Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Teo Cizmic: a hiányzók miatt meg kellett változtatnunk a tervünket

Edzői nyilatkozatok szombat estéről.:

:

Sopron KC – Alba Fehérvár 82-95 (17-28, 17-20, 22-24, 26-23)

Braniszlav Dzunics, Sopron: Gratulálok az Albának, megérdemelten nyerték meg a meccset. Nagyon kevesen vagyunk, ezért nem tudunk úgy játszani, ahogy ezen a szinten kellene. A játékosaink a maximumot nyújtották, ezért szeretnék gratulálni nekik a mai teljesítményért, mert tudom, hogy milyen körülmények között készülünk.

Dejan Mihevc, Alba Fehérvár: Gratulálok a csapatomnak! Ez volt az első olyan meccsünk, ahol teljes kerettel tudtunk kiállni. Tudtuk, hogy nem lesz könnyű találkozó, de jól reagáltunk. Ma is előjöttek olyan problémák, amelyekkel az eddigiekben meg kellett küzdenünk, de ma tudtunk váltani.

Egis Körmend – Pécsi VSK-VEOLIA 84-71 (19-10, 19-22, 24-21, 22-18)

Antonisz Konsztantinidesz, Egis Körmend: Először is nagyon örülök, hogy két három év után ismét meccselhettem jó barátom Dragan Alekszics ellen, akit nagyon tisztelek mint edző, és mint ember is. A Nyíregyháza elleni teljesítmény után nagyon nehéz hetünk volt, mindenki számára egy ébresztő volt az a vereség, a védekezésünknek különösen. A 24 pont amit szerzett labdákból szereztünk, most ennek volt köszönhető, érezhetően feljavult a védekezésünk, főleg Jones és Bryson ellen akik nagyon jól dobnak. Az első 15 perc nagyon jól sikerült, az azt követő öt percet viszont át kellett beszélnünk, hogy mi okozza az ilyen zárlatokat, amikor aztán már magabiztosan vezettünk úgy éreztem, hogy meglesz a meccs. Krivacsevics nem véletlenül ül mellettem, hiszen az ő játéka támadásban és védekezésben is döntő faktornak bizonyult, remélem így játszik majd a jövőben is. Gratulálok mindkét csapatnak, nagyon jó meccs volt, sikeres szezont kívánok Dragannak és a Pécsnek is. A szurkolóknak külön köszönöm a támogatást, és kérem őket tegyenek így a nehéz pillanatokban is, hiszen láthatjuk, milyen kiélezett a bajnokság. Nagy szükségünk van rájuk, köszönjük, hogy ma is velünk voltak.

Dragan Alekszics, Pécs: Gratulálok a Körmendnek megérdemelten nyertek, nagyon agresszívan és jól védekeztek, többször is visszajöttünk a meccsbe, de amikor kellett akkor nem voltunk elég élesek és nem sikerült a vezetést megszerezni. Jó mérkőzés volt, még egyszer gratulálok a Körmendnek.

Falco KC Szombathely – MVM-OSE Lions 81-73 (23-26, 24-17, 19-15, 15-15)

Milos Konakov, Falco KC: Szeretnék gratulálni a csapatomnak, mert nagyon szépen megoldották, hogy két kulcsjátékosunk is kiesett a rotációból. Ki tudtunk próbálni új dolgokat is, amik jól működtek. Szeretnék gratulálni az OSE csapatának, mert a mai meccsen is bizonyították, hogy egy nagyon jól összerakott csapat, aki ebben az évben képes jó teljesítményt nyújtani. Szeretném megköszönni a szombathelyi szurkolóknak, azt a biztatást, amit ma kaptunk Tőlük. Nehéz pillanatokban segítettek nekünk. Felkészülünk az előttünk álló időszakra, ami ismét kemény két hét lesz.

Sebastjen Krasovec, MVM-OSE Lions: Gratulálok a Falco csapatának. Ma is bebizonyították, hogy a magyar bajnokság legjobb csapata. Jó ritmusban kezdtük el a mérkőzést, de szép lassan felőrölt minket a hazai csapat. A statisztikára nézve, nem sok különbséget látok, de sajnos 6 dobott büntetővel nem lehet mérkőzést nyerni. Nagyon jó élmény volt az Aréna Savariában pályára lépni. Remek hangulat fogadott minket Szombathelyen.

DEAC-Tungsram – Zalakerámia ZTE KK 88-66 (21-12, 14-15, 27-22, 26-17)

Milenko Topics, DEAC: Amikor egy csapat vesztes szériában van, nehéz rendet tenni a fejekben, nagyon fontos, hogy Tóth Ádám visszatért. A támadólepattanók óriási energiát adtak a csapatnak, a dobások pontosságával viszont akadtak problémáink. A szünet után is magas intenzitással játszottak a fiúk, ez a tempó és az agresszív védekezés meghozta az eredményét, így győzni tudtunk a mai találkozón.

Teo Cizmic, ZTE: Meg kellett változtatni az eredeti tervünket hiányzóink végett, a taktikánk nem sikerült úgy a mai napon, ahogy kellett volna. Debrecenben egyébként sem egyszerű nyerni, pláne ilyen körülmények között. Gratulálok a DEAC-nak, további sok sikert kívánok!

Atomerőmű SE – Naturtex-SZTE-Szedeák 84-90 (27-23, 14-16, 28-22, 15-29)

Teo Hojc, ASE: Gratulálok a Szegednek. Nem érzetem úgy, hogy mi lennénk a gyengébb csapat ezen a mérkőzésen, de “hazai” pályán nem lehet úgy meccset nyerni, hogy 90 pontot kapunk. Ugyan a hazai pálya idézőjelben van, inkább semlegesnek nevezném, de nem is szeretnék most kifogásokat keresni. Cook és Persons a hátán vitték a szegedi csapatot, nem tudtuk megállítani őket.

Szrecsko Szekulovics, Szeged: Nagyon nehéz mérkőzés volt. Nehéz periódusban voltunk, fontos volt ez a győzelem. Mindig nehéz nyerni a Paks ellen, az egyik kulcsa biztosan a sikernek a jobb lepattanómérleg volt. A második félidőben sikerült visszajönni, jól kezdtük a harmadik negyedet, tudtunk gyorsindításokat csinálni. Nagyon sajnálom a két vereséget hazai pályán. Megyünk tovább.

HÜBNER Nyíregyháza BS – Kaposvári KK 90-82 (17-18, 23-20, 23-22, 27-22)

Pethő Ákos, Nyíregyháza: Köszönöm a közönségnek a biztatást, nagyon jó volt tévés meccsen, hazai pályán játszani. Amikor elkezdtük a lepattanókat leszedni és néhány támadást megállítottunk, akkor jöttünk ritmusba. Az első tizenöt percben csak vártuk, hogy a Kaposvár mit fog csinálni, ezt megbüntette az ellenfél. Tudtuk, hogy amikor magas szerkezettel játszanak, nagyon erősek lepattanóban, de a végjátékban nekünk voltak bravúros lepattanóink, abból tudtunk könnyű kosarat dobni. Amikor megakadt a szekerünk, akkor Nigel nagyon lendített rajta.

Nikola Lazics, Kaposvár: Gratulálok a Nyíregyházának, megérdemelten győzött. Nem védekeztünk jól, Johnsont nem tudtuk megállítani, és sok könnyű kosarat is engedtünk az ellenfelünknek. Több dologgal próbálkoztunk védekezésben, de egyszerűen nem működött semmi. Rengeteg kontrát engedtünk, míg mi bután támadtunk, amikor vezettünk.

Fotó: Zsu

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
5 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
Artur DokiZeteszivzterulezheraklithBeniben Recent comment authors
Zetesziv
Olvasó

Teo elmész te a a pic… ba. Mindig csak a kifogások.Te is mehetsz a vezetőséggel együtt de vidd magaddal a magyar center párost is jó messze. Nem fogunk sírni utannad.Robi bácsit a padra Hajrá ZTE.

Artur Doki
Olvasó

Az első 2 mondat akár egy másik Teonak is szólhatna…)))

heraklith
Olvasó

Ne csinálj hülyét magadból Teo, pakolj össze! Nem akarsz szerintem úgy távozni, ahogy néhány elődöd…

zterulez
Olvasó

Így van, küldjétek el őt is, mint Benczét annak idején.

heraklith
Olvasó

A többesszám használata már csak azért is nevetséges, mert én pl. a Bencze távozását követelőkkel soha nem értettem egyet. Vagyis csak a végén, amikor már olyan volt a légkör, hogy esélyé sem volt maradni. Inkább száz Bencze Tomi, mint egy ilyen halvérű. 3 hónap alatt sem sikerült egy épkézláb játékot összeraknia. Logikátlan cserék rossz időben, de még a streetball sem megy, mert abban is megfékezi őket. Wilson vajon a padon maradt egész meccsre? 6 percet játszott. Parks amikor belelendült 1 pontra feljöttünk, aztán levitte és kb 2 perc alatt megint közte 10. Hiányzókkal takarózik, amikor több volt a Debrecenben a… Olvass tovább »

HajraKapos
Olvasó

Igazából annyi baj van a csapattal, hogy kár is belemenni a részletekbe, mert estig lehetne sajnos sorolni.

KPSVRKK
Olvasó

Nem lehetne tőlünk délre, vagy inkább a Baltikumban körülnézni? Ez a négy együtt nagyon sötét.

HajraKapos
Olvasó

Milos-t kellett volna megtartani Price helyett. Nem így állnánk. Nem hiszem, hogy olyan ellentétek lettek volna közte és az edző között, amit ne lehetett volna megbeszélni.

Minden6ó
Olvasó

Így van Teo!Drenovac és Polyák nélkül nehezebb is lett… Jézus gyere le!

Beniben
Olvasó

Ez is egy dilettáns f@sz…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés