Connect with us
Hirdetés

Bajnokok Ligája

“Talán éppen itt, a Rytas vendégeként van a legnagyobb esélyünk”

Váradi Benedek szerint nyomás nélkül léphetnek pályára Litvániában.:

:

Váradi Benedek, a Falco-Volvo Alpok Autó Szombathely csapatkapitánya adott interjút a Nemzeti Sportnak a Rytas Vilnius Bajnokok Ligája mérkőzés előtt, az esélyeket latolgatva.

– Rajtunk semmiféle nyomás nincs, a célunkat már elértük azzal, hogy idáig jutottunk – szögezte le a 26 éves kiválóság. – Ugyanakkor mindenki nevében mondhatom, senki sem szeretne itt megállni. Azzal, hogy hazai pályán kikaptunk az első meccsen, szükségünk van egy bravúrgyőzelemre, és erre talán éppen itt, a Rytas vendégeként van a legnagyobb esélyünk.

A lapnak a gárda segédedzője, Marko Csurovics is nyilatkozott, aki többek között kitért arra is, hogy mi lehet a kulcs a találkozón.

– Ki kell mennünk a pályára, és megküzdeni az ellenféllel. Hinnünk kell abban, hogy képesek vagyunk megcsinálni, és legyőzhetjük a litvánokat. Az jár a fejünkben, hogy igenis megnyerhetjük a meccset, miért ne? Való igaz, kemény csapattal nézünk majd szembe, ám nincs olyan mérkőzés, amelyre ne győzelmi szándékkal érkeznénk.

A teljes tudósítás itt olvasható el.

HIRDETÉS

3 hozzászólás

3
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
2 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
caseyjonesWSreborn Recent comment authors
WSreborn
Olvasó

Nem lehetetlen.
Lásd. 2015 november 25.

caseyjones
Olvasó

Az nagy bravúr volt!
Igaz, előtte az Olaj hazai pályán 24-gyel kapott ki a Rytastól, de ez a bravúr tényén nem változtat.

WSreborn
Olvasó

Igen az itthonin még nem álltunk össze, sőt edzőváltás is jött. 0-3al kezdtünk a csoportban, utána bravúrok sora jött és továbbjutottunk.

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés