Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Teljes a 2022-es Európa-bajnokság mezőnye

A tornát a tervek szerint szeptember 1. és 18. között rendezik.:

:

Teljes a 2022-es FIBA EuroBasket mezőnye, miután véget értek az utolsó, 2021-es februári selejtezők. A 24 helyből 13-ról csak az utolsó két játéknap döntött, melyek alapján Belgium, Bulgária, Észtország, Finnország, Franciaország, Nagy-Britannia, Magyarország, Litvánia, Lengyelország, Hollandia, Oroszország, Szerbia és Törökország is kvalifikálta magát.

Bosznia-Hercegovina, Horvátország, Görögország, Izrael, Szlovénia, Spanyolország és Ukrajna már 2020 novemberében megszerezte az indulási jogot és csatlakozott a négy házigazda országhoz, Csehország, Németország, Grúzia és Olaszország csapatához.

A tervek szerint a 2022-es kontinensviadalt szeptember 1. és 18. között rendezik. Érdekesség, hogy a selejtezőbeli ellenfelünk, Szlovénia már zsinórban a 14. tornájára jutott ki.

Ez lesz a harmadik alkalom, hogy a viadalnak közösen négy ország ad otthont, miután ez a lebonyolítási forma 2015-ben és 2017-ben is nagy sikert aratott.

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
MásikVégétFújdMegDávid Recent comment authors
Dávid
Olvasó

Montenegrónak fájhat, hogy az oda-vissza legyőzött, csoportjukban utolsó Németország a rendezés miatt bejutott helyettük.

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Pont emiatt kérdés, hogy a németek mennyire vették komolyan az egészet.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés