Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Technikai okok miatt nem tudja otthon kezdeni a szezont a Körmend

A mobil lelátók visszapakolása a műszaki ellenőr értesítése alapján jelenleg nem megoldható.:

:

Minden előzetes várakozás és tervezés ellenére a jövő szerdai ZTE elleni rangadó technikai problémák miatt sajnálatosan nem kerül megrendezésre Körmenden, mivel a mobil lelátók visszapakolása a műszaki ellenőr értesítése alapján jelenleg nem megoldható. Ennek oka, hogy munkagéppel egyelőre nem lehet a parkettán közlekedni – írja szombat esti közleményében az Egis Körmend.

A két klub, valamint a szövetség egyeztetése alapján felcserélődik a pályaválasztói jog, így a mérkőzés Zalaegerszegen kerül megrendezésre szeptember 22-én, szerdán. Az Egis Körmend-ZTE mérkőzésre pedig december 27-én kerül sor. Ez a mérkőzés fog egyébként beleszámítani a Magyar Kupa nyolcas döntőjéről dönteni hivatott mérkőzések közé.

13 hozzászólás

13
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
5 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
10 Comment authors
csakakörmendjozsi67MendezBorbély LajosCsabika Recent comment authors
jozsi67
Olvasó

Kíváncsi leszek a kötbér nagyságára, amit ez a parkettázó vállalkozás a nyakába kap. Persze, ha nyilvános lesz az összeg.

csakakörmend
Olvasó

Készítsd fel akkor előre magad, mert olyan lesz mint az idei 10 napos edzőtábor, meg a Sziszi emléktorna a tornatermünkben. Mese habbal! A kisebűket ismét senki nem fürkészte át! Egyszer bedobták a népnek ezt, soha többet nem fogsz kb hallani róla, mert esely sincs bármit is kivasalni belőlük!

Borbély Lajos
Olvasó

De tényleg, miért nem lehetett Szombathelyen megrendezni? Lett volna vagy háromezer ember? Vagy jobb ez így a Körmendnek?

Mendez
Olvasó

Falco is azért játszik kedden mert szerdán foglalt az Aréna.

Csabika
Olvasó

Érdekelne, hogy Falcot tudjátok majd fogadni? Talán idén még pályára tudtok lépni otthon! 😀 Vicc ami ott folyik.

ZTE4ever
Olvasó

Töketlen ZTE vezetés! Sokkal hatékonyabban kellett volna képviselni a csapat szurkolóinak az érdekeit!!!

ZTE4ever
Olvasó

Ez egy jó nagy kicseszés velünk.
Ezzel jómagam is lemaradok az év meccséről. Miért nem játszanak Szombathelyen, vagy játszák mindkét meccset Egerszegen? Akár olyan feltétekkel, hogy a szerdai meccsre a szokásos százalékos arányban lehetnének jelen a “vendégcsapat” szurkolói.
Dilettáns Körmend, nagy bajok vannak a faluban!!!

Marillion
Olvasó

Egy Kőrmend- Zte Szombathelyen…ha már egyszer igy alakult….tényleg eszetlen bagázs van Kőrmenden! Mégiscsak Vas megyében lenne…ha nem is hazai csarnok…de 3000 Körmend szimpatizáns minima garantáltan!

PolgármesterÚr
Olvasó

Pityu, ezt IS elk*rtátok mint az állat!
Minden téren megbuktatok, meddig járatjátok le még a Körmendi kosárlabdát? Mindig azthiszi a nép, hogy a ló*asznak is van vége! De itt még annak sincs vége a pancserkedésben!
Gratulálok!!!!!!!!!
Mi van veletek semmi??????

Marillion
Olvasó

Én inkább a cikkhez csatolt fényképre reagálnék! A “B”közép ősszetételét figyeljük csak meg! Az erősődő deresedő haj és vele az életkor sem számit egyes szúrkolótáboroknál! Aki/k szeretik a klubot nem szégyen a fiatalok közé beállni! És ez a fénykép Vas megyén belűl készült….a telt ház a nagy létszám nem minden esetben jelenti ugyanazt egy sportcsarnokban! Hajrá Falco!

SzhelY
Olvasó

Lényeg ,hogy kész van és indulhat a bajnokság.nézök elött ,hajrá mindenki

SárgaPárna
Olvasó

Így van, régen láttam ilyen profi klubot. 🙂

SzhelY
Olvasó

Tebüdösbogár arrol mesélj mikor kizártak benneteket a ,,csarnokotokbol”!persze erre nem emlékszel mert még apád farkában voltál!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés