Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Teljes intenzitással készül az Alba

A Pécs ellen kezdik meg a pontvadászatot Forray Gábor tanítványai.:

:

November 7-én, szombaton a Pécsi VSK-VEOLIA csapata ellen megkezdi a 2020/2021-es évadot az Alba Fehérvár. A fehérváriak már teljes kerettel készülhetnek a héten.

– Ez már komoly előrelépés, mindössze bedobónk, Lukács Norbert nem végezhet teljes értékű edzésmunkát, őt fokozatosan építjük fel ismét és rá további vizsgálatok várnak a héten. Az viszont öröm, hogy a többiek végre maximális intenzitással dolgoznak. Négyen a mai nappal újra rendelkeznek sportorvosi engedéllyel, így minden akadály elgördült a hétvégi mérkőzés megrendezése elől. Ugyan két hete negatív tesztet produkáltak, így elkezdhettek edzeni, ám a protokollt be kellett tartanunk, a csapatorvos, dr. Kovács Ignác felügyelete mellett, laborvizsgálaton és különböző kardiológiai vizsgálaton vettek részt, amelyeken megfelelő eredmények születtek. – mondta a klub honlapjának Forray Gábor vezetőedző.

A szakvezető optimista a szezont illetően, reményei szerint diadallal kezdünk a hétvégén.

– Egyértelműen győzelmet várok a Pécs ellen, más eredményt nem tudok elképzelni. Erős, egységes csapattal találkozunk, de nyerni akarunk. Fontos, hogy jól induljunk a bajnokságban. Reméljük sokan kilátogatnak a mérkőzésre, nagy szükségünk lesz szurkolóink biztatására.

Fotó: albakosar.hu

15 hozzászólás

15
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
6 Comment threads
9 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
Gecse J. MárióSárgaPárnaArtur DokiMásikVégétFújdMegSenki Recent comment authors
Gecse J. Márió
Olvasó

Jajj, nem lesz ez még korai? Ilyen hosszú kihagyás után nagyon megnő egy esetleges sérülés veszélye illetve ennyi idő a formába lendüléshez is kevés ám…

SárgaPárna
Olvasó

Remélem az Alba stábjának ez a plusz két hónap, amit sportszerűtlen módon összeszedtek maguknak elég lesz a nyolcba juttatni a csapatot.

Artur Doki
Olvasó

Amúgy,hurrá ez a nap híre…

“Reméljük sokan kilátogatnak a mérkőzésre”…nincs korlátozás Fehérváron?
Nehogy megint gáz legyen a Gáz utcában,mert azt nem élné túl a magyar kosárlabda….

redmiller
Olvasó

Maszk használattal, így meccsekkel kapcsolatban esti hír:
“A Miniszterelnökséget vezető miniszter arról is beszélt, hogy tárgyalni fognak a sportrendezvények maszkviselési szabályairól is. Szerinte, ha tömegesen nem tartják be a szabályokat, akkor be kell zárni a stadiont.”
https://www.origo.hu/itthon/20201102-ujabb-szigoritasokrol-donthet-a-kormany.html?fbclid=IwAR132659VjG6K_xyBKpJSDL6kzCW14i4OrlLXLHWfZW_zC4PVnP70NqQHwc

kekfr@nkos
Olvasó

Zárt kapuk majd csak a nemzethy fradika BL meccsei után lesznek. Addig nem lehet mert a főni nem engedi!

Pbask
Olvasó

Ennyi. Kicsit sem gyanús,hogy utána harangozzák be ezeket,megvárják mig a Juve tiszteletét teszi,ő meg szotyikat köpködve nézheti a vip páholyból..

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Teljesen igazad van. Amúgy még vicczesnek is lehetne nevezni ezt a rezsimet, ha most éppen nem az emberek életével, egészségével játszanának.

Artur Doki
Olvasó

12.-én élethalál válogatott meccs van,Izland
Aztán a többi…)))

Pbask
Olvasó

comment image

wiley
Olvasó

???

vasipasi
Olvasó

Ez jó hír, mert most, hogy ez a sumák, tróger banda hajlandó pályára lépni, az MKOSZ is betud (bemer) keményíteni, így végre lesz bajnokság!!!!

Senki
Olvasó

Várjál kitudja mi lesz még addig… Ha netán meg kikapnának a Pécs ellen utána kérnek majd 1 hónapot alapozásra..

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

És minek?

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Magasról teszek rá, mennyien diszlájkultok, a véleményem, nem változott, és tudom, hogy nem tetszik nektek – aki ebben a helyzetben tömegrendezvényen (pl.: NB1-es kosármeccs) vesz részt, az súlyosan felelőtlen személy. Meg az a kormány is az, amelyik mindezt engedi, sőt, támogatja!
Csóközön! 😉

Artur Doki
Olvasó

Történelmi pont:
azt hiszem az első alkalom,hogy közös nevezőn vagyunk valamiben.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés