Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Tanoh Dez Andrást kölcsönadja a Falco

Spanyolországban játszik a 2024-25-ös szezonban.:

:

Hivatalos honlapján jelentette be a Falco, hogy kölcsönadja Tanoh Dez Andrást. A magyar válogatott kosaras a spanyol másodosztályú Hestia Menorca csapatában fog játszani a 2023-24-es szezonban.

Tanoh Dez András tagja volt a szombathelyiek 2023-24-es bajnokcsapatának. Negyvenkét alkalommal lépett pályára, és átlagban 5,4 pontot és 1,6 lepattanót szerzett. Legjobb meccsét a Kaposvár ellen, idegenben játszotta, akkor 21 perc alatt 15 pont mellett szerzett 2 lepattanót és 1 labdát is, és 1 gólpasszt is kiosztott.

Andris 2023/24-ben 2 éves szerződést írt alá, ami a jelen megállapodás értelemében 1 évig szünetel. A játékos fejlődésének érdekében a 2024/25-ös szezonban a spanyol másodosztályban, a Hestia Menorca csapatában fog pályára lépni. A spanyoloknál minden adott, hogy Andris fejlődni tudjon és a következő nyáron egy tapasztaltabb játékosként térjen vissza

– írja a vasiak honlapja

123 hozzászólás

123
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
19 Comment threads
104 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
32 Comment authors
albcp.boriszMendezRedbidJon Recent comment authors
Redbid
Olvasó

Szerintem azon azért minimum el kéne gondolkodnotok, amiről beszéltek, hogy “neki milyen jó is volt a Falcohoz igazolni, mert itt biztos, nyugodt családias környezet van, itt fejlődhet, tanulhat a legtöbbet”, de ezzel a kölcsönadási történettel nem pont annak a beismerése történik, hogy ez nem jött össze??!!
Aztán most elkülditek szerencsétlent erről a kolbászból van a kerítés is helyről az ismeretlenbe, hogy még fejlődnöd kell, mert ide kevés vagy, de ez milyen jó is lesz neked, mert aztán ott majd biztosan menni fog ez!
Háááát ….

Rózsabimbó
Olvasó

Közben megszűnt a Szombathelyi Haladás futballklub.
Gratulálok! Hajrá Falco!

p.borisz
Olvasó

Köze nincs egymáshoz a kettőnek….buta vagy,de legalább eszetlenül hergelsz….

albc
Olvasó

Hogyne lenne. Még kézit is majdnem szabotálta a nyugg. Minden lét a turista gyülekezet a filco kap.

Mendez
Olvasó

Nagyon helyes.
Inkább legyen egy csapat amelyik folyamatosan az élvonalban van, mint több olyan amelyik semmi eredményt nem tud elérni.

p.borisz
Olvasó

Szólj a faék pedofilnak,hogy nincs esze,ne ossza a semmit…fogalma nincs a Haladásról.Mondjuk másról sem…személyeskedés élőben,de gyáva szarkupac…mindegy is…

albc
Olvasó

Azért nem tudtál megint érvelni. Mindegy is. Szóljon a nóta. Undorító haladás. 🙂

Jon
Olvasó

Ezt ne ide, ez egy kosárlabda fórum! Olyan helyre ahol a Fradi, Felcsút, stb. futball klubok fenntartásáért felelősek, Orbán facebookja, vagy mittudomén.
Engem nem érdekel a magyar foci, de a győri stadion a plázájával együtt akkora mint a Keleti, meg a Nyugati pu. együtt mégis csak a gaz virágzik a pályán és egy egykor nemzetközi csapat helyett van egy Gyirmót pár km-rel odébb egy faluban. Meg Kisvárda, meg ilyenek. A Haladás helyett meg majd csinálnak focit meg stadiont Vépen.

Jon
Olvasó

Szinte már megható hogy mennyire sokan szívükön viselik a srác sorsát. 🙂 Más sem volt az elmúlt évben, mint hogy mennyire rossz döntést hozott és mennyire el lett cseszve a karrierje. A Honvédot nem lebecsülve, de Szombathelyen kóstolhatott bele jobban a profi kosaraslétbe, egy kicsit komolyabb teljesítménykényszerbe és ez a külföldi fejlődési lehetőség is kevésbé lett volna valószínű enélkül. Hasznos volt neki, de még nincs azon a szinten, ahova a Perl Zoli is be lett dobva annak idején. Szerintem hasznos lesz neki ez a spanyol lehetőség is.

Redbid
Olvasó

Szerintem azon azért minimum el kéne gondolkodnotok, amiről beszéltek, hogy neki milyen jó is volt a Falcohoz igazolni, mert itt “biztos, nyugodt családias környezet van, itt fejlődhet, tanulhat a legtöbbet”, de ezzel a kölcsönadási történettel nem pont annak a beismerése történik, hogy ez nem jött össze??!!
Aztán most elkülditek szerencsétlent erről a kolbászból van a kerítés is helyről az ismeretlenbe, hogy még fejlődnöd kell, mert ide kevés vagy, de ez milyen jó is lesz neked!
Háááát ….

paprika
Olvasó

Ha a 2023-24-es idényben fog ott játszani, akkor azt McFly néven teszi. Vissza a jövőbe… vagy a múltba?

albc
Olvasó

Ezzel csak a tanoh nyert.

Marillion
Olvasó

Màr a Youtube-on is garàzdàlkodsz ott is vadàsznak ràd! Ne legyen egy nyugodt pillanatod sem az életben! Sóok Istvàn akit ilyen néven még Fehérvàriak sem ismernek mint embert, tanàrt meg föleg nem! És màr a Székesfehérvàriaknak is elegük van a beszólok kötekedek “pofàdból”! Igaz nem itt a bb1-en…ui. Na ennyire nem tudom a netet hasznàlni szerinted hogy màr Született Fehérvàriakkal is szót vàltottam rólad!

albc
Olvasó

Témához. Köszönöm. Főleg, így írják. Tanulj meg írni, addig nem vagy komolyan vehető.

Marillion
Olvasó

Nalàtod húgy agyú neked màr csak 1 ékezet maradt amibe beleköthetsz…amivel vered itt a nyàlad…te meg akkor is egy féreg vagy most màr a Fehérvàriaknak is! Elàrulom beirtam a megadott nevedet úgy ahogy kérted…na ez alapjàn valóban fent vagy a neten de azoknak akik màr nyomon vannak! Nem is kellek én ehhez Szombathelyröl! Úgye milyen fantasztikus dolog ez a net! Meg leszel talàlva…mert azt hitted hogy ahhoz keveset sejtetsz az igazi magadból! De nem…Van màr Fehérvàri/ak aki/k érted az összes iskolàt fel fogja lapozni Fehérvàron a tantestületi névjegyzékeket illetöen! De jó hogy kijavìtottàl Soók helyett Sóok…igy màr “megvagy” faszfej! A… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

Hagyjad.
Ennél nagyobb férget, mint ez még sosem láttam.
Facen Lencsés István, youtube-on meg “csak” néven van fenn ha valaki esetleg ilyen fajta emberi mélységekbe vetné magát.

albc
Olvasó

Sóok István a nevem még mindig többnickes.

albc
Olvasó

Na látod. Van ott még hiba nálad mari. Nyilvános a nevem és a lakcímem, nem tudom mit szeretnél még.

Marillion
Olvasó

Én tegnap óta egyenlőre semmit… mint mondtam folyamatban vannak veled kapcsolatban az ügyön! Aztán röhöghetsz miattam ezen ahogy ezt olvasod! Itt többen legyintenek rád, én úgy döntöttem elmegyek a végletekig és lám úgy néz ki akarva vagy akaratlan de a horogra fogsz akadni, és ehhez nem kell Szombathelyieknek még összefogni sem! A nyilvános Lakcímedet meg főleg hagyjuk egyenlőre mert a beazonosítást nem ez fogja beigazolni vagy cáfolni! A miattad létrehozott fórum itt a neten működik! És még valami csakhogy tudd…az én nővérem meg diplomás angol tanárnő itt Szombathelyen egy szakközép iskolában…és nem kell neki megadni hogy hol tanít, elég a… Olvass tovább »

albc
Olvasó

A lakcímem rég nyilvános. Már láttam, hogy reditten is érdeklődtél, ott egy másik nickkel. Annyira szánalmas vagy. Rég talàlkozhattunk volna. Akkor szólj a nővérednek, hogy az öcs nem tud magyarul.

Hoppácska
Olvasó

Sikerült leírni a “nyilvános” szót helyesen? Akkor a nagyon okos bizonytás (“Nyíl. Hosszú í.”) már érvénytelen? 😀

albc
Olvasó

Témához. Köszönöm.

Jon
Olvasó

“Sóok Istvàn akit ilyen néven még Fehérvàriak sem ismernek”
Szerintem ilyen név nincs is, bár lehet hogy tévedek.
De azért az már teljesítmény, ha fehérváriak is utaznak rá. 🙂
Ők nem a legvehemensebb tábor.

p.borisz
Olvasó

Miért etetitek még mindig?

Jon
Olvasó

“Miért etetitek még mindig?”
Én ezt csak Marillionnak írtam, hogy szerintem kamu a név, ezzel a szerencsétlennel “albc” izével való kommunikációt általában kerülöm.
De amúgy ha megnézed, jól szórakozik a tag, de azt már rosszul viseli ha többen rászállnak.

albc
Olvasó

Folyamatosan röhögök rajtatok, annyira gyávák vagytok. 🙂

p.borisz
Olvasó

Jon:
Emlékszem,4 nap presszionálás után gyorsan bedobta a kulcsot…gyenge troll,mint a lepkefing 😉

albc
Olvasó

Azért nem reagálsz. 🙂

albc
Olvasó

Szevasz migri!

Heindrich
Olvasó

Jobban jár, feltéve ha több játékpercet kap. Az elmúlt idény nem járult hozzá az egészséges önbizalom építéshez. Kívánom hogy elkerülje a Perl, Váradi, Vojvoda, Benke külföldi kudarc széria!

YoWassupFam
Olvasó

Pfff azért Váradi külföldi kalandját kudarcnak titulálni elvakult, laikus.

SzhelY
Olvasó

hát 2 évet lehuzni külföldön nem egy nagy karrier már megbocsáss

Noname
Olvasó

Lengyel bajnokként jön haza ostoba falusi.
Feputok komoly nemzetközi karriert rakott össze.

SzhelY
Olvasó

minden kosarasnak ki kelk menni? ja nem,valszeg felmérte mi a szintje

Noname
Olvasó

Mindenkinek kint kell maradni?
Két eredményes szezont játszott a litván és a lengyel bajnokságban!
Bajnokként ment el, bajnokként jön haza!
És ő nem le volt igazolva, hanem végig játszotta a két évet!
És büszke vagyok rá, hogy kevesebb pénzért a nevelő egyesületét választotta!

Motoros
Olvasó

Kevesebb pénzért….
LOL
Szerintem meglepődnél ha tudnád mennyiért!
LOL

Noname
Olvasó

Megjöttél bohóc?
Hol jártál mikor a csapatod haláltusája volt a benntmaradásért? ????

Noname
Olvasó

Ha már a pénznél tartunk!
Kifizettetek mindenkit bohóc falusi az előző szezonból?
Ahogyan hallani nem nagyon, de majd valahogy csak el tudtok indulni a következő szezonban!????

Kosaras
Olvasó

Leigazolták. Kölcsönadták.. Semmi látnivaló. A lényeg, hogy nehogy valamelyik magyar csapatot erősítse. Így, hogy nincs használható magyar. Szombathely….pfff… Mindent a magyar kosárlabdáért,ugye.

Kosaras
Olvasó

Nem tetszik? Semmi baj. A lényegen nem változtat.

albc
Olvasó

Mi a lényeg?

p.borisz
Olvasó

Nem hát..sírsz,mint egy fürdős qrva,feleslegesen….

Mendez
Olvasó

Előbb otthon sepregess.
Majd ha a csapatod nem cserél 10 légióst egy évben ahelyett, hogy a legnagyobb tehetségnek kikiáltott Csutinak adna legalább 5 perc lehetőséget addig ne sírjon itt a szád.

Csakajót
Olvasó

Rínak a hülyék. De jooooo
Csuti? Mi a szitu?

JR.BENITEZ
Olvasó

Sok sikert Andris! Sajnos sem edzésen sem a mérkőzések fontos pillanataiban nem sikerült látványosan előbbre lépnie. Tehetséges, de az hogy mi lehet majd a plafon teljesítményben azt nem látni. Kíváncsi vagyok hogy alakul a karrierje. Kovács Benedek meg méltatlanul mellőzve volt azt gondolom. Ő meg tudta mutatni már többször hogy fontos pillanatokban is tud segíteni. Most hogy az érdemi keret 11ről 10 főre csökken, újra hasznos percei lesznek. Sok sikert Andris!!!

Praenoricum
Olvasó

Sok sikert kívánok neki új csapatában! Szerintem jó döntés volt, hogy Szombathelyre jött tavaly. Nem hiszem, hogy a Honvédből út vezet a Spanyol másodosztályba, ellenben a bajnok Falco, aki játszott a BL-ben sokkal jobb ajánlólevél volt. Emellett megtapasztalt egy teljesen más, sokkal fegyelmezettebb játékrendszert, sokkal szigorúbb védekezést, ahol mindenkinek meghatározott szerepe van. Szerintem mindkettő hozzájárult ahhoz, hogy jobb játékos lehessen. Azoktól a játékosoktól, akikkel meg együtt edzhetett készülhetett, tőlük is sokat tanulhatott. Nagyon tehetséges, sok jó képessége van, de a Falconál kiderült, hogy vannak ott még bőven fejlesztendő területek. Ezzel, hogy külföldre kölcsön megy több lehetőséget is nyit. Ha bejön… Olvass tovább »

Xero
Olvasó

Egyetértek! Sok sikert Andris!! 1 év múlva várunk vissza egy kicsit tapasztaltabban! 🙂

Born2Ball
Olvasó

Spanyol második vonalban jóval több perc juthat majd neki, illetve a színvonal sem sokkal alacsonyabb a hazai élvonalnál, elvégre mégis európa legerősebb bajnokságának az alsóbb osztálya. Fejlődni kiváló lehetőség, ráadásul országon belül is tud majd váltani felfelé, ha minden úgy alakul. Azt viszont most ki lehet jelenteni, hogy számára a Falco, illetve a Falco számára ő nagyon nem volt jó fit. Míg neki egy olyan közeg kéne, ahol játszatják és van lehetősége hibázni, ebből pedig tanulni (ami remélhetőleg most megvalósulhat), addig a Falconak kész játékosok. Jelenleg meglepne, ha látnám még sárga-feketében pályára lépni, de ezt majd meglátjuk amúgy is. Sok… Olvass tovább »

donnarumma
Olvasó

Szerintem meg pont, hogy nagyon jó volt Neki a Falco…Azzal, hogy elmegy Nyíregyre és a magyar bajnokikon dob 30 pontot…fele annyit nem használ hosszú távon, mint itt- ahol látja hova kell eljutnia, miben gyenge stb…láthatta, hogy profi hozzáállással milyen szintre lehet eljutni. Nap mint nap Nála jobb játékosokkal edzett. Nemzetközi mérkőzéseken vehetett részt stb…
De nagyon egyszerű a válasz, csak meg kell kérdezni Andrist…Nekünk már többször elmondta, ez egy teljesen más világ. Ezt is szokni kell.
Sok sikert Csoki és várunk vissza!

Born2Ball
Olvasó

Van szegmens amiben biztosan jó volt.
Viszont ne egyből a liga alján lévő csapatokat vegyük számításba, ennél azért magasabb szintű opciói is lettek volna.
Egy Alba vagy Sopron például tökéletes lett volna neki tavaly, mert célok és elvárások ott is voltak, de posztrivális és telítettség annál kevesebb.
Illetve a Honvéd is szintet lépett tavalyhoz képest, tehát a maradás is opció lehetett volna.
Profizmus és egyéni fejlődés szempontjából biztosan sokat lépett előre, de a pályán sokkal kevésbé tudott kibontakozni, ez pedig az én olvasatomban fontosabb szempont egy fiatal játékos esetében.

donnarumma
Olvasó

Én nem így gondolom… amíg nem szembesül a hiányosságaival-sokkal nehezebb fejlődnie is….

Born2Ball
Olvasó

Pont ez az, hogy meccs szituációban jönnek ki legjobban a hiányosságok!
Nyilván mikor az ember kiváló játékosokkal van körülvéve, az is sokat segít,reméljük a következő idényben kamatoztatja majd az idei tapasztalatait!

donnarumma
Olvasó

Meccsszituban, hogy nem 30 at dob hanem 26 ot? Nem is emlékszik rà, mi volt az a kettő, ha így is jó… A meccsszitut ki kell érdemelni.Tudta hova jött! Több össz jàtékperce volt ,mint előtte szezonban, egy sokkal jobb csapatban, közegben. Jàtszott nemzetközi meccseket, foghatta az MVP Perryt, játszott kupadöntőt, rájàtszás meccseket, bajnoki döntőt. Jelenlegi legjobb játékosokkal edzehett minden nap. Láthatta mit csinàlnak, hogy csinálják. Ezek mind mind új dolgok voltak a karrierjében. Mitől fejlődik egy fiatal játékos, ha nem ezektől??? Ez egy akkora tapasztalat szerzés volt szerintem,ami sokkal többet jelent az Ő fejlődésének,mint a jobb stat egy középcsapatban. Természetesen… Olvass tovább »

Born2Ball
Olvasó

Természetesen ettől is fejlődik. De én hasznosabbnak érzem, ha bedobnak valakit a mély vízbe, terhet raknak rá és hagyják támadásban kibontakozni, hibázni. Ez a Honvádban megvolt, így számokban sokkal jobban mérhető volt a fejlődése, Szombathelyen nyilván nem, ezt már ki is fejtettem. Valószínűleg sokat tudott tanulni, ezt is leírtam, de 1 vagy 2 évvel eltolja ezt az átigazolást, akkor akár a Falcoban is egy sokkal jobb játékos lehetett volna. Én ezt gondolom legalábbis. Nem gondolom semmiképp, hogy ne lett volna hasznos ez az egy év számára, de személy szerint (ez az én véleményem) én jobban preferálom, ha valaki komoly szerepet… Olvass tovább »

Redbid
Olvasó

Vajon Kálmán, Váradi vagy Perl, lett volna az aki, a gondolatmeneted szerint?
Ill. ezek szerint az utóbbi is akár legalább egy jó karriert futhatott volna be légiósként ha nem adja fel túl könnyen?

Én is azokkal értek egyet akik azt mondják mérvadó játékidő nélkül nincs igazi fejlődés!
Mert annak a folyamatnak az a természetes velejárója, hogy hibázol, de egyre hatékonyabban javítod és így szerzel tapasztalatot ahhoz, hogy egyre kevesebbet hibázz!

Ezt nézegetni mások hogyan csinálják édes kevés!!

donnarumma
Olvasó

Lemész az edzőterembe, fél órát lötyögni vagy 15 percet edzeni….szerintem nem kérdés melyik jobb hosszú távon…

albc
Olvasó

Spanyol 2 erősebb.

Born2Ball
Olvasó

Nem erősebb.

albc
Olvasó

Körökkel magasabb szint.

Born2Ball
Olvasó

Bizonyítsad be akkor és elhiszem.

albc
Olvasó

A tényt nem kell bizonyítani.

Born2Ball
Olvasó

Ha nem bizonyítasz valamit, akkor az nem tény.
A tény a tudományos kísérlettel, kutatással alátámasztott, és a közösség által elfogadott adat.

p.borisz
Olvasó

Jó,de ezt hiába magyarázod egy amőbának…

albc
Olvasó

Migri. Fáj az igaz?

albc
Olvasó

Én akkor kommentelek, ha egyetemes tényem van. A közösség többsége tudja, hogy jobb a spanyol kettő mint az mb1.

Born2Ball
Olvasó

Mb1 xdddddddddddddddd
Az mi amúgy?
Mert a magyar élvonal az nb1, de mit számít neked 😀
Bár az mb1-nél tényleg jobb a spanyol kettő, mivel nem is létezik xddddddd
De komolyan, 3 karaktert sem vagy képes megjegyezni? 😀
Hatalmas, mikor az ember trollkodni próbál, de még ahhoz is hülye.

p.borisz
Olvasó

Born2Ball
Hagyd,hát MAGYARt tanító Magyar tanár…. 🙂
Mb1…az vajon mi….

albc
Olvasó

Mennyei bajnokság migri.

albc
Olvasó

Xd? Tehát tini vagy. Mb1 Tudod mennyei bajnokság. Trollfoci .

Born2Ball
Olvasó

Jólvan kishaver xddd
Magyarázkodj.
Koppantál miközben okoskodsz, így jártál mr.egyetemes tény 😀
Egy dolgod szeretnél elérni és még azt is elcseszed 🙂

albc
Olvasó

Szokásosan nincs érdemi reakciód. Semmi meglepetés.

Born2Ball
Olvasó

Jajaja xdd
Vergődj csak 😀
Komoly teljesítmény, hogy még provokálni és trollkodni is hülye vagy 😀

albc
Olvasó

Tini geci vagy. Se provokálni, se trollkodni nem akarok. Tényt közlök, amivel nem tudsz mit kezdeni.

Born2Ball
Olvasó

Jajajaja xdd
Szófosás nem egyenlő a tényekkel mr. mb1. 😀
Vergődj csak, abban amúgy is jó vagy! Én, illetve sokan mások meg jót nevetünk azokon a förtelmeken, amiket idehánysz. Xdd

albc
Olvasó

Tehát a tényeken nevetsz. 🙂

p.borisz
Olvasó

A faék ehhez képest atomóra…

albc
Olvasó

Ne magadból indulj ki migri.

Csakajót
Olvasó

Ezt is a te egy számjegyű IQ-dhoz mérjük.

albc
Olvasó

Témához!

Motoros
Olvasó

Újabb Silverhelyi Túrista….
8 guriga közpénzen….
LOL

Born2Ball
Olvasó

Milyen jó, hogy amúgy nem szombathelyi.
Mondjuk az is vicces, hogy silverhelyezel, mikor a csapatod legjobb játékosa onnét származik.

Mendez
Olvasó

Visszatért a született lúúúúzer brüm-brümm bazsika.. 🙂
Mehetsz csettegni a körmendi bringaparkba…ja nem. 🙂

SárgaPárna
Olvasó

Figyi, ne erőlködj. Tanulj meg kicsinek lenni, mint a csapatod! A német diplomata nem visz magával?

2lee14
Olvasó

Inkabb silverhely (ami már amúgy nem helytálló) mint az alsóház, kiesés elleni küzdés.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Divaaaaat, 10 éve ingyen jegyeket osztogattatok mert alsóház volt. De persze gondolom arra nem emlékszel hiszen ott sem voltál:)

p.borisz
Olvasó

Nehogy jövőre ti is osztogassátok….

Mendez
Olvasó

Most is osztogatnak ingyen jegyeket általános iskolák részére a sportág népszerűsítésének érdekében.
Te inkább ne divatozz, nálatok tavalyelőtt a nemzetközi kupában 100 ember lézengett a tornateremben.

SzhelY
Olvasó

ti meg hazamentek mecs közben

p.borisz
Olvasó

Ti meg el sem mentetek….

2lee14
Olvasó

Nem hát, kihagy az agyam néha.

Marillion
Olvasó

Nektek a Silver is kurva messze volt majdnem kiestetek akkor nem volt ekkora az arc! Még mindig a Falco az aktuàlis bajnok ezt akkor hogy is irnàd ki! Ja az nem megy! Andris nem Falco nevelés…és ezért hogy is lehetne akkor túrista mikor 1 szer igazolta le a Falco és nem ingàzó!

Csakajót
Olvasó

5 arany zsinórban. Az arany az gold. Nem silver, te ostoba

SárgaPárna
Olvasó

Ez jó a Falcónak (egy év múlva egy sokkal jobb játékost jön majd vissza) és jó Tanohnak is (beleszippant a külföldi létbe).
Sorolom, kiknek rossz: Égés Körmend, Szolnoki Közpénzbányász, Paksi AzthittükjókleszünkSE, Alba.
Mert ugye így öt extra magyarral és négy extra légióssal úgy kenjük el az arcotokat ismét, hogy a Mindigónak minden közvetítésre ki kell tennie a 18-as karikát!

milanka487
Olvasó

Mint a kupában igaz? 🙂

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Jó ám, többet már nem is látjátok 😉

Savaria
Olvasó

Ennek tudatában 3, vagy 4 légiós lesz?

Mendez
Olvasó

4.

zterulez
Olvasó

Némi aggódással fogom figyelni, hogy mennyi játékperce lesz Spanyolországban.

Rózsabimbó
Olvasó

P.Z.-t is passzoljátok már el!

2lee14
Olvasó

Szolnokra? Tudjuk hogy annak örülnének.

albc
Olvasó

Jó helyen van az. szombathely gyűjti azokat akik külföldön megégnek.

Stockalone
Olvasó

Akkor kezdheted a sírást, mert ezek szerint Voja is Szhelyre jön, és Szili is visszatér inkább…

albc
Olvasó

Az általad említett nevek pénzéhes kurvák.

2lee14
Olvasó

Mondod te a megégést, aztán a kulacsát nem vihetnéd egyiknek se.

albc
Olvasó

Nem is akarnám. Színész mind a kettő.

Vulcano
Olvasó

Felesleges válaszolni a pedo korcsnak.

albc
Olvasó

Megint magadból indultál ki.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Borzasztó döntés volt a Falcoba igazolni…

2lee14
Olvasó

Nagyon…. Borzasztó…..

Mendez
Olvasó

Borzasztó érzés lehet, hogy magyar bajnok kosárlabdázó lett.

albc
Olvasó

Neki egyéni céljai vannak, és ilyen szempontból borzasztó volt.

Mendez
Olvasó

Te aztán tudod, hogy neki milyen céljai vannak.

albc
Olvasó

Maga nyilatkozta éva.

Mendez
Olvasó

Pedofilnak nem osztottam lapot.
Csak akkor csaholj kutya ha kérdezlek.

albc
Olvasó

Ismét csak személyeskedsz miután nem tudsz érdemben reagálni. Ez silverhely.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Karier szempontból borzasztó. Látszik, hogy te is csak nézed a kosárlabdát, de közöd nincsen hozzá

Mendez
Olvasó

Egy épkézláb hozzászólásod nem volt még ezen a fórumon a Falcora való sárdobáláson kívül.
Jobb ha visszabújsz a csatornádba.

albc
Olvasó

Most is érvel, de te csak személyeskedsz, mert fáj az igaz.

Fecze
Olvasó

Sziasztok! Saját szurkolótársaim körében nem leszek népszerű… Én szívesebben néztem volna Őt, mint a Váradit. Őszinte leszek, nem is örülök, hogy visszajött. Ez csak az én véleményem, nem kell agyonverni érte!???????? ????????

Borbély Lajos
Olvasó

Egyetértek.
Nincs fiatalszabály – mehet András Isten hírével.
A mostani kölcsönadás egyértelműen azt sugallja, hogy András leigazolása annakidején csak szükséges rossz volt a Falco részéről.

Born2Ball
Olvasó

Szükséges rossznak azért erős túlzás nevezni.
Andris nem csak a fiatalok, de a magyar játékosok közt is a legjobbak között volt, mielőtt Szombathelyre ment volna.
Az, hogy utólag sem a csapat, sem a játékos elképzelései nem találkoztak pedig mindkét fél hibája.
De még inkább azé az ügynöké, aki jó ötletnek gondolta, hogy egy fiatal játékosnak, akinek minél több perc és labda kell a kezébe elviszi egy csapatba, ami brutál telített, főleg az ő posztján.
Szerintem mindkét fél levonta a tanulságokat egy év után és nem nagyon fogják erőltetni a közös munkát a jövőben.

2lee14
Olvasó

Sok sikert!

WestChampi
Olvasó

Sok sikert Csoki! Várunk vissza! 😉
Felkészül: Z.B.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés