Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Taylornak a Paks, Edwardsnak a Pécs volt az eddigi legnehezebb ellenfél

Mindenki legyőzhető – vallják az Egis Körmend légiósai.

  •   :

:

Gőzerővel készülnek az Egis Körmend játékosai a szezon hátralévő részére. Spinning-edzésről érkezve elsőként Travis Taylor szólalt meg a vaol.hu hasábjain, a center úgy érzi, jó szezont fut csapata, bár volt pár vesztes meccs, amelyet azért meg lehetett volna nyerni.

– Számomra a Paks volt a legnehezebb ellenfél, rendkívül jó kezdő ötöse van, ráadásul magasak és erősek is, emellett jól lehet rotálni a csapatukat.

A játékosok közül a DEAC-os Tóth Ádám fizikalitása, az oroszlányi Milivoje Bozsovics kizárásai és lepattanószerzései, a paksi Lóránt Péter pedig képességei miatt volt Travis számára komoly ellenfél.

– Szerintem áprilisra érjük el a csúcsformánkat, pontosan akkorra, mikor jön a bajnoki rájátszás. Keményen dolgoztunk az idény első felében, ezért jól jött egy kis pihenő mindenkinek. A feleségem, Coco Bécsben született, így ott töltöttünk el néhány napot, és voltunk Budapesten is. Inkább kirándulások voltak ezek, mintsem nyaralások. Van egy kutyám, egy border collie, úgy hívják, Simba, rá is több időt tudtam szánni az elmúlt napokban. Mindig jobbak és jobbak akarunk lenni. Szerintem az a legfontosabb, hogy magunkat győzzük le, és elérjük teljesítőképességünk határait, akkor bárkivel küzdünk meg, nyerni fogunk.

Justin Edwards is pozitívan értékelte az eddigi hónapokat. A piros-feketék kanadai légiósa úgy véli, a Pécs volt a legkellemetlenebb ellenfél, hiszen oda-vissza megverte a körmendi csapatot. A mezőnyből a debreceni Stefan Moody és a pécsi Chris Smith teljesítményét emelte ki.

Frank Turner, az Egis Körmend játékmestere hazautazott Atlantic Citybe február elején, főként azért, mert műtét várt hároméves kisfiára, Royalra.

Szerinte a lett Vent­spils volt eddig a legkomolyabb ellenfél, a játékosok közül pedig a szolnoki Darwin Davis, a falcós Perl Zoltán és a debreceni Stefan Moody teljesítménye tetszett neki a legjobban.

– Hogy mi várható a bajnokságban? Nehéz megmondani előre, de egy alaptétel biztosan van, mindenki legyőzhető.

fotó: vaol.hu

  •   
6 hozzászólás

6
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
4 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
97MTE00jabbarfelesegeIgyvanbasketbullMotoros Recent comment authors
97MTE00
Olvasó

Sziasztok. A teljes cikk fent van a VAOL oldalán. Akit érdekel keressen rá. Ez csak egy fél cikk. Rémes, a másolás sem megy.

Igyvan
Vendég
Igyvan

Bb1!
Pont most olvastam a körmendi oldal megosztotta..
Ha már írtok valamit, akkor illene meg említeni a szerzőt!
Nem sajátként kezelni..

jabbarfelesege
Olvasó

Megjelölték, csak te nem látod, mert nem akarod látni.

Pedig ott van. Öles betűkkel, linkkel, két helyen is. Pont ahogy kell.

Motoros
Olvasó

Just a Copy zugfirászok🐒🐒🐒🐒

Motoros🏍🏍🏍🏍

mindegycsaknesárga
Vendég
mindegycsaknesárga

Egy ilyen cikket minden csapatról el tudnék képzelni. Jah, megyei laptol átvett.

basketbull
Olvasó

Milyen átvett??? Oda van írva, hogy szerző: bb1.hu!!!

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés