Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Teo Cizmic: senkinek nem lesz könnyű az idei szezon

Edzői nyilatkozatok.:

:

Sopron KC – MVM-OSE Lions 86-80 (22-20, 20-17, 17-27, 27-16)

Braniszlav Dzunics, Sopron: Nagyon kiélezett meccsen nekünk sikerült jobban a végjáték. Ha fordított eredmény születik, az sem lett volna érdemtelen az Oroszlánytól. Várható volt, mert előzetesen is úgy tűnt, hogy két hasonló csapat találkozik majd. Sok ilyen meccset fogunk játszani hazai pályán és idegenben is, ezért úgy gondolom, nagyon jó bajnokság elé nézünk.

Sebastjan Krasovec, MVM-OSE Lionsa: Mindkét csapat számára nehéz mérkőzés volt, felváltva mutattak be futásokat a felek. Mi túl sok labdát adtunk el, és a büntetőinket is kihagytuk. Amikor Ihringet ötödik hibája után elvesztettük, az megtörte a lendületünket az utolsó öt-hat percre. A végére teljesen kiégtünk, és több felesleges hibát is vétettünk, ezért vesztettük ez a mérkőzést

Szolnoki Olajbányász – Naturtex-SZTE-Szedeák 77-76 (20-28, 15-17, 28-20, 14-11)

Gasper Potocnik, Szolnoki Olajbányász: Mindkét csapatot megilleti az elismerés. Bár a Szeged most alulmaradt, de ma este megint megmutatták, mennyire veszélyes csapat. Kemények, és mindig nehéz ellenük játszani. Sok szerencsét kívánunk a Szeged nemzetközi szerepléséhez, mert a magyar kosárlabdának az ő sikerük nagyon fontos. Mindenki azon dolgozik, hogy az európai versenykiírásban is jól szerepeljenek. Ami a mérkőzést illeti, gratulálok a fiúknak! Jó meccset hoztunk, egyetlen labda döntött. Annyi minden történt velünk és remélem ma este nem tetéztük a bajt. Legyünk pozitívak a jövőre nézve! Ez a legjobb út, hogy a legütőképesebb, legversenyképesebb csapatot alkossuk a ránk váró versenykiírásokban. Ma este az egyetlen fontos dolog, hogy nyertünk! Gratulálok a fiúknak! Minden más másodlagos, dolgoznunk kell tovább!

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Gratulálok a Szolnoknak a győzelemhez! A mi csapatunknak is, mert megmutattuk, milyen óriási karakter vagyunk. Jól felkészültünk a mai találkozóra. Tudom jól, milyen nehéz Szolnokon játszani. Majdnem végig vezettünk. Pár apró dolog eldöntötte a mérkőzést, ilyen például a Szolnok hosszú kispadja. Örülök, hogy egy ilyen nehéz, idegenbeli találkozón tudtunk jól játszani. Biztos nagyon nehéz volt a Szolnoknak, hogy a kezdő irányítója sérült és az új játékos csak két-három napja érkezett. Ezzel együtt óriási esélyünk volt az utolsó 3 másodpercben, de sajnos nem tudtunk élni vele. Ilyen a sport. A mutatott játéknak örülök, igazi, férfias meccs volt. Bízom benne, hogy jó eredményt tudunk elérni.

DEAC-Tungsram – HÜBNER Nyíregyháza BS 79-65 (14-19, 23-13, 25-13, 17-20)

Milenko Topics, DEAC: Igyekeztünk mindent megtenni a felkészülés során, hogy levegyük a játékosok válláról az idény eleji terhet, de ahogyan a pályán látni lehetett, ez nem sikerült maradéktalanul. Pontatlanul kosárlabdáztunk, sok labdát adtunk el és a palánk alatt sem voltunk elég agresszívak. A második félidőben közelebb kerültünk saját ritmusunkhoz, ennek eredménye a győzelem, de finomítanunk kell még a játékunkon, hogy versenyképes együttes válhasson belőlünk.

Pethő Ákos, Nyíregyháza: Megérdemelt debreceni siker született, de a saját csapatommal sem vagyok elégedetlen. Jól kezdtünk, az első negyedben irányításunk alá tudtuk vonni a játékot, azonban a második félidőben rengeteg hibával kosárlabdáztunk, így pedig nem lehet nyerni a DEAC otthonában.

Zalakerámia ZTE KK – Egis Körmend 80-84 (20-16, 22-22, 22-27, 16-19)

Teo Cizmic, ZTE: Két hasonló csapat a ZTE és a Körmend. A mai összecsapás is mutatja, hogy nem lesz könnyű senki számára az idei szezon. Nehéz meccset vártunk. Amiben egyértelműen hibáztunk az az eladott labdáink, amiből 30 pontot szerzett az ellenfelünk. A Körmend a hajrában sokkal jobb helyzeteket vállat el mint mi, és ez sokba került nekünk. Támadásban elveszítettük az önbizalmunk és innen nehéz volt elmozdulni. Innentől azon dolgozunk, hogy a Kaposvár ellen kijavítsuk a hibáinkat és megnyerjük a mérkőzést.

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Tudtuk, hogy nagyon kemény találkozó vár ránk a ZTE ellen. Biztos voltunk abban is, hogy másik arcát fogja mutatni a hazai csapat, mint az elmúlt években. Erre pedig Teo Cizmic a garancia. Sok problémával telt a felkészülésünk, hiszen új centert kellett beépítenünk rövid idő alatt, és nem tudtunk a megszokott környezetünkben edzeni. Az első félidőben egyáltalán nem koncentráltunk védekezésben és ezért a támadásink sem voltak megfelelőek. A második félidőben megmutattuk azt, amin a felkészülés alatt sokat dolgoztunk. Jó döntéseket hoztunk, jó vállalásaink voltak és ez döntött a javunkra. Ez egy fontos győzelem a csapatnak és a szurkolóknak is.

Atomerőmű SE – Alba Fehérvár 104-106 (22-28, 23-19, 25-31, 23-15, 11-13)

Teo Hojc, ASE: Vegyes érzéseim vannak a mérkőzés után, az egyik oldalon nem vagyok boldog, hiszen kikaptunk, két olyan dobásunk volt, amivel eldönthettük volna a találkozót, ugyanakkor a másik oldalon abszolút nem panaszkodom a játékosaimra, teljes erőbedobással játszott mindenki, én is úgy gondolom, hogy jó úton haladunk, de van még min dolgoznunk. Pozitívnak kell maradnunk, a nézők számára egy remek találkozó volt a mai.

Dejan Mihevc, Alba Fehérvár: Először szeretnék gratulálni a csapatomnak a győzelemhez, egy nagyon kemény meccs volt a mai, megérdemlik a játékosaim a dicséretet, ugyanakkor a hazai csapatnak is szeretnék gratulálni a remek játékért. Ez egy olyan mérkőzés volt, ami a szurkolók számára igazán élvezhető, sok gyors játék és futás jellemezte a találkozót. Egy kicsit úgy éreztem, hogy nem a saját ritmusunkban játszunk, a lepattanózásban mindenképpen fejlődnünk kell még, gratulálok mindkét csapatnak.

Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét – Kaposvári KK 62-74 (15-20, 22-21, 14-21, 11-12)

Váradi Kornél, Kecskemét: Gratulálok a Kaposvárnak a győzelemhez. Mi rossz ritmusban játszottunk, erőltetett dobásaink voltak. Sok eladott labdánk is volt, illetve támadó lepattanókat engedélyeztünk a Kaposvárnak, ami szintén közrejátszott a vereségben. Nincs sok időnk, szombaton újabb kemény mérkőzés vár ránk Nyíregyházán. Mindent megteszünk, hogy megszerezzük első győzelmünket ott!

Nikola Lazics, Kaposvár: Megérdemelten nyertünk, hiszen az első perctől kezdve kontrolláltuk a találkozót. Tíz nappal ezelőtt a felkészülés során simán kikaptunk Kecskeméten, sokat tanultunk abból a meccsből. A mai győzelmünk kulcsa az volt, hogy 62 ponton tudtuk tartani a hazaiakat.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
HajraKaposBalkanFanaticSkcforeverZsarkovroyalka Recent comment authors
Skcforever
Olvasó

Pár napja egy hozzászólásomban kételkedtem Forray szavaiban, miszerint erős a magyar magunk. 34 magyar pont volt erre a válasz, és minden magyar játékos hatalmasat védekezett, Taki blokja majd triplája pedig eldöntötte a mérkőzést. Még a végén elnézést kell kérnem Forray úrtól és a magyaroktól?? (bárcsak így lenne, szívesen megtenném) Amúgy varázsereje miatt tegnap óta tudósok vizsgálják a szart, amibe Ruják belenyúlt…?

Zsarkov
Olvasó

Szomorúan olvasom, hogy a zetés vezérszurkoló meccs után az öltözőben fenyegette a játékosokat!? Nem lenne pedig rossz a csapat…, talán egy kis időt kéne adni nekik

BalkanFanatic
Olvasó

Vezérszurkoló ? Melyik szurkolói csoport “vezére” ? Nálunk ez nem volt és nem is lesz szokás !

HajraKapos
Olvasó

Remélem csak viccelsz, és ez a hír nem igaz.

Minden6ó
Olvasó

Tisztelem Cizmicet, de azért ez egy nagyon drága csapat az elmúlt évekhez képest pluszba 2 igazgatóval és egy 3.edzővel!Ez egy bűngyenge játék volt és ez a Körmend szerintem a 8ért lesz harcba.Nem a vereség hanem a gyenge játék és a 3-7pontos légiósok az ami a legjobban elkeserít.Feneketlen kútba megy a pénz ismét…

torma
Olvasó

Az első meccs alapján még ne itélj meg semmit a jövőre vonatkozóan.
Ha kb.10 forduló eltellik,akkor már sok minden körvonalazódik a csapatok erősségére vonatkozóan.

royalka
Olvasó

Hülyeségeket beszélsz szokás szerint te fóbiás. A kosárlabdáról nem sok fogalmad van, azt látni. A játékunk abszolút nem volt bűngyenge, a 3. negyedben ment el a meccs, ott valóban rosszul játszottunk. Barnett nem 7 pontos légiós, ne aggódj. A vereség fájó, de ez a csapat egyáltalán nem olyan gyenge, mi t ahogyan állítod. Bár neked az a lényeg, hogy minél több vereség legyen, akkor lehet arc nélkül itt fröcsögni.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés