Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Teljes a Nyíregyháza felkészülési programja

Új szezon, új bajnoki osztály, új szakmai stáb és új játékosok.:

:

Új szezon, új bajnoki osztály, új szakmai stáb és új játékosok. A Nyíregyházi csapat jelentős átalakulások után megkezdte a felkészülést a férfi kosárlabda NB I./B Piros csoportjának következő idényére.

Hétfőn a szezon elején szükséges felméréseket végezték el a játékosokon, akik már az első labdás edzéseken is túl vannak.

– Kértem a játékosokat, hogy már korábban kezdjenek el mozogni, mert aki felkészületlenül érkezik az első edzésekre, annak nem fog jól esni a tizennyolcadikai mérkőzés – árulta el Horváth Ákos vezetőedzőnk. – A mérések alapján megállapítottuk, hogy mindenki jó fizikai állapotban jött, kivéve, aki kisebb sérüléssel bajlódik.

A trénernek sok munkája lesz, hiszen szinte teljesen új csapatot kell építenie.

– Ennek a helyzetnek megvan az előnye és a hátránya is – fogalmazott a mester. – Olyan korán csatlakoztam, hogy a játékoskiválasztás legalább felében részt vettem. Nyilvánvaló, hogy az összeszokottság itt még nem lesz meg, viszont pozitív, hogy olyan társaság jött össze, amelyiknek van célja és dolgozni akar.

A tervek szerint hét felkészülési mérkőzést játszanak, az elsőt már jövő pénteken a Szolnok vendégeként. A csapat a Sitku Ernő-emléktornán is élvonalbeli együttesekkel találkozik, valamint az elöttük álló hetekben megmérkőzik a szlovák Losonccal is.

A Blue Sharks felkészülési mérkőzései
Augusztus 18: Szolnok–Blue Sharks
Augusztus 22.: Blue Sharks–Tiszaújváros
Augusztus 28.: Losonc–Blue Sharks
Szeptember 2.: MAFC–Blue Sharks
Szeptember 8.: Sitku Ernő-emléktorna, Blue Sharks–Bp. Honvéd
Szeptember 9.: Sitku Ernő-emléktorna, Blue Sharks–KTE/DEAC
Szeptember 15: Blue Sharks–Losonc

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés