Connect with us
Hirdetés

Magyar Kupa

Teljesült Bencze Tamás vágya

Nem tartja egyértelmű favoritnak csapatát a DEAC ellen, de jó esélyt lát a négy közé kerülésre.:

:

Tegnap az MKOSZ székházában elkészítették a Zsíros Tibor Férfi Kosárlabda Magyar Kupa nyolcas döntőjének párosításait. A Zalakerámia ZTE KK az első nap utolsó meccsén (20.30) a DEAC együttesével mérkőzik, továbbjutás esetén pedig másnap a Szolnok vagy a Pécs várna rá.

– Megkaptuk az egyik csapatot a négy közül, amelyeket a sorsolás előtt szerettünk volna – mondta el Bencze Tamás, a zalaiak szakvezetője a zaol.hu portálnak. – Semleges pályán persze nem vagyunk egyértelmű favoritok a Debrecen ellen, hiszen hasonlóan szerepelnek a bajnokságban, mint mi, de jó esélyünk van a négy közé kerülni.

7 hozzászólás

7
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
4 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
zete93zte2018heraklithHorvath BelaCsezarro Recent comment authors
heraklith
Olvasó

Szerintem egyik meccsnek sincs egyértelmű esélyese. A DEAC nyilván számunkra kedvező. A debreceni meccsből teljesen felesleges kiindulni. Ott Gliebov már többet ártott, mint használt és az egész csapat átlagon alul muzsikált.
Többet fognak a fiazalok játsuani, de szerintem nem adjuk le idén a kupát. Bőven lesz idő utána pihenni és ha Harris beválik, akkor darabra is megleszünk.

Tamás
Olvasó

Mi is a Zetét vagy a Pécset szerettük volna, az álom valóra vált. No nem becsülünk le senkit,nem is tehetjük meg frissen, elsőként bekerült Magyar Kupa résztvevőként. A bajnoki otthon sima volt, semleges pályan 50-50 százalekot adok. Na jó: a szívem meg odateszi azt a kis pluszt a mérleg serpenyőjébe, mely a DEAC felé fog billenni?Hajrá!!!

csakazete
Olvasó

Már évek óta nehéz ellenféllel kezdtünk, úgyhogy éppen ideje volt egy kis szerencsének, hogy ne a Szolnokot, vagy a Körmendet…. kapjuk! Örülök, de biztosra nem mehetünk , a DEAC ellen bizony nagyon meg kell rakni, hogy siker legyen a vége…

Csezarro
Olvasó

Bencze nem akar 2 nap alatt 2 meccset jatszani. Pont ugy, ahogy az elözö evekben is. Sima kieses lesz nekünk. Mar nem is füzök remenyeket hozza.

Horvath Bela
Olvasó

Nem hinném, hogy nagyon kellene tartalékolni a kupa alatt:
Szolnoki Olaj KK-Zalakerámia ZTE KK 2019. február 9.
Zalakerámia ZTE KK-Kaposvári KK 2019. március 2.

Van idő a következő meccsig.

zte2018
Vendég
zte2018

Majd csak figyeld!Jön még két alpok adria kupa meccs is.

zete93
Olvasó

Te honnan tudod, hogy mit akar Bencze?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés