Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Távozik az OSE csapatkapitánya

Mohácsi Máté 2018 óta erősítette a piros-feketéket.:

:

HIRDETÉS

Távozik az OSE Lions gárdájától Mohácsi Mátéjelentette be a klub honlapja. A kosaras 2018 nyarán igazolt az akkor még NBI/B-ben szereplő egyesülethez. Élvonalbeli múltjával és rutinjával nagy szerepet vállalt a kezdetektől a csapat sikereiben. Személyében egy igazi vezéregyéniséget, egy eredményesen és nagy szívvel játszó játékost ismerhetett meg a publikum. A klub és Moha is teljes mellszélességgel a közös folytatás mellett volt, azonban családja és jövője érdekeit szem előtt tartva végül nem született megegyezés – írja az oselions.hu.

Idei NBI/A-s szezonban a csapatkapitányi címet is ő viselte a piros-feketéknél, így köszön el a szurkolóktól, a várostól:

Kedves OSE szurkolók, szimpatizánsok!

Ugyan pár hónappal ezelőtt, mikor még minden a rendes kerékvágásban zajlott, és sorra szállította a csapat a bravúrokat, együtt lélegeztünk veletek hétről-hétre, meccsről-meccsre, még nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar búcsúzni kényszerülök tőletek. Fantasztikus másfél évet töltöttem el Veletek, minden mérkőzésen, idén már csapatkapitányként is megtiszteltetés volt előttetek pályára lépni. Az a közeg, amit tudtatok és tudtok is teremteni, tényleg párját ritkítja, büszkén vallhatjátok magatokat az ország egyik legösszetartóbb, leghangosabb és nem mellesleg legkedvesebb szurkolótáborának! Élmény volt átélni a feljutás okozta katarzist, és a múlt szezon elképesztő bravúrjait is, továbbá, a kislányom is itt élte le első másfél évét, ezek bizony örökre szép emlékek maradnak bennem! Bízom benne, hogy én is tudtam szép perceket szerezni nektek! Azt tudnotok kell, hogy eredetileg szerettem volna Oroszlányban maradni, de a jövőm szempontjából, adódott számomra egy hosszabb távú megkeresés, amely családom számára is rendkívül előnyös, ezért döntöttem a távozás mellett. Azt gondolom, mindkét fél nevében mondhatom, hogy békében, barátságban válunk el. Mindent összevetve szeretném még egyszer megköszönni ezeket az utánozhatatlan hónapokat, és én pozitívan fogok rátok mindig gondolni. Minden jót, és további sportsikereket kívánok a Klubnak, a Vezetőségnek, és minden OSE-család tagnak! Még biztosan találkozunk!

Moha

Fotó: oselions.hu

HIRDETÉS
20 hozzászólás

20
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
12 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
MAFCdrukkerelfogult vagyoklddpontazmoldi56 Recent comment authors
elfogult vagyok
Olvasó

Sajnálattal, de megértelek! Nekünk rossz, de a Te előregondolkodásod most is logikusnak tűnik ugyan úgy, mind a pályán jellemző volt! Nekünk veszteség úgy, mint a Zsíros Peti elvesztése, de Én megértem! Nagyon sajnálom, hogy menned „kellett”! Számunkra ez nagyon rossz előérzetet ad! Berényből, és tőlünk nincs még magyar játékos sem megnevezve a keretből! Aggódom az idei szezon miatt! De nagyon bízom, ha késve is de csak összejön egy szívvel küzdő csapat! Mi ott leszünk a lelátón!!!

ldd
Olvasó

Lesz jó magyar játékosotok! (vagy már van is)

elfogult vagyok
Olvasó

Úgy legyen! A Próféta szóljon általad!

Pbask
Olvasó

Rossz nézni, ahogy ez a jó kis OSE szétesik. Tényleg kár ezért az idényért.

ldd
Olvasó

Várjál vele…

bányász
Olvasó

Én nagyon sajnálom, hogy elmész és nem tartalak zsoldosnak azért, mert az élet más lehetőséget ad és élsz vele. Csupa szív ember és játékos vagy, nagyon fogsz hiányozni!

moldi56
Olvasó

Tudtommal hazatart Nyíregyházára.

Jockey Ewing
Olvasó

Hát reméljük nem Szolnok! Itt szólt a csak a szénhidrát!

moldi56
Olvasó

Biztos,hogy nem Szolnok.A helyén már vannak…

antikosar
Olvasó

ZTE

parizel
Olvasó

Nyiregyháza. B csoport!

Dennis
Olvasó

Moha okos gyerek, volt egy jó A-s szezonja, most el tudta magát adni egy pénzesebb csapatnak. Ha tippelnem kellene akkor Szolnok vagy Debrecen. Ő is egy igazi zsoldos amiért nem lehet rá haragudni.
Köszönjük az OSE-ban eltöltött időt, sokat segítettél a csapatnak, de Te is sokat köszönhetsz Oroszlánynak.
Sok sikert az új állomáshelyeden Moha!

pontaz
Vendég
pontaz

Imádni ezeket a zsoldos jelzőket… Épp minap néztem egy trollfocis videót ami Dzsudzsiról szólt na ugye ő kapott mindent.. És az egyik müsorvezető megmondta az igazat.. Magyarországon mindenki zsoldosozza meg pénzéheskurva de közbe te havi plusz 20ért munkahelyet váltanál….

crazybasket
Olvasó

Na vajon hova igazol? Valaki tudja már? 🤔

gulyasszabolcs00
Olvasó

Nyíregyháza.

Pbask
Olvasó

Na és Keller? 🤔

gulyasszabolcs00
Olvasó

Az Eurocup-on áll vagy bukik 😉 de gondolom ezt Szombathelyen már jól tudjátok péntek este óta …

Madar Adam
Vendég
Madar Adam

3 évre szóló szerződés Nyíregyháza B csoport

MAFCdrukker
Olvasó

3 évre? Azt hittem, az utolsó szezonja lesz a következő.

Ateca007
Olvasó

3 évre szóló szerződés Nyíregyháza B csoport

HIRDETÉS


Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Legfrissebb

Hirdetés

Hírek

Hirdetés

Facebook