Connect with us
Hirdetés

Kosárlabda

Takács Kristóf Sopronba igazolt

Honlapján jelentette be az SKC.:

:

Ahogy arról már korábban írtunk, az Egis Körmend bejelentette, hogy Takács Kristóf annak ellenére is távozik, hogy a klub minden követ megmozgatott azért, hogy maradjon.

Most viszont az is bejelentésre került, hogy a játékos a Sopron KC-ben folytatja pályafutását.

A 22 éves, 195 centi magas, elsősorban a kettes és a hármas poszton bevethető játékos az előző években a körmendi csapatban amellett, hogy szívós, agresszív védekezésével rendre megkeserítette a riválisok ponterős mezőnyembereinek életét, gyakran a támadó oldalon is igen hatékony és eredményes volt. Őt és Kucsera Dánielt is a szakvezetés kifejezett kérésére szerződtette klubunk. Egy év kihagyás után tehát újból lesz Takács a csapatunkban! – írta a soproni klub honlapján.

26 hozzászólás

26
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
8 Comment threads
18 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
14 Comment authors
MisiDobeyhajramagyarkosarlabdaabcabcCsakaSopron Recent comment authors
Misi
Olvasó

Legyen szerencséd az utadon Taki! Köszönöm a lelkesedést! Emlékszem, ahogy tavaly előtt Toni mindig felküldött a pályára “meghalni”. Emberfogás öt faultig, hálátlan feladat, de vállaltad. Idén Dokival mennybe mehettetek volna a sérült légiósok mellett, de valami mindig hibázott, nem sikerült az áttörésed. Talán a Sterbenz iskola Sopronban olyan közeget ad,ahol kiteljesedhetsz. Az sp örülhet, hogy nem sikerült megtartani. Ilyen a sport/üzlet élet. MTE!

abcabc
Olvasó

sp?

Misi
Olvasó

A yellow pillow:-) , az ultratroll.

CsakaSopron
Olvasó

A legfontosabb “láncszem” Molnár Marci év közben már hosszabbított ez már alapból egy nagy pont volt, mert tetszik nem tetszik nála jobbat aki kde is jönne nehezen találunk. Sitkut lecseréltük Kucserára aki ha nem is top szint, szerintem előrelépés de legalább ugyanazt tudja hozni, csak esetleg ő nem a 3. Soros nezőre lesz veszélyes támadó oldalon dobásnál. Takács pedig Fazekast válthatja, egyértelmű erősítés. Mellette láttuk hogy a Meszlényi-Csendes használható kategória bőven (bár előbbinek bátrabban kéne befejezni és dobni), melléjük jön a Kis Flasár, egy nem kiemelkedő, de bőven használható magyar mag, fiatalokkal akik mind bizonyítani akarnak. Most tényleg ha bele… Olvass tovább »

hajramagyarkosarlabda
Olvasó

Hmm, a top 4-et én erősnek érzem, magyar fiatalok közül egyedül Takácsot tartom készen ilyen szerepre. Poto amugy sem a pedagógiájáról híres, szóval benne van hogy összetörnek a fiatalok. De persze ha sikerül jó légiósokat behúzni akik a magyarokat is jobbá teszik akkor bármi lehet

magister_officiorum
Olvasó

Nagyon jól nézünk ki eddig! Ahogy egy másik cikkben is leírtam, a vezetőedzőnk és vele együtt a vezetőség is nagyon komolyan veszi a következő szezont. Négy nagyon jó külföldire lesz szükségünk! Így tovább! SKC!

Dobey
Olvasó

Így van! Már csak a légiósok kellenek. Hajrá Sopron!

SKC King
Olvasó

Eddig nagyon jó! Csak így tovább! Négy jó légióssal nem lesz rossz a keret

Zalaboy
Olvasó

Okosan elkezdtek Sopronban igazolni a magyar mezőnyből. Nálunk meg csak megy a tökölés megint, aztán mire felébredünk nem marad senki,és varhatjuk a csodát a négy légióstól akik augusztus végén befutnak….

milanka487
Olvasó

Kb mint eddig mi…

Motoros Anyukája
Olvasó

Ne akard megtudni, hogy kiket igazoltatok. Veretes a névsor! A vezetésetek ismét kitett magáért! Azt magyarázzátok meg a szakmai csúcsfejnek, hogy a mai kosárlabda nem tud működni normális háttér nélkül. Sok úri huncutságot használnak a mai komolyabbnak tűnő klubbok. Az Ő idejében még valóban nem voltak ilyenek. Viszont manapság már lemarad, aki kimarad. Nem az asszonyokat kell eltartani a támogatóknak, hanem minőségi sportolókat kell igazolni és meg kell teremteni az ahhoz szükséges hátteret. Komoly fiatal magasembereket cseréltek egy nem is olyan távoli csapattal, aztán egy főváros közeli várossal is nagyon előnytelen cserét hajtatok végre. Egy tőletek nyugatabbra fekvő városkából is… Olvass tovább »

Zalaboy
Olvasó

És vajon a cipőárus lány mit csinál a klubbnál?

Motoros Anyukája
Olvasó

Az melyik felesége? A maszoposé, vagy a Garas Dezsőé? De szerintem semmit.

Zalaboy
Olvasó

A kopaszé. Úgy hírlik a cipők után körmöt is reszelgetett.

Motoros Anyukája
Olvasó

Én nem tudom, nincs közöm hozzájuk, csak a barátnömmel szoktam menni gyerek meccsekre. Aztán ott amit láttam, hallottam, csak azt tudom. Nagymamaként felháborít, hogy a gyerekekre nem marad, de az egész család ott lebzsel. Gondolom mindkét feleségnek szakirányú végzettsége van. De szerintem másról szól a dolog. Gondolom majd a város vezetése és a megfelelő hatóságok kivizsgálják mi is történik ott. Néhány hete szemtanúja voltam, amikor a maszopos gyerek elküldetett valakit a meccsről, mert nem tettszett neki valami. Azt is mondják, hogy sok ellenséget szereztek már. Minden esetre amit ott mondtak a nézők, ha a fele igaz, már akkor is lépni… Olvass tovább »

scarb73
Olvasó

Sitku Marci hozzátok igazol.

Motoros Anyukája
Olvasó

Igen, oda megy.

abcabc
Olvasó

Wehner és Takács Milán is

Motoros Anyukája
Olvasó

Ezt írtam tegnap. Polgárdy lemaradt a névsorból. Csuti bányász lesz. Ennyi marad játékosokra, mert sokba kerül a nem létező háttér. Mariska barátném azt mondja, komoly vizsgálat is indulhat. lehet rájöttek, hogy át vannak verve! Persze ide kell írni, hogy hülyeséget zagyválok, mert még bajom is lehet. Tehát ne vegyetek komolyan, csak verseket írogatok. Meg aztán nem is tudom melyik csápotról írok.

Zalaboy
Olvasó

És a 2,3 pontos átlagával mire megyünk??

Born2Ball
Olvasó

Kucsera és Takács nagyon jó igazolások!
Molnár és a jelenlegi fiatalok mellé ez egy komoly magyar mag, de a legkiszámíthatatlanabb is.
Jó légiósokkal, akik vezér típusok és jó mentorok sokáig juthatnak!

Bandy
Olvasó

A soproni akademistak mit gondolhatnak hogy más csapatokból igazol fiatalokat a vezetőség?

SopronKCfan
Olvasó

Nem zavar, hogy tegnap lett bejelentve, hogy 3 játékost hoztak fel az akadémiából?

scarb73
Olvasó

Három 17-18 éves akadémista van az SKC felnőtt keretében, nem beszélve Csendesről és Meszlényiről akik szintén soproniak!

Bandy
Olvasó

Akkor miért kell nektek Takács?

scarb73
Olvasó

Kifejezetten erősnek tűnik a magyar magunk, bár a sok tehetséges fiatal azért rejt néni kockázatot.
Ha a légiósokkal sem nyúlunk mellé, bizakodhatunk egy sikeres szezonban!
Hajrá Sopron!
Hajrá SKC!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés