Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Távozik Antonisz Konsztantinidesz, Kocsis Tamás lesz az utódja

Lemondott a piros-feketék edzője.:

:

A debreceni vereséget követően Antonisz Konsztantinidesz benyújtotta lemondását az Egis Körmend vezetőedzői posztjáról, melyet a klub vezetése el is fogadott – írja a piros-feketék honlapja.

A csapat vezetését Kocsis Tamás és Németh Levente fogja átvenni a szezon hátralévő részében.

Ciprusi lapok már korábban arról írtak, hogy a szakember szerződése év végéig szól, azt követően hazatér és hazájában vállal munkát.

37 hozzászólás

37
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
29 Comment authors
FreebulletzMarillionJohnyxOroszlanyi BanyaszBazinga Recent comment authors
Freebulletz
Olvasó

Oh no, mi lesz így Mr, Pappal? 🙁

Johnyx
Olvasó

Egy “sztárral” szegényebb lett ez a bajnokság.
Plusz kíváncsi lettem volna még egy következő Antoni vs. Mr. Papp ütközetre..
Hogy mire gondolt akkor a szerző, amikor azt nyilatkozta: “Én nem tudom mi fog történni…”

Oroszlanyi Banyasz
Olvasó

Óriási színész a ciprióta. Már az első forduló után megpróbáltaa.

donnarumma
Olvasó

Csak István a király maradjon még joooooo
sokáig

Bencur2021
Olvasó

És nem is lesz “rendes” új edző?

mte7
Olvasó

Miért is Tonival kezdtük el a szezont…
Talán nem késő…a tűzoltás…
Mindenkinek nagyot kell változnia…Hajrá Körmend!!!

Soma
Olvasó

Most tűzoltás lett?

mte7
Olvasó

Nem lett tűzoltás..
Azt kellene írnom,h kurva gyengék vagyunk?!.

Vulkano
Olvasó

És Bebes mikor követi. ? Mikor huz el melegebb egtajra? Lehet jobb lenne Mindenkinek
Falco !

SzhelY
Olvasó

miért érdekel ez téged elvileg véleményed szerint minden körmendi dögöljön meg

Misi
Olvasó

Köszönjük Toni a sok szép győzelmet! A tavalyi év felejthetetlen marad. Szenvedélyes és jó edzőnek tartom. Sajnos az idei szezonban sok zavaró tényező volt, de leginkább már hosszú ideje látszott, hogy nincs meg a kémia az idei csapat és közte, és nem csak a hullámzó egyéni teljesítmények okán.. Mintha már máshol járt volna fejben.. Így a lemondása a múltra tekintettel fájdalmas, de a jelenben, jövőre nézve szükséges. Tisztelet & köszönet Toni, sok sikert! MTE!

Born2Ball
Olvasó

Körmenden is szépen dolgoznak azért, hogy pár év múlva másodosztályba kerüljenek.
Persze nincs mondjuk egy Nyíregyháza szintű káosz, de ez már a sokadik érthetetlen történés arra felé.

Pbask
Olvasó

Bebes kosarasként mindig is egy sokadik ember volt a sorban, semmi kiemelkedő képességgel. Tulajdonképpen ezt az érzést próbálja kompenzálni a kivagyokisággal. Puteszre is nehezményez a mai napig, el is kergette. Ő akar lenni egymaga az MTE, de eléggé fordított lovon ül. Ezért fér bele az értékrendjébe, hogy ő maga intézi el szakemberek, játékosok sorsát, polgármesterként mutogat egy szurkolótábornak, vagy helyesli a kurvaanyázást, vagy mr.Papp után is teljesen másról kezd értekezni, még az előző szezonból, holott a ciprusi jól tette, akkor kellett volna közösen beállni egy fontos dolog mögé, széthúzások nélkül, de így hitelét vesztette az egész. Tevékeny részese akar lenni… Olvass tovább »

piros710321
Olvasó

Senkit nem védve, de nálatok miért pofáznak bele politikusok a sportba? Ja, hogy ott lehet?! Tudod miért lehet, mert ott qva sok pénzt lehet lefejni az önkormányzattól. Amúgy sehol nem lennétek ti sem. Ugyan ilyen katyvasz lenne ott is! Mert ugye persze, a pénz nem dob kosarat, de a jó jatekos igen. Azt meg meg kell fizetni! Miből tennétek, milyen támogatásból? A képviselői fizubol? ?

Pbask
Olvasó

Nem elvéve az írásod létjogosultságát, nálam nincs meg az ilyen szintű belenyúlás. Hidd el, hangot adnék nálunk is. Itt legfőképp a pénz adott,de a szakmába nincs beleszólás. Tavaly megszokták a játékosok Gaspert, jött is egy mély gödör a polgi tartott egy edzéslátogatást, majd spanolásképp lehívták Gaspert is a döntőre, ezt nem vitatom. Ezt se tartom akkora belenyúlásnak, mint ami nálatok folyik sajnos. Idén új kerettel meg jelenleg megkövetem Milost, mert ha hallgatnak rá játékosok, beáll mindenki a sorba, képes szép eredményeket elérni. De ez most nem idetartozik, csak reflektáltam az írásodra azokban a pontokban, ami érint minket. Másról nem tudok.… Olvass tovább »

pirosf
Olvasó

Még szerencse, hogy nálatok a Nemény nem szól bele.
Nem pont azért mert egy bü.. komcsi, hanem még annyi múltja sincs, mint nálunk annak az embernek, aki nélkül már rég nem lenne Körmenden miről beszélni max a női megyeis kézilabdacsapatról. Ezt azért szögezzük le, nyilván itt is sok embert idegesit az integetése a VIP-ből az edző felé.

Mendez
Olvasó

Azért Neményt ne hasonlítsuk már a főispánhoz, mint a várost képviselő tulajdonos a költségvetési ügyekben biztos van döntéshozatali joga, de a szakmai dolgokhoz semmi köze.
Ha lenne is, az eredményeket látva azért valamit jobban csinál a pestánál.

Madison
Olvasó

Bár úgy lenne már végre, talán az lenne az egyetlen esély, hogy egy nagy resettel sikerüljön újra felépíteni valamit…

Pbask
Olvasó

Bebes színház felvonás ezer. Több sebből vérzik a dolog nekem. 1; Alapból eddig szólt a szerződése. Hogy lehet szezon előtt ilyen szerződést megkötni egy ezüstcsapat edzőjével? 2; Erről (újra) miért nem tájékoztatták a szurkolókat? 3; Miért egy ciprusi oldalról kell megtudni? 4; Ezzel a tudattal egy edző hogy tudja tüzelni a játékosokat (Easter egg: sehogy) 5; Ezzel a tudattal a játékosok hogy tudnak játszani, ha tudják hogy egy fontos láncszem a gépezetben lelép, és nem tudják hogyan lesz tovább? Bebes foglalkozhatna azzal, amihez ért, de nem kéne belepofáznia mindenbe, mert Körmenden mindig történik valami. Mondjuk ha tippelnem kéne a nemzetközit… Olvass tovább »

pirosf
Olvasó

1. Az Egis nehogy azt hidd, hogy annyit tol.
2. Mi sajnos a válogatott kezdőjét nem tudjuk leigazolni.
3. Dec.17-re rendben leszünk 🙂

Bazinga
Olvasó

De igen, annyit tol. Bizony ha nem lenne az EGIS féle TAO, már lehet csak múltidőben beszélgetnénk az NB1-es szezonokról.

Marillion
Olvasó

Próbálok normálisan hozzászólni bár, úgy gondoltam itt a bb1-en csak a Falco mérkőzéseihez írom gondolataimat…nagyon nem is fogok sehova, de ide most kitérőt teszek! Körmenden volt előbb minőségi és élvonalbeli kosárlabda, mikor a Falco még csak pattogtatott…tehát: Ha valaki/k akármekkora támogatással gondolnának betenni a Vas megyei kosárlabda életbe akkor alapból Körmendi kosárlabda 1962 kéne,hogy legyen az a klub ahova pumpálja bele hiába kisváros szemben vele egy megyeszékhely Falco kosárlabda klub 1980 ! Tehát márkanév és “életkor” mi kellene még!? És tornaterem vagy Aréna Savaria sem számit egy szponzornak! Lássátok már be Körmendiek, hogy tényleg a háttérben és mélyebben kellene rendet… Olvass tovább »

JR.Benitez
Olvasó

Ennyi érdekes történet a többi csapatnál összesen nincs évek óta. Be kellene végre látni Körmenden hogy hozzáértő, felelős klubvezetés nélkül egy nagy katyvasz az egész. Méltatlan egy ilyen múltú egyesülethez. Nem akarom elhinni hogy a polgármester ekkora király, és senki nem mer szólni neki, hogy ez nem jó. Ez hova vezet? Nem szeretem a ciprusit. De tavaly kimaxolta a szezont. Kicsit nagyobb hatalmat megérdemelt volna…. Tudjátok amikor az MTE legenda a válogatottban a társai kérdésére mindig azt válaszolja: “majd Ő eldönti” az nem frankó! Nagyon nem….Megtisztulást Körmendre!!! HAJRÁ FALCO!

SzhelY
Olvasó

mut agódtok ti szeretnétek egy csapatot vasmegyében,mu ek ide tradició meg kisvárosi parasztok az istálóbol

JR.Benitez
Olvasó

Hú, ezt valaki értelmezze ….

SzhelY
Olvasó

mit aggódtok,ti szeretnétek,hogy egy csapat legyen vasmegyében meg minek ide tradíció az semmi ki lehet vele törölni amúgy is kisvárosi parasztok a körmendiek nekik csak az istáló való!ui;előbbit kocsiban írtam gyorsan bepötyögve át se néztem így talán már érthető

KPSVRKK
Olvasó

Nem bírja a hideget

majerle09
Olvasó

és most minden sokkal jobb lesz?

Noname
Olvasó

Buzi gyrosos takarodó!

Laposvár
Olvasó

Gyújtsunk egy gyertyát azért a körmendi hajzseléboltért és kocsmáért amiket egymaga eltartott.
Gondolom Mr. Papp üldözte el!

Soós Sándor
Olvasó

Elhagyja a süllyedő hajót. Nem szép dolog tőle…

FalcoParádé
Olvasó

Dec 17-ét megvárhattad volna te öntelt ? aztán amikor habosra cumiztattunk benneteket a szentélyben utánna kellett volna lelépned!!! De a TV-ben megnézheted!!!

SzhelY
Olvasó

nálatok mindenki meleg csak azért kérdezem mert állandóan férfiakat akartok szopatni

Gézuka
Olvasó

Sose felejtem el amikor Horváth Z. halála után jöttek Szolnokra. A vendégszektorban az óriás képe mellett az egyik jó képességű egy guminőt izgatott.

Twin Peaks
Olvasó

Csak nehogy csalódás érjen 17.-én makákó…

SárgaPárna
Olvasó

Keveseknek adatik meg, hogy arcvesztés nélkül letudjanak lépni a zárt osztályról! A szigetország legjobb edzőjének sikerül!
Menekülj! Vissza se nézz!

WSreborn
Olvasó

Nyilván otthon akart karácsonyozni az öreg….de valljuk meg nem nagy veszteség. Több van az MTE-ben mint amit kihozott

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés