Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Tíz évesek lettünk, megújultunk! Itt vannak a tudnivalók!

Reméljük, tetszik az új külső, és továbbra is az olvasónk maradt.:

:

2019 márciusában 10 éves lesz a BB1.hu. Az “ünnepre” megújultunk, kiadót váltottunk (nagyon köszönünk mindent a réginek), és az a tervünk, hogy – az eddigieknél is jobban – az olvasóink kedvében járunk. Több tartalommal készülünk, és még gyorsabbak leszünk.

Szólj hozzá a cikkeinkhez!

A változásnak “ára van”. Az eddigi regisztrációk nem érvényesek. Szánnod kell rá egy percet, ha továbbra is szeretnél hozzászólni a cikkeinkhez.

A regisztráció során az e-mail címeden kívül semmilyen más személyes adatot nem kérünk, ez is csak azt a kényelmi célt szolgálja, hogy ne kelljen minden hozzászólásod előtt végigcsinálni a procedúrát. E-mail címedet nem használjuk fel (nem zaklatunk hírlevéllel), anonimitásodat is megőrizheted, de az együttélés szabályait, és a törvényi előírásokat be kell tartanod.

A regisztráció utáni legelső hozzászólásodat jóvá kell hagynunk (spam-szűrés), de ez rövid időt vesz igénybe, és ezt követően jóváhagyás nélkül mondhatod el véleményed.

Adott esetben az is előfordulhat, hogy bizonyos e-mail fiókoknál a levélszemét (spam) közé kerül az aktiváló levél, ezért fontos, hogy figyeld azt is.

Köszöntünk az új BB1-en! Hajrá magyar kosárlabda!

Adatvédelmi tájékoztatásunkat, itt éred el. Ha kérdésed, kétséged van, kérlek, vedd fel velünk a kapcsolatot az info@bball1.hu e-mail címen.

65 hozzászólás

65
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
47 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
45 Comment authors
Parancsikonmte01mz1xxteCin75Dávid Recent comment authors
Parancsikon
Olvasó

Buék

mte01
Olvasó

Kicsit fura de nekem bejön.
Viszont az oldal akkor lépne hatalmasat a szemembe a törölnék az idióta trollokot..
Mert az ha a riválisok fikázzák egymást szerintem belefér, de mikor valaki csak azért kommentel hogy keltse a feszültséget teljesen felesleges…
BUÉK!
MTE!!

mz1xxte
Olvasó

Nekem a régi jobban tetszett…. BÚÉK!
Csaka ZETE!

Cin75
Olvasó

Nem olvastam végig a hozzászólásokat, nem tudom írta-e már valaki. Nekem hiányzik, hogy a főoldalon nem látni a kommentek számát a címek után. Így minden cikket újra meg kell nyitni, hogy lássam van-e újabb hozzászólás. Tudtok ezen változtatni?

Dávid
Olvasó

Pár észrevétel az új oldallal kapcsolatban, amit az előzőhöz képest visszafejlődésnek látok: – sokan említették, hogy a fehér túl világos, szerintem is sokat dobna rajta akár egy halványabb szürke háttér is ha ez a színkombináció marad (vagy a régi barna alapszínek vissza). – főoldalon a cikkeknél jelenleg a női és férfi bajnokság cikkei tök ugyanolyanok. Érdemes lenne itt is akár külön színnel jelölni, vagy külön menübe helyezni a női és férfi bajnokságot, úgy nem csak annyi látszana mellettük, hogy “Bajnokság”, hanem az is, hogy női vagy férfi. – főoldalon a cikkeknél korábban látható volt hány hozzászólás van a cikknél, ebből… Olvass tovább »

Cin75
Olvasó

a te hozzászólásod még biztos nem volt kint, amikor írtam a sajátomat 🙂

Frenchy
Olvasó

Kérdésem lenne, mobilomon miért nem tudom eléri az oldalt, azt írja ki mindig hogy ” A weboldal nem érhető el”

BB1.hu
Admin

Kérjük írja meg milyen böngészőt használ a telefonján, eddig ilyen jellegű panasz nem érkezett.

Frenchy
Olvasó

Android beam

purple
Vendég
purple

Na itt a baj amikor a böngésződet nem tudod megkülönböztetni az operációs rendszertől..

Frenchy
Olvasó

Ok! jogos, gondolkodás nélkül válaszoltam, új BÖNGÉSZŐT telepítettem és működik……

yoda
Vendég
yoda

Tisztelt Szerkesztőség!
Azt még valahogy lenyeltem, hogy ez a “nemdeandré nevezetű sejthalmaz beregelt a nickemen(purple), de az már kicsit sok, hogy tegnap még a profilképemet is lenyúlta, hogy minél jobban hasonlítson az elmúlt évekbeli profilomra. Ez azt hiszem kimeríti az adatlopás fogalmát, nyugodtan el lehetne takarítani innen az oldalról ezt a senkiházit, tavaly is csak provokálni, a másik anyját, feleségét szidni, mocskolni járt ide primitív, zombi együgyűségével.
A többi kommentelővel közlöm, a mostani” purple” az a tavalyi “nemdeandre”, bármit is prüszköl ide, ha nem bannolják, a továbbiakban kérlek benneteket, ne engem (az elmúlt években purple nick 2018.12.31-ig)azonosítsatok vele!

purple
Vendég
purple

Olcsó próbálkozás, de nem rossz kedves nemdeandre. Úgy látom, lenyúlták a nevedet és csak a yoda maradt,ezért szívtad fel magadat. De tudod mit, MEGÉRDEMLED! Amennyi rosszindulatú kommented volt tavaly.. NE HIGYJETEK ENNEK A KUTYAPISZOK nemdeande nak!! Ennyi trágárság után már el lehetne takarítani valakit.

yoda
Vendég
yoda

Igen, lenyúlták a nevem, az pedig te voltál, te tetű! Nem gond, élvezkedj magaddal, legyél boldog, törlöm a yodát, aztán meglátom, visszatérek -e a bb1-re, ahol ilyen szarevők mint te nyugodtan garázdálkodhatnak, lophatnak, csalhatnak. Kilenc éve voltam itt, de ilyen tetvek miatt, akik tavaly bújtak ki a ganéból, pá-pá bb1, legyen boldog ez a fórum ilyen primitív véglényekkel mint te vagy. További jó Rozi seggnyalást!

purple
Vendég
purple

Végre megmutattad a valóságos énedet nemdeandre. Szerintem senkinek nem fog hiányozni ez a sok trágárság,és jót teszel ezzel hogy lelépsz, mert többen fogják olvasni az oldalt. Remélem orvos látogatásra fordítod az igy keletkezett sok szabadidődet. Jó gyógyulást és további BOLDOG ÚJ ÉVET!

Wilson
Olvasó

Ez az oldal sajnos nagyon gyenge mint tartalmában, mint megjelenésében elmarad a korábbi jól bevált dizájntól sztem azt kellett volna tovább modernizálni, ez így nekem egy ócska euroliga utánzat sajna! 🙁

Dani
Olvasó

BÚÉK.
A régi oldal jobb volt, de így legalább tudtam regisztrálni.
Idén is Hajrá Zte.

YELLOW-BLACK 1976
Olvasó

BÚÉK MINDEN SZURKOLÓNAK.MÉG SOK MINDEN VÁLTOZHAT A CSAPATOKNÁL AZ ERÖVISZONYOK ALAPJÁN.

Kinter for president
Olvasó

Érdekes: a zalaiakat évtizedek óta divat sötétezni, mindenki nagyon büszke olyankor, hogy ők maguk pedig mennyire világítanak az értelemtől, most meg a hozzászólok 90%-a visszasírja a sötét hátteret. Legalább ezután megszülethet az új szurkolói nóta: “Egerszegre a BB1-ről jön a fény!” 🙂

TheAnswer3KKK
Olvasó

Sötét szin jobban bejott nekem is!
Boldog Új évet mindenkinek!

Hajrá KKK!

Mike21
Olvasó

Boldog új évet kívánok minden kosárlabda Szurkolónak, különösen a Bicskásoknak!
Remélhetőleg KKK sikerekben is gazdagabb évünk lesz.

A lényeg továbbra is Hajrá Kaposvár!

bp
Olvasó

Nincs nagy baj ezzel az új külsővel, bár nekem is jobban tetszett a sötét alapú, kicsit egyedivé tette az oldalt. Azonban a bb1-nél biztosan sejtették, hogy bármi újjal is jönnek az sok olvasónál nemtetszést fog kiváltani. Ez egy ilyen pálya 🙂

Horvath Bela
Olvasó

Először is BÚÉK mindenkinek!
Nekem tetszik az új külső. Egyetlen megjegyzésem lenne, abszolút nem bántó szándékkal: minden újságban weboldalon vannak/maradnak helyesírási hibák, hiába olvassák el akár többen is a cikkeket. A magyar helyesírás is időről időre változik, és ezt folyamatosan csak a “profi” szakemberek követik. Egy dologra azonban illik figyelni. Legalább a címekben, kiemelt szövegekben ne maradjon lehetőleg elírás vagy helyesírási hiba. Még egyszer mondom, abszolút nem akarok megbántani senkit, de két dolgot találtam első ránézésre. A Keller Ákosékról szóló anyagban a szilveszter, mint esemény kisbetűs. A másik: ennek az anyagnak a címe. A “Tízévesek lettünk” így helyes, azaz egybeírva!

purple
Vendég
purple

Szerintem meg ilyenkor az asszonnyal foglalkozz(vagy az emberrel) ,érthető volt így is a cikk. Majd ha helyesírási bajnokságot rendeznek, szólnak.
Ja a 4.sorodban az “újságban” után vesszőt kell rakni.De megnyugtatlak ez senkit nem érdekel,itt csak te vagy nyelvtannáci, ne legyél öngyilkos. Itt a lényeg a tartalom.

Horvath Bela
Olvasó

Korrektúrázzam le a te szövegedet is, gyepmester? Egyetlen – jobbító – szándék vezérelt, ha már próbál az oldal is fejlődni, előrelépni. Azt meg honnét veszed, hogy senkit nem érdekel? Legtöbben nem a te „békaszinteden” kommunikálnak. Lám, a szerkesztők csak kijavították az egyiket…, de te nem tudod, hogy miért, ugye? Mert nem olyan igénytelenek, mint te. Amúgy meglepődtem volna, ha valamelyik „fikamika” (köztük te is) nem röpült volna rá a hsz-re, ha már foglalkozott az asszonnyal/emberrel! BÚÉK, őstermelő!

purple
Vendég
purple

Bogarazd csak a hejesirasokatt legalab ertelmet nyer az eleted.
A vesszök szabajait azert nezd at, vagy kerdezd meg a 9 evess gyerekkedet..

basketbull
Olvasó

BUÉK!
Én is a sötétebb háttér mellett vagyok 😀

Masterson
Olvasó

Hello, búék. Sztem is jobb volt a fekete háttér.

Beniben
Olvasó

BUÉK!
Csak a ZTE!
Sok zrikát az új esztendőben is! ?

Luffanat
Olvasó

Én birom a fehér hátteret. Melóhelyen nem üvölt, hogy netezek ?

purple
Vendég
purple

A yoda nevű trollal ne foglalkozzatok. Hajrá Olaj!

yoda
Vendég
yoda

te kis pöcs nemdeandre! Tavaly ott volt a purple mellett a gepárd profilkép is, én most oda tettem a yoda elé, te is csináld már meg te kis húgyagyú nicktolvaj! Remélem atibácsit is lenyúltad!

purple
Vendég
purple

Tisztelt Szerkesztők! Kérném a trágár beszéd kiszűrését, és a felhasználó törlését a rendszerből. Köszönet.

yoda
Vendég
yoda

Úgy látom, Rozikádnál valamit elszúrtál, mert dobta a rózsaszín cipőjét, amit az irántad való szimpátiából vett fel.

Puntigamer
Olvasó

B.Ú.É.K
Ha lehet sötét hátteret kérhetnénk!!!

Masterson
Olvasó

Bizony jobb lenne!

Olajheart
Olvasó

BÚÉK. Furcsa még ez az új külső de gondolom megszokjuk mint a másikat.. Hajrá olajka

voldemort
Olvasó

A változás jó, ebben az esetben nem annyira sikerült. Az új design szerintem igénytelen, a google-ad oldalak szintjén van. A korábbi külső sokkal igényesebb volt, remélem, lesz még finomítás, mert ez így most valami 30-days trial pack benyomását kelti….

Tóth András
Olvasó

BÚÉK!

donnarumma
Olvasó

BUÉK…
A színek zavaróak…a többit megszokjuk

laja
Olvasó

BUÉK. mindenkinek.Sajnos az eddigi nickem elveszett mert nem tudtam milyen email címem volt megadva. A fehér háttér kicsit zavaró, a régi jobb volt.

egismte1
Olvasó

Buék! A háttérrel kezdjetek vmit!

Incicica
Olvasó

Jó lesz, sok szerencsét és boldog új évet!

Basketballfanatical
Olvasó

?

Kis Attila
Olvasó

BÚÉK mindenkinek!

Ktopi
Olvasó

BUÉK ! Sikerult belépni 🙂 hajra Kecskemet!

yoda
Vendég
yoda

Új év, új remények! Tisztelt bb1! Most egy kicsit hosszabb leszek, mert nem látok a pipától! Áruljátok már el kérlek, hogy a viharba szóltam én hozzá ehhez a fórumhoz 2018.12 31-én 21,49-kor purple nicken (Ez volt az előző), mikor újra kellett regelni, és csak most, 2019.01.01.9,55 kor tettem eme lépést. Előbb nehéz is lett volna, hiszen most értem haza, a jelszavak itthon vannak, így módom sem volt út közben csevegni. Írjátok, hogy az e-mail csak ellenőrzésre kell. Ennek tükrében nagyon hitelesnek tűntök, bármilyen nicket fel tudtok használni hozzászólás generálására, mint tettétek eddig is ezek szerint ( a múltkor mokamiki már… Olvass tovább »

BB1.hu
Admin

Tisztelt yoda!

Az adataihoz, az e-mail címére küldött aktiváló joghoz egyetlen admin sem tud hozzáférni, az Ön regisztrált nevével senki nem tud visszaélni.

Valószínű az történt, hogy valaki megelőzve Önt, beregisztrált a korábbi oldalunkon használt nevével. Nagyon sajnáljuk a kellemetlenséget, örülünk, hogy olvasóink között tudhatjuk.

Tisztelettel,
BB1.hu.

yoda
Vendég
yoda

Köszi a választ, akkor külön tiszteltetem az illetőt így, ismeretlenül is!

Luffanat
Olvasó

BÚÉK mindenkinek! Én már nyertem, újra be tudok lépni, a régin ez valamiért egy ideje nem ment.

heraklith
Olvasó

Majd megszokjuk…

Csapajev
Vendég
Csapajev

Még csak nézegetem és ismerkedek új dizájnnal, de ezt a jellegtelen fehér hátteret sürgősen le kéne cserélni, mert agyonüti az egész lapot.

lakers24
Olvasó

Most ez komoly, hogy a korábbi cikkek teljesen eltűntek??

Godemperor
Olvasó

Mobilon jobbnak tűnik. Azért még tesztelem. Mondjuk nekem a sötét téma jobban bejön mint ez a világító fehér. PC-n meg pláne utálom, kiég az ember szeme.

Rouge
Vendég
Rouge

Buék!
Bocsi, de ez az új oldal semmivel sem jobb
mint az előző.

De legalább rosszabb…

Soma
Olvasó

A korábban meglévő csapatokat bemutató oldalak azok eltűntek? BUÉK!

royalka
Olvasó

BÚÉK!

Skcforever
Olvasó

BUÉK mindenkinek:))

SimLock
Olvasó

Boldog Új Évet, sok sikert az “új világotokhoz”…

zlatan74b
Olvasó

Boldog új évet mindenkinek! Hajrá Olaj!

purple
Vendég
purple

Buék mindenkinek!

redmiller
Olvasó

BÚÉK!
2018. december előtti (és az elmúlt évek cikkei) ugrottak?

drszepkaroly
Olvasó

Úgy néz ki…

falco2008
Vendég
falco2008

Hajrá Falco!

drszepkaroly
Olvasó

BÚÉK! Jól néz ki!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés