Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Teljes létszámban kezdte a felkészülést a Kecskemét

Összesen kilenc edzőmérkőzés vár rájuk a bajnoki rajtig.:

:

Augusztus 15-én, hétfőn délelőtt elkezdődött a felkészülés a 2022-23-as bajnoki évadra. Az első tréningen mindenki ott volt, így az új igazolás, Marques Townes is – írja a KTE honlapja.

A Duna Aszfalt-DTKH Kecskemétnél az első két hétben főleg a kondicionális feladatokon lesz a hangsúly, majd a harmadik héten már edzőmeccs is szerepel a programban. A tervek szerint kilenc mérkőzést játszik az október elsejei bajnoki rajtig a kecskeméti férfi kosárlabdacsapat. Ebből öt lesz hazai környezetben, ezek pontos menetrendjéről hamarosan további hírt adnakk.

– Az első héten amolyan ráhangolódás zajlik, majd a következőn már nagyon komoly terhelést kapnak a játékosok – árulta el Forray Gábor vezetőedző. – Hétfőn délelőtt felmértük a játékosok erőnléti állapotát, és az eredmények azt igazolták vissza, hogy mindenki komolyan vette a számára kiszabott egyéni edzéstervet a nyáron. Így tudjuk folytatni azt a folyamatot, amely már hosszú évek óta a munkaritmusunknak megfelel. Ennek köszönhető az is, hogy a harmadik héten már edzőmérkőzést tudunk játszani. Összesen kilenc lesz a bajnoki rajtig a programunkban. A csapat gerince együtt maradt, ez mindenképpen nagy előny számunkra. Azt gondolom, hogy a meglévő értékeinkre, erősségeinkre kell építkeznünk, és ami az előző évben kevésbé ment, azokra kell nagyobb fókuszt helyeznünk az alapozás során – mutatott rá bizakodva a szakember.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
3 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Thomas650413MotorosredmillerKtopi Recent comment authors
Ktopi
Olvasó

Ha jól látom, akkor egy új amerikai, illetve 3 régi légiós van, illetve a magyarok . Ezek szerint 4 légiós lesz?

redmiller
Olvasó

Jelenleg igen!
A jövő eldönti! Magas játékosárak, magas forint valuta ár miatt egyelőre óvatosak az anyagiakkal, ami szerintem dicsérendő!

Motoros
Olvasó

Add el a hülye dobokat és fizesd be a kasszába, mindenki jobban jár ????

Thomas650413
Olvasó

Ha a faterod annak idején, inkább kisszéket csinált volna helyetted, na akkor tényleg mindenki jobban járt volna!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés