Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Távozik a Szeged kulcsjátékosa

Stefan Balmazovics szabadon igazolhatóvá vált.:

:

A BB1.hu információ szerint távozik a Naturtex-SZTE-Szedeák játékosa, Stefan Balmazovics, aki szabadon igazolhatóvá válik.

A légiós a nyáron igazolt a Szegedhez, ahol 14 mérkőzésen lépett pályára, ezalatt 15.8 pontot, 4.2 lepattanót és 2.4 gólpasszt átlagolt (17.6 VAL). A kosaras már a hunbasket.hu szegedi csapatlistáján sincs ott.

Fotó: Naturtex-SZTE-Szedeák férfi kosárlabdacsapat Facebook

 

27 hozzászólás

27
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
13 Comment threads
14 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
21 Comment authors
GullitArtur DokiMagdi anyusColeKovàcsIstvàn Recent comment authors
Gullit
Olvasó

Gondolhatjátok, hogy nem passzióból bontott vele szerződést a Szeged! Sérült, szar a térde, talán nem is játszhat már ebben a szezonban. Azért ma nélküle is győzött a Szeged Kecskeméten, ami nem kis bravúr volt!

Artur Doki
Olvasó

Az a helyzet,hogy rottyon van a térde,ha jók az infóim…
keresnek valakit helyette,de nincs túl nagy esély arra,hogy 5 légióssal folytassák,szóval ha Curry marad,akkor valaki menni fog(sanszos,hogy Miliszavljevics)

Magdi anyus
Olvasó

Állítólag B-csoportban folytatja a szezon végéig.

egyszegedi
Olvasó

Bár a szezon elején voltak kifejezetten jó mérkőzései, az utóbbi időben látványosan visszaesett. Ha alacsonyabb ember ellen kellett védekeznie, szinte mindig lemaradt, lekésett, márpedig általában mezőnyembereket fogott; támadásban keveset mozgott, a triplája viszont továbbra is nagy fegyver lehet egy olyan csapat számára, amelyik nem kulcsjátékosként, hanem kiegészítő légiósként számít rá (lásd: tavalyi szerepköre Szombathelyen).

Leklibajsza
Olvasó

Igaz, de ő a kiegészítő ember szerepet nem viseli el. Nagyon hasznos játékos lenne egy top csapatban is, ha elfogadná a neki szánt feladatokat, nem vállalna többet, mint amennyit kell.

Cole
Vendég
Cole

Ha nem hajigálta volna mellé egymás után a Falcoban is a vállalásait, akkor nem lett volna nagy baj, ha sokat vállal. Kálmán, Walke, Dzunic és még nagyon sokan vállaltak sokat 1-1 meccsen de ott akkor potyogtak a kosarak. Ellenben szegény Balmazovicsnál mindig fogtam a fejem, mikor támadásban nála volt a labda. Rém idegesítő volt. Nagyobb csapatba kiegészítő nem akar lenni (és nem is megy), kisebb csapatba húzóembernek meg nem sikerül, akkor talán egy gyengébb bajnokság kellene.

NCs
Olvasó

JKSE vezetoseg !! Azzonal !

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Fehérvár?Csupkovics csere?

moldi56
Olvasó

Bocs,hogy szolnokiként beleszólok,de Csupkovics azért jobb.Az izraeli edző majd eldönti.

ldd
Olvasó

Azért érdemes már az elején megtalálni a megfelelő légiósokat, mert ezek a “nálunk jó lenne” cserék 2 millió forintba fájnak.
És utána következik hogy nálunk nincs pénz…

Rubik75
Olvasó

Nem tudom,de lehet egy próbát megérne nálunk is Kaposváron.3-4es mi 3on lyukasak vagyunk.

makelovenotwar69
Olvasó

Nem túl széles a repertoárja, de alapból aránylag jó kezű. Szerintem pont a középmezőny (vagy oda igyekvő) csapataiban lenne a helye. Szegeden úgy látszik, nem hiányzik majd az a meccsenként 15 pont…

antikosar
Vendég
antikosar

Jöhetne a Zetébe is de elöbb edző is kellene! Lazic? Nagy a csend szerintem nem ő lesz.

lujo
Olvasó

Nekem is gyanús, Lazicot már bejelentették volna, én reménykedem Csirke Feriben

Mimégmindigkitartunk
Olvasó

Kétlem ,hogy ne Lazic lenne hiszen a bb1 elsőként irta meg…

pbask
Vendég
pbask

??

KovàcsIstvàn
Olvasó

Egyik sem vàllalta!! 🙁

gabor77
Olvasó

Annyit még megtudtunk, hogy várhatóan külföldi szakember lesz a befutó, s olyan edző is esélyes a kinevezésre, aki dolgozott már Magyarországon. Amennyiben – ez is elképzelhető – már pénteken bejelenthetik az új edzőt, szombaton akkor sem ül még le a kispadra.

Kendeffy Botond
Olvasó

Hova megy?

pbask
Vendég
pbask

Szrecskoval nem jött ki,látványosan visszaestek pontjai mihelyt jött Szocso, vezér akart lenni,mindent ő elvállalni,de bennmaradashoz édeskevés ez a játék.
Én igy láttam

Lebronz dzsemsz
Olvasó

tavaly nálunk is véleményem szerint messze kilógott lefele a légiósok közül, ő egy tipikus statisztika gyáros egy középcsapatban, ami a kezébe került az dobás vagy labdaeladás

gulyasszabolcs00
Olvasó

A “Szrecskoval nem jött ki ” részt hallottad, vagy a statok alapján következtetsz erre? Őszintén érdekel.

pbask
Vendég
pbask

Stat,mutatott játék alapján,ahogy néztem,illetve Mandiccal szabad kezet kapott,majd a legponterösebb játékos,aki lejmenetbe van uj edző mellett,kerül lapátra,Szrecsko meg egokat nehezen kezel,belebukott ebben Pakson is.
Tudsz valamit? 🙂

gulyasszabolcs00
Olvasó

Azért kérdeztem, mert nem mindegy mi miatt tették lapátra. Berénybe jól jönne… ??

pbask
Vendég
pbask

Ha megy Berénybe,nem kell tartani Pante rendbe rakja 😀

Cole
Vendég
Cole

“tavaly nálunk is véleményem szerint messze kilógott lefele a légiósok közül” – én is így láttam. Nagyon nagyon sokat akart vállalni, de nem úgy sült el, ahogy kellett volna…

Muszka7909
Olvasó

Jó lenne hozzánk,Djuric meg leves??

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés