnok nem az a Szolnok. Tehát nem értem ezt a szàjkaratét. A Szolnok sem nyerhet minden évben bajnokságot. Tavaly ők (sajnos fájó módon), idén talán mi nyerünk.

anonymus
Olvasó

Azért az komoly volt mikor a szombathelyi dob leesett a szolnoki szurkolók közé, és aki leejtette még visszaakarta kapni!?
Örüljön, hogy épp nem ült ott senki és nem esett rá senkire se.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

Harmadik meccsre Falco 21+ ajándék lesz ebben biztos vagyok!

makelovenotwar69
Olvasó

A számszerű eredmény előzetesen benne volt, az Olaj ezzel a létszámmal és minőséggel esélytelen komoly meccset játszani a teljes Falco ellen. Ma egyik edző sem tudott meglepőt húzni, és mivel Okorn volt/van kényelmesebb helyzetben, ő lehetett nyugodtabb. Alexics tombolt az időkérés alatt, mikor Balmazovics hintett egy hármast, sajnos ebből valóban azt vonom le, hogy a részéről kitalált játék a sok fault, a játék széttörése volt. Ezzel lehet vitatkozni, de láttunk ilyet nemzetközi szinten is. Viszont most sem értem, hogy amikor a játék képe alapján (és nem a pont különbség miatt) már látszott, hogy a Szolnok veszít, miért nem lehetett a… Olvass tovább »

Dudi
Olvasó

Nem lehet hozzátenni semmit. Végtelen objektív, és tiszta beszéd.

Zvezda
Olvasó

Yes. Köszi az objektivitást.

Olajheart
Olvasó

Na elolvastam hozzászólásokat.. Mi a f..sz van veletek falcosok.. Ennyi mocskot gyűlöletet hogy tudtatok összeírni.. Te atyaég.. Hát ezen már csak röhögni lehet))) szánalom.. Örökké olajka

Olajheart
Olvasó

Még az jutott eszembe hogy abszolút érthető hogy frusztráltak vagytok az elmúlt évek miatt… De amit itt most leműveltek arctalanul ez nagyon gáz.. Szemtől szembe az még oké lenne.. De így.. Huu)))

2lee14
Olvasó

Csak az olaj és az olaj “tábor” mocskos játékát és megnyilvánulását tesszük szóvá. Persze tisztelet a kivételnek. Ez ennyi és nem több.

Olajheart
Olvasó

Tesszük szóvá))))) ezt remélem te se gondoltad komolyan hogy ez az arctalan szenny.. Ez “csak tesszük szóvá”… Hát nem tudom))

donnarumma
Olvasó

Először is köszi a gratulációt?
Le a kalappal,hogy korrektül leírtad,hogy a répázás és a válogatott játékos szidása sem volt sportszerű hazai részről!
No, most ezek után akár jogos is lehetne amit írtál!

Olajheart
Olvasó

Én eddig még nem gratuláltam a saját csapatomon kívül rivális csapatnak.. Na nem most fogom ezt elkezdeni 28 év után.. Bár ha nyer a Körmend a döntőben akkor változtatnom kell és fogok nekik.. Legalább a lelátón arccal vállalják amit mondanak.. Én is bőven szoktam a lelátón cifrákat mondani.. De amit itt most leműveltetek arctalanul ez nekem gáz.. De én csak 1 olaj szurkoló vagyok semmi más.. Úgyhogy nyomjátok a mocskot tovább nyugodtan ha nektek így jó.. Örökké olajka

Aramis
Vendég
Aramis

“A lelátón arccal vállalják amit mondanak.”
Ezt kifejtenéd kicsit bővebben?
A Falco szurkolói netán betörőmaszkban vagy Zorro jelmezben üldögélnek a lelátón vagy hogy érted?

sztogram
Olvasó

tóth már (egerszegi nevelésként) a bajnok zetében is csak egy tulok volt, aki csak aprítani tudott, Trepakkal együtt… Azóta sem tudott fejlődni semmit. Nagyon sajnálom, mert ez elvileg egy elődöntő lenne, viszont ez nem kosárlabda.

nazol
Olvasó

Na gyerekek, van itt lentebb minden… anya szopatása, sima anyázás, parasztozás, sértegetések tömkelege. Na most ez vagy azt jelenti, hogy itt egyáltalán nincs cenzúrázva semmi, vagy direkt hagyják az oldal készítői ezt az egészet, ezzel spanolva fel a kommentek számát. Mindkettő szánalmasan szar.
Úgyhogy teszek egy kísérletet:

A KURVA ANYJÁT MINDEN KIS RETKES BUZINAK, AKI EZT A TETVES FASSZOPÓ OLDALT ÜZEMELTETI!!! 🙂

Ha ez is, maradni fog, akkor nincs cenzúra. Ha nem marad, akkor viszont megkérném az üzemeltetőket, hogy a szankciók mindenkire vonatkozzanak!

Olajheart
Olvasó

Nem olvastam minden hozzászólást.. 1. ÁLLVA HALTUNK MEG.. 2. IDEI KUPAGYŐZTES SZOLNOKI OLAJ.. 3. Hajrá Körmend.. ÖRÖKKÉ OLAJKA

Aramis
Vendég
Aramis

Jólvan nénike küldünk Neked is meg a zetéseknek is jegyet a döntőre, hogy együtt szurkolhassatok közösen a Falco ellen!Ha már a saját csapatod bronzmeccse ennyire nem érdekel!
De a lényeg ugye, hogy mindörökké olajkaaaa!
Vicc vagy!

WSreborn
Olvasó

Szeretném jelezni, hogy itt többek szerint Szolnok szeméttelep és fertő, gratuláljunk együtt az épületes agyú szombathelyi embereknek, hogy a sorstól kapott ajándéknak úgy örülnek, hogy közben egy várost is gyaláznak. Többször voltam Szombathelyen, hát na mindegy…..
Nem születhet mindenki egy olyan gyönyörű metropoliszba

Piffinger
Olvasó

Most már tekintsün a jövőbe…
Egy két biztató hìr?

Trombitás_Frédi
Olvasó

Hát én nagyon nagyot csalódtam a Szolnoki Olajban. Én azt gondolom, mindenki sajnálja őket, hogy ennyi sérültjük, hazamenekülőjük, stb van, de ezeket nem a Falco okozta. Mégis olyan prosztó, durva, alattomos stílust vettek fel, ami NEM MÉLTÓ EGY BAJNOKHOZ! Azt mondják tisztelt a bajnokot. Hát ezt ma nem lehetett…
Egyedül szegény Voját sajnálom. De még három meccs, azt bírd ki, aztán mehetsz.

WSreborn
Olvasó

És hova menne? Hozzátok? Annál több esze van…..

Nyugat
Olvasó

Látszik rajta ,hogy menni akar.
Ő kosaras a küzdősportokhoz nem ért.

fütyimre
Olvasó

Miben csalódtál te állat? mit műveltek a bírók az elejétől kezdve? láttad te a szombathelyi meccset?

WSreborn
Olvasó

Hagyd rà hülye szegény mint az összes sárga

2lee14
Olvasó

omg

Trombitás_Frédi
Olvasó

Láttam, elképesztő volt az is… 4 sportszerűtlen fault. Nem értettem már azt sem, hogy úsztátok meg kiállítás nélkül. Illetve igen, persze. szkosz… De EZ NEM KOSÁRLABDA! Ilyet a TF nem művelt baszki. Ti meg elvileg a bajnokcsapat vagytok…

Aki meg olyat mond (vonatkoztassunk el Tóth és Váradi nevétől), hogy megérdemelte volna xy, hogy még jobban kiüssék, az magáról állít ki bizonyítványt. Tényleg azt szerette volna valaki, hogy megkéselje a másikat, vagy mi?!

Horváth János
Vendég
Horváth János

Én meg egyetértek veled. Amit ma és Szombathelyen az olaj művelt, nem méltó egy bajnokhoz.

Rouge
Vendég
Rouge

Nálunk egy Rudner volt a csere,
a falconál pedig egy Perl…ennyi a sztori.

SZÉP VOLT FIÚK, ÁLLVA HALTUNK MEG.

A meccs végén a pacsinál
még tartom a kezem, tartom….
és már nem jött senki…

Elfogytunk.

Gratula a falcónak, megérdemelték,
de nagyon sajnálom, hogy mi nem tudtunk teljes csapattal kiállni…
ez a bombaerős falco és a mi komplett csapatunk….
előrehozott döntő és igazi “kosárcsemege” lett volna….
az öreg Knézy szavaival. MINDÖRÖKKÉ.

J.R.Benitez
Olvasó

Minden szavadat adom! Korrekt

Dudi
Olvasó

Valóban jó meccsek lehettek volna.

fütyimre
Olvasó

szépen jelképezi szombathelyet hogy mennyire örülnek ennek 6 felnőtt játékos elleni plusz a 2 meccs alatt kapott 7 sportszelűtlen.Voja 5 percalatt 3 faultnak. szépen elintézték minden meccsen a bírók hogy ne legyen kérdés. Csak a nyomorék váradinak nem szóltak és azért még dobálta magát hogy aztán megkapja Áditól amit érdemel.
legalább nem kéne annyira örülni, hanem méltón kezelni a győzelmet szombathelyiek. Mivel ti tis tudtátok hogy egy döntőbe kikaptok 6 embertől de egy párharcba a 12 fő ellen lesz esélyetek.
Váradi gyereket meg még szerintem ti is szégyelitek.

CsakAzImitNe
Olvasó

Nem vagy túl egyedi ezzel a kesergéssel így hogy végig olvastunk már százat..

CsakAzImitNe
Olvasó

Sok olajos kezű keleti favágó megmutatta az igazi arcát a komment szekcióba is …(már csak) ez szolnok …

fütyimre
Olvasó

XDD bírókkal 6 ember ellen ez szombathelyXDDD jézusom buj már elxd

CsakAzImitNe
Olvasó

Pont nektek nem kéne bírózni és hogyha ennyi a Szolnok akkor ennyivel is próbáljatok meg tisztességesen játszani nem mint az állatok …
Elbújni meg az ovodában szoktak ,sokszor jártad újra hogy ennyire berögzült ?

fütyimre
Olvasó

Ember te láttad a szombathelyi meccset? ma is csak a bírók miatt fajult ide a dolog váradit már egyszer figyelmeztették és utána is dobáltra magát.

WSreborn
Olvasó

Inkàbb vagyok tisztességes keleti mint osztràk csicska jellemtelen labancfajzat, akik mellesleg az NB1 örökös lúzerei

CsakAzImitNe
Olvasó

Sors furcsa fintora hogy ezek az “örökös lúzerek” fognak 3-0 al hazaküldeni titeket 🙂 az első felét szóra se méltatom nem érsz annyit …

fütyimre
Olvasó

AZTA KURVA:OOOO erre vagyánkodsz bazdmeg? az U20-at hazaküldöd 3-0-al?tényleg?

CsakAzImitNe
Olvasó

Nehogy felrobbanj pubi !!! Még meg kell nézned harmadik meccset ???

fütyimre
Olvasó

biztos nagy fieszta lesz az U-16 ellen, ellenük is szükség lesz a bírókra vagy az már lehet menni fog a nélkül is?

CsakAzImitNe
Olvasó

Na még többen lesérültek hogy már az U16 ellen kell játszani ? Eddig U20 volt 😀

WSreborn
Olvasó

Csapd ki a 3-0ra gyorsan, amit a tetves haverjaid irnak Szolnokról azzal bezzeg egyetértesz mi? Jellemző…..

CsakAzImitNe
Olvasó

Melyikekre gondolsz ?

Rouge
Vendég
Rouge

“…Sok olajos kezű keleti favágó megmutatta az igazi arcát a komment szekcióba is…

Szekcióban, és nem szekcióba…

A -ban, -ben toldalék helyes használata általános iskola 4. osztály

https://tudasbazis.sulinet.hu/hu/magyar-nyelv-es-irodalom/magyar-nyelv/nyelvtan-4-osztaly/a-ragos-fonevek/a-ba-be-vagy-ban-ben

panther
Olvasó

Ennyi erővel Fütyimre barátod (vagy legalábbis földid) minden hozzászólását is kijavíthatnád. Nagyon szórakoztató a fickó!

Rouge
Vendég
Rouge

Javítsd ki te…abban annyira jó vagy…

iPhone-al….vagy iPhone-nal???

:);):)

J.R.Benitez
Olvasó

Almás Nokiával???

panther
Olvasó

Na jó, ezt megadom, de ismerd el, hogy a Te “nyelvtannáci” megjegyzésedet is az indulat szülte, valójában semmi értelme nem volt! 🙂

Amúgy ezek szerint megvan még a csoda iPhone-od?

Ennyire beléd égett amit korábban (emlékeim szerint kb. 2 éve) írtam?

Pedig valójában az is tök felesleges volt…

🙂

Rouge
Vendég
Rouge

Kössünk békét. 🙂

drszepkaroly
Olvasó

Rohadt szemét tóth ádám!!!! Alattomos tapló vagy! Ott a helyed a DEAC-ban! A legjobb helyre igazoltál! Paraszt!!

Csalódtam Alekszicsben, eddig tiszteltem, de a két meccs alapján semmi másra nem épített, csak az ütök-vágok répázásra!

Simaliba 3-0. Van még kérdés? Kérem oszoljanak…

Rouge? 🙂

SÖPRÉÉÉÉÉS!

Sírjál jenő!!

pbask
Vendég
pbask

Ez a tetüláda már a mindig nyugodt Brunisma irányába is tett egy fejelőmozdulatot.Akkor ki kellett volna baszni, de ott figyelt a góré, több kellett hozzá..

Rouge
Vendég
Rouge

Karcsi bácsi? ?

Piffinger
Olvasó

1. Nem jatszott alattomosan az OLAJ!
2. Már az első félidő végén látszott, hogy elfaradtunk.
3. Így is le a kalappal a csapat előtt, mert amig az utólsó emberünk áll, ott vagyunk!
4. Na ezzel illúziót rombolok: Szolnokikent elszomorodtam h. 4-5 éves gyerekek mutogatnak be az ellenfél szurkolóinak.

J.R.Benitez
Olvasó

Az olaj kemény volt. Tóth nem. Szépen küzdöttetek. A mutogatás? Mindenhol ez van. Nálunk is, Körmenden Zegen is. Mindig az mutogat aki nem jár idegenbe.

Piffinger
Olvasó

Hát igen…

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

A meccs után volt egy kis ustawka??Nagyon bevolt indulva a két tábor szerintem még az elsősorban ülö törzsszurkolo Tóni bá is beszzált! 😀

bp
Olvasó

Grat a Falconak a győzelemhez! Ez papírforma eredmény. Miután Tóth Ádám is kiszállt, a két csapat állományában lényegében osztálykülönbség lett , ami a játékban is megmutatkozott. Fájt nézni hazai oldalról ezt az esetlen játékot a fiatalokkal, kicsit méltatlan volt a vége egy elődöntőhöz. Tóth Ádám sokat fejlődött az elmúlt években, de egy valamiben semmit sem lépett előre: nincs meg az önkontroll amikor szívatják. Simán megetette Váradi és sajnos Alekszicsnek is látnia kellett volna hogy a gőz viszi Ádámot. A szabálytalan zárás után durrant el az agya, de ott is lehetett volna annyi esze, hogy tudja Váradinak ez jól bevált fegyvere.… Olvass tovább »

Horváth János
Vendég
Horváth János

Ez korrekt volt.

Záporlámpácska
Olvasó

Elnézést szeretnék kérni mindenkitől,aki megsértődik ezen,de úgy érzem hogy igenis megérdemelte a Falco ezt a meccset.Szinte nem is kosárlabda volt,hanem inkább egy birkózási meccs egy kis kosárral megspékelve.Életemben nem láttam még ennyi ütés-vágást egy meccs alatt.
Én csak annyit mondok továbbra is,hogy Hajrá Falco!
Megküzdöttünk ezért. :D.

Kalok Kevin
Vendég
Kalok Kevin

HMMM csókolom 😀 😀

J.R.Benitez
Olvasó

Gratula srácok! Nehéz, de nagyon fontos győzelem volt. Az Olaj amig birta ment előre. De hetekig nem lehet mindig extrán játszani. Olyan nincs. Voja is elfáradt, kicsit lélekben fel is adta. Ez a csarnok ilyen szellőzéssel nagyon veszélyes!!!! 7:2 állásnál nézzétek vissza Curry hármasánál csak Airington figyeljétek!!! Elcsúszik de képtelen felkelni olyan csúszós a parketta. Ezzzel valamit kezdeni kell!!! RRichieG és WSreborn amit irtatok kiállitásról…. Vállalhatatlan. Tudom most marha keményet akartatok irni de ez szégyen….. Olaj komplettan aranyat nyert volna, ebben biztos vagyok. Ha behúzzuk otthon, akkor bronzért mehetnek. Jelen helyzetükben az is szép teljesítmény, azt gondolom. Tóth Ádám esete?… Olvass tovább »

RRichieG
Olvasó

Tóth Ádi ott hibázott, hogy nem találta el rendesen. Ha már ki volt fizetve a kiállítás.Ez egy küzdősport,az NHL ben szokványos az ilyen, sőt elvárják a nézők, hogy az alattomos játékosokat megbüntessék.

J.R.Benitez
Olvasó

Bravó Ricsifiú. Remélem az általam korrektnak tartott jó pár Olaj fan kicsit leállit. Amúgy Voja is biztos boldog lesz hogy az egyetlen elzárást adni tudó center nélkül játszhat pénteken… Bravó taps. Plusz légyszi kérdezd meg Voját Kovács Petin kívül kivel van legjobb viszonyban a válogatittban! Köszi!

RRichieG
Olvasó

Ez egy vélemény, amit nem lehet leállítani. Neked is van, mindenkinek. A látottak alapján nekem ez. Ami nem változik addig, amíg Váradi bocsánatot nem kér az alattomosságért és a szinészkedésért. A parketta meg már csúszott 91ben is… Hányan sérültek meg?

J.R.Benitez
Olvasó

Tóth könyökölt ember… Taiwo is arcon verze Zolit, mégse törlesztett.Csak fura hogy elcsesződik egy szinte biztos bajnoki cim a sérülések miatt+Rózi esete. Erre ilyen csúszós parketton kell játszani….. Moldi szerint van klima. Kapcsolják be. Vagy még akarnak sérülést???

moldi56
Olvasó

Váradi te féreg…

2lee14
Olvasó

Úristen???

Vince.Carter.15
Vendég
Vince.Carter.15

A végén még kihozzák belőle azt,hogy ő fejelte le az alattomos,hentes tóth ádám könyökét… ?

2lee14
Olvasó

Figyeld meg az lesz

Zvezda
Olvasó

Te jó ég! 🙂 🙂

J.R.Benitez
Olvasó

Moldi ne. Higgadj le kérlek. Ennek az a módja amit a zalai csinált???? Ha szerinted igen, nincs több kérdésem….

moldi56
Olvasó

Természetesen nem.Lehetett volna több esze Ádámnak,de Váradi akkora szinészi alakítást nyújtott,nem csodálom hogy eldurrant az agya.Visszröhögött a pofájába,az orrom előtt történt,láttam.Arról nem beszélek,hogy nem tud duma nélkül megállni semmit,iszonyatosan ellenszenvesen játszik.Persze ettől még jó játékos.Kálmán Laci ls jó játékos volt,mégis utálta Szombathelyen kívül minden szurkolótábor.Benike méltó utóda.

J.R.Benitez
Olvasó

Moldi biztos van igazad. De! Ez amit Tóth tett, szégyen!!!! Ez nem sportember. Voja Benke soha nem tenne ilyet. Nem kellene felmenteni amit tett az szomorú… Plusz jól cserben hagyta társait.

Drazsen
Olvasó

Mert miért is ???

CsakAzImitNe
Olvasó

Szép volt moldi!!! Hű vagy a csapathoz ???

moldi56
Olvasó

Engem nem az borított ki,hogy kikaptunk.Várható volt,úgy is mentem ki a csarnokba,hogy ma nagy valószínűséggel bukta lesz.Az lett.Nem lehet ezen csodálkozni,ami az utóbbi 4 hónapban a csapattal történt nem tudta volna más csapat sem elviselni.Nyugodtan néztem a meccset,akkor sem voltam hurrá hangulatban amikor az elején vezettünk 7 ponttal is,tudtam nem ez lesz a vége.Nem haragszom az ellenfélre sem,azt csinálta ami a dolga,megnyerte a meccset a csapatának.Egyedül Váradi…A tesója hozzá képest egy földre szállt angyal volt,amikor még játszott.Mindegy,azért gratulálok a Falcónak,a következő szezonban megint találkozunk,akkor remélem nem ilyen előjelekkel.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Semlegésként nézve a meccset nem volt kétség melyik a jobb csapat.Az egy más kérdés,ha van Benke,Rowsey,Kovács,Andric,Milosevic akkor mi a helyzet..Ez Szolnok egy megnyert bajnokságot bukott el a sérülések miatt..teljes kerettel letarolták volna ezt a mezőnyt.de sportban nincs “mi lett volna” elképzelés…ez a Falco összeállt, bitang erős és nekem megállíthatatlannak tűnik. Tisztelem a Körmendet de ehhez a Falcohoz ők is kevesek lesznek.Nagy esély van,hogy a Falco újabb bajnoki címe ismét a Körmend ellen lesz.

Drazsen
Olvasó

Azért Körmenden nyerni nagyon nehéz lesz még egy jó sorozatot maga mögött tudó Falcónak is.

Fenyő
Vendég
Fenyő

Majd meglátjuk..tippem 1-3 a Falcónak

Aramis
Vendég
Aramis

Nem lehet valahogy megoldani, hogy a harmadik meccset ne kelljen lejátszani?
A szolnokiaknak nem kellene többb száz kilómétert utazni, a Falco játékosok pedig megúsznának egy-két sérülést!

moldi56
Olvasó

Ezt én is támogatnám szolnokiként.Nekem nagyon elegem van már ebből a szezonból.

nyolcmegnyolc
Olvasó

Ami az Olajnál van azok sérülések. A sok mai sérültből ki nem fog játszani a harmadik meccsen.
Ma egy sérülés veszélyes eset volt, amikor Taiwo nem szándékosan eltal!lta Perlt.

Horváth János
Vendég
Horváth János

És akkor mi van, ha egy komplett kezdőcsapat hiányzik? Akkor ilyen sportszerűtlen alattomos játékot kell játszani?

WSreborn
Olvasó

Tóth Ádám ütése kiállítást ért, Perl egy ártalmatlan szituban kapott gyomorszájba, milyen alattomos jatékról beszél? Ezzel próbál túldimenzionálni egy szánalmas győzelmet?

Horváth János
Vendég
Horváth János

Te melyik meccset nézted?

pbask
Vendég
pbask

Ezen a meccsen egy ártatlan szituáció. Vicces vagy koma. Aprításra játszottatok hátha lesérülnek nálunk is páran.Alekszics aztán felkészitette ezt a csürhe bandát.Kivéve Voja,neki elismerésem,nem lett gyopár mint a körülöttelévő nímandok.

WSreborn
Olvasó

Ja most megint jön a nagy nyugati nagyképűség szokás szerint a semmire te majom

pbask
Vendég
pbask

Nem nagyképűség. Abban mi az hogy Alekszics átment életveszélyes játékba és szét henteltetek minket?

moldi56
Olvasó

Fordított helyzetben is kérdezd meg!

WSreborn
Olvasó

Végülis csak egy komplett kezőcsapatunk hiányzott….ez aztán a nagy teljesítmény. Szopjatok Körmenden 3x azt kívánom!!!!!

Leklibajsza
Olvasó

Köszönjük! Nektek további jó rugdosódást, ütlegelést, fejelgetést, csapkosódást, könyökölketést, darálást, pofozkodást, mészárlást ott a hentespultban!

Nikosz
Olvasó

Szép volt paraszt!

Bozic
Olvasó

Anyádat már 3x megszopattuk az este folyamán te buzi!

(ez csak neked szólt, a többi normális Szolnok szimpatizánstól elnézést, de amit a meccs vége óta művel ez a majom, az szerintem legalább annyira kemény, mint az én hsz-em.)

WSreborn
Olvasó

Nem a te hozzászólásod nem kemény mindössze az értelmi szintedet tükrözi….

Bozic
Olvasó

Értelmi szintről veled irogatni erősen komikus..

nyolcmegnyolc
Olvasó

Mi a bajod, hogy az MTE-nek szurkol?
Ember! Mindegy kivel játszik a Falco, egy szolnoki biztos a másiknak szurkol.
Kivétel az Alba-Falco. Ott vagy érdek van, vagy senkinek.

Bozic
Olvasó

Nem nagyon izgat, hogy a Körmendnek szurkol innentől. Olvasd vissza a mai ámokfutását itt.

WSreborn
Olvasó

Kötve hiszem hogy te bàrkit is képes lennél megszoptatni…..

moldi56
Olvasó

Ja te vagy a a dagadt!

Zvezda
Olvasó

Igazoltatok is közben nem?
Amúgy meg most nem jön be, hogy nem az első számú összerabolt csapatotok játszik. Ez ilyen.

Zvezda
Olvasó

Mivel Te 3 -at kívánttál, engedd meg, hogy én egyet kívánhassak.
Vojvoda igazoljon el erről a szeméttelepről végre. Na akkor mi lesz? Kiverheted a többi 5-re, akit felsoroltatok.

WSreborn
Olvasó

Szeméttelepen te laksz te szenny, bravó ez szombathely

moldi56
Olvasó

Azért ne vegyél rá mérget,hogy eligazol.Annyi pénz még maradt.

Zvezda
Olvasó

A pénz mennyiségben nem kételkedem. Lesz az a következő szezonban is.

Nyugat
Olvasó

Ne sírj,fél éve csak ezt csinálod,dolgozd màr fel, ha meg nem megy menj a Tiszának.

RRichieG
Olvasó

Gratulálok a továbbjutáshoz. Szép volt Ádám, megérdemelte volna, hogy el is találd. Perl Zozót sajnálom, jobbulást neki. Állva haltunk meg, várjuk a kegyelemdöfést.

2lee14
Olvasó

Szép ricsike szép!!

WSreborn
Olvasó

Ja ráfért volna hogy eltalálja amúgy rendesen…..

Horváth János
Vendég
Horváth János

Ez ám a sportszerűség!!

WSreborn
Olvasó

Kb váradiban is ennyi van

2lee14
Olvasó

Vicc kategória vagy ricsikevel együtt.

Horváth János
Vendég
Horváth János

Azt kell hogy mondjam, a Szolnok nem tud veszíteni. Ha meg ez volt a taktika az még rosszabb.

WSreborn
Olvasó

A Falco meg nem tud nyerni, legalábbis egy teljes csapat ellen nem….

Horváth János
Vendég
Horváth János

Miért hányan játszottak?

WSreborn
Olvasó

Magánál ez a humor?

Horváth János
Vendég
Horváth János

Barátom mai nap ez volt a teljes csapat. Ez volt a Szolnok, aztán beszélhetsz amit akarsz. Egyébként egy szép játéknál sajnáltam is volna a csapatodat, de ilyen sportszerütlen játék után nem. Kivétel Vojvoda, előtte le a kalappal.

moldi56
Olvasó

Nem kell ez a nagyképű duma.Szombathelyt mindenki utálja.

Horváth János
Vendég
Horváth János

Én nem.

Godemperor
Olvasó

Ez valami reprezentatív felmérés eredménye, vagy csak te gondolod így?
Költői kérdés volt, ne válaszolj!

Barro
Olvasó

Ez így történt jól….Rowsey ,Kovács Peti, Benke Szili, Strahinja Milosevic, Luksa Andric, egy teljes csapat hiányzik nálunk…ezek így erősebbek mint a mostani kezdőnk, esélyük nem lenne ,ahogy kupadöntőn sem volt. Az élethez szerencse is kell, most már nyerjétek meg a bajnokságot, pénteken 5 felnőtt és 2-3 17 éves suhanc tud csak elmenni Szombathelyre Cegléden NB IB seljtező lesz….az fontosabb.

Zvezda
Olvasó

Jó van akkó’
Üjjé’ le, mert jön az 1 milliárd állami támogatás. Jövőre ugyanígy.

WSreborn
Olvasó

Mi legalább bajnoki címeket, kupàkat nyertünk, plusz nemzetközi szereplés, de ti meg lófaszt sem, csak aljas módon szeméttelepezni tudtok városokat, undorító féreg vagy

Olajheart
Olvasó

Jó hogy jön.. Mi legalább elértünk valamit.. Nektek hiába nyomják a pénzt.. 1 nagy nulla.. Mi esélyesek voltunk 10 éven át.. Nyertünk is sorra.. Láttuk Győrben ti hogyan vagytok esélyesként))) csak az Olajka

Aramis
Vendég
Aramis

Elértétek hogy sok pénzen tudtatok venni sok jó játékost.
De fennállásotok óta az egyik kezemen bőven meg tudom számolni, hogy hány játékost adott a szolnoki kosárlabda a magyar válogatottnak.

Falcokc99
Olvasó

Gratulálok srácok!! Így kell ezt!!! Rápihenünk a döntőre és az első meccset el kell hozni!!

Horváth János
Vendég
Horváth János

Ez a beszéd!

Kukker
Olvasó

Knezy nem voltál elfogult egy cseppet sem!!!??

Rougenoil
Olvasó

Gratulálok a szolnoki csapatnak az idei a Fair play díj megnyeréséért. Szimpatikus csapat … Nem állva halnak meg, hanem képtelenek veszíteni.

pbask
Vendég
pbask

Kábé. Egyik baromagyúbb mint a másik.

WSreborn
Olvasó

Nálad egyik sem baromagyúbb, kaptatok egy alamizsnát a sorstól teljesen érdemtelenül….

Rougenoil
Olvasó

Tartalmas szakmai válasz

WSreborn
Olvasó

De legalább igaz

Rougenoil
Olvasó

Persze persze, igazad van barátom

moldi56
Olvasó

Mi nem tudunk veszíteni?Hiszen már nincs is csapatunk.Vojvoda + az ifik.A 3 fogalmatlan légiósunkat meg sem említem.Óriási teljesítmény volt minket legyőzni!Váradi meg az undorító szinészkedései.A pofájába röhögött Tóth Ádámnak,hogy a bírók megették az esését.Akkor már mondta neki Ádám,hogy nem úszod meg.Persze óriási hülyeség volt visszaütni neki.Mindenesetre remélem hogy ez a Váradi soha nem lesz az Olaj játékosa.Beszélték,hogy idejön,hát most már ne jöjjön maradjon Szombathelyen.Oda való!

J.R.Benitez
Olvasó

Moldi ne kergesd a hülyeséget, te ennél sokkal komolyabb vagy. Tehát Tóth csak visszaütött Váradinak. Ok. De Taiwo amikor arcon verte Zozót utána Zozó visszaüt akkor szerinted az rendben van???? Sportoltál, ezer éve jársz meccsekre. Ne irj ilyeneket….

moldi56
Olvasó

Taiwot nem akarom védeni,ő egy fiatal rutintalan játékos,nem most kellett volna Alekszicsnek betenni,jóval korábban.Próbált megfelelni az edzőnek,ez lett belőle.Sajnos az összes fiatallal ez a helyzet,ha jön egy Falcó kaliberű csapat akkor derülnek ki a hiányosságok.Sajnálom Perl Zolit,messze a legszimpatikusabb Falcó játékos,remélem nem sérült meg.

Drazsen
Olvasó

Most állítólag Kaposvárra megy.

moldi56
Olvasó

Vojvoda?

drszepkaroly
Olvasó

“Mindenesetre remélem hogy ez a Váradi soha nem lesz az Olaj játékosa.Beszélték,hogy idejön,hát most már ne jöjjön maradjon Szombathelyen”

Beni soha nem akart a szolnok játékosa lenni! Ebben maximum csak ti reménykedtetek 😀 Miért menne abba a fertőbe?! NEM fog!

Előre a 3-0-ért!

moldi56
Olvasó

Milyen fertő az ahol 8 bajnoki cím+ 8 kupagyőzelem a mérleg?Messze a legeredményesebb magyar csapat az Olaj.Miről beszélsz?

Olajheart
Olvasó

Reménykedik a hóhér.. Se Simonnal se Kellerrel nem tudtam megbarátkozni mikor nálunk játszottak.. Pedig ők kismiskák voltak Váradihoz képest.. Nem nem nem nem nem akarom hogy hozzánk igazoljon..

Roland
Olvasó

Vicc ez a filkó. Tartalékos csapat ellen és vért hányva nyernek.

pbask
Vendég
pbask

Próbálj ugy dobni hogy ütnek vágnak és nem kosárlabdát játszik az ellenfél barátom. Ma a Szolnok volt vicc és amit előadott kosárlabdázás címen.

moldi56
Olvasó

Hát kívánom,hogy induljatok el valamelyik nemzetközi kupában és kapjátok ellenfélnek a Buducnoszt Podgoricát.Na majd utána beszélj.Nekünk volt szerencsénk ellenük játszani.

CsakAzImitNe
Olvasó

Miről beszélsz ember 16 pont különbségnél?

Nyugat
Olvasó

A szolnok már Szombathelyen sem kosárlabdázott,hanem csak apritott.Ez már a férfias küzdelem és a sportszerűség határát bőven súrolta.

moldi56
Olvasó

A Szolnok nagy betű,nem tudtad?

Nikosz
Olvasó

Neked sem a lábad fáj!

CSAK a kispest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olvasó

Már Berény is csak oktatott!!!!!!!!!!!!

pbask
Vendég
pbask

Szolnokról ha valaki Norbit hentesnek hívja,az remélem befogja egy életre!
Alekszics ez volt taktika? Basszatok oda mindenkinek????
LEGALÁBB EZ AZ IDIÓTA ÁDÁM GYEREK POFÁJÁT IDÉN MÁR NEM KELL LÁTNI!!!
Gratulálok te idióta, első félidő végén már húznod volna kellett volna a náthásba te idegbeteg barom állat! Lehet küzdeni csak ez nem küzdés volt. Tudjátok ki küzdött? VOJA!
A TÖBBI CSAK HENTELT DE KEVÉS VOLT!!!

nyolcmegnyolc
Olvasó

Amit Ádám csinált azért kiállítás jár. Visszanézték! Megkapta!
A baltás a 21. percben két kézzel visszahúzott. Sima sportszerűtlen. Ezt nem nézték vissza, nem kapott semmit.
Attól, hogy TÁdám milyen attól Norbi még baltás.

Leklibajsza
Olvasó

Könyörgöm… Nem maradt volna játékosotok, ha mindenre sportszerűtlent fújnak.Csak Taiwo 3(!!) Játékosunkat pofozta fel…

moldi56
Olvasó

Taiwo? A légynek sem árt,maradjál már!

Naffalco
Olvasó

Taiwo szerintem nem volt sportszerűtlen..Illetve nem önszántából..szegénynek nagyon koordinálatlan a mozgása a sajnos :/

drszepkaroly
Olvasó

És a fejelőmozdulat Bruinsma irányában? És a mutogatás, hogy gyere ki? Minimum sportszerűtlen és technikai. A tiszaligetben persze semmi.

2lee14
Olvasó

Szép volt fiúk! Nagyon kellett az idegenbeli győzelem. Nem volt túlzottan tetszetős játék a mai, de küzdésből nem volt hiány! És ez a lényeg!
Ui: Tóth alattomos és sunyi. Azok meg gondolkozzanak el akik ez után a szituáció után is csak b….. Váradiztak.
Hajrá Falcooo! Pénteken zárjuk is le!

pbask
Vendég
pbask

Én is épp ezt írtam. Ez ám a játék,basszatok oda mindenkinek, végén Zolit is le kellett vinni mert ezek az idióták odabasztak még egyet gyomorba végajándékként…

2lee14
Olvasó

Ahogy írtad is ezek után merje valaki hentesezni Norbit. Meg az olaj szurkolók…… No comment. Tóth os alattomos könyökös után is csak b….. Váradi, vicc kategória én azt gondolom.

Jokic
Vendég
Jokic

Na végre beismeritek ti is, hogy tóth norbika egy alattomos favágó. 🙂

2lee14
Olvasó

Akkor a Tóth Ádikáról inkább szót se ejtsünk.

moldi56
Olvasó

Nincs mit ezen elgondolkodni.A legellenszenvesebb játékos a magyar mezőnyben.

Jokic
Vendég
Jokic

Mármint tóth norbika? 🙂 Mert akkor egyetértünk.

2lee14
Olvasó

Na hát ha már ennyire rá vagy állva Norbira, akkor Tóth Ádikáról mi a véleményed?

Jokic
Vendég
Jokic

Két paraszt, egy pár. 🙂

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés