Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

A pécsiek szerint a Jászberény mindenképpen befogható

Ha jól használják az erejüket, akkor csak nyerhetnek a Falco ellen – állítja Taylor.:

:

A Pécsi VSK-Veolia ma este hat órától a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely csapatát fogadja hazai pályán a felsőházi középszakasz második fordulójában. A baranyaiak amerikai légiósa, Kammron Taylor a klub Facebook oldalának nyilatkozott.

– Az, hogy van középszakasz a bajnokságban, számomra teljesen idegen. Még sosem vettem részt plusz egy körben a play off előtt. Mindenesetre ez tetszik, hogy van esélyünk feljebb lépni, lejjebb pedig nincs – mondta Taylor.

Nem sikerült jól a rajt a középszakaszban a PVSK-nak, amely a tartalékos Szolnok vendégeként kapott ki.

– A Szolnok elleni mérkőzés első félidejéből nagyon rosszul jöttünk ki, a második játékrészben aztán elkaptuk a fonalat, de nehéz volt felzárkózni. Későn kapcsoltunk, ennél sokkal dinamikusabban kell játszanunk a többi meccsen – folytatta Taylor.

Ma viszont olyan dologra készülnek Taylorék, ami eddig nem sikerült nekik az alapszakaszban: legyőzni a Szombathelyt.

– A Falco ellen nyerni szeretnénk, ha jól használjuk az erőnket, ami van, akkor csak nyerhetünk. A jelenleg negyedik helyezett Jászberény megfogható. Bárkit megfoghatunk a felsőházban, de a Jászberényt mindenképpen.

Pécsi VSK-VEOLIA 2018-19

Izgalom! Küzdelem! Győzelem! Egy csapat, egy szurkolótábor! – ezt mind megélheted a PVSK-Veolia mérkőzésein. Szurkoljunk együtt a régió legnépszerűbb csapatának.

Közzétette: PVSK-Panthers – 2019. március 7., csütörtök

Fotó: hunbasket.hu

Hozzászólások

Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés