Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Takács Dániel a Honvédból Pécsre igazolt

PVSK-nál folytatja a 26 éves kosaras.:

:

A 26 éves hátvéd és a Budapesti Honvéd SE, a mai napon közös megegyezéssel szerződést bontott, így Takács a Piros-csoportban szereplő Pécsi VSK-Veolia csapatához igazolhatott.

A Honvéd közleménye szerint a kosarast múlt héten keresték meg a pécsiek a piros-fehérek vezetőségén keresztül egy átigazolással kapcsolatban, aki egyeztetve a két féllel a baranyaiakat választotta.

“Azt gondolom, sikerült a Honvédnál két és fél produktív szezont lehúznom, azonban a több játéklehetőségben bízva igent mondtam a baranyaiak megkeresésére. Hasonló célokért küzdenek, mint mi az előző szezonban a Honvéddal, így remélem, tudok majd segíteni nekik ezek elérésében” – fogalmazott Takács Dániel.

A játékosnak az előző idényben óriási szerepe volt abban, hogy a Honvéd 21 év után feljutott az élvonalba, Stefán Dávid távozása után a csapatkapitányi posztot is ő töltötte be.

A fővárosi csapat közleménye végén úgy fogalmazott, hogy köszönnek mindent Takácsnak és sok sikert kívánnak neki.

4 hozzászólás

4
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
3 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
Borbély LajosBuborkaCsippaBPeti Recent comment authors
Borbély Lajos
Olvasó

Olyan sok a légiós az első osztályban, hogy a csapatok csak 1-2 magyart “engedhetnek” meg maguknak (olyanokat, akiknek jelentősebb játékpercei vannak), különben kiesnek. Úgy tűnik, a Honvéd is beáll a sorba.
Ha jövőre feljut a PVSK, kereshet magának egy újabb másodosztályú klubbot.
Hogyan fessenek így jövőképet a 15…20 éves fiatalok elé az edzők? “Jól van fiam, ha nagyon kaparsz, játszhatsz majd felnőttkorodban Bonyhádon” (bocs Bonyhádiak).
10-ból 1-2 tud tartósan az első osztályban maradni felnőttkorában.
Nem jó ez így.
Kíváncsi vagyok mi lesz ezzel a Tanoh gyerekkel. Már az őszi ZTE elleni meccsen feltűnt nekem, hogy benne mocorog valami – azóta sem lett rosszabb…

Csippa
Olvasó

Off szezon? 😂

Buborka
Olvasó

Tegnap volt két izgalmas cikk is. Várhatott volna az Alba még egy napot a bejelentéssel? 🙂

BPeti
Olvasó

Sok sikert Taki!

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés