Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Tanoh Dez András is Szombathelyre igazolt

Sövegjártó Ábellel és Verasztó Péterrel pedig hosszabbított a Falco.:

:

Pongó Marcell után újabb magyar játékos érkezését jelentette be a Falco. A Tanoh Dez András az előző szezonban mutatkozott be az első osztályban, 24 mérkőzésen lépett pályára a Honvédban az alapszakaszban, mindig kezdőként. A 21 éves játékos az előző idényben átlagosan 27 percet töltött a pályán, ezalatt 11.8 pontot, 3.9 lepattanót és 1.4 gólpasszt átlagolt. Tanoh Dez két éves szerződést írt alá.

Milos Konakov így nyilatkozott Tanoh Dez Andrásról: „Egy nagyon atletikus játékosról beszélünk, aki a kora ellenére kifejezetten jól helyt állt első felnőtt A-csoportos szezonjában. Tavaly azt is megmutatta, hogy védőoldalon sincsen elveszve, és komoly potenciállal rendelkezik a támadóoldalon. Mivel nem egy kész játékosról beszélünk, vannak még fejlesztendő részek a játékában, ezért is gondolom, hogy ez mindkét félnek egy jó együttműködés lehet. Sok munka áll András előtt, de nagyon bízunk benne, hogy beváltja a hozzá fűzött reményeinket!”

További információ, hogy a Falco két saját nevelésű játékosával Sövegjártó Ábellel, és Verasztó Péterrel is szerződést hosszabbított. Előbbivel 2 éves, míg utóbbival 1 éves szerződést kötöttek.

223 hozzászólás

223
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
53 Comment threads
170 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
69 Comment authors
PraenoricumHeindrichRodaron365JohnyxRózsabimbó Recent comment authors
Rózsabimbó
Olvasó

Jössz te fiam, jössz te, jó étel a kelkápöszte!

heraklith
Olvasó

“Büszkék vagyunk arra, hogy Andris a következő szezonban a BL-ben is megmérettetheti magát, és biztosak vagyunk benne, hogy bizonyítja tehetségét a Falcónál is. Amellett, hogy sajnáljuk, hogy a jövőben nem a mi sikereinkért küzd, és pótolni sem lesz egyszerű, mindenképp megerősíti a koncepciónkba vetett hitünket, miszerint igenis lehet tehetséges, saját nevelésű fiatal játékosokra alapozni, és komolyabb szerepet adni nekik a legmagasabb osztályban is, amellyel a magyar kosárlabda célját is szolgálni tudjuk.” Rá mondjuk pont nem tudtatok alapozni, de azért szép beszéd volt. Ha a következő szezonra az NBA-ből csak két szabályt (fizetési sapka, játékvezetők tevékenységének nyilvános értékelése) bevezetnének, akkor a… Olvass tovább »

Vulcano
Olvasó

A Zte pedig nem fogyaszthatna el 3 év alatt 20 légióst 4 edzőt, szakmai igazgatót? Mostanra pedig valszeg a B csoport középmezőnyében lenne.

Mendez
Olvasó

Te hatalmas Szandi rajongó lehetsz 🙂
..ha az a volna ott nem volna. 🙂

p.borisz
Olvasó

Hát öregem trollnak sz@r vagy ,de bohócnak is sokadrangú…???

Soós Sándor
Olvasó

Akkor pedig a Zte kiesésért játszana minden évben.

Vulcano
Olvasó

Az utóbbi 4-ből ez 3 évben így is bejött nekik?

Praenoricum
Olvasó

Isten hozta Szombathelyen. Mindig jó hír, ha egy fiatal, tehetséges kosaras jön. Ha nemzetközi karrierről álmodik, akkor a legjobb helyen van. Mély vízben lehet megtanulni úszni, és nem kell félteni, ha odateszi magát, akkor meglesznek a percei.

Heindrich
Olvasó

Ha Pot helyére sikerül értelmes légióst hozni egész ütőképes lesz a következő évben a falco.

Vulcano
Olvasó

Arról a Potról beszélsz aki a döntő 5. meccsen minden orvosi intelem ellenére vállalta a játékot.
Nagyon boldogak lennénk ha maradna.

Marillion
Olvasó

Személy szerint én is támogatom!

Heindrich
Olvasó

Túlsúlyos, alibi játékos, kiváló szinészi képességekkel. Az erőnlét hiánya miatt sérült le. Tisztán jószándékból írtam.

Vulcano
Olvasó

Igen minden játékos köztudottan az erőnlét hiányában sérül meg.
Pot, Brown, Kovács, Benke, Milosevics, Andrics, Delas…

Rodaron365
Olvasó

Egyébként mindenkinek örülnie kellene, hogy évek óta a legfontosabb szempont az igazolásoknál és a csapatépítésnél a Falcoban, hogy erős magyar mag legyen, akik végül a válogatott gerincét is adják. Így nem csak a csapat de a mindenkinek fontos válogatott is kompetitív tud lenni, és nem úgy épül a csapat, hogy minden évben a legjobb légiósokat kell összevásárolni, hanem ők lesznek a kiegészítő emberek. A Falco is azért tud stabil lenni magyar bajnokság szintjén, mert Kovács Beni, Perl Zoli, Keller Ákos, Somogyi, Váradi mind-mind legalább 2 évig itt voltak és nem voltak nagy szakadékok a csapatok között. (Persze tisztelet a kivételnek… Olvass tovább »

heraklith
Olvasó

Leraboljátok a zsoldosokat. Az sokkal jobb.

Jon
Olvasó

Jó döntés! A Falco részéről mindenképp, mert 23 év alatti játékos elég nagy potenciállal. Ha fekszik neki a mélyvíz, akkor nagyot fejlődhet és akkor az ő részéről is jó döntés.
A Honvédnál nem voltak akkora elvárások, itt állandó nyerési kényszerben lesz a bajnokságban, nagy elvárásokkal, BL-ben fojtogató klasszis védőkkel és támadókkal szemben játszhat, kevesebb idő alatt is jól kell játszania és teljesítenie.

zterulez
Olvasó

Nekem is tetszett TDA idei játéka. Kár, hogy nem hozzánk igazolt. Sok sikert kívánok neki karrierje folytatásához!

voldemort
Olvasó

Megy a rinya itt a pénzen meg hogy kinek mennyi a fizetése…. Egy dolog nem jutott itt el pár embernek az agyáig: Szombathelyen egyrészt bónusz rendszer van, azaz motiválva vagy a nyerésre. Amit sokan nem látnak, az az, hogy a Falco érti a modern sport kihívásait: erőnlét, rehab, egyéni edzésprogram, játékosok keresése, elemzése, előre gondolkodás, stbstb. Nem attól leszel profi, hogy az urambátyám kiáll meccs előtt középre, és mutogatja, hogyan kell bemelegíteni. Amíg ezt a csapatok nem értik és legyintgetnek meg irigykednek, ahelyett, hogy elgondolkodnának… nem fognak előrébb jutni. Ezt a rendszert anno egy szlovén edző kezdte el felépíteni, és… Olvass tovább »

csakazete
Olvasó

Ezzel nincs semmi baj….
A baj ott kezdődik hogy ebben az országban van egy nálatok sokkal sikeresebb csapat… Nem tudom rémlik-e??? És jövőre nem tudják megvédeni a címüket, mert nem tudnak hozzá pénzt nyomtatni…
Asszem itthon ők érték el a csúcsot, és ne a falco, na ez a szomorú.
Akinek nem ugrana be, ők a Soproni csajok! ?

Amúgy meg ha van pénz van szakma, ha csak közepesen van pénz akkor meg lehet baszódni, mégsem érsz sehova!

heyho
Olvasó

Egy bajnoki döntőn félházas meccsek vannak Sopronban a női meccseken. Sajnos onnan fognak előszőr lecsípni.

Vulcano
Olvasó

Bármennyire is fájdalmas, de a női kosárlabda nem élvezetes. Teljesen másik sportág. Hiába vannak néhol olyan magasak, de az a fajta atletikusság nincs meg egyikben sem. De most komolyan. Nevezz meg google nélkül a 10 WNBA játékost. Vagy 10 euroligás játékost. Meg nem vicces, hogy a PG Steph Currynek több zsákolása van mint cakumpakk az WNBA egész története során. És ez a legprofibb női liga a világon. Nagyon szép eredmény amit a csajok elértek, de számomra nem élvezetes. És úgy néz ki ez a vélemény az uralkodó. Vannak sportágak amiket bármikor el tudok nézni mikor nők játszanak. Sőt van hogy… Olvass tovább »

Jon
Olvasó

Őszintén szólva a Falco csapatának semmi köze a soproni csajokhoz, a Falco-szurkolóknak meg szintén legalább annyi, ha nem még kevesebb.
Részemről engem egyáltalán nem érdekel a Sopron női csapata, ahogy a Sopront is valószínűleg nem érdekli a Falco, sem a Falco-szurkolók.

voldemort
Olvasó

Egy rossz szót nem tettem a soproni lányokra, elismerésre méltó, amit letesznek az asztalra. Ne hasonlítsuk az almát a körtével. Ettől függetlenül van abban igazság, amit írsz: ők is sikeres csapat, aztán mégis a futottak meg rovatban vannak. De addigi, amíg ebben az országban focira nyakló nélkül omlik a lóvé, amíg egy EB-ről kiesést is népnemzeti felvonulással ünnepelnek, addig sok jóra nem lehet számítani. Azt továbbra is fenntartom, hogy lehet sok pénzed, ha szakmailag nulla vagy, semmire sem jutsz.

Rózsabimbó
Olvasó

A pénz beszél, a kutya ugat!

O1G
Olvasó

Együtt hozza meg a kettő az eredményeket. Van pénz és hozzáértéssel költik el. Összes többi csapatnál valamelyik hiányzik a kettőből.
Végével viszont nem értek egyet, ha Pongóra célzol. Ő döntött úgy, hogy megvárja a bajnokság végét, mert nemzetközi kupa alapján akart dönteni.

Vadasz
Olvasó

Úgy tűnik, az elmúlt húsz év legkomolyabb Honvéd szponzora a Falco.

KD
Olvasó

Már Pongó Marcell igazolásánál is leirtam, de úgy látszik az érintetteknek “ nem ment át”, hogy pont azok sírnak itt a pénzhiány miatt, akiknek az önkormányzata milliárdos kompenzációt kapott az államtól Szombathellyel szemben. Tanoh Dez igazolásával a minden posztra lesz magyar játékosunk, a fiatalok szerzödéshosszabbításával már az is látható, hogy valószínüleg négy légiósunk lesz a következö idényben. Hajrá Falco! 5️⃣?2️⃣????

Vulcano
Olvasó

Nem biztos a 4. Lehet 3, de az valakitől függ még?
Mondjuk nem tudom mi lesz itt ha bekövetkezik.

fanaticfantastic
Olvasó

Semmi. Lejátsszátok a bajnokságot. Megveregetitek a vállatokat. Mi meg nem nézzük a közvetítéseiteket. Minek?

voldemort
Olvasó

Eddig se sok volt….Mostantól NKA lesz Rátgéber megmondta…

Vulcano
Olvasó

Tökéletesen leírtad a 12-19-es időszakot?
Igaz nekünk még a középszakasz elsőség se jár alanyi jogon?

Jon
Olvasó

Kell az a 4 légiós! Pongó, meg Tanoh Dez jó kis játékosok, de talán 1 komoly légióst tesznek ki együttesen.

PL
Olvasó

Szombathely is kapott kompenzációt.
Nem is keveset.

voldemort
Olvasó

Mesélj még ??? ha csak egy kicsit értened a jelenlegi helyzetet ebben az országban, nem írnál ekkora blődséget…

Marillion
Olvasó

Hát persze hogyne kapott volna egy ellenzéki városvezetés pont a Fidesz kormánytól…mert Orbánnak fontos ugye hogy Szombathelyre úgy tőmje a lóvét hogy a Falco évről évre szinten maradhasson! Úram isten…mik vannak itt….

MindigNO
Olvasó

Neki amúgy maradni kellett volna… 1 évet, jobban járt volna

BPeti
Olvasó

Én őt nagyon sajnálom az egyik ha nem a legjobbunk volt. Remélem tudjuk pótolni, bár szerintem egy évet még váhatott volna.
Sok sikert a Falcoban Csoki!

PL
Olvasó

-nincs pénz, mert ellenzéki város
-5.vagy 6.büdzsé…sőt a Körmend ugye top5… ?
-nincspénz
-nincsannyipénz
-másholtöbbpénzvan
-mi lesz az adventi világítással? ?

Jöjjenek a minuszok, a duplatripla nickekről is a nickgyárvárosból..?

Egyébként jó igazolás.

A fentieket meg csak idéztem, szóval ha ezt minuszoljátok, sz@rt se ér, azokat kellene, akik ezeket LE MERTÉK írni szégyen nélkül ?

ChampWest?
Olvasó

Nagyot mész az utobbi pár hétben, ami rád nem volt jellemző.
Leírod mi történt, vagy mi a bajod hirtelen?

wiley
Olvasó

Szánalmas vagy ember! Eddig azt hittem te normális vagy. Kezet foghatsz a motoros haveroddal!

Motoros
Olvasó

Nocsak, fáj az igazság?
????

wiley
Olvasó

Dadogós! Te inkább az ügyeiddel foglalkozz, mondtam már!

Zombi
Olvasó

Annak mondhatod…..Teljesen nulla pali. Itt az anyuka is leírta,hogy mekkora kretén.

Motoros
Olvasó

Most épp a tiéddel fogok foglalkozni????

Motoros Anyukája
Olvasó

Eriggy má haza! Sparhelten a pityókatokány! Zabád be aztán takaroggyá aludni. Reggel is az öreg rálépett a széthagyott nénós autöidra. Mé nem lehet má a wifit estére kikapcsóni a faluházba.

Marillion
Olvasó

Na mi van…nem megy az ingatlanbíznisz,mert rájöttek az ügyfelek is hogy milyen tuskó vagy a háttérben az irományiddal kibukik kibukott a személyiséged híred ment …ahogy itt ocsmánykodsz!

Pojaca
Olvasó

A Dream Team a mások elől több százmilliós közpénzből eltulajdonított magyar játékosokból, és ez csak 3-4 év termése!

Pongó – Govens – Benke – Filipovity – Keller

Somogyi – Tanoh – Kovács – Tóth Norbi – Golomán

És akkor folytathatnám még Milosevics, Balmazovics, Brown, Tiby, Norfleet, Ford stb…

Egyre csak gyűlünk itt a fórumon, akiknek egyre kevésbé tetszik a “Falco-modell” !

Basketballfan1985
Olvasó

Szívemből szóltál, részemről alig várom, hogy vége legyen a kirakatcsapatok korának minden sportágban mert pont a sport lényege veszik el vele, és 13-14 éve már kezd eléggé unalmas lenni, hogy jóformán szeptemberben oda lehet adni előre az aranyérmeket.
Nem is értem kosárbarátok ez tényleg csak engem háborít fel???
Az utolsó tisztességes -mondhatni – meglepetés bajnok a ZTE volt 2010-ben.

Hmafino1
Olvasó

Lejebb már kérdeztem,de megkérdezem újra. A többi csapat miért nem keres szponzorokat és vásárol minőségi játékosokat? Valaki ezt megtiltja nekik? Tudjátok a szponzorok olyan helyre mennek,ahol a befektetésük megtérül,a pénzüket nem lopják el. Azért azt senki ne mondja,hogy rossz az amit a Falcó csinàl!

Meszes77
Olvasó

Csak tudod nem mindegy, hogy 36 milliós önkormányzati tàmogatàssal bírsz, vagy 400 millióval ami ha kicsit sírsz lehet több is, ugye èrzèkeled a különbséget.

Lightbringer
Olvasó

“Pojaca
Előre leszögezem, nem olvastam végig a hozzászólásokat, biztos már sokan boldogok, csakúgy mint én. Megy a Váradi is, vége az aranykorszaknak!!!!!!!!!!!!

2022.07.15. 18:51”

😀 😀 😀

Mendez
Olvasó

Nekünk meg egyre jobban tetszik a vergődésed pojàca.
Látom annyira elkapott már az ideg, hogy Ford-ot is Falco játékosnak képzeled.
???

Pojaca
Olvasó

Ti irogatjátok annyira mendezati hogy hozzátok megy.

Marillion
Olvasó

Gyülekezzetek csak! Ettől még nem fog változni semmi sem!??

gondnok
Olvasó

Kiváló igazolás a Falco részéről,Tanoh Somogyi
mellett a legnagyobb potenciállal rendelkező fiatal. Az már más kérdés,mennyi labdával tud majd operálni,hisz az ő játékstílusa ezt mindenképpen igényli.Arra szintén kíváncsi leszek,hogy a BL-ben milyen szerepet kap,és hogy fog helytállni.Ezzel az igazolással a Falco 2-3 jó légiósra van attól,hogy ismét első számú várományosa legyen a bajnoki címnek,viszont remélem idén ebbe már több csapat is bele fog tudni szólni,köztük mi is.
MTE❤️?

Hmafino1
Olvasó

Korrekt hozzászólás!

Bobby666
Olvasó

Hibátlan hozzáállás.. Robogós remélem figyelsz és tanulsz. Tudom rántsak rá meg banán, hogy nyugodjak meg..:) De ez itt már kevés kicsi csíra. Mutasd meg, hogy töbre vagy képes 😉

Marillion
Olvasó

Értelmes hozzászólás! Mind több jó csapat jó játékoskeretekkel = erősebb bajnokság!??

AlbaCsávók
Olvasó

Minden keserűség és irigység nélkül mondom, hogy szerintem ez karrier szempontjából nem lesz jó lépés Csokinak. Neki szüksége van a labdára ahhoz, hogy megmutassa mit tud. Labdanélküli játéka nem extra, márpedig kétlem, hogy a kezébe adják egy ilyen szintű Falcoban. Pongóval, Perllel (és ha lehet hinni a pletykáknak Pottal) egy csapatban. Remélem rámcáfol és sokat fog fejlődni, de azért a 6×5 perc BL tapasztalatért, ami neki itt jutni fog szerintem kár beáldozni a bajnokságban máshol járó +20 percet. És nem vagyok jós, ez csak az én tippem/véleményem, de azért ha reálisan nézzük gondolom Pongó és Perl is 30 perc körüli… Olvass tovább »

Basketballfan1985
Olvasó

Végül is ha elviszi egy légiós pénzét akkor még lehet hogy jó is nekünk…..

Kovari Andras
Olvasó

u23-as szabalynak megfelelo jatekos aki ha el a lehetoseggel jol is kijohet ebbol a szerzodesbol.

Buborka
Olvasó

Szerintem pedig az a jó, ha olyan helyre kerül, ahol a gyengeségeit kijavítják. Hiába vannak jó egyéni képességei, ha a csapatjátékban vannak hiányosságai.

Twin Peaks
Olvasó

Honvéd is “verhetetlen” volt anno! Aztán jött a Körmend….

ChampWest?
Olvasó

Ennyi. 😉
Hajrá!

SavariaRules
Olvasó

Jaja jöttek, aztán mentek is a levesbe, azóta is ott vannak gumicsizmás veszett parasztok

Meszes77
Olvasó

Majd mellèkelj egy cikket, lègyszives a kivàló utánpótlás csapataidról mit èrtek el az elmúlt szezonban, mert amit nem lehet megvenni arra ott a MasterCard, csak mert azok a gumicsizmàs parasztok oda-vissza szopattak titeket.

Üvegtigris
Olvasó

Semmi extra.

ChampWest?
Olvasó

” A Falco modell nem vész el, csak átalakul…”
🙂
Pongó-Perl-Tanoh-Váradi-Kovács-Keller

Hmafino1
Olvasó

Ez eddig nagyon gyenge,hol van még a 300.hozzászólás!

ChampWest?
Olvasó

comment image

donnarumma
Olvasó

Azert ez érdekes..most egyből András a “drága játékos”? Somogyi-Lukács-Valerio-Omaneka mind magasabban jegyzett és egyik sem a Falconál van…de hát az irigység nagy úr… -Milos nem “sztár edző” másodbol lepett elo. -Kellert már 6 magyar csapat is meg tudta fizetni es mar messze nincs a legjobb korban -Kovacs,Sovegjarto,Veraszto még nem kapott ajanlatot mashonnan -Pongo hasonlo ajanlatot kapott mint az Albatol es a Bl miatt dontott -Perl nem fog jatszani mashol es “minden penzt” meger. -Kriva Körmendtol jott vissza… A légiósok: -Borisról köztudott volt, hogy az ára miatt tartottuk meg évekig -Tibyt már a Paks is meg tudta fizetni -Brown Szegeden is… Olvass tovább »

2lee14
Olvasó

Tűpontos!

Wilson
Olvasó

Ezek szerint mindenki szotyiért játszik.

p.borisz
Olvasó

Akárcsak nálatok?

donnarumma
Olvasó

Nem..csak szerinted játszanak máshol szotyiert a Falcoban meg qrva drágán

Wilson
Olvasó

Hol írtam én ilyet pubi?
A te írásodból viszont az jött le, hogy hirtelen mindenki kurva olcsó játékos, és még összegezve is, gondolom nálunk Ford is az volt akkor, hisz Sopron is meg tudta fizetni,…. korábban meg azt olvastam itt, hogy az egyik legdrágább légiós a bajnokságban.Döntsük már el, hogy mi van, mert ez a relativizálás viccesből kezd szánalmasba hajlani…

Hmafino1
Olvasó

Mint ahogy nálatok is. Értelmezd légyszíves a leírtakat.

2lee14
Olvasó

Valahol havi élelmiszer csomagokért játszanak. Nem vagyunk egyformák.

O1G
Olvasó

Előre leszögezve, hogy nem érdekel a pénz, szerintem csak a hülyék nem értik meg, hogy jó csapatot csak pénzből lehet igazolni, mert senki nem játszik jófejségből.

DE ez a más is meg tudta fizetni ez egy nettó baromság. Szóval ha Jokicot leigazoljuk Szolnokra mondhatjuk majd hogy: “nem drága, annó a Mega Basket is meg tudta fizetni.”?
Pont attól drága valaki, ha már bizonyított egy másik csapatban ezzel megemelve az értékét.

donnarumma
Olvasó

Tehat a bajnok Falcotól eligazolt
Govenst meg tudta fizetni a DEAC
Curryt az Alba
Somogyit az Alba
Tóth N a Körmend
Bíró O az OSE….stb
pedig bajnokok lettek -felment az áruk…

AlbaCsávók
Olvasó

Somogyi miatt sírtátok tele a netet egész évben. Most akkor felment az ára vagy nem? Döntsétek már el!

donnarumma
Olvasó

Qrvára nem érdekel..?
Látom, “elkaptad” a beszélgetés lényegét

AlbaCsávók
Olvasó

K.rvára nem érdekel akkor miért írtad?

A beszélgetés többi részére meg azért nem reagáltam, mert baromság, ahogy előttem már írták. De tessék akkor:

Egy játékos ára mehet le és fel is az alapján, hogy mit nyújtott az előző szezonban és hogy MENNYI IDŐS, de mivel nem minden évben pontosan ugyanazt a pénzt kapja, így nem érv hogy “tuti olcsó, mert 5 éve is az volt”

Soós Sándor
Olvasó

Verasztó műsorvezető, Sövegjártó vizes fiúként hosszabbítottak? 5-5 ellen edzésen csak nézegetnek majd.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Tovább kell valakinek vinnie a youtube sorozatot?

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

Beállt a zsoldosok közé? A pályafutásának szerintem nem fog túl jót tenni??

Hmafino1
Olvasó

Dehogynem!?

2lee14
Olvasó

Üdv nálunk!
Lesz még itt min dühöngeni pár embernek, ne adjatok ki mindent magatokból egyszerre.

csakazete
Olvasó

Még valakit aki nem legalja…? szedett-vedett csinált Szombathely… hányinger… igen irigy is vagyok de ennek a mindenkit megveszünk kilóra stílusnak itthon sem örülnék!

Soós Sándor
Olvasó

Nektek mi akadálya lenne?

csakazete
Olvasó

A hányadék csapatod az akadály aki mindenkire ráígér aki valamire való játékos…

Vulcano
Olvasó

Nem lehet, hogy az inkompetens vezetés, a szurkolók hányadék viselkedése és a teljes szakmaiatlanság miatt nem akar senki hozzátok igazolni?? Csak egy tipp.

p.borisz
Olvasó

Jaja…akkor lennénk faszagyerekek,ha az U16-al vernénk végig a mezőnyt…???
Lehet a Falco után csinálni,meg lehet mutatni,hogy kell csapatot építeni,szponzort szerezni.A ti vezetőségeteknek ezek szerint nem megy,de idebüfizitek a baromságaitokat…haragudjatok rájuk,frusztrált bohócok?

Marillion
Olvasó

Már bocsánat de ahhoz hogy egy játékos és klub között egy szerződés megköttessen ahhoz az is kell a piszkos anyagiak mellett hogy a játékos is akarjon oda igazolni ahova hívják! És jópár klub van az országban ahol a tradició a múlt eredményei csalogatóbbak lehetnének mint Szombathely és vele a Falco! De ez van: A klub előljárói nem ölbetett kézzel üldögélnek az íróasztalnál és várják hátha betéved valaki és azt mondja itt a pénz költsétek…hanem talpalnak erre + arra szponzorokat keresgélve! Felvázolnak egy klub modellt aztán ezek szerint Gyuribácsiék valamit nagyon meggyőzően és jól csinálnak évről évre mert minden szezonra sikerül… Olvass tovább »

SzhelY
Olvasó

persze ,hogy jól csinálják költik a város amúgy is kevés pénzét de hát választások lesznek

p.borisz
Olvasó

Jaja… Ti is költitek,csak semmi látszata nincs…????

Marillion
Olvasó

Te is benne vagy a közgyűlésben? Tovább megyek : A te mindennapi megélhetésedet eddig befolyásolta/befolyásolja hogy a Falcora mennyí pénz megy el? Itt a városban eddig semmit nem fújtak le csak azért mert akkor a Falcora nem jutna! Tovább megyek : Van itt még egy sikersportág a Haladás futsal azt is évről évre szinten tartja a város szintén futószallagos bajnokcsapat + BL indulás…akkor most tessék ősszerakni ebből a megközelítésből is a problémádat! UI. Nem unjátok még ezt az egész cirkuszt amit itt többen is folyton generáltok?!

voldemort
Olvasó

Végre valaki leírta a legfontosabbat. Valaki, aki végre érti, mitől van szó. ???

Johnyx
Olvasó

Ez a “szedett-vedett” csapat megnyerte a bajnokságot és a kupát is, tudom fáj, de menj ki a Vizslaparkba vagy a Platán sorra friss levegőt szívni, talán segít. Amúgy érdekes, de pl. O’Reilly vagy Smith leigazolása nem derogált neked tavaly 🙂
Az meg, hogy irigy vagy és bevallod, fél siker a gyógyulás felé. 😉

GCkosar
Olvasó

Remélem, hogy Kovács pedig hazaigazol.

nádaházamteteje
Olvasó

bëlga után szabadon…

Ha légiósokat igazolok, az a baj…
Ha magyarokat igazolok, az a baj…
Ha fiatal tehetséget igazolok, az a baj…
Ha visszajön(ne) egy falco nevelés az is baj…

Ha nem nyerek semmit, az a baj…
Ha kupa ezüstöt nyerek az a baj…
Ha bajnokságot nyerek, az a baj…
Ha kupát is nyerek az a baj…

Ha támogat egy szponzor az a baj…
Ha támogat az önkormányzat az a baj…

Hmafino1
Olvasó

Tökéletes összefoglalás! Na Motoros kösd fel a gatyád! Rivális étkezett!

ChampWest?
Olvasó

Végig zenélve olvastam fel a fejemben 😀

HajraKapos
Olvasó

Ezt a játékot még mindig egy labdával játszák, szóval én azért a többi csapatot is várom, hogy mit tudnak majd összehozni az igazolások terén. András nagyon jó játékos, de szerintem ez most hirtelen egy nagy lépés neki, de kívánom neki a legjobbakat.

Meszes77
Olvasó

Ha nincs elèg pènzed,oldd meg mèg több pènzzel. Remélem mèg csak most is csak a 4-5.-ik költsègvetès az övèk. Bohócok!

csakazete
Olvasó

Persze a Falco csak a mezőny közepe anyagilag… 😀

Meszes77
Olvasó

Mínuszolj nyugodtan mèg hozzàtok haza Hangàt, meg reaktivàljátok a szövetség elnökèt is, hogy biztos legyen.Bohócok!

Hmafino1
Olvasó

Szeretném megkérdezni,hogy a többi csapatot mi akadályozza meg abban,hogy szponzorokat szerezzen és játékosokat vásároljon?

p.borisz
Olvasó

Az értékelhetetlen hozzáállásuk…?

PL
Olvasó

Mondjuk a megyeszékhelyek másra is tudják költeni a párszázmilliót.

Mondjuk a polgármesterük nem sírja tele a sajtót, hogy ellenzéki város, és nem kap pénzt.
Holott többet kap, mint a többi, nem ellenzéki.

Xero
Olvasó

1. Sokmindenki telesírja, de ő pont nem. ?
2. Hát ha ez a helyzet, akkor minden városnak adott a feladat, ellenzéki polgit kell választani és levan a gond.. ☝️
Amúgy a témához is hozzászólva.. én nem aggódnék Tanoh játékpercei miatt, szerintem megoldjuk. Lehet, hogy pont egy ilyen szintlépés kell neki, hogy továbbfejlődjön..

Ewing
Olvasó

Leírod helyesen, hogy oldd meg és pénzzel, erre odaböksz egy ilyet, hogy 4-5.-ik 😀

Wilson
Olvasó

Gondolom még mindig több a cash fehérvárott… 😀

ChampWest?
Olvasó

Idén tényleg úgy néz ki, kinyílt a pénzcsap nálunk. (választások miatt? )
Tavaly sztem nálatok volt több, vagy közel azonos pénz.

Born2Ball
Olvasó

Azért ez a légiósok mennyisége és minősége láttán lesz kijelenthető.
Eddig ez a keret nem drágább, mint a Váradi-Perl-Filipovity-Benke vagy a Váradi-Perl-Benke-Keller fémjelezte csapat.

Wilson
Olvasó

Tavaly is több volt és kb. ugyanezen arányokkal, ott az volt a difi, hogy a korábban szerződésben lévő játékosok akikkel így vagy úgy számoltatok vagy elszerződtek vagy, ahogy sokan gondolják arrafelé megszopattak (Golomán, Váradi, Benke, Somogyi). Persze ez benne van csak valószínűleg ők se gondolták, hogy hirtelen 4 válogatott játékos mínusz. Aztán a piacon nem volt értékelhető magyar aki volt is már szerződéssel bírt, így maradtak a légiósok. Alba meg ugyanott van mint tavaly meg előtte is kb pénzekben, annyi, hogy Lukács helyett lecsaptunk Somogyira légiósok meg drágábbak lehettek összességében, ezért is nem lett 5. légiós mert ha pénz lett… Olvass tovább »

Motoros
Olvasó

Nem tudtad, h Silverhelyre mindenki csak Bl miatt igazol, fizetést nem kérnek ????

p.borisz
Olvasó

Jaja,fizu Körmenden van,kosárlabda viszont nincs…?

Motoros
Olvasó

Már akkor bajnokok voltunk, mikor nálatok még medicinlabdával?… dobálták a palánkot????
Aztán adtunk a gyurinak pár igazi kosárlabdát ajándékba?
A falcos teherautóval? jött érte, tiszta fűrészpor lett minden utána.
????

p.borisz
Olvasó

Tudom,a tradíció…már megint a múltban élsz ,mocis…ébredj fel,ez a jelen és a jövő?????

Motoros
Olvasó

Akinek nincs múltja, annak jövője sincs…..
Játékosokat megvehettek, de tradíciót soha????

Mendez
Olvasó

A tradíció nem dob kosarat.
Három példát is tudok mondani.
??????✂️✂️✂️
???>???

p.borisz
Olvasó

A múlt nem nyer bajnokságot…láthattad már párszor…?3-0??

Motoros
Olvasó

Nyugi, jön meg?ra dér❄️
????

Marillion
Olvasó

Rád meg a gutaűtés!

Marillion
Olvasó

Tradiciós klub oké nem vita de akkor hogy hogy nem érdekel olyan szponzorokat akikkel szintet is léphetnének? És most nem kell jőnni azzal hogy kisvárosi vagy megyeszékhelyi csapat?! Aki befektet annak nem a hely/szin számít ha fel akar futtatni valahol valamit!

PL
Olvasó

Tudjuk, tavaly se a Körmenddel döntőztetek ???

Marillion
Olvasó

Te hatőkőr,hozod a szokásos sportszerűtlent…1962 szemben vele 1980…ez alapból 18 év előny a két klub között! A másik meg hogy adtunk…hát persze mert aki nem fért akkor Kőrmenden annak kapóra jőtt hogy itt Szombathelyen kapott játéklehetőséget…tovább megyek…olvass utána a históriákban hogy a megyében először Szombathely fogtak kézbe kosárlabdát igaz nem maradt fenn a sportág…Az hogy meg fűrészpor keletkezik az meg kétkezi melósok érdeme…te honnan is tudhatnád munkakerűlő!

voldemort
Olvasó

Meg Debrecenben, meg Pécsen, stbstb…

Wilson
Olvasó

Aztán jövőre szidhatjátok, mikor eligazol a több játéklehetőség reményében.
Szerintem rosszul döntött, furcsa lesz neki egy Honvéd után hirtelen egy Falco, de hát ő tudja…

sargafeketeasziv
Olvasó

Add ki magadból!

Wilson
Olvasó

Nem vagyok ideges bármennyire is hiszed, nem lesz nagy érdem így bajnokságot nyerni.

Hmafino1
Olvasó

Bajnokságot nyerni mindig érdem!

Wilson
Olvasó

Max azoknál akik kommentszekcióban kiírják az 5 csillagot meghogy sorozatban 4 bajnoki cím, na azoknál lehet mindegy, de nálam és sztem sokaknál sokkal édesebb ha egy izgalmas bajnokság végén emeli fel az adott csapat a kupát.

Hmafino1
Olvasó

Szerintem az idei döntő ilyen volt.Nekem nagyon édes volt,mikor a Zozó magasba rántotta a kupákat!

Wilson
Olvasó

Az idei döntő az abszolút ilyen volt, ebben egyet értünk. 🙂

p.borisz
Olvasó

Wilson:totál egyetértek veled.Egy izgalmas döntő mindig jobb, mint egy lefutott.

2lee14
Olvasó

Akkor meg se nyerjük. Nekünk mindennél fontosabb a te lelkibékéd.

Hmafino1
Olvasó

Na azért ha lehet nyerjük meg!

Kov14
Olvasó

Legalább olvastad volna el, hogy 2 évre írt alá, és ahogy sokak állítják “máshol nincs pénz, csak nálunk” akkor nehezen hiszem, hogy kivásárolnák. Viszont ha ez így lenne akkor megdől mindenegyes károgónak az állítása.

Motoros
Olvasó

Az ne zavarjon meg, h pont ti vásároltátok ki…. 8 milláért????

Kov14
Olvasó

Egy szóval nem állitottam, hogy mi nem vásároltuk ki, mivel akkor hazudnék. De ironikus lenne, ha kivásárolná a többi magyar klub, ahol elvileg mindenki is minimál bérért játszanak a játékosok. Illetve megnézném lenne ennyi károgó akkor is.

Motoros
Olvasó

A sejk?‍♂️ szerint tiétek az 5.legnagyobb büdzsé????
Ezek szerint van még 4 gazdagabb csapat, aki ki tufná vásárolni.
LOL????

Marillion
Olvasó

Helyesírás 1-es! Korrepetálásra te is hívatalos vagy!

Wilson
Olvasó

Remélem azért átjött,hogy nem az 1 vagy 2 éven volt a hangsúly….

Kov14
Olvasó

Jövőre az nekem 1 év, de te tudod.

Wilson
Olvasó

ezek szerint nem jött át jólvan nem csalódtam…

ChampWest?
Olvasó

Alig várom a kommentszekciót a következő magyar igazolásnál.. 😀 😀 😀
Hajrá srácok, írjatok!

heraklith
Olvasó

Valahol azért az elég szomorú, hogy ilyen fiatal gyerekek a játék- és fejlődés lehetősége helyett már a pénzt választják. A következő szezonban még bármelyik középcsapatban lehetett volna továbbra is 30 perces játékos, ehelyett elmegy pénzt számolni meg a hazai meccseken 5-10 perceket játszani.
Egy jó éve lehetett volna kihasználni a fiatal szabályt és megteremteni a lehetőséget magának hogy utána is kapjon érdemi időt. A falkóban ebből semmi nem lesz, de vehet majd egy szép autót. Az is valami.

Hmafino1
Olvasó

Irigykedj csak!!???

Wilson
Olvasó

Jó példa erre Pongó, ő a tavalyi szezonjához képest is sokat fejlődött és gyanítom még többet a legelsőhöz képest. Tanoh-nak is így kellett volna, elmenni egy Honvédnál erősebb csapatba, akár hozzánk (Alba), ahol több perccel felépíthette volna magát és léphetett volna egyet előre a fejlődésében erre elmegy padozni Szombathelyre, mert 10-15 percnél nem lesz több játékideje remélem az mindenki számára egyértelmű és világos.

Mendez
Olvasó

Abban a 10-15 percben többet tanul, mint a streetbAllbában 30 alatt.

Wilson
Olvasó

Végülis igaz, ez idő alatt kitanulhatja a videóelemző szakmát, ha így nézem tényleg többet tanul.

Falcao
Olvasó

Pont nem így van,de de neked ez esik jól hogy ezt gondolod,akkor ok…
Pont nem a pénzért jött (elsősorban,máshol többet kaphatott volna akár) nem volt nagy a fizetesi igenye a kivasarlasi ara miatt…de sirjal csak!

Falcao
Olvasó

Ja és miért ne játszana??ha jó lesz jatszani fog ahogy Perl es Varadi is jatszott mert jok voltak!egy jo csapatban meg akar meg jobb teljesitmenyt is nyujthat,meg lesz kiktol nap mint nap tanulnia!

csakazete
Olvasó

Mert volt egy edzőtök aki bedobta őket…

2lee14
Olvasó

De te várjál, akkor már ilyen jövőbe látó is vagy? Ahhoz is értesz?

Xero
Olvasó

Szerintem várjátok már meg, hogy legalább 1-2 meccset játszon, mielőtt minősítitek a döntését…

Milivoj
Olvasó

Személyes kedvencem, maradhatott volna a Honvédnál, de ha komoly karriert akar befutni, akkor most kellett egy szintet lépnie…, Kovácsnál minimum egy klasszissal jobb játékos, lehetlen helyzetekből is képes extra kosarakra és téthelyzetben hozza a legjobb teljesítményt

ChampWest?
Olvasó

Hát nyíregyházát hazavágta rendesen tök egyedül a playoutban az biztos 😀

vasipasi
Olvasó

Én csak irigykedve nézem azt, ami Szombathelyen történik.

Basketballfan1985
Olvasó

Tetszik ahogy a nemzetközi szereplés mögé bújva tönkreteszik a bajnokságot.
Ugyan ki az az idióta szponzor aki beleöl egy csomó pénzt egy csapatba, aki tuti hogy nem lehet bajnok, mert az összes életképes magyar 80%-a egyazon csapatba igazol.
Úgy is mondhatnám, hogy kilóra meg vannak vásárolva……
Ja és emellett semmi korszakalkotót nem csinálnak nemzetköziben.
Én az agyonpénzelt Szolnokot is rühelltem, de legalább ők Final fourt játszottak egy kb. BL szintű kupában, ABA-ban szerepeltek, és továbbjutottak egy ULEB EC-ben…
A bajnokságot akkor is tönkrebaszták a Szolnok miatt de legalább volt nemzetközi eredmény.

Noname
Olvasó

Más is elindulhat!?

Basketballfan1985
Olvasó

Így van BMW-t is vehet bárki……

moldi56
Olvasó

Na akár most szerethetsz is bennünket,mert most nem ez jellemző Szolnokra.Ami a pénz illeti,arra gondoltam.

WSreborn
Olvasó

Moldi úgy látom megelőzött, de egyetértek vele, ha a csóró csapatokkal szimpatizálsz, akkor jövőre nyugodtan szurkolj nekünk, egyenlőre még az is kérdéses, hogy légiósokra lesz e pénz.
Ne kérdezd, hogy ez hogy történhetett, ez Magyarország, itt bármi megtörténhet.
Lúzerből zászlós, zászlósból lúzer…..

SavariaRules
Olvasó

És mégis ki a bánat kíváncsi rátok tiszaparti cigányparasztok, remélem kiestek a picskába….

fanaticfantastic
Olvasó

Ba…meg a b.. q… a..!

moldi56
Olvasó

Látod ezért rühellnek benneteket,mert minden indok nélkül becsmérelsz bennünket.Semmi sértőt nem mondtunk rátok,hogy miért csináljátok ?

fanaticfantastic
Olvasó

Teljesen így van. Lex nám,hogy jól megy nekik,ha emberek tudnának maradni. A nagy arc. Az arrogancia irritáló sokunknak. Ezért nem szeretem őket. Milyen alapon cigányparasztozik le bennünket? Ezért reagáltam az ő stílusában,de sokkal diszkrétebben. Azt írták,hogy normális voltam. Vagyok is. Csak nem bírom az ilyen “macskajancsik” mocsok beírásait,arcoskodásait. Ezért lettem mindenki drukkere akik ellenük játszanak éppen. Ettől függetlenül,Hajrá Olaj! (Ha bajnokok leszünk,amire,valljuk be kevés az esély és ha lecsúszunk ,akkor is!) Mindkettő esetben ellendrukkeretek vagyok. Nem titkolom! Nem az érmek száma miatt. Nem írígységből. Egyszerűen,olyan ellenszenvet harcoltatok ki,amelyet nagyon nehéz normálisan kezelnem. A normális Falco kommentelők miatt szar volt ezt… Olvass tovább »

Marillion
Olvasó

Én kívánom még a rosszindulatú kommentelőknek is hogy az ő csapataik is lépjenek ki ha tudnak a csoró kategóriából…ez a bajnokság érdeke is! Tehát Hajrá mindenki!

Wombat
Olvasó

Azt valahogyan hajlamosak vagytok elfelejteni, hogy a Szolnok az ABA-ligás idejében nem játszott itthon alapszakaszt, ajándékba megkapta az elsőséget. Akkoriban nem tették ezzel tönkre a bajnokságot?

Jon
Olvasó

“ki az az idióta”
Ezzel a hozzáállással a Bayern, Real/Barka, stb. mögött nem is lenne élet. 🙂

Pojaca
Olvasó

Gyuri bácsi hazahívja Benedeket is?

Motoros
Olvasó

Benőőőőke könyörgi vissza magát, Túrista 2.0
????

Pojaca
Olvasó

???

Marillion
Olvasó

Ha meg ő is hazajönne akkor meg még egy oldalúbb lenne a bajnokság! Nektek meg agyilag még megterhelőbb!

fanaticfantastic
Olvasó

Újabb,szép fogás. Senki nem kapja el a Falcot,idén. Még sérüléshullám esetén sem valószínű. Unalmas bajnokság várható. Nekünk,remélem nem siralmas. Mert bőven benne van a pakliban. Anno,forma egyben,amikor úgy nézett ki minden futam ,hogy Schumacher beállt az élre és nyert,még jó ideig néztem a versenyeket. Utána meguntam és be sem kapcsoltam a közvetítéseket. Azóta sem nézem. Nem érdekel,kinek mennyi pénze van,fejlesztésekre,pilótákra,stb.. Ettől függetlenül le a kalappal. Tetszik,vagy nem,így kell ezt csinálni,na.

Jon
Olvasó

Az olajnál is meg lehet a döntős csapat. A magyar mag szerintem adott. Kell egy sikeréhes, formaidőzítésben jobb edző, aki tud csapatot és taktikát építeni és bele kell nyúlni légiósokba kb. úgy, mint a Szeged pár éve. Sőt talán annyira nem is szükséges.

GORECUBRBA
Olvasó

Hát azért durva u23- Tanoh-Kovács Top 1 lesz . Magyar mag azt is viszi a Falco pláne hogy sztem Váradi is jön . + 3 légiós Tiby , Ford. Plusz 4,5-5 légiós azért ez nagyon combos

Wilson
Olvasó

Ford-ot honnan veszed? Vagy a tavalyi szidás után hirtelen már ő is jó játékos lett?

O1G
Olvasó

Pallai-Lukács jóval erősebb páros.

Hmafino1
Olvasó

Na látod,nem is olyan erős csapat ez a Falco!

Xero
Olvasó

Hát majd meglátjuk.. azt se lehet tudni Pallai milyen szinten fog tudni játszani. De túl van tolva ez a “Falco verhetetlen” hiszti.. mashol is vannak jó játékosok.

Wilson
Olvasó

Tanoh Kovács mellett tenném le a voksom. Kovács rengeteget fejlődött míg Lukács megrekedt, Tanoh pedig egy csiszolatlan gyémánt, Pallairól pedig én mondjuk semmit nem tudnék mondani…

Rolex
Olvasó

A nagy felvásárlás megkezdődőtt a bolond sárgáknál!
Pusztulj filkoooo!!!
❤️?

Noname
Olvasó

Nyüszíítssss!!??

Marillion
Olvasó

Megkezdődött???? Ezt nem értem!!! Inkább évről évre folytatódik! Hát nem a ti kedvetekért fogunk pusztulni az is biztos! ??

heraklith
Olvasó

Mivel u23, így rengeteget fizetett érte a falkó. Jövőre ha törlik a fiatal szabályt, akkor megy a pad végére, de így legalább idén is keveset játszik majd Kovács mellett.
Nagyon sok áldozatot hoznak Szombathely polgárai ezért a mérhetetlen költekezésért. Illene ezért már valamilyen értékelhető nemzetközi szereplést is felmutatni.

Noname
Olvasó

Tetszik ahogy vinnyogsz!??

Born2Ball
Olvasó

Végülis majdnem igazad lett, de valami félre ment, úgy a mondandód elején.

KPSVRKK
Olvasó

Sokan sajnálják, hogy nem hozzájuk igazolt.
De hogy megy a pad végére??
Valaki feltörte a profilod?

2lee14
Olvasó

Értelmes komment várható tőled valamikor?

Hmafino1
Olvasó

Ahogy így nyüszítesz itt látszik,hogy nagyon jól csinálunk valamit!?

donnarumma
Olvasó

Kb. Tized annyi áldozatot mint az egerszegiek a focicsapatukért…

p.borisz
Olvasó

Majd a konfetti ligás fostalicska focistáidért is ejts ám könnyeket denevér???

FalcoParádé
Olvasó

Üdvözlünk a Falco családban!!!??
Nyugi lesz még más is!!!???
Most még csak begyujtottuk a kanóc végét!!!???
A Nagy Falcooooo Karaván halad tovább!!!

???????

SzhelY
Olvasó

haza jön még egy turista?

Marillion
Olvasó

Várjuk bárki is jönne vissza hozzánk!

SárgaPárna
Olvasó

Hu milyen sírás lesz itt megint…

SzhelY
Olvasó

miért lenne a város pénzét baxa el a falco

Hmafino1
Olvasó

Irgykedj csak!

Marillion
Olvasó

Már te is a küszöböt rágod a Falco miatt? Csak nem?!

Falcao
Olvasó

Nagyon tehetséges játékos!Benne látom a lehetőséget,hogy komoly magyar játékos legyen!Fiatal,viszont aki jó az jó,Perl és Váradi is fiatalon bizonyitották,hogy vagy helyük a csapatban.Őt is elérhet az ő szintjükre és ehhez a legjobb csapatba igazolt!Sok sikerült,kitartást és rengeteg munkát kívánok!
Grat ismét a vezetőségnek a jó igazoláshoz!(nem a szabály miatt kell nekünk,hanem mert jó játékos…)

CsakaSopron
Olvasó

Ezt a Falcot ki fogja elkapni… Ha nem nyúlnak mellé légiós téren nem nagyon lesz kérdés a magyar bajnokság (sajnos?). BL szinten meg még előrébb végezhetnek mint eddig.
Sok sikert!

Marillion
Olvasó

Viszont hasonló jókat kivánok Sopronba is!!!

Anthony
Olvasó

Falco App alapján 2 évre írt alá, Sövegjártó +2 év, Verasztó +1 év.

szombathelyiasszonykorus
Olvasó

A vizes fiú is +1 évre írt alá?

ChampWest?
Olvasó

Jó szezon körvonalazódik!
Így tovább!
Üdv nálunk Csoki! ??

Born2Ball
Olvasó

Csodás ahogy ez a Falco épül évről-évre!
Ha így haladnak a BL győzelem reális cél lehet!

Pojaca
Olvasó

Öreg! Hapoel Jeruzsálem, Tenerife, Bonn, Galatasaray, Unicaja Malaga szintű csapatokat sértegetsz…

Born2Ball
Olvasó

Biztosan megsértődtek:(

donnarumma
Olvasó

Udv Szhelyen!!!
Sok sikert kívánok.

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés