Connect with us
Hirdetés

Magyar válogatott

Takács Milán újra csatlakozott a válogatott keretéhez

Az Alba fiatalja elárulta, hogy a válogatottban rövid, de tartalmas edzések vannak.:

:

A pénteken Olaszország ellen elszenvedett vereséggel (75-41) eldőlt, hogy nem lehet ott Magyarország a Kínában megrendezendő világbajnokságon. Hétfőn azonban még így is fontos feladat előtt áll Sztojan Ivkovics csapata, mely Szombathelyen vághat vissza a horvát válogatottnak.

Az itáliai derbire készülő keretben ott volt Takács Milán is, ám az Alba tehetsége nem utazott Varesébe a társakkal. Szombathelyen azonban már ott van, ahol együtt készül társaival a horvátok elleni meccsre.

– Múlt szombaton érkeztem a Kecskeméten készülő kerethez klubtársammal, Filipovics Márkóval – mondta Takács Milán, az Alba játékosa az albakosar.hu-nak. – Ez már a harmadik alkalom volt, hogy meghívást kaptam a felnőtt válogatottba, az edzőtáborban a spanyol harmadik ligában szereplő Somogyi Ádámmal osztottam meg a szobámat. Az Olaszországba utazó, szűkített keretbe nem kerültem be, azonban a szombaton folytatódó felkészülésen már ott leszek Vasban, igyekszem segíteni a fiúkat a további felkészülésben. Fél éve, a szerbek ellen, Belgrádban, felkészülési mérkőzésen mutatkoztam be felnőtt, címeres mezben, remélem, újabb meccsek következnek az elkövetkező időszakban.

Azt nem tudom – a szövetségi kapitánytól függ -, ott leszek, vagy sem a hétfői meccskeretben. Valószínűleg nem, de én úgy készülök, ha bizalmat kapok, megfeleljek az elvárásoknak.

A tehetséges bedobó elmondta, ahogy a kecskeméti napok során, vélhetően Szombathelyen is a taktikai felkészülésre helyezi a hangsúlyt a szakmai stáb.

– A válogatottban rövid, tartalmas edzések vannak. Igyekszünk a lehető legjobban felkészülni az aktuális ellenfélből. Mindig örülök a meghívásnak Élvezem a társakkal töltött időt, egyre jobban elfogadnak, befogadnak, nyitottabbak velem.

Kiemelt kép: albakosar.hu

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
PécsiPárducbasketballfan Recent comment authors
PécsiPárduc
Olvasó

Más sportágban a válogatottságot, a címeres mezt ki kell érdemelni, nem adják ajándékba. Stojan ebből is viccet csinál, megalázva azokat a játékosokat, akik százszor inkább megérdemelnék, hogy válogatottak legyenek és akiket ezzel a húzásával semmibe vesz…

basketballfan
Olvasó

Két kérdésem lenne.
Hány percet játszik Milán meccsenként a klubcsapatában átlagban?
Hány percet játszik a legkevesebbet játszó légiós ugyanitt?

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés