Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Távozik Kaposvárról Dalibor Damjanovic

Utódját később jelenti be a klub.:

:

Közös megegyezéssel szerződést bontott a szlovén szakember és a Kometa Kaposvári KK. Dalibor Damjanovic 2023 decemberében érkezett Kaposvárra és 24 meccsen ült le a somogyi kispadra.

A csapat a későbbiekben fogja megnevezni Damjanovic utódját.

49 hozzászólás

49
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
10 Comment threads
39 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
19 Comment authors
JusticeKaposkosár KKKMexx92Kareem Abdul-Jabbaricbad Recent comment authors
Mexx92
Olvasó

Sok sikert kívánok a Kaposvárnak! Mielőbb jussatok vissza! 🙂

Kaposkosár KKK
Olvasó

Korekkt köszi!

Mexx92
Olvasó

Ti is vártatok minket vissza szóval úgy fer ha mi is ugyanígy várunk titeket vissza! 🙂

Kareem Abdul-Jabbar
Olvasó

Ezen kívül,
sokan kíváncsian várjuk a jelenlegi ügyvezető évértékelőjét.

Magasmagasember
Olvasó

Gratulálunk Rolinak, aki Damjanovicsot szerződtette Magyarország egyik legnagyobb edzői szerződéséhez (2,4 millió forint). Nagyszerű munka!!

Kováts Imre
Olvasó

Nem Roli szerződtette, ehhez nem volt “jogosítványa”. A szerződést kizárólag az ügyvezető, Puska Zoltán írhatta csak alá.

Leyla
Olvasó

Már kb.1hónapja megegyeztek Dzuniccsal így hamar visszajuttok az első osztályba
Lesz vele èrkező játêkos Fehèrvárról

albc
Olvasó

Ha a Báne lemegy a bicskásokhoz, csak a saját magáról felállított képet rombolja.

icbad
Olvasó

Te is minden kommenteddel ezt teszed

albc
Olvasó

Szerinted érdekel a sok anonim foskupac véleménye? 🙂

icbad
Olvasó

tanáremberként jobban kellene érvelned. Se bánét se sok embert itt nem érdekel a véleményed, mert mindenki tudja, hogy képtelen vagy normálisan előadni. Akkor miért hangoztatod a sajátodat? Ha annyira nem érdekel másoké? Te is csak azt csinálod amit szerinted mindenki, (sok anonim foskupac osztja az észt) emellett ráadásul a saját frusztrációdat kivetíted másokra ennyiben mindenképp különbözöl, szerintem ez para.. Tudod kedves tanár úr, ha valaki olyanokat írogat, hogy bicskás **** és sorolhatnám, az mindig róla szól és nem a bicskásokról, bár lehet nem ez a te tereped, de sokan felismerik ám az ilyen “jelenségeket” és ki tudja egyszer talán te… Olvass tovább »

albc
Olvasó

Mondatkezdés nagybetű. Nem érvelek, egyetemes tényeket közlök. Óriási különbség! Vélemény? Én nem írok ilyet. Nekem van nevem Sóok István. Tehát nem vagyok anonim. A bicskások ártatlan asszonyt toltak meg, gondoltam szólok…. Személyeskedést élőben, ha már a témára nem tudsz érdemben reagálni.

Justice
Olvasó

Pistike verjem már bele abba a hikomat pofádba. Faszért nem lehet ezt a fogyatékost bannolni innen kedves BB1?

albc
Olvasó

Fáj, hogy szabad ország van látom. 🙂

HajraKapos
Olvasó

Kicsoda? Elég csak monogram is. 🙂

Csakegyfan
Olvasó

Luka Markovic

HajraKapos
Olvasó

Leyla azt írja, hogy Székesfehérvárról érkezik vele valaki, Luka Fóton játszott.

Born2Ball
Olvasó

Kabaré csapat 😀
Elküldték Váradit és választékos módon gyalázták, majd, hogy legitimálják előbbi viselkedésük felmagasztalták ezt a hozzá nem értő bohócot.
Ennek lett a vége, hogy Váradi simán benntartott egy szerényebb képességű Oroszlányt, míg a kaposvári cirkusz ment az alsóbb osztályba.
Nem mondom, a rájátszás előtt még szorítottam, hogy a KKK maradjon az élvonalban, de egyre inkább úgy érzem a megfelelő csapat esett ki.
A kaposvári szurkolók tökéletesen megérdemlik ezt a vezetőséget, és azt amit a munkájuk eredményez.

Kováts Imre
Olvasó

Vezetőség nincs, csak egy ügyvezető van!

KKK72
Olvasó

A sok minuszolótól azt szeretném kérni, hogy valaki sorolja már fel a vezetőség tagjainak nevét mert szeretném én is megtudni kik is vezetik a klubbot.

Kováts Imre
Olvasó

Egyetértek a kéréssel, én is kíváncsi vagyok. Sok szurkoló nincs tisztában vele (vagy egyszerűen nem veszi tudomásul), hogy a csapatot a Kaposvári Kosárlabda Klub Kft (tulajdonos és ügyvezető Puska Zoltán) működteti.

HajraKapos
Olvasó

Aminek a 2023-as évi beszámolóját még mindig nem tették közzé.

Kováts Imre
Olvasó

A jövő hét elején, legkésőbb szerdán lesz olvasható a város honlapján (szerdán tárgyalja a Sportbizottság, csütörtökön a Közgyűlés).

Kováts Imre
Olvasó

TÉVEDTEM, MÁR FENN VAN A VÁROS HONLAPJÁN, OLVASHATÓ https://kph.kaposvar.hu/eloterjesztesek/et20240627/index.html. 1. KOMETA)

KPSVRKK
Olvasó

Még jó, hogy te itt vagy és megmondod mit érdemlek.
Szükség van rád.

HajraKapos
Olvasó

Most komolyan, olyan nevetséges vagy. A “kaposvári szurkolók megérdemlik ezt a vezetőségét”?!? Mert te minden kaposvári szurkolót egyenként ismersz, ugye?!? Mindenki úgy csinál ezzel a kieséssel, mintha a város/csapat végérvényesen megszűnt volna, és nem lenne visszaút. Most mi estünk ki, jövőre más fog, ez egy ilyen rendszer. Remélem látunk egy küzdő igazi kaposvári csapatot. Talán egy kis felüdülés lesz ez, mint a lélektelen zsoldosokat bámulni, akiknek semmit nem jelent a város és egy év múlva már a nevére sem emlékszik.

Laposvár
Olvasó

Akkor kellemes felüdülést! Szívből kívánom, hogy tartson jó sokáig!

KPSVRKK
Olvasó

.

HajraKapos
Olvasó

Látom megint nem sikerült a lényegi részét megérteni a hozzászólásnak.

Born2Ball
Olvasó

Amilyen megnyilvánulások voltak Váradi menesztésénél, az új edző bejelentésénél, aztán Váradi kinevezésénél, Filipovity hazatérésénél és távozásánál, Halmai távozásánál, hát finoman szólva sem a szimpátia az a kifejezés, ami beugrik az ottani szurkolók kapcsán.
Annyiban megkövetem magam, hogy bizonyára nem lehet minden KKK szimpatizánst egy kalap alá venni, de a fent felsorolt témákban erős egyetértésben, a valóságtól sokszor elszakadva mocskolták volt edzőiket és játékosaikat.

HajraKapos
Olvasó

Köszönöm, hogy ezt így leírtad, mert így lehet érdemben “vitatkozni” a véleményeddel. A fórumon kaposvári hozzászóló 10-15 fő van, a meccseken meg átlagban 1000-1500 fő szokott lenni. Ha az arányokat nézzük, akkor azért nem mondanám, hogy minden szurkolót egy kalap alá lehet venni, de ezt írtad is. Abból a 10-15 emberből sem volt mindenki azonos véleményen pl. Halmai távozásakor. Sokan elfogadták a döntését, max azt nem tarották logikus lépésnek, hogy a Pakshoz igazolt (elnézve a játékosállományt + a lehetséges játékperceket tekintve). Véleményem szerint egy ZTE/Körmend/Sopron csapat jobban passzolt volna hozzá fejlődés tekintetében. Váradi más kérdés, ott inkább “apuci” háttérjelenléte volt,… Olvass tovább »

KPSVRKK
Olvasó

Teljes mértékben egyetértek.

Kováts Imre
Olvasó

Légy szíves, nevezd meg konkrétan, kinek/kiknek kell tanulni a hibákból?

HajraKapos
Olvasó

Imre, rossz napja van, hogy mindenkit felkérdez? 🙂 Mennyivel lesz boldogabb, ha neveket lát leírva? (akikkel valószínű, hogy Ön is tisztában van)

Kováts Imre
Olvasó

Hát, igen a “vezetőséget”, így, személyek megnevezése nélkül (ráadásul név nélkül) elmarasztalni nagyon kényelmes. Mondhatnám, magyar szokás. Én egy személyt tudok megnevezni, az ügyvezető Puska Zoltánt (aki egyébként rendes, jószándékú pedagógús ember, de nem jó sportvezető). Legfeljebb még Szita Károlyt, kosárlabdát szerető, támogató polgármestert említhetném, aki nem engedi lemondani (eddig) az ügyvezetőt. Vagy másik ügyvezető kell, vagy át kell térni egyesületi formára (irányításra), egy kislétszámú elnökséggel. Sokkal nyitottabb, a döntés felelősségét, konfliktust felvállaló vezetőségre van szükség, mert az elmúlt években sok volt az elhallgatás, a mellébeszélés, miközben tizmiliók (közpémzek is) mentek a “kukába”.

Born2Ball
Olvasó

Részemről a Váradi felé tanusított viselkedés az, ami kiverte a biztosítékot. A fiatalok jól teljesítettek a kezei alatt. A csapat még ha nem is remekelt, de nem volt kritikus helyzetben. Ennek ellenére mocskolták és követelték a távozását, majd az Ose bejelentésnél is ment a gúnyolódás. Azok után pedig mit láttunk? Jött egy új edző, illetve az azzal járó lendület, aztán még inkább beleálltak. Aztán a szezon végén kiderült, hogy melyik edző, mennyit is ér. Mert akinek van egy Filipovity, az egyik legtehetségesebb fiatal mag és még egy-egy használható légiós is grátiszba az adja le az edzői papírját egy kiesés után.… Olvass tovább »

HajraKapos
Olvasó

Nem voltam rest, megkerestem a Váradi -OSE bejelentést. https://bball1.hu/varadi-kornel-az-mvm-ose-lions-uj-vezetoedzoje/
Itt nekem nagyon úgy tűnik, hogy nemcsak a kaposvári szurkolóknak volt/van meg róla a véleményük. Sőt, egykét szurkoló súlyosabb kritikát fogalmaz meg az irányban, mint azt a kaposváriak tették. Szóval itt nem igazán az az eltúlzott kép jön vissza, amit eddig a szurkolók többségéről állítottál.

Kováts Imre
Olvasó

Felüdülés? Viccelsz? Tudod milyen nehéz visszajutni? Milyen nehéz a megtépázott tekintélyt visszaszerezni? Majd tapasztalni fogod, hogy milyen nehéz a fiatalok mellé húzó embereket igazolni. Azt gondolod, hogy a képviselő testület továbbra is kiemelt sportszervezetként fogja kezeli a Kaposvári KK Kft-t? Stb. Mi a garancia, hogy egy döntésképtelen, szemlélődő “vezetőség” megszerzi a szükséges pénzt?

HajraKapos
Olvasó

Ahogy én, úgy gondolom Ön se jövőbe látó. Ha igen, akkor várom az érdemi tényeket is. Sehol sem írtam, hogy könnyű lesz visszajutni, vagy hogy könnyű lesz a fiatalok mellé húzó embert igazolni (bár ebben az esetben azt remélem, hogy a fiatalok is beállnak ebbe a sorba, és meghatározó játékosok lesznek). Nehéz feladat, de közel sem lehetetlen. Azért ha egy Dzunic-ot sikerült edzőnek hoznunk, akkor gondolom az alapvető cél a visszatérés, és nem az egyhelyben topogás.

Benabela
Olvasó

Már ne haragudj de aki 6év alatt 6alsóházat és egy kiesést tud összehozni, ott igenis lehet a jövőbe látni. Alkalmatlan a feladat elvégzésére és úgy tűnik felelősségre vonás sem fog következni ami elfogadhatatlan. Aki így végzi a munkáját annak kalapkabát, vagy mennyi időt kéne hagyni? Ennél rosszabbul nem lehet teljesíteni. És engem aztán nem érdekel, hogy a polgármester/szakmai igazgató/ügyvezető hármasból kinek a felelőssége nagyobb. Leszerepeltek, nem idén. Évek óta, hosszú évek óta. Én tényleg csak azt nem értem, hogy a Monok ellen miért volt lázadás, most meg a kuss…

Laposvár
Olvasó

“Csodaedző”
“Legjobb 4”
😀 😀 😀

Nagy Béla
Olvasó

Dzunic már 1 hónapja aláírt kb a KK-hoz.

Benabela
Olvasó

Melyik nagyokos volt amelyik 2évre aláírt vele? Mennyit kellett neki fizetni a szerződésbontás miatt? Csak nem az aki 6éve van a klubnál, eredménye 6 alsóház, 1 kiesés. Feketepólós kivonulás, skandálva takarodj mikor lesz? Vagy jolvanezigy?

zterulez
Olvasó

Döbbenetes felelőtlenség, ha tényleg 2 évet írtak vele alá.

Kováts Imre
Olvasó

Nem csak a két éves szerződés a botrányos (két nyert mérkőzés után), hanem az is, hogy nem volt benne a szerződésben sem a nyolc közé jutás kikötése,sem a kiesés esetén történö szerződédbontás. Milliókba került a felelőtlen dilettantizmus.

KPSVRKK
Olvasó

Ha ez igaz akkor az előkészített szerződés katasztrófa volt.
Vajon meg lett spórolva az ügyvéd, vagy ez így sikerült. Nyilván a szakmai tartalom nem az ő asztala, de fel merül a szép kérdés, hogy “itt mindenki hülye?”

betonimi
Olvasó

Ő nem. A DKKA férfi csapatát felvitte a piros csoportba melyet szeretnének megnyerni 2024/25 idényben, hogy a Dávid Kornél Kosár Akadémiának legyen első osztályú férfi csapata a nők mellett. Szerintem ez jobban motiválja mint hogy a Kaposvárt a piros csoportból vissza vezesse az első osztályba.

Leyla
Olvasó

Bane már règ elkötelezte magát Kaposvárra

Csakegyfan
Olvasó

Dzunic

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés