Connect with us
Hirdetés

Bajnokság

Szurkolóiért is küzd a ZTE szombaton

Gulyás Milán reméli, hogy a Sopron ellen kimásznak a hullámvölgyből.:

:

Nincsen a legjobb passzban a Zalakerámia ZTE KK az utóbbi fordulókban, zsinórban három bajnoki vereségnél jár. Igaz, ezekből a meccsekből egyedül a Kaposvár elleni hazai vereséggel nem kalkuláltak Zalaegerszegen. Szolnokon bármelyik csapat kikaphat, és a feljövőben lévő ASE otthonából sem lesz már könnyű elhozni senkinek a két pontot. Múlt szombaton Pakson vizitált Bencze Tamás csapata és szenvedett 93-81-es vereséget.

– Az első félidőben egészen jól játszottunk, különösen a második negyedben – mondta Gulyás Milán, a ZTE bedobója a BB1.hu-nak. – Ott tényleg azt sikerült végrehajtanunk, amire edzéseken is készültünk és amit elterveztünk. Aztán, ahogy haladtunk előre a meccs során, szerintem valamennyire elfáradtunk fejben és testileg is. A paksiak pedig éltek ezzel a lehetőséggel, ráadásul a végén jobban is dobtak. Nyilván ebben az is benne van, hogy hosszabb az Atomerőmű kispadja, többet tudták forgatni a játékosokat, mint mi. Védekezésben ugyan kaptunk 93 pontot, de mi pedig dobtunk 81-et, ami nem olyan rossz idegenben. Ez utóbbival néha meccset is lehet nyerni, de annyi biztos, hogy a védekezésünket jobban össze kell kapni. Edzéseken próbálunk erre nagyon fókuszálni, még több agresszivitást belevinni akkor is a játékba. Remélem, hogy ez hamarosan javulni fog.

Többet már nem nagyon hibázhat a hazai meccsein a ZTE. Legközelebb, szombaton a Jászberényt bravúrosan legyőző Sopron látogat Zalaegerszegre.

– Nyernünk kell ezen a meccsen, de nem lesz könnyű. Mi kisebb hullámvölgyben vagyunk, míg a soproniakat biztosan feldobta a Jászberény elleni győzelem. A védekezésünk kulcsfontosságú lesz, hiszen több jó kinti dobó játékosa van a Sopronnak. Egyénileg képzett, erős hátvéd párosuk van, őket kell majd megfékeznünk.

Nincs más opció, nyernünk kell. Nemcsak magunkért, hanem a szurkolóinkért is, akiknek köszönjük, hogy Paksra is elkísértek minket

– zárta szavait a játékos.

Kiemelt kép: ZTE Facebook oldal

2 hozzászólás

2
Szólj hozzá!

Kérlek regisztrálj / jelentkezz be a hozzászóláshoz
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
Portik Tamászterulez Recent comment authors
zterulez
Olvasó

Van a bajnokságban 8-10 csapat, akik szépen körbeverik egymást. Most épp nekünk nem jött ki a lépés, nem nagy ügy.

Portik Tamás
Vendég
Portik Tamás

Tudjuk, Tudjuk.. Soros meg a Juncker…

Hirdetés

Legfrissebb

Hírek

Facebook

Hirdetés