Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Tehetséges fiatal játékosával kötött szerződést a Szolnok

Három évre írt alá Horváth Ákos.:

:

Az NHSZ-Szolnoki Olajbányász hivatalos oldalán jelentette be, hogy hároméves szerződést kötött Horváth Ákossal!

Tehetséges fiatal játékossal bővül jövőre felnőtt csapatunk kerete. A 2005-ben született irányító már a mögöttünk hagyott szezonban is pályára léphetett a felnőtt bajnokságban, ám jelentős szerepet inkább az U20-as csapatban kapott. Ákos a Szolnoki Sportcentrum Kosárlabda Akadémia korosztályos csapataiban nevelkedett, onnan került az U20-as csapatunkhoz. Ákos 3 évre kötelezte el magát Klubunkhoz – írta a csapat.

10 hozzászólás

10
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
7 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
7 Comment authors
ójajjhajramagyarkosarlabdafanaticfantasticCannibalMilivoj Recent comment authors
ójajj
Olvasó

Szánalmas, hogy ide jutottunk Szolnokon, hogy utánpótlás korú játékosokat tudunk csak igazolni,itt tartani. Milyen csapat lesz ebből? A szolnoki utánpótlás nevelésről annyit, hogy az elmúlt 35 évben egyetlen egy meghatározó magyar játékost sem sikerült kinevelni Szolnokon. Gyakorlatilag itt utánpótlás nevelés nincs, szemben Körmenddel. Talán Bódi volt a legjobb, de ő sem volt azon a szinten, hogy 20 év múlva is emlékezzünk rá. Valószínűleg a mostaniak sem lesznek jobbak. Ettől függetlenül gratulálok a srácnak!

Milivoj
Olvasó

Vincze Rolit “pótolja”, csak annyi keveset se fog játszani…, tehetségesnek tehetséges, jókezű gyerek, de egyelőre fényévekre van az A csoportos szinttől akkor is, ha az sem túl magas…, mindenesetre ha keményen dolgozik, lehet belőle játékos

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Hát ahhoz még Bandival versenyezniük kell egyet a másodpercekért. Nem szerencsés poszt, irányítót nehéz eldugni pályán

HajráMagyarKosárlabda
Olvasó

Korosztályában Ő jónak számít?

YoWassupFam
Olvasó

Amire kell arra jó. Oda adni a vizet Strahinjanak.

Cannibal
Olvasó

Tehát akkor nálad már is többet ér, mert te arra sem vagy jó.

YoWassupFam
Olvasó

Lool csak nem a sértődött szülő? Az meg, hogy egyből személyeskedésbe megyünk hát ejnye ez is tökéletesen megmutatja milyen fasza és fejlett is a magyar virtus, bocsi a magyar tuning. Hópihe…

fanaticfantastic
Olvasó

Ahogyan visszaolvasom, azt látom, hogy te személyeskedtél. Beleálltál egy általad ismeretlen , fiatal emberbe. Milyen magyar virtusról írogatsz? Trollkodtál és amikor valaki reagált akkor burkoltan őt is lebunkóztad. Ez a “tuning” duma is kezd sok lenni. Te is magyar válogatott krikusssá váltál? Hogy jött ez ide, egyáltalán? Ja, nem vagyok sértődött szülő, mielőtt nekem is beszólnál.

Cannibal
Olvasó

Köszi, hogy elmondtad helyettem. Én sem sértett szülő vagyok, csak azt áruld el mivel lett jobb hogy beleszálltál minden ok nélkül?

YoWassupFam
Olvasó

Az meredek. Mi volt a személyeskedésem bárki iránt? Gyermekek amit ti csináltok szezon közben az kimeríti a személyeskedést lásd Voja, Szili, de említhetnénk Benit is… látni a tegnapi cikknél cifrákat földik tollaiból… ja és persze stb…. Itt meg csak egy igazságot állítottam mert a gyermek jó ha pályára lép majd 10-15 meccsen s az alatt is max 2-3 percre és kurvára nem ő lesz a kövi Horváth Ákos (szó vicc a gyengébbek kedvéért) sztem ezt (ofc nem Szolnokiakra gondolok mert elfogultság) sokan aláírják. Jaa vagy csak Arabot meg Taiwot volt szabad ekézni (főleg hogy nem is ekéztem csak egy tényt… Olvass tovább »

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés