Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Távozik a Nyíregyháza légiósa

Közös megegyezéssel bontottak szerződést.:

:

A Hübner Nyíregyháza BS közös megegyezéssel szerződést bontott Marek Dolezajjal. A szlovák válogatott légiós nyáron érkezett a csapathoz, nyolc mérkőzésen lépett pályára, 5.5 pontot és 9 VAL-t átlagolt – írja a klub Facebook-oldala.

5 hozzászólás

5
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
DennisSzéttört MazdaArtur DokibakibaBorn2Ball Recent comment authors
Artur Doki
Olvasó

Szlovák válogatott…katasztrófa a pali,ablakon kidobott pénz.

bakiba
Olvasó

Jövőkép van. UP nincs. De semmilyen szinten. Az A csoportból talán csak az OSE-nál hasonló az utánpótlás. Azaz nem igazán van, de még ott is klasszisokkal magasabb szinten vannak a csapatok. A Nyíregy. mindent megtett, hogy feljusson, bennmaradjon. El fog fogyni a pénz és visszakerül a helyére a B csoportba. De ott is szétesve, mert ez a 2 év az A csoportban erőn felüli és kinyírja a klubot. Majd marad a B csoport 3-5 hely valamelyike. És ez a realitás.

Széttört Mazda
Olvasó

Az hogy a Nyíregy mindent megtett a feljutásért egy erős túlzás. Sitku Ernő tett meg érte mindent felhasználva a szakmai, politikai és sportdiplomáciai kapcsolatait. Mohácsi viszont minden szempontból súlytalan. Se politikai kapcsolatai nincsenek, se támogatókat nem tud szerezni, így ténykeg B csoport lesz a vége. Az up-ról meg jobb nem is beszélni, mert az még a felnőtt csapatnál is nagyobb égést mutat. Jelenleg nincs gyengébb csapat az első osztályban.

Dennis
Olvasó

Azért ezzel a kijelentéseddel vitatkoznék egy kicsit, hogy az OSE utánpótlása nincs semmilyen szinten. U11-U18-ig fiú és leány csapataink ott vannak az országos döntőkben. U14-es fiú serdülő csapatunk 6. lett az “A” döntőn, U16-os lányok is 2. lettek a nyugati divízió “A” csoportjában és még sorolhatnám, de ha tényleg érdekel az OSE honlapján megtalálhatod. Igen abban igazad van, hogy vannak nálunk jobb up. bázisok is, de azoknál nem szűnt meg a kosárlabda egyik pillanatról a másikra 20-25 évre és azokban a városokban van felsőoktatási intézmény is, meg mondjuk nem 18 ezres lakosúak, ehhez képest a 350 utánpótlás korú játékos létszám… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Nyíregyháza remélem ki is fog esni idén. Semmi jövőképe nincs a klubnak. Mind az up., mind a felnőtt csapat (légiósok nélkül) nb1/b zöld csoport szint.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés