Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Távozik a ZTE légiósa

A Jászberény ellen már nem lép pályára.:

:

A Zalakerámia ZTE KK csapata szerződést bontott légiósával, Tyreek Durennel – írja a zaol.hu.

Az amerikai irányító az elmúlt három győztes mérkőzésen (is) egyik motorja volt az egerszegieknek, de már korábban jelezte, hogy családi okok miatt szeretne az idény vége előtt hazautazni. Mint az oldal megtudta, most jött el az idő, hogy a klub és a játékos szerződést bontson, Duren pedig hétfőn elköszönt a csapattól, kedden pedig már repülőre is ül.

Fotó: Bálizs Zsuzsa

9 hozzászólás

9
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
8 Comment authors
töbi*Z*T*E*Minden6ótormaMásikVégétFújdMeg Recent comment authors
töbi
Olvasó

Kezdtem megnyugodni, hogy bent maradtunk, most lehet izgulni megint.

*Z*T*E*
Olvasó

Hagyjuk már ezt hogy igazoljuk le jövőre… Jobbulást az apukájának de ez minden az is hiba volt hogy idén leigazoltuk. A másik 3 amcsinak is vehettünk volna repjegyet hátha csomagban olcsóbb. Hihetetlen hogy egyáltalán felmerül az hogy meg kéne tartani csak mert nyomott 3 olyan meccsen extrát ahol az ellenfélnek még az utazás is nyűg volt.
Kössz a semmit jó utat!

Tomi
Olvasó

Nem vagyok benne biztos, hogy érdemes lenne leigazolni. Az elmúlt 3 meccsből nem érdemes messzemenő következtetéseket levonni. Extra az átlag 31 pont és 43 VAL, de az is elég beszedés hogy csak a szezon végére lett ennyire motivált, előtte azért nem annyira törte magát. Képzett játékos, de ha nem kapar egy szezonon kersztül, akkor el kell felejteni. Másik poszt, de ott volt pl. Drungilas. A legkevésbé sem volt kiemelkedő tehetség, de meghalt a pályán. Volt a szezonban vagy 20 olyan alkalom, hogy azt hittem fel sem kel a parkettáról. Inkább 10 ilyen játékos mint ezek az idei primadonnák. Lehet hogy… Olvass tovább »

Minden6ó
Olvasó

Cizmic ennél sokkal jobb irányítót hoz!

MásikVégétFújdMeg
Olvasó

Kiváló játékos. Remélem, visszajön a következő szezonra ! Ha igen, akkor egy kis lépést már tett is előre a Zete a jövőt illetően.

Kis József
Olvasó

Ez nem jó hír

Tomi
Olvasó

Szerintem simán lehet, hogy megmondták neki, hogy 3 nyert meccs után, amikor már (majdnem) biztos lesz a bennmaradás, akkor elengedik és ezért volt ennyire extra. Előtte sem volt rossz, de az utolsó 3 meccsen nagyot ment.

zetekosarak
Olvasó

Sajnálom, de talán már bent maradunk nélküle is. Kíváncsi lennék, hogy mi történhetett?

torma
Olvasó

Kérte ,hogy engedjék haza,nagyon beteg az apukája….
( Ha van eszünk akkor leigazoljuk jövőre is .)

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés