Connect with us

Bajnokság

Távozik a Sopron centere

Sérülés miatt egész decemberben nem tudott pályára lépni.:

:

A Sopron KC ma délelőtt közös megegyezéssel szerződést bontott az amerikai centerrel, Tyler Widemannal – adta hírül a klub honlapja.

A Sopron KC közleménye:

A szerződésbontás tényéről Pojbics Szabolcs, klubunk ügyvezetője tájékoztatta honlapunkat. Az okával kapcsolatban kiemelte: a center játékára Achilles-ín sérülése miatt egész decemberben nem számíthatott a klub. A játékos többféle kezelésen is részt vett, a klub próbált minden tőle telhető segítséget megadni Wideman számára, hogy felépüljön. A középjátékos meg is próbált edzeni, de fájdalmai újra előjöttek és továbbra sem tudott játszani. Ügyvezetőnk kiemelte: a közel 17 pontot és 11 lepattanót átlagoló Widemannak mind a hozzáállásával, mind pedig a teljesítményével elégedett volt a klub és a szakvezetés, de ebben a sűrű, erőltetett bajnoki menetben szüksége van a csapatnak egy meghatározó középjátékosra. Wideman megértette és elfogadta klubunk érveit, valamint a közös megegyezéses szerződésbontást.

Klubunk keresi a megoldást a Tyler Wideman pótlására, ez azonban szezon közben eleve, önmagában sem könnyű feladat, így, ebben a járvánnyal súlyosbított helyzetben pedig még nehezebb. Ügyvezetőnk bízik benne, hogy sikerül minél hamarabb megtalálni Wideman helyettesét.

Tyler Widemannak köszönjük, amit e rövid idő alatt a csapatért tett, és sok sikert kívánunk neki, további pályafutásához!

Fotó: Wölfinger Béla/sakc.hu

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
sobisSopronKCfanTomi Recent comment authors
sobis
Olvasó

Ok achilles eddig 1 honap kihagyás de mi a diagnozis? Mire gyógyult volna meg vagy más ok is volt?
Az egyik legjobb center az utóbbi években 17 pont 10 lepattano de tudott passzolni is…
Reménykedjünk hogy lehet hasonlót találni…

SopronKCfan
Olvasó

Kár érte, kiváló ügynök volt…
Sajnálom nagyon, mert az egyik legjobb légiósunk volt.
Get well soon!

Tomi
Olvasó

6. légiósnak Egerszegen apró pénzért? 🤔

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés